ingen rubrik.

Har inte orkat updaterat på ett tag. I Lördags var vi på fest hos Angelica. Det var trevligt när allt folk väl kom dit. hehe. Vi körde singstar och guitar hero. Ja, jag säger då det !! Ska äta lite frukost nu sen ska jag gå ner och hämta bilen från Foria. Efter det blir det jobb från halv 12. Ska jobba hela daegn idag, men för min del gör det inte mig något.

you hold on tight

Morn,morn.

Sitter här, som vanligt med en kopp kaffe. Ska strax dra mig upp mot stugan för att hämta far. Vi ska dr en sväng till Vikbolandet. Måste köpa foder. Nästa Lördag kan jag ju inte eftersom jag jobbar. Men det fördriver ju lite tid så jag klagar inte. Å andra sidan är det rätt kul att åka dit, om man har pengar. :P

Ikväll blir det fest hos Angelica och sedan utgång på hotellet. Se ifall det blir något folk. Har inte varit ute på länge så det ska bli kul. (:

Have a nice day.

äntligen fredag

God Morgon.

Sitter här och dricker lite kaffe innan jag ska dra till jobbet. Idag ska det jobbas mellan 8.30-16.30. Och detta väder !!! Vad är detta? Jag vill inte ha snö. Och framför allt inte att det ska blåsa snö. Usch !!

Igår var det The Hives. Och kan lätt förstå varför dom har blivit utsedda till sveriges bästa liveband. :P Ja, det var grymt. Måste göras om.

ikväll alltså :D

Jaaaha. Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart. Sen ska jag se Glamour.. Efter det ska jag göra mig klar för att dra in till De Geer. Ska ju se The Hives ikväll med kusinerna ex och kex. :P Ska bli riktigt kul.



Annars idag har jag jobbat hela dagen. Ja, eller till klockan 16.15. Gick bara bra förutom att jag behöver lära mig att inte göra fööör stora muffinsar så att dom inte går att sälja. haha. Och att jag kamnske borde gå till en talpedagog. :P

Kommer inte träffa Robin på 2 hela dagar nu. buhuu.. Men på sätt och vis gör det inget för då hinner man ju sakna varandra lite mer. :)  Så jag längtar till på Lördag.

no rubrik :P

Jag orrkar inte skriva något. Har saker att skriva men okar inte nu. nej nej..

Imorgon blir det Motala. Imorgon kväll blir det Sonstorp :)

22/mars/2009, Söndag

God Kväll.

Sitter hemma hos Robin. Han står i duschen just nu så jag passar på att uppdatera lite..

Igår hade vi ju Ellen hemma hos oss, mysigt värre. Fredrik, Ellen och jag hade lite "dicso" inne i 
Fredriks rum. Och gud vad vi dansade. Ellen sprang runt i en cirkel och blev helt yr så hon drog omkull på hans matta. Det var ganska kul att kolla på. Sen gick pappa, Ellen och jag och gjorde lite kvällmat. Pomme som hon älskar. (: Hon somnade i mitt knä igårkväll. Jag satt också och somnade i fotöljen till en rallyfilm. :P Idag hade jag sovmorgon enda tills mamma öppnade dörren och gapade att klockan var halv 10. Då fick jag fasen inte sova mer.

Imorgon blir det att jobba heldag. Kommer inte få någonting gjort imorn. Jobbar mellan 11 och 19.30. Men det blir ju pengar det. :) Denna vecka tycker jag om, löning och The Hives. hihi

dåligt bloggande.

O Hej o hå !

Här har dte inte uppdaterats på två hela dagar. Jag har verkligen inte haft tid eller ork för att skriva något här. Men nuså. :P Ikväll blir det att ta det lugnt. Ellen ska sova här så det blir mys med henne. Inatt fick jag sova med Robin. Mysmys. Saknar honom redan. Och jag vet inte när jag kommer få träffa honom igen..

