Good Night

Ska nog gå och lägga mig nu. Ska upp vid halv 7 till stallet och släppa ut hästarna. Om det nu inte blåser allt för mycket. God Natt på Er !! =) Sov gott .

hmmjölk..

Sitter och pratar med Lindy i telefonen. Har pratat i snart 40 minuter !! Får ju kramp i öronen =P haha.. Nejdå. Ska nog göra mig lite te..- Har asont i magen.. Men jag vet nog förklaringen på det.. Mjölk !! Vanlig mjölk. Men men.. Gott ska det bli i vilket fall som helst.








With You

Trött som vanligt efter praktiken. Det gör inget för det är så himla kul där. Den bästa platsen jag någonsin haft tror jag nog =)  Men jag ska alldeles strax köra iväg Mor och Far till jobbet. Sen blir det att rensa köksskåpen ännu mer !! Sen får vi väl se om jag sällskap !! =)

Dagens låt : Chris Brown - With You.


(= hih =)

Och så får vi ju pengar idag med =) Hade glömt bort att det var en sista idag !! Nu ska jga göra mig iordning för att åka till Café P2 =) Bye !!


image107

Torsdag och praktik igen.

Idag är det praktik igen =) Ska bli skönt att komma tillbaka dit. Men nu ska jag äta frukost så jag orkar "jobba" Hörs sen efter jag har slutat om inte bloggen är cp. Det var den igårkväll. Kunde inte göra någonting på den. =(  Caio !!

Jag är död- =P

Lindy har dödat mig för att jag la in bilden på henne och mig =P hahaha. Men hon kommer hämnas och det är jag Säker på !! Men jag var också död för att jag var så jävla trött igår kväll. Har inte varit sådär trött på jag vet inte hur länge. Så jag får sova ut lite. Annars kollade jag på Top Model : Supermodels. Det är ganska intressant egentligen. Och vilka som verkligen är Supermodeller. So mtill exempel; Cindy Crawford, Molly Sims, Heidi Klum, Naomi Campbell och många fler =P  Det var en av dom som sa att det är en flickas dröm att få bli supermodell. Jag skulle inte tacka nej i alla fall. Tjänar 15 000 Dollar på ett dygn.. Ganska bra pengar ändå !!

blue berry broken =P

Sitter här nu hos Syster och Ellen i lilla Tjällmo. Har precis skickat iväg alla tiderna om projekt dagarna till Emelie. =)  Åt en sallad ihop med henne förut. Mums.!! Ska göra en blåbärspaj strax. Ska bjuda hit Mattis och Andreas sen också. =P Ovanligt att dom är här menar jag !! =P


image106


Hittade som vanligt en bild !! Hahahaha.. Gammal bild ? För ett år sen typ =P

image105


Bye !!

ett tag till-

Nu har jag fått sovit lite till i alla fall, 50 minuter. Men jag kände imorse när pappa knackade på min dör, Jag vill sova. Säg inte att det är nu jag ska köra honom. Jag är för trött för det !!  Körde Far till jobbet förut. Är svintrött. Jao.. - Undra hur det kommer gå sen. Om vi fick tag på någon som vill hjälpa oss med ljudet och grejjor i aulan. Det fixar sig nog, hoppas jag.. Men det ska bli klart att få skiten över stökat. Iaf, uppvisningen av den. Men jag tror att vi skulel visa den för klassen också. Och se vad dom tycker. Och så blir det Tjällmo sen också. =) umgås md Syster.. aja..- Nu ska jag äta min frukost. Hörs kanske sen !! Bye !!

god fuckin' night.

Nu ska jag sova. Ska upp vid Klockan 5 imorgon bitti. såå..- God Natt på Er !!

image40





Vill ha någon.....-att ha !!!


The big day ?

Sitter och messar med Johan. Hum. Vi skulle ha träffats idag. Men han var tvungen att fixa lite saker. Och så åker han till fjällen på Lördag natt . Kommer hem veckan efter på Söndagen. hum hum. Okej okej. Men pratade med  Far förut och han sa att jag fick ha bilen imorgon till Syster =) Vi ska baka en efterlängtad blåbärspaj !! Mums. HMRF !! Imorgon har vi uppvisning av våran projektfilm klockan 10 för en sjätteklassare från Viggestorpsskolan. Nervös ? Ja, en aning. Men det kommer nog gå bra.



image100


hmrf. -haha

Nu har jag duschat.. Åkte upp till stallet en sväng och borstade lite på honey. Väntar på att Du ska ringa men det gör du inte !! Nu ska jag äta något. Jag är hungrig. Hörs Sen !!

verkligen fy fan.

Sevala och jag blev utelåsta från lektionen förut. Lena, våran lärare.. Hon gick iväg för att kopiera lite papper. Då tänkte jag vi att vi skulle gå och köpa lite te. Sen när vi komemr tillbaka till klassrummet var det låst !! Vi knackade på och hon öppnade och sa att vi inte var välkomna dit. Vi blev ganska sura.. Så vi satte oss på bänken utanför och snackade om lite allt möjligt. Specielt om en del som tror att de är något här på skolan. Vi sa att vi bara ville ta ner dom på jorden. Sant !!!






va f**n

Sitter och har 5 minuters rast. Har precis haft psykosocialt arbete. Vi ska snart börja med fritidsverksamhet. Wiie. jättekul -not- Annars idag vet jag inte vad som händer. Får väl se om man hittar på något skojj. Skickade iväg ett meddelande till Dig men har inte fått svar än.. hmrf !!

Jag vill tatuera mig !!!!!


image104


Miami ink !!  ♥

blä.

Hinner knappt idag heller. Måste gå till skolan också. Himla skit. Går från 08:25 till 15:55.. SUCK !!

mmm.

Gott med nybakt bröd =) Fortfarande lite varmt. gött värre =P Sov Gott på Er !!

image95


Ikväll fick han komma in sent =( Han var ganska hungrig. Min svarta älskling =)

just die.

Just nu känns det piss. Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra med vad eller vem jag ska välja. Vill bara kunna släppa allt och skita i det. Men det blir ju inte bättre av det tyvärr. Och det finns en person som får mig att må bara sämre och sämre. =(  Du vet vem du är !! Jag vill så himla mycket. Men hur ska jag kunna om jag inte vågar ta det klivet ut i livet ? Jag är Feg, En STOR fegis. Skulle jag välja den ena killen vet jag inte hur det skulle bli eller hur något skulle bli !! ,-Han är allt jag drömt om. ALLT !! Men där är det något som inte stämmer. Jag vill så gärna vilja att det ska funka. Jag vet inte vad det är. Men jobbigt är det i alla fall. Och den andra känner jag bättre och med allt vi har pratat om, känns det som att personkemin stämmer så himla bra. Men Nej. Samtidigt känns något fel åt skogen med den här killen också.. Och skolan gör det inte bättre heller för den delen. Det är så mycket i skolan för Min del. Jag ligger efter med mitt liv, hela mitt liv !! Jag orkar inte mer. Jag gör inte det. Jag vill kunna hitta den rätta känslan av att jag vill och att jag verkligen orkar. Ångest, Panikångest. Inget blir bättre av att någon eller några tjatar på mig att jag ska ta den eller den. Jag vill också så gärna lyssna på Er. Men det funkar inte så i min hjärna. Inget funkar i den just nu !! JOBBIGT !!!!



image42



                                                                          I just wanna, Hide.

skit..

