irritationsobjekt nr 1.

Det här vädret gör mig på såå dåligt humör så ni förstår inte. Och sen är det massa småsaker som jag blir så trött på. Skulle bara vilja säga vissa saker till vissa personer. Robin frågade om jag skulle med och se film hos Simon med Johan och dom. Men jag hörde en gång, en viss komentar som gör att jag känner mig som en jävla svans efter Robin, eller att han framstår som den största toffeln. Jag vill bara umgås med min Robin eftersom han bara är hemma på helgerna. Ja okej, han är inte hemma så mycket. Jag vet, att hans kompisar vill umgås med honom. Men bara för att.. Fasen så irriterad jag är på den kommentaren.. Önskar att jag inte va där när den personen sa det! Det känns som att jag inte ens kan ringa till honom och fråga vad han gör för då framstår jag väl som en svans, Ytterligare ännu en gång! Fan, den personen ska inte säga ngt ibland. När det gäller den personen så går det SÅ bra, men när det gäller Robin, nej nej. J**vla toffel.. mm jo visst! Personen det gäller, kanske säger emot sig själv ibland?!?!!

Ska göra något att äta, men vad? Allt ligger i frysen och jag vill inte ha en pizza ikväll. Sen ska jag duscha, sen vet jag inte vad jag ska hitta på.

Har i alla fall varit på Vikbolandet och inhandlat foder. Matilda och Robin följde med. (: Ska bli kul och se ifall man kommer ut på några träningar ute hos Ronny. Skulle va så kul att komma ut dit några gånger i alla fall! Efter vi hade varit ute på landet så jobbade jag en sväng, va typ inget folk. :S
Vid 17 åkte jag ut till stallet för att ta in hästen för natten