Imorgon ska jag se ifall jag och Ellen kan baka något. En chokladtårta kanske? mums! Linda gjorde en på jobbet idag som blev gudomligt god. Så jag kanske kan göra en lika god. :P Sen imorgon ska jag storstäda mitt rum och sätta upp min hissgardin som jag har fått låna av syster. :)

Nu blir det lite fika. :)

ännu en vacker dag. :)

Jag ska strax dra mig mot stallet. Funderar på ifall jag ska ta med mig kaffe upp eller inte. Tror jag hoppar det. Ska ju börja jobba klockan 16.oo ändå. Mamma och jag har varit i stan och storhandlat lite med. Fick med oss ganska mycket gott hem. hehe.

Har nyss varit ute och gått en sväng med Malin, det var ett tag sen. Men det var trevligt. :)

Onsdag 18/mars/2009

Halloj.

Är faktiskt rätt trött. Kom nyss hem från Tjällmo, åt jättegod Lasagne. Verkligen gott. Och Robin fick väl höra ett och annat om hur jag kan vara.. Eller om hur alla vi kan vara. Fast det märkte han nog ganska snart. Sara och jag fick skratt anfall, så som det brukar kunna va. :P

Imorgon blir det jobb från klockan 16.oo. Men först ska mamma och jag in till stan och storhandla. Sen vid 14.oo ska jag upp till stallet och ta emot hovslagaren.

Nu ska jag kolla vidare på Dirty Sexy Money. Sen säger jag God Natt.


Underbara väder. (:

För min del, God morgon.

Så skönt att få sova ut. :) Igår blev det handboll i alla fall. Hade inget annat för mig. Det var en spännande match faktiskt, väldigt jämt. Men Finspång förlorade med en eller två bollar bara.. Surt !

Idag ska jag up och sätta mig på hästen för första gången på jättelänge. Ska börja köra lite konditionsträning med honom. Eftersom någonsatns måste man ju börja så han får finfina muskler till sommarn. hehe. Och ikväll ska Robin och jag åka en sväng till Tjällmo. Syster har ju inte träffat honom än, även att det har gått över en månad. haha.

Och av detta väder, Kan man bli annat än glad :D ??

Och sen gjorde jag Malin glad igår. Har kanske, kanske fixat timjobb åt henne. Jag vill inte ens tänka hur det är att inte ha något jobb eller att inte få några pengar.

17/mars/2009. Tisdag

God Morgon.

Sitter här med huvudvärk. Ska hoppa in i duschen och se ifall det blir något bättre. Har också tagit en tabelett. USch. Tycker inte om att ta tabletter.  Idag blir det att jobba en lite kortare dag. Jag ska jobba mellan 12.3o och 19.3o.

Ikväll får vi se om det blir att gå och kolla på handbollen i alla fall eller vad jag nu ska hitta på. Jag skulle ha gått med sofia men nu ska inte robin spela så då förstår jag att hon hellre är i deras nya lägenhet! :) hihi.

vart ska man ta vägen?

Jaa.. Jag sitter och blir tokig på mig själv. Jag vill inte vara en sån person som bryr sig om sånna fjuttsaker. Men jag vet inte om jag ska nämna det eller om jag bara ska försöka att glömma det. Jag sitter och pratar med en person på msn, och han säger att ärlighet vara längst. Och jag håller helt och hållet med honom. Men varför då inte bara säga kanske lite för mycket när man ändå håller på att vara ärlig? Istället för att hålla undan något man i alla fall kanske kommer få reda på? Idag fick jag reda på något jag egentligen inte alls ville få reda på, en sådan sak man bara inte vill få reda på.!! Jag vet varken in eller ut. Och jag vill inte vara den som ställer denna person mot väggen det första jag gör heller. Fast jag vill ju ändå få reda på hur det ligger till. Jag måste nog ge mig själv en lavett så jag vågar ta upp den konversationen igen. FAN. Eller hur ligger det egentligen till med detta. ? Denna fråga. . .