Hinner inte !!!




image103

isbit,

Jag känner mig som en isbit ja !! Malin och jag gick med Lindy en bit. Fan det är ju snorkallt ute nu. =P trött är jag också. Ska upp halv 6 imorgon bitti för att släppa ut hästarna.. Va uppe hos min älskling förut, så nu är hans man och svans mycket finare än vad de någonsin har varit förut =P Madelen red honom förut. Skönt att ha någon som vill rida sådär när man inte kan. Och speciellt någon som vill och kan rida i mörker. Hatar att göra det nämligen. =P Är mörkrädd så det heter duga. !! *Jobbigt*  Ska nog lägga mig nu. God Natt på Er  =) Bye !!

Tänkte att du skulle höra av dig men.. nej det har du inte gjort !! Tänkte att vi skulle ses snart. =)











Linköping.

Vi kom precis hem från Linköping. Var på Hööks och Ikea en sväng. Kollade in lite saker. Och köpte mitt efterlängtade glansspray till hästen =P Nu ska han bli fin.. Ska iväg till Tomas på shell också med Far och tvätta av allt salt på bilen. Lär ju bli kaffe där så jag dricker inget nu. ja..- Och så var man ute igår med Jonna och Lindy. Min högeraxel Lindy !!! Jag har ont i den. Men det var trevligt. =) Synd bara att Jonna gick hem. VI träffade på Elina och Maria med. Gick med Elina hem och snackade lite om allt och alla =P Det var också väldigt trevligt. Men nu måste jag äta något. Är jättehungrig. Hörs sen !!


God Morgon på Er!!

Hum. Ellen är på en blomma som står på golvet här. Det spelar ingen roll vad man än har försökt med, hon kan bara inte sluta att ta sönder den. Man blir arg och hon flinar.. Himla unge..-haha. Men hon är ju vilket fall som helst den finaste ungen som finns i stan !! =P Sara och jag ska strax ut och gå. Men egentligen skulle vi ju ha bakat. Funderar på ifall jag ska göra det själv =P För det är ju såå himla gott bröd =) Och jag ska fråga Sara om jag får ta en dusch här jag med.   ( Ellen och hon duschar just nu =P ) Det blir nog lite tajt om jag ska hinna med det hemma. Vi ska ju hem och fira Far idag vid fyra. Han fyllde ju i Tisdags. =) Sara och jag ska försöka få med oss Bror Fredrik till viberga. Ska köpa en ny kaffebryggare till Far =) Det lär ju behövas om vi nu får vårat kök om en månad. =) Är så glad =P

image101

=P Hittade den här gamla bilden sen i somras när jag åkte rally med Olle =)





Och en liten bild på Ellen och Kusin Erica !! =)









Ciao !! Hörs Sen förmodligen.

Kökdags =P + tjällmo.

Ska åka till IKEA nu och prata lite om köket.. Sen blir det kaffe hos Syster med resten av famlijen och några till blir det säkert. =) Skriver mer sen =)

Ciao !!




bra kritik

Fredag idag då !! Skönt fast ändå inte. Jag vill vara mer på Café P2 =) Det är så himla mycket roligare att vara där än i skolan. Men jag ska ju iofs vara där Onsdag, Torsdag enda till vecka 10. Förutom då när vi är lediga. Och på Onsdag går det ju bort en dag med. Men det är ju för att vi ska visa upp våran film om mobbning för några 6:or. Jag kommer nog skratta. hehe. Jag tyckte det var lite pinsamt att se sig själv på själva filmkameran eller på datorn. Och så ska den visas upp i aulan. Och det är bara lite större =P äsch. Har i alla fall ätit frukost nyss tillsammans med Mor. Ska åka till Syster & co. idag med. Ska bli skänt att komma bort från finspång en natt åtminstone. Sara och jag ska baka dubbel sats med bröd. =) Fick bra kritik för det . Kul kul. =)


Idag firar Café P2 2 År !! Grattis =P









66 dagar. =)

Jau. Då sitter man här igen. again. Sitter och disukterar en viss person med Sofia över msn... haha. Lite kul, för jag frågade hur hon skulle göra i en viss situation. Hon sa precis det jag tänkte =P Och imorgon kanske Syster, Ellen och Mor på besök på P2. *hoppas* hihi lite kul.


Om 66 Dagar åker vi till England. =) Ska bli så kul. Vi på P2, stod och pratade om vad man kan äta och göra o.s.v där. Att det tydligen är mycket lugnare i just London på vardagarna än på helgerna. Alltså lika mycket folk som i Sthlm tydligen =P

_________

God Natt på Er! Sov Gott. Det ska jag göra !! =)









Torsdag kväll. .

Sitter här med mitt kaffe. Gott Gott. =P Är skittrött med. Orkar inte springa med Lindy ikväll.. Men imorgon ska jag nog göra min egen Latte !! =) Se hur den blir. -hehe ! Och imorgon bär det av mot Syster igen. Och Idag kom Lindy och Sanna förbi på P2 =) hihi.. Det var trevligt !! Nu ska jag bara ta det lugnt !! Hörs kanske senare igen =P Ciao !

image100




nöjd ? nope !!

hum.. Nu är man klar. Blev inte nöjd med dagens utseende !! =(  Men det får Duga. Slutar Halv 6 idag. Skriver nog mer då.. Ciao !!


image89














stinkbomb.. !!

Nu är jag hemma igen. Jag har gjort klart allt i stallet så det bara är att åka upp och släppa in sen ikväll när jag har slutat =P  Men nu blir det duschen för min del !! Känner att jag bara stinker häst och svett... Ingen trevlig kombination kan ja lova =P haha.


Torsdag morgon.

Sitter här och läser tidningen.. Och på att kaffet ska rinna ner. Ska upp till stallet och släppa ut hästar. Och så kommer hovslagarn också. Kan inte stanna tyvärr. Börjar vid 10. Så jag måste hem och hinna duscha och grejjor. Är döötrött. Men det är ju bara idag och imorgon kvar. Sen är det heelg =) Då kan jag soova.. !! gött. Nu är kaffet klart. Så nu ska jag äta frukost. Hörs sen. =)

återigen trött

Sitter och pratar lite med Johan på Msn..- hehe.. Vi pratar om hur knasiga föräldrar kan vara ibland. Och Lindy och jag ska nog ut i Finspång på Lördag. Jag har inte råd att gå ut i stan. Vi har inte fått några pengar än.. =(  Men i alla fall. Nu är jag återigen trött. Så jag ska tvätta av mig dagens sminkhög och gå och lägga mig. God Natt på Er!!








fel ?

Ja. Jag undrar vad det är för fel på mig ikväll.. Jag tog upp en påse bullar , köpte rainbow peanuts, jag har bakat bröd och jag har ätit upp pappas russin.. haha.. =P  Ska strax ta ut första plåten med nybakat bröd.. mums.. Men nu ska jag gå och kolla på Top Model Special. =P

Jag önskar att jag var kär i Dig !! Skulle det kännas rätt ?









hummm. . .

Hum. Kunde inte baka =( Hade ingen jäst.. Men det där brödet är så gott så jag ska nog gå bort till Netto och köpa det. Och ingen har   tid   med mig ikväll. Jag som var sugen att hitta på ngt ikväll.. Men då får jag väl baka. =P Men undrar om dom stänger klockan 6 eller klockan 8 ? äsch. Det märker jag väl när jag kommer bort dit =P Jag ska baka mitt bröd och så är det..

aj aj aj-.

Nu har jag precis kommit hem från praktiken. "Jobbade" över lite. =P Dom behövde extra hjälp.. hehe -Men det gjorde inget. Men nu ska jag städa lite... hehe lite var det ja !! Nej Det blir mycket =P *suckMor och Far kommer inte hem idag. Så städningen får jag sköta idag.. Sen ska jag baka ett gudomligt gott bröd. Fick receptet från cafét. =) MUMS !! hehe . Så vi hörs om ett tag igen . . .  Förhoppningsvis =P



at Café P2

Nu så ni vet ska jag till min APU-plats =P  Slutar halv fem. så vi hörs då !! =)







Onsdag

Och idag är det tredje dagen på APU:n.. Lena kommer dit idag också. Hoppas hon är på bra humör. hehe. annars får jag bjuda henne på en kopp te =P Nej men det ska nog gå bra !! Men undra hur det ska gå för mig och min vänstra tumme. Har skitont i den.. Kan knappt göra någonting =( hmm.. Nu ska jag äta. Ciao. !!









Finns det att köpa på burk ?

Oh fy. Nu är jag trött som en gnu =P Fick i alla fall träffa min älskade syster och allt annat folk =) Och så har jag kört Mor och Far till jobbet. Skåne nästa =P hum hum Då blir det inget IKEA imorgon =( Men pappa sa att vi skulle dit på Torsdag men jag har ju först APU tills jag vet inte när på eftermiddagen. Sen ska jag upp till stallet och släppa in hästar också. Hinner inte då heller. Fan.. Då får det blir på fredag då =P Om jag har TID. Jag behöver lägga ner tid på Sofia med. Fick iofs träffa henne idag men ja, inte tillräckligt, I alla fall. Och Lindy och Johan =P Och min häst.. Och jag skulle vilja orka ta tag i disken med. Ser ursäkta, fördjävligt ut !! -hehe. Får ta den imorgon när jag kommer hem från P2. Det tar verkligen på krafterna att "jobba" Man tror inte att det ska göra det men på mig gör det verkligen det =P Men jag sover ju också därefter.. GOTT =) Och klockan är redan tio. Dags att sova. Jag behöver energi. Finns det inte att köpa på burk. Och speciellt tid ?  Nej. God Natt på Er !! Sov gott. =)










verkliga dag.

Ja idag har det gått jättebra. Har fått severat och gjort sallader och allt möjligt. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba där efter skolan har slutat =) Och imorgon kommer min lärare Lena på besök. =) Blir nog bra hoppas jag. Ska till Tjällmo strax. Sitter och väntar på Mor och Far. Dom var på väg hem från Norrköping i lastbilen. Så ska jag till min älskade Syster yster och resten av folket =P Men nu ska jag bränna en ny skiva tills när jag åker. Behöver lite ny musik..

Någonsom har något nytt att rekomendera ? =)













looking dead.

Japp. Jag ser helt död ut. Så tråkigt idag. Satt och kollade i en sminkblogg. hum hum. Vill också ha råd att köpa sådant smink =( Det är ju så förbaskat dyrt. Och så funderar jag på ifall jag ska gå eller om jag verkligen ska cykla till P2. Det snöar ute just nu. Vill inte ha mer snö nu .!!  Nej jag tänker cykla. Orkar inte gå. =P

Happy Birthday to you

Jag kom ju på att Min Pappa fyller idag. G r a t t i s . Loves You
Och Lennie  fyller idag med .. Grattis =D



      



fjärilar i magen .

Njaa.. Det vet jag inte om jag har men jag kommer nog vara lite nervös =P Aja. Nu ska jag äta frukost med mig själv. Och ingen tidning finns det heller  =( Men det brukar ju inte stå så mycket i den i alla fall så. Men jag har sovit gott som en prinsessa med. Så skönt att sova, helt sjukt =P

Dagens.

DAGENS VILL HA: Kärlek
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: Första dagen på APU-Plasten Cafe P2
DAGENS LÅT: Timbaland ft. Fall Out Boy-One and Only
DAGENS PLANER: Sova =P
DAGENS SAKNAD:
Syster och min Älskling
DAGENS DUMMASTE: Att jag blev arg på dig !!
DAGENS ATT GÖRA: Baka och umgås med Lindy =) ( Redan gjort )
DAGENS DROG: Kaffe
DAGENS ROLIGASTE: Allt på P2
DAGENS KÖP: Inget. Pank. . .
DAGENS GODIS: Äter inte ens Godis!
DAGENS BLÄ: Att jag kom underfund med att jag Verkligen måste glömma dig
DAGENS HUMÖR: Först var det bra. Blev bara sämre och sämre. Tyvärr.
DAGENS ORD/FRAS: Jaha ? ( Till Lindy..-haha )


sovdags för min del-

Annars kommer jag vara helt slut imorgon tror jag. Men Sofia sa till mig att hon och två till kommer och fikar imorgon hos mig =) Jag tror nog att det kommer komma ganska mycket folk imorgon eftersom det var stängt idag. Aja. Sånt som märks. =P Nu är jag trött så nu ska jag bara tvätta av mig sminket och borsta min gaddar =P Sen blir det att sooova tills klockan Sju . Sov Gott !! Det ska jag göra i alla fall !!













dödstrött =P

Det var jobbigt =P Följde Lindy en bit. Cyklade nog hem på rekord tid .. hahaha.. Men det känns att man har gjort någon nytta idag i alla fall. Imorn blir det nog mer =)  hehe..- Kommer säkert va dönervös innan lunch. äsch. Det fixar sig, Fan.

Be okey, I'm alright.
Be inlove, I will be.
I will be alright.
Someday.

-Just Bounce-






missin' words

Varför ska man lita på killar ? Det ska man inte. Helt sjukt. Speciellt inte dom som verkligen är yngre eller som bor i Finspång =P Visst jag säger inte alla man inte ska lita på alla härifrån men vissa i alla fall. Just nu är jag så himla knäckt. Jag vet inte vad jag ska säga..  Visst jag kanske pekar ut en person just nu men det skiter jag fullständigt i kan jag säga. Jag saknar ord.



image35





Timbaland feat. Fall Out Boy /- One and Only

I'm head over heels for someone I
that I really cant' deal with
I wanna block her from my mind
but I really can't do it
I tell myself this the last time
Ima let her do this to me
Whenever we do spend time I realize
that I can't get enough of you.

(Bridge)
Wipe that smile off your f**king face,
[then i say to u]
Wipe that smile off your face.
[then i say to u]
Wipe that smile off your f**king face,
[then i say to u]
Wipe that smile off your face.

(Chorus)
To be despised, to be loved.
To be dreamt of, to be sought.
On the inside I don't care
Right in the middle,
I'm right in the middle
To be despised, to be loved.
To be dreamt of, to be sought.
On the inside I don't care
Be my unholy, my one and my only.

(Verse 2)
I wear scarves and hoods cause it's the only poker face that I've got left
And everything I love about you is a mess
Smash the mirror and break the palm reader's hands
I want to be better than I am.

(Bridge)
Wipe that smile off your f**king face,
[then i say to u]
Wipe that smile off your face.

[then i say to u]
Wipe that smile off your f**king face,
[then i say to u]
Wipe that smile off your face.

(Chorus)
To be despised, to be loved.
To be dreamt of, to be sought.
On the inside of I don't care
Right in the middle,
I'm right in the middle
To be despised, to be loved.
To be dreamt of, to be sought.
On the inside of I don't care
Be my unholy, my one and my only.