Måndag igen då

Japp. Måndag var det och jag ska strax ivägg och jobba 9 ½ timmars pass. Känns väl sådär med tanke på hur jag mår idag.. Mår inget bra av järntabletterna jag äter. Usch!! Sov knappt inget inatt heller, hade jordens huvudvörk så jag trodde jag skulle dö. Hade stallet imorse också så jag fick ju ingen sovmorgon direkt. Men jag drar på smilet och får denna dag att gå.

hum ?

Nu har jag en ny header.. Vad tycks..? Väldigt simpel. Eller ska jag hitta på en annan? Men  den blev ändå rätt söt.

riktigt seeg dag!

Fy alltså !! Jag är så grymt trött. Ska nog ta mig en dusch och sova lite sen. Eller om man ska sova först. Jag vet i alla fall att jag ska sova lite. Ikväll blir det melodifestivalen. Tror jag. Har hela lägenheten för mig ikväll. Det är rätt skönt.

Jobbade lite idag. Vi stängde till och med tidigare idag för att det inte var några kunder.. Lite illa. :P

Skulle behöva tvätta också.. Men fan. Jag orkar inte idag !!!

Fredagen den 13:e

God morgon.

Idag är jag trött.. Jag ska gå till apoteket efter jobbet och köpa järntabletter. Se ifall det blir något bättre med mig. :P För igår på jobbet hade jag jättesvårt för att koncentrera mig.. Inte bra.. Och när jag åkte från stallet var jag tvungen att vända. Kändes som att jag inte hade stängt boxdörren till en av hästarna. Fasen..

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, det är jag värd. hehe

AJ.. aj !

Min dag igå och början på denna dag har inte gått min väg. Inte alls som jag vill. Fick näsblod igår och blev yr. Sen idag när jag skulle åkte upp till stallet var jag ganska nära på att dyka nerför våran trapp. Blev yr och trampade snett så jag skrapade upp mitt knä. Som tur var fick jag tag i räcket. Annars hade jag hamnat längst ner. :P Kan säga så mycket som att det gör idiot ont i knät. Trodde först att det hoppade ur led men när jag kände efter så fick jag bara ont. Kolla på det när jag kom hem efter stallet förut.. Ingen vacker syn. Ska tvätta av det snart, ser ganska varigt ut. bläää.. Hoppas bara på att det kommer gå bättre på jobbet idag så jag inte ramla nerför den trappen också. haha.

Något stämmer inte...!!? :P


Ny header.

Hum.. Sitter och kluraa på min header. Vill göra om den.. Har i och för sig också gjort en mall men den blev lite för stor.. Orkar inte fixa mer idag. :P Men jag jobbar på den..

Imorgon bitti ska jag upp till stallet och släppa ut hästarna. Sen ska jag hem och sova en stund igen.
Skönt att det bara är torsdag och fredag kvar. Sen är det helg. eller nja. Kom på att jag ska ju jobba på lördag med.. :P Attans


// A

Kan bara börja med att säga att jag vill inte ha denna snö !!!! Jag vill ha vår. Jag vill ha sol. Men det verkar dröja ett tag till

Igår var man på matmässa i Jönköping då. Trodde den skulle vara större men det räckte att gå på.. Blev så himla tröt mot slutet. Paolo roberto var där och lagade mat och någon annan svensk mästarkock tydligen. Lite kul. Och så mycket gott det fanns. Om man nu är en sån person som tycker om mat och desserter. :)

Igår kom Robin hit och sov med mig. Mysmys. :) Och idag åkte Lindy hem till Hemsedal. Buuhu. Gonna miss you.

// A

blubblubb.

Hej hopp.

Idag blev det jobb hela dagen. Sarah och jag var själva över lunch. Och det kom mycket lunchfolk för att vara en måndag. Och det gick bara bra. :) Mamma, Syster och lilla Ellen kom förbi på en fika också. Myspys.