(Verse 3)
Girl just look what you done,
How could you do this to me?
I gotta put my foot down,
I can't let you do this to me.
I can't forget those good old times,
and all those things you were doing to me.
I wanna hit that one more time,
I'm in love with what you're doin to me.
Ima say it loud
right now lets f**k in this crowd
Why we arguin'?
I thought me and you were suposta be friends.
Let's chill for a minute,
Better yet, we needta heal for a minute.
Baby, put down the knife,
sometime I wanna save your life...[but I'm coool]

(Chorus)
To be despised, to be loved.
To be dreamt of, to be sought.
On the inside I don't care
Right in the middle,
I'm right in the middle
To be despised, to be loved.
To be dreamt of, to be sought.
On the inside I don't care
Be my unholy, my one and my only.

image99

baka en kaka =P

Lindy kommer hit och vi ska baka idag.. igen =P

image98

Lindy ¢¾

usch

Fick nyss reda på att de trodde att han hade fått en stroke ... Han blev hämtad med almbulans-
Jag tänker på er !!

first day =)

Min första dag på Café P2. Har målat och fixat lite. Dom har nämligen 2 årsjubileum på Fredag =) Och de som jobbar där är jättetrevliga. Visst man har ju pratat och så med dom förut när man har varit där och fikat men. Ja. Trevliga är dom i alla fall !! Och imorn kommer ju kunderna, Se hur det för mig så =P  Men jag är trött.  Har ganska bra tider också. Jobbar från nio till halv fem =)

Apu-Vecka

God Morgon God Morgon. Just nu sitter jag här och har precis ätit frukost och läst tidningen, Stog inget intressant. Ja, Idag börjar praktiken. Är inte ett dugg nervös. Idag kommer ju inga kunder som tur är. (a) hehe- Men det ska blir kul. Det är ju bara en hel veckan först. Sen två dagar i veckan. =) Vet inte när jag slutar heller. Men men. Sånt som märks =P

image97

idag : sliten

Nu är jag riktigt trött. Gick upp imorse vid sju. Gick ut och gick vid elva med Ellen och Mor, Har Ridit mitt första "hårda" pass med hästen på länge.*Jobbigt värre =P* Har varit i stallet och gjort i ordning lite saker. Städat och diskat, lagat mat. Jag och Lindy har varit ute och gått och sen följde jag henne en bra bit hem till Ronny. Så jag är trött !! Och imorgon är första dagen på Cafe P2 =P Blir nog jättebra =) 'Hoppas jag i alla fall'  Se när man ska träffa Johan i veckan då.. Om han inte jobbar iofs =P men det är sådant som märks. Nu ska jag borsta mina tänder och gå och sova.Men God Natt på Er !! Sov Gott =)

Lindy hun and Me !!

Nu ska jag ringa Lindy och sen ska vi upp till stallet för att släppa in hästarna. Sen ska vi nog ut och gå en sväng. Eller våran sväng =P Och vi kommer nog snacka en massor nödvändigt. Om det inte blir att vi går upp till Sofia. Hon ville att jag skulle följa med henne dit. Sofia skulle visst hjälpa henne att fixa Lindys bloggsida =P Annars nu har mamma och jag städat ur ALLA köksskåp.. Det blev en stor svart sopsäck full av skräp och två påsar fulla av annat =PMamma skrattade nästan hela tiden för att hon hittade gamla saker  =)  Men nu ska jag byta om. Skriver mer sen.-  See Ya ;)

image96

Lindy och Jag för ett par dagar sen när vi bakade en kladdig kaka =P

rida idag =)

Det var skönt att gå ut en sväng. Fast det  blåste lite kallt. Men det gjorde inget. Sitter just nu och väntar på att min Far ska komma hem från sin träning. Jag ska upp och rida idag eftersom det inte blev något igår. Måste ta kontakt med Charlotta igen. Min "tränare" så vi får ordning på ridningen =P Och så att han kan bli ännu bättre !! =)





My Beautiful Black Beauty =)

en promenad i dagens solsken.

Jahopp. Då sitter man här igen. Har varit vaken sedan sju i morse. Åt frukost med mor och far och lilla Ellen =) Imorgon börjar Praktiken. Jag ska vara på Café P2.. Det blir nog bra tror jag. Dom är så himla trevliga där. Men det blir mjukstart. Vi ska göra i ordning lite. Man kan nog inte önska sig en bättre förstadag på en praktik =P "Sovmorgon" har jag också, börjar klockan nio. Fast egentligen har jag inte det eftersom jag har utsläpp av hästar med =) Men nu ska Mamma och Ellen och jag ut och gå en sväng. Det är ju ganska fint väder ute =) Hörs. ;)

image94


                                                                                                    LOVE ♥

snart god natt.

Jao. Snart dags för mig att lägga mig. Ska upp till stallet imorgon bitti och släppa ut hästarna. Om jag har tur så följer min far med och hjälper mig. hehe Jag tycker lite synd om min bror faktiskt =P Han skulle bränna en skiva förut. Han satt där och pysslade lite. kollade vilka låtar han skulle ha och så.. Sen när jag kommer för att hjälpa han så dör datorn. Han var nästan klar med hela listan.. hehe. Han skyller på mig också. Bara för att jag kom in just då =P men men. Orkar inte skriva mer. Så jag skriver mer imorgon. Puss och God Natt

Lindy är på den enes sida och en annan på den andras.. Vill så gärna kunna ta åt  mig av de råd ni ger mig. Men jag kan inte. Även hur mycket jag än villHmrf !!

Barnvakt i helgen =)

Nu har dom varit och lämnat lilla Ellen =)  Hon ska sova hos oss inatt =) hehe. Men just nu väntar jag på att Sara och Christian ska komma hit och lämna mat åt henne. Dom har varit och handlat lite på viberga =P Och balsam och shampoo åt mig, Så jag kan duscha med rätt shampoo =P mamma hade köpt fel. Jag är ju brunhårig som nu vet. Men hon hade köpt för Shinig blond hair =P lilla mamma, hahaha.. ¨

image93


Lilla älskling Ellen ♥

fredrik väckte mig =(

Jag vaknade av att min bror började gräva utanför mitt fönster. hmrf !! En det var ju dags att gå upp  alla fall. Så nu ska jag äta frukost. Och dricka mitt kaffe med äcklig Valio mjölk =( Hörs sen. ♥

Norrk. nästa helg.

Lindy sitter och säger att vi ska festa i stan nästa helg. Just nu.. Vill jag inte det. Eller det känns inte som att jag känner för det !! Men då kommer jag förhopningsvis vara på festhumör =P får se till att jag är det om inte annat =)
Det blir nog bra. Hoppas jag. =) Men jag ska nog gå och lägga mig nu. Känner inte för någonting längre.
Hoppas att du gör mina dagar ljusare !!

Varför faller man jämt för fel jävla killar. Bara dom som inte är något att ha ? Varför kan inte bara livet va som en film. Vad allt skulle bli mycket lättare.!!

image92

JAG VILL HA SOMMAR !!!!

.-.

Seg, Trött och hungrig. Pappa ska och handla åt mig =) Så ska jag göra lika goda mackor som Sara, Christian och jag åt igår  =P Och fryser gör jag med. Får ta en varmdusch sen. Men nu ska jag dricka kaffe med mamma =)


image91

you drive me crazy

Sitter här och är Döötrött =P Har städat lite. så mamma och pappa kanske blir lite glada när dom kommer hem från Skåne !! hihi.. Ska börja riva kök snart,  Är så glad. Vi ska få ett nytt kök =P Ska dricka lite kaffe strax UTAN mjölk. Usch. Det är inte gott men jag vill ju ha kaffe så vad gör man inte. Imorn blir det ridning på hög nivå =P I alla fall för min lilla putt. Kanske blir tävling i April. Men bara för skoj skull. hehe.


image90

Lindy är ganska bra fotograf =P Älskar den här bilen på polishuet !!


Du får mig alltid att le. Det är helt C r a z y



ellen, väckarklocka ?

Vaknade halv sju av Ellen ♥  Men det gör inget. Då är jag pigg sen =P  Men nu ska vi göra oss i ordning så vi kan gå och hämta posten. Börjar ju klockan 12 så jag måste hinna tills dess. Men det gör jag nog =) hmm.. Drömde om Dig inatt. Varför drömmer jag om dig när jag är här ? äsch. Det är väl för att vi pratar ganska mycket om dig =P

image88


Love ♥

tjällmobo =P

Sitter hos Syster Sara och co. Håller på att fixar lite varma mackor .. mumma =P Har varit ute och gått en ganska rejäl runda. Så skönt att vara här. Bara slippa bry sig om ngt. Känner mig lite bättre i alla fall. hehe.. Vi gick och diskuterade en grej förut.. Att jag ska fråga om vikarieat på dagiset så jag kanske kan flytta hit  =) Men jag vet några som inte tycka det skulle vara så himla populärt. men men..
NU ska vi moffa varma mackor =)





 
At Christian =)

image87

My Lovely Sister  ♥


Sjuk idag med.

Jag är sjuk idag med. Vet inte vad det är med mig =(  Har asont.. Och medicinen hjäpler inte !! Lite irriterande..



image84

Ja, Lindy tog kort på mig och henne själv när vi var på väg in till stan en dag =P

image85

My lovely and handsome friend ! Lindy ♥

trött som faan.

Så nu ska jag gå och lägga mig. Lindy och jag har varit ute och gått en sväng. Sen har hon lagt in alla sina bilder från kameran. Så nu är hon nöjd =P  Och min dag imorn är FUCKAD så in i helvete !!! Är så jävla förbannad. Fan jävla fan, faan. Idag har varit den tåkigaste dag i mitt liv. =P Nejdå. Men nästan. Nu ska jag sova. God Natt på Er!!


hum hum. hmrf.

Nu är man hemkommen från skolan. Slutade lite tidigare. Och så har hon gjort så vi slipper ha idrott så sent på dagen =) Men nu ska jag äta och sen blir det upp till stallet. Försöker få tag på Lindy men hon svara inte.. För jag fick för mig att hon skulel hjälpa mig i stallet idag. Med tanke på att jag slutade lite sent. men men.

slut efter idag.

Trött !! Som jag vet inte vad. Fan också. Vi har idrott idag med. Men jag ska inte vara med. Är inte riktigt frisk än. Jag som ville vara med. =(  Annars har precis läst tidningen, det står inte så mycket i den inte =P  Idag blir det stallet också. Har en känsla av att dom kommer komma in sent ikväll. Slutar ju kl fem.. *suck* Sen ikväll kommer jag nog vara ganska slut. Lindy och jag ska glo på film också. Se om hon kanske sover hos mig =) Nej nu måste jag göra mig i ordning. Hörs sen . Puss Hej !!  =P

lång dag framför mig.

Sitter och kollar i nya Hööks katalogen.. Finns inget jag vill ha just för tillfället. ! Om det är något jag vill ha så är det ett svar på en fråga som jag har, Från en viss person. Men om jag känner den rätt så kommer jag inte få det än på ett bra tag ! Känns som att jag lika gärna kan skita i att ens försöka få ett svar. hmrf !!  Nej ska gå och lägga mig nu. Har en lång dag framför mig imorn. Börjar 08:20 och Slutar 17:05. Usch .. Men God Natt på Er !! =)


crazy.

Nu har jag suttit och fixa resten med vårat kök. Så jävla dåligt program säger jag bara !! Hade typ gjort klart allt och så stängs det programmet ner. Blev ganska tokig. =P Men men, Har gjort det bättre nu i alla fall. Så nu ska jag duscha. Har asont i magen. Känns som att jag vill spy hela tiden. =(  hum hum !!
___________________________


I cannot escape
no matter what I do
can't get away from you, oh
call me everyday
and that there ain't never cool

getting on my nerves
I think it's time you knew
only gave you my number cause, drinks made you cuter, plus
you were looking sad and lonely, oh
but that's all it was
just put you in the game
and here you go complainin'
what's up with you?


sjuk idag.

Sitter här och moffar kladdkaka med grädde =) mums .. Fast jag dricker kaffe också. Helt ortoligt att det är min första kopp idag ! Annars vid det här laget brukar det vara min 6:e kopp =P hehe. Får inte dricka kaffe =(   Lindy var gullig och följde med mig till apoteket förut för att köpa medicin till mig. Äckliga tuggtabletter.

Jag älskar låten Time med Timbaland !! Kan inte sluta lyssna på den =P



Nu äter vi kvällsmat med halva ansiktet =P   L O V E that little gril ♥

Irriterad på situationen.

Om T och Mig ? Du som skrev annonymt. DU kan ju säga vem du är också. Jag tycker det så jävla dålig stil. Och från han med. Eftersom jag har fråga om han har träffat någon. Synd bara att han sa att vi skulle ses igen om jag ville !!  Visst, T och jag har inte träffats på En och halv månad. Förutom i Lördags när han kom hit klockan Sex på morgonen. Nej men han hade vägarna förbi !! Sa han till mig i alla fall. Och förutom det träffades vi i 9 månader. HUM. Och han har inte sagt något. Även om jag har frågat. OCH han har varit ärlig mot mig annars så varför skulle han inte våga säga något sånt ? Tycker inte om att skriva i Han-form. Är inte arg på dig som skrev annonymt men säg vem du är tack.. För du kan inte rå för det att han inte säger ngt. Jag är mest lite irriterad på T. Jag är mest irriterad på hela situationen !! Så förbannat.


Annars så är Lindy här och är med mig när jag är sjuk. Och mamma  och pappa har förbjudit mig att dricka kaffe nu. Och så måste jag förmodligen åka till en läkare. =(



image35

fuck tisdag-

Jävla satans blogg. =P Den har inte funkat förns nu !! Aja. Sitter här hemma med Lindy  =) Ska strax ut och gå. Skulle ha sprungit egentligen. Men jag har så fruktansvärt ont i magen. Måste nog nästan gå till en läkare tror jag  =(  Men men.  Annars då. Imorn fyller Tomas 19 ..=P hehe.  Sen imorn slutar jag vid 4. Fy faaan. Ska nog in och hämta passet imorn sen bara hem igen. För att jag har ingen annan tid. Får kolla på balklänningar en annan dag. ¨
Jävla dagjävel. Tisdag.

World Rally Championship.

Sitter fortfarande och kollar på rallyfilm =) Det är lite kul. Men nu har pappa och jag bestämt att vi ska börja spara pengar till Svenska Rallyt =D Och så ska vi bara fråga Mattis och Andreas om det finns platser kvar i husbilen =P Det är ju ändå om 3 ½ vecka.. wiie. Hoppas hoppas hoppas *

wiie xD

Oj !! Vilka killar det finns ! Helt jävla otroligt. Shit !! Men jag på tjejens sida. Kan jag lova.
__________________________________________________________________________________
Men nu ska jag gå och kolla på en rallyfilm med mamma och pappa. Det är ganska roligt. Jag ska åka med Mattis  i år med =D Jag lääängtar. Fan. Jag har inte råd att ta egen licens heller. Annars skulle jag gärna göra det ! Hum hum. Så vi hörs kanske sen eller imorn bitti ! =)


________
Och jag önskar att du kunde vara hos mig nu.

to morrow.