Imorgon blir det att fara till Jönköping. Det är M&L:s matmässa på Elima. mumma säger jag till all god mat. :P

På kvällen blir det mys med min Robin. (:

// A

En månad.

Ja, en månad har redan gått. Tiden går fort.. Och jag tycker om Robin mer och mer. :)

Angelica
ville att jag skulle hänga med upp till O'learys och spela bowling och äta Vilket jag också gjorde. Hon vann över mig med bara en enda poäng !!! Skit också. :P Men jag blev inte så långvarig som jag har hoppats på. Fick jätteont i magen och kunde inte alls äta eller knappt dricka. Pappa fick hämta mig och mamma fick hjälpa mig upp från taxin. Ska gå och lägga mig nu så jag kanske orkar åka upp till stallet imorgonbitti och släppa ut hästarna. :)

Så God Natt.

// A

Freeedag!

God Morgon,

Idag blir min bästaste vän 21. Min Lindy :DGrattis Grattis Grattis.

Ska strax gå ner mot centrum med lilla Ellen o mamma. Idag börjar jag jobba 11.30. Och stänger ikväll med Linda.

Och ikväll blir det myspys med min Robin. :)

// A

orkar inte.

Heej.

Är så grymt trött just nu. Men jag vet om jag går och lägger mig i sängen kommer jag inte kunna somna än på några timmar. Dom senaste nätterna har jag sovit grymt dåligt. Blir fan snart irriterad. Idag hade vi "Hejdå-fika" för Carolina på jobbet. Det var väldigt trevligt, med många skratt.. Men också tråkigt att hon verkligen har slutat nu.

Har hamnat i en liten bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Mer än att jag kan svara åt din kommentar Jossan. Fika någon dag låter bara bra. Så mysigt att se dig med din fina mage. :)

Nehe.. Om man kanske skulle ta och göra ett försök att somna i alla fall. Hoppas på att få träffa min sjukling imorgonkväll i alla fall. :)

P.s Imorgon fyller LINDY 21 År.. :D

// A

Måndag igen...

Hej och hå!

Nu kan jag säga att jag är trött i alla fall. Har jobbat sen halv 10 imorse. Kom hem runt 8. Men imorgon är jag ledig så jag behöver absolut inte känna någon stress alls. Kan ju vara skönt ibland. Så imorgon ska jag åka upp till stallet och se ifall det går att rida en sväng. Hoppas det, är grymt sugen på att sätta igång nu till sommarn. :)

Nej nu ska jag läga mig, ska köra mor och far till Foria imorgon bitti vid 4.

// A

Trevlig söndagkväll.

God Morgon. :)

Igår var det roligt och trevligt. Lennie, Lindy och jag blev det som åkte in och kollade på film. Den var lite smårloig sådär. haha. Sen var det en gubbe som satt helt själv. Sen när det hände en viss sak i filmen så skrek han ut; Äntligen händer det något roligt!! hah. Såklart så skrattade alla åt honom itsället för åt filmen. Sen var det en unge som spydde i filmen och Lindy kastar sig fram och nästan spyr hon med. haha. Fan vad jag skrattade. :D Efter filmen drog vi till O'learys och bowlade. Det är nog första gången jag inte var sämst. Lindy kom väl 10-20 poäng under mig. Medans jag bara kom 5-10 poäng efter Lennie. Så vi pratade om att vi ska bowla och käka lite på Tisdag kväll. Trevligt trevligt ! :)

Idag blir det jobb jobb och jobb. Ska börja tidigare med. Men det blir ju pengar. :)


// A

breathe slow

Ännu en vacker dag. (: Sånt tycker vi om.

Jag måste i alla fall säga att, idag fick jag verkligen sova ut. Gick nog inte upp för ens halv 12. hehe. Jag ska strax hoppa in i duschen, för ikväll blir det bio för Lindys och min del. Vi ska se ifall Borta bäst, Hemma värst är något att ha.

Tre veckor har gått (: Och Anna är fortfarande jätteglad.


// A

RSS 2.0