Imorn blir det att vara duktig. Lindy frågade om jag ska med ut och springa och det ska jag.. Eller jag måste nästan. Jag har varit så himla slarvig nu ett tag. Fy på mig =P Fast det kommer nog gå lite trögt. För både Lindy och jag har problem med knäna =(  Men också imorn ska jag upp tidigt. Ska först åka och tanka bilen och sen blir det stallet. Kommer nog va trött efter den här veckan. Eftersomdet är första veckan med det lite mer jobbiga schemat !! Men men. Skit samma. Då har man ju något att göra i alla fall !! Nej. Nu ska jag gå och kolla på Singing Bee =P

allt-

Så.. Nu har vi ätit god mat. Sara & co är här. =) Och Sara och jag ska rita ett kök till efter hennes idéer =P Se hur det blir. Kommer säkerrt bli värsta lyxköket  =P hehe.. Och Lindy.- Jag är inte sur eller ngt på dig. Jag lovar. Vi får va snart. =) Loves you.

horoskopet för idag.

Jag läste mitt horoskop. Jag är lite kusligt för att dom stämmer ganska ofta på mig !! =P

Tur
Vill du vinna idag så bör du spela så tidigt som möjligt då turen är störst. Håll fast vid ditt lyckonummer.
Hälsa
Även om dagen kanske inte börjar bra så kommer du vara på topp framåt eftermiddagen. Då kommer du nog tycka att allt är roligt.
Ekonomi
Nya investeringar ser ut att slå väl ut för närvarande. Leta efter originella alternativ.
Arbete
Idag kan det bli en tuff dag på jobbet, men en händelse lättar upp stämningen för alla. Du går hem trött men glad.
Kärlek
Du tar kanske nya grepp och går vidare ur en situation som det gått slentrian i. Ditt liv håller på att förändras.
Relationer
Du måste vara tydlig i hur du formulerar dig för att en ihärdig beundrare inte ska uppfatta det du säger som en uppmuntran.


kvällspromenad med malin.

Nu har vi varit ute och gått en liten sväng i friska luften. Skönt. Vi hade lite att prata av oss om. =P Eller rättare sagt klaga av oss på. Speciellt på Killar och Kärleken. Varför ska det vara så komplicerat  ? Och varför kan det inte vara lätt att glömma någon ? Eller något speciellt !! Och så diskuterade vi balen. Vad man kan ha för klänningar och dess färger och framför allt alla priser. Varken Malin eller jag vill lägga ut ett par tusen på en klänning som man kanske bara kommer att använda en gång ! Då lägger i alla fall jag mina pengar ( som jag inte har ) på något mer som man kanske kan ha nytta av. Åhh.. Blir nästan lite irriterad. Varför ska allt kosta en massa pengar ? Jag är pank. Och jag måste börja söka jobb. Men vart ? -Lindy- Har försökt få tag på dig ett bra tag idag. Du sa att du skulle ringa igår men det gjorde du inte.. Och du sa att du skulle följa med till stallet. Du hörde av dig när jag hade kommit hem... Och då försökte jag ringa din mobil men den var inte på eller något. Och ville inte ringa hem till Ronny utifall att Jonna sov. Hum Hum !!  Skit samma. Jag orkar inte. Jag ska sova. Är skittrött, verkligen. God natt på Er! =)


blir tokig.

Det var väldigt skönt att duscha idag. Bara stod och lät vattnet rinna.
Bara stå och inte tänka på något alls. =)

Och jag är arg !! Det funkar inte att lägga in bilder. Vet någon varför ??
Jag blir  T O K I G    Snälla hjälp mig - =)

nu är honey inne och äter.

Ja, nu har precis pappa och jag kommit hem från stallet. Blev förvånad över att det var bara  mitt att fixa i orning. =P Men skönt för en gångs skull.  Lindy skulle ju ha följt med egentligen men hon svarade inte förut och för det andra så är Jonna hos dom i helgen. Så hon umgås väl med dom. Ska ta en skön dusch strax. Sen blir det god mat. =)  Och jag blir tokig på bilddagboken. hum hum. Men men. Jag måste uppsöka läkare med tror jag. Eller det är nog bäst att göra det. Kan knappt inte sitta. Har så förbannat ont i ett knä =/   Men annars ikväll då ? Ska inte göra ett skit. Lite tråkigt faktiskt. Har varit hemma hela dagen annars och tråkat. Iofs, så sov jag förut mellan ett och halv fem. Gött gött =P



Jag vill ha sommar !! Vem vill inte ha det ?

gamla minnen och glädjetårar.

Vi ska ju göra om vårat kök. och vi kom på att det inte får plats med ett "städskåp" så vi har börjat rensa alla garderober här uppe ! Pappa kommer in med MASSVIS med papper som pappa ville att jag skulle gå igenom. Jag hittade ett och annat roligt. bland annat massor av gamla brev från Iréne, Marlene, Jonna och Arjeta =) Arjeta och hennes familj flyttade till Helsingborg för 11 år sen. Och kommer bara ihåg hur bra vänner vi var. Ingen kunde sära på oss.  Blev så glad när jag läste brevet så jag fällde en glädjetår =P hehe. Men nu vill jag bara ställa mig i duschen men jag måste vänta på att mamma och pappa komemr tillbaka med shampoo och balsam. =P Jag saknar er alla. ! Glömmer aldrig våran tid som vi hade ihop !!
____________________________________

Dagens Låt        : Timbaland -/ Time
Dagens klädsel : Myskläser / Stallkläder =P
Dagens Måste   : Kaffe i vanlig ordning =)

god morgon på er.

Nu har min käre Far och jag varit och släppt ut hästarna i alla fall =) Jaa, Jag vaknade ju inte av att telefonen ringde utan av att du kom hit vid klockan sex imorse =P   T r ö t t  ! ! Äsch.. Får gå och sova middag sen eller något. Men nu ska jag gå och dricka morgonkaffe med Mamma och Pappa ! Så vi hörs senare =)

image80


Min älskade älskling =P

s l e e p t i g h t

Nu är jag helt slut. Sånna här dagar som idag vill jag gärna slippa framöver  =P Gick upp vid  4 och körde Mor och Far till jobbet. Åkte upp till hästarna och släppte ut dom och var nära på att bli översprungen två gånger på grund av att ett litet rådjur sprang på vägen som skrämde upp hästarna, =P och så tänkte jag mig inte för och klev i jordens lerpöl !! Blev ganska irriterad. Sen var jag klar där uppe vid kvart över fem, åkte hem för att sova lite till. Skulle vara i skolan vid nio så jag tänkte att jag skulle få sova i alla fall två timmar innan jag skulle upp igen. Gick och la mig vid halv sex. Vakande vid halv, kvart i sju av ett meddelande av Jessica. Sen var det snart dags att gå upp. Ta mig en snabbdusch och börja göra mig i ordning för skolan. *suck* Plockade upp Malin och Jessica och åkte till skolan för att spela in sista scenen i våran film. Slutade skolan vid halv två. Åkte hem och diskade undan lite disk.  Vid halv sex så följde jag Lindy en bit hem till Ronny. När jag kom hem började jag städa badrummet och köket igen. Och så bakade jag en kladdkaka eftersom Farbor Magnus, Kusinerna Andreas och Stoffe med Madde skulle komma hit för att se på rallyfilmer. Dom åkte nyss hem. Har suttit och kollat på lite småroliga vurper !! =) Så nu är jag ganska sliten. Men bara det att jag ska upp igen till stallet imorgon bitti vid 7 !!  Men pappa är snäll och hjälper mig =) Så nu säger jag God Natt !! Sov gott =)

glad.

Tack för att jag äntligen fått reda på att du inte är sur eller arg på mig =)

God mat idag !!

Idag blir det Kycklingfilé i gryta och Jasminris. =) gott gott. Ska ut och gå en sväng med Lindy älskling strax också =) Snacka lite skit =P haha .

image79

Förlåt men jag älskar den här bilden på mig själv. hahaha

Gött !! =)

Sitter här och käka rostade mackor och dricker kaffe till. Ska ringa syster strax. Ska ju till henne på Torsdag. Kanske sover där. Har ju sovmorgon på fredagen. =)  Ja just. Vi fick ju nytt schema idag. PISSSCHEMA !!

image78

-Men men. Inget att göra åt. =(

i skolan och tråkar

Sitter och ska egentligen göra alla rester. Men om man känner mig rätt så blir inget gjort =P Har bara en lektion kvar. Psykologi A, sista lektionen idag !! Sen´blir det nog hem och städa. Som vanligt. hehe.. -så vi hörs sen =)

kaffe med Johan Och Lindy =)

Japp. Igår kom Johan hit. Vi åkte till P 2 och tog en varsin Kaffe Latte i regnvädret !! Det var ganska mysigt  =P Sen när vi hade varit där ett bra tag åkte vi hem till Lindy och kolladse på G.I Jane. Jag hade inte sett den innan men den var bra =) Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna. Ska åka och hämta Malin och Jessica 20 i .. Har precis klivit ut ur duschen =P

blöt som jag vet inte vad !!

Har gått hem från skolan. Ringde till pappa och kollade om han var i Finspång och jobbade men det var han icke.. Hopp. Bara börja gå hem i spöregnet utan paraply  =(   Håret kunde man vrida ur vatten =P Och sminket är helt förstört.. -haha. Så jag ska ta mig en varmdusch efter mamma och jag har tagit en kopp kaffe ihop =) Försökte också ringa Lindy. Vi ska ju leka idag =P Och Johan kommer antagligen hit =) Men vad ska man hitta på ? Åka och ta en fika kanske !! Ah det får vi se då .

Röd Nejlikan.

Alltså, Den musikalen var den bästa jag sett. Annars brukar jag tänka att det är döötråkigt att gå på teater men det är det inte. Den var jättebra. Det handlade om ett triangeldrama. Två karlar och en kvinna. Ovanligt =P Nej men den var faktiskt jättebra. Och vi fick bra platser också. =) Vi satt precis brevid eller utanför "balkongen" till höger. Och ni skulle ha sett kristallkronan ni som inte har varit på Östgötateatern. Den största jag någonsin sett tror jag =P  Haha..- Och Malin och jag satt och bokstavligen asgarvade åt folk. En som vi kallade för moroten och en för femtioelva barn och så var det två kvinnor som satt ytterst på en rad under oss. Och dom hade i alla fall likadana kjolar. =P Fast det var nog 2 gamla gubbar som blängde på oss. Vaad ? Får man inte ha lite kul eller ?
Den var ju också 2 eller 3 timmar lång. Men tyckte inte som det kändes som att vi satt där så länge. Det var ju iofs en halvtimmas rast mitt i allt !! Sen blev det Mc.D =P Gott gott. Var jättehungrig. Så det satt inte fel.  Vi var väl hemma vid kvart över elva kanske. Men det gjorde itne mig något för den var ju så bra !! =)

image77

hmrf.

Hittade en lite äldre bild på mig. Tagen för nästan ett år sen !! =P


image76

Food !!

Måste ringa Sofia  =) Så hon komer och möter mig sen. Men nu blir det matlagning. Mamma tjatar på mig att jag ska göra köttfärssås. Hon säger jämt att den är så himla god.. Tycker inte jag dock =P  Men jag får väl göra den i alla fall då så hon blir nöjd. Och så ska jag nog ringa Lindy en sväng också =P

image75


Christina Aguilera. Hot =P

Jävla Cp.

Kunde inte logga in igår på blogg.se. Vet inte varför men det gick bara inte. Blev skitsur. =P Men i alla fall. Idag ska Fiia och jag fika på P2 =) Ska bli kul att träffa dig. Men nu så sitter jag och klurar på vårat na kök =P Ska bli skönt att få ett nytt kök =) Längtar tills jag ska få köpa mitt eget kök !! Fixa och dona. haha.. Skriver mer sen. Orkar inte nu. =P

wiee ! =P

Sitter här med Lindy nu och dricker kaffe. Håller på med maten också. Sen blir det stallet. Vilken lättnad jag fick igår när jag fick reda på att jag kunde ha sovmorgon =) Trodde det var jag som skulle släppa ut hästarna imorse.
Jag kunde soova =P haha Johan sa att han kanske skulle med till stallet sen. Sara i klassen tyckte att jag skulle få upp honom på hästen men njaa.. Det är lite för halt för lilla honey eftersom han inte har några broddar.  Och imorn så ska jag Fiia fika =) Vi har ju inte setts på ett bra tag- Ska bli kul att ses för vi har lite att prata om. Har saknat dig ju !! Och, Malin jag och Mathilda har sagt att nu ska vi in till Norrköping och kolla på Balklänningar =)

jo det är skönt !!

Jo..- Det är skönt att vara hemma igen. Min sköna säng har jag längtat efter =P Men nu ska jag äta frukost och ta det lugnt. Har sovmorgon idag. Till klockan 10:00  =) Hoppas vi börjar med det andra schemat redan nästa vecka. Vi höras senare för nu ska jag dricka kaffe. Ciao. =)

bry sig ?varför ?

Jag fattar inte ens va faan jag bryr mig för !! Jag vill inte bry mig. Men jag kan bara inte sluta. Så fort jag ser dig blir jag tokig. Jag vill bara spotta på dig. Bara be dig dra långt åt  H E L V E T E rent ut sagt. FAN. Jag vill kunna säga att jag hatar dig.. Men det kan jag inte heller. Du har förstört mitt hjärta känns det som. Det funkar inte lika bra som det gjorde förr. Synd bara att vi går på samma skola !! Jag kan inte fatta själv knappt hur kär jag blev i dig. Det är en jävla tur att du ska åka härifrån. Bara för att slippa se just Dig !! Jag får panik.. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Har så otroligt mycket jag bara skulle vilja kasta ur mig. Och om just dig. Plus en massa annat med för den delen. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja !! Varför träffade jag på dig som hade det där lilla extra ??  Varför ska jag aldrig ha den turen, att kunna träffa min sanna kärlek ? Eller den oturen att jag träffar fel killar åt helvete ?  Eller, När min "drömkille" dyker upp kan jag inte bli kär i han. Det vet man inte. Kärlek kan ju faktiskt växa fram. Vilket jag nästan önskar att den skulle kunna göra. För han står ju ärligt talat mitt framför mina ögon.
__________

Lindy, Jag älskar dig. -vet inte vad jag skulle göra utan dig.. Du är min högerhand. Du är den person som verkligen står mig närmst in på hjärtat. Så som du såg mig vara i lördags, blir jag vääldigt sällan. Och när jag blir så är jag oftast ensam. Det är då det är som värst !! Det är också då, just vid ett sådant tillfälle jag har lust att låta det vassa smeka min hals. Eller så drar jag mig undan för att slippa medlidande. Du vet precis vart mina "knappar" sitter. Jag Älskar Dig Min Vän. ♥

Baby Doll. My Baby Doll =)

Hmm.. Äntligen hemma igen. Fast ändå inte. Ville egentligen inte åka hem. Orkar inte med Finspång just nu !! Fast jag har haft det jättebra i alla fall med Syster & co. =)  Vi har varit ute och gått och fikat typ Heela tiden =P Min mage mår inge bra just nu.. - haha  Christian och Jag har haft snökrig också. Och så puttade jag i Sara i snön också. Tyckte hon skulle va med där på ett hörn.



image73

Och Lilla Ellen ♥ har ju också varit med på ett hörn. Love my baby Doll =)




Vi åt lite tacos med på kvällen då jag kom dit !!

igensnöad =P

Igår var vi ute.. Det var väl trevligt, vi träffade ju på Sandra, Sara och hennes kompis från Gotland. Men jag tycker att det skulle kunna ha varit lite mer folk ute =P Vi dansade lite och hade kul. Sen gick vi hem vid 2 tror jag klockan var. Och då var det näst intill snöstorm ute Så jag var vit när jag kom hem. =P  Synd att Johan inte kunde komma heller. Skulle ha varit trevligt !! Sen blir det IKEA med Mor och Far !! Man kanske är Liiite bakis. Nej inte bakis heller. men men.. Skit samma =P

Hahahahahaha !!!!

Fyllekväll med Lindy =D Yees. You can count un us babe ;)

image72

boring me. ?



I Have so Fucking Booooring Right Now !!

Lindy är hemma hos Ronny just nu, hon.. Han bor på fel sida av Finspång !!  Sitter och pratar med henne i telefonen nu, Vi funderar på att festa men vilka ska ut ?? =P  Och jag ska tröstäta sallad nu.!!!!

at moi. just me.

hahaha.. - flumbild at moi..

image71



Måste väl flumma själv när Lindy inte är här .. hahaha
Men jag ska i vilket fall som helst träffa henne senare !! =)

right now.

image70

Fin, Mysig -bild på Christina Aguilera i snön =P


Låt :
Leona Lewis -/ Here I Am
Msn : Min egen =P
Happening : Pratar med Lindy i telefon för tillfället
Väder : Blåsigt =(
Ikväll :
Kanske träffa Johan och umgås.
Planer för imorgon : Först till IKEA med mor & far. Sen till Syster & co.


puulkaa =P

usch. Vad jag är trött. Har inte fått sovit ut på jag vet inte hur länge. !! Händer idag då ? Vet inte än. Lindy och jag kanske ska och tvätta bilen sen ikväll blir det förmodligen pulkaåkning =P  Ingen vill ju åka pulka. Tråkisar !!

hmrf. -haha

Fuck You, You Fucking Fuck =P

http://LindyPrintz.blogg.se

humhum.

image69

Sitter här med Lindy. Ska strax följa henne hemåt.. Sen blir det sova sova sova. Ska köra mor och far till jobbet imornbitti eller inatt rättare sagt. Och så ska nog Lindy och jag till Tomas och tvätta the car =P  Sitter och chattar med några flummon på Lindys msn  =P Hörs imorn ni.


super duper much =P

God Morgon =P haha. Lindy och jag somnade om ganska rejält !! Vi gick upp klockan 7 imorse och åkte och släppte ut hästarna. Sen sooov vi. Vi måste lämna filmen också. Material Grils. Dom som har sagt att den är dålig ? Varför det ? Vi tyckte den var jättebra =) Sen blir det stallet. igen. och när vi ändå är där ska vi åka bort till stugan och kolla om våran pulka finns där. Så ska vi åka puuulka ikväll =) Någon som vill hänga på ? Eller är ni "för gamla" för det ? -haha


image67


ME LIKE US VERY VERY SUPER DUPER MUCH !! -hahaha


image68

moffipoffi =P

Sitter här med Lindy   =) och vi ska NU se på film och mysa lite =) För hon ska också sova hos mig inatt. Hon ska med mig upp till stallet imornbitti. Får inte glömma att vi också ska moffa chips och läsk =P

image66

Me like us =P  ♥  friends 4 ever

i väntans tider. igen =P

Nu sitter jag och kollar på Providence och dricker kaffe. Finns inget annat att göra. Sitter och väntar på att Lindy ska ringa. Hon kanske skulle hänga med till stallet idag. Men jag funderar på att åka upp dit själv om hon inte ringer snart.  Det är ganska tråkigt att sitta och vänta så där !!

wwiiee!!

Det är snö ute ..!! Fast om ett par dagar kommer jag hata snön .. haha.

image65

sammanfattning av dag 2 på året då !!

Idag har det varit ganska trevligt. Var hos Syster och bakade bullar. Sen senare på dagen kom Olle och fikade med Sara, Christian, Ellen ♥ och mig. Vi gick också en lååång promenad i kylan. Sen var klockan dags för yttreligare en fika. Och då kom också Mattis och Andreas till oss =) Och som vanligt så var dom ju bara tvungna att mobba någon. Som då blev mig =P Äsch. haha.. Det är lite kul bara.. Vi tänkte spela Bingo Lotto på Lördag. Men det blir det inget av, för de var bortbjudna till Stefan och Jennie . hmrf.  himla skit. Vi som skulle vinna fett mycket.. =P ( replik från syster ) haha.. Så det blir att jag ska dit på Söndag och sova där. Var ett tag sen. =) aja. Det blev goda  bullar i alla fall. Sitter egentligen och kollar på hästhoppning =P Behöver lite insipration tills imorn. Så det går bra för mig att rida =P Men nu är jag trött så nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig. God Natt på Er !!   =)

pain.

Jag har ont. jag har tandvärk. =( Och därav huvudvärk =P Det går nog över sen när jag får träffa min lilla lilla honey. Lilla Ellen =)  Och så ska Syster och jag baka bullar. hehe.. Efter det då ? Det vet man aldrig men innan jag åker dit så ska jag bara svänga förbi hemma hos Ronny. Glömde cd-fodralet där.

image64


    Här en bild på lilla Ellen

ingen nytta.

Nu idag har jag inte gjort så stor nytta.. kollat på tv, varit hos älsklingen en sväng. Sen har jag klippt mamma lite.. Och nu ska jag bränna en skiva åt lilla pappa. =P  Såg bilder från lite folk från igår.. haha.. Vad alla festade då !! Känner mig ju nästan mobbad där.. Men det skiter jag i. Jag har tröttnat på att festa. hmrf !! Sen för det andra så blir man ju knappt bjuden på fester längre. Läser andras bilddagböcker eller bloggar och så ser man hur kul dom har haft det. Jag är väl inte omtyckt. Inte vet jag. Orkar bara inte bry mig. Men innerst inne gör man ju det !!!! förutom du Lindy. Du bjuder mig. Älskar dig.

vilket nyår.

Blev absolut inte som jag hade förväntat mig !! Men jag måste ju säga att det var trevligt igår. Den stunden jag var där. Jag åkte väl hem vid halv ett, ett någongång. nykter var jag också =P Det var lika bra att jag inte drack för jag hade nog däckat efter bara litegrann.. haha..- Var så jävla trött..  Men som sagt det var trevligt i alla fall.. Fick en nyårspuss av Lindy =P

RSS 2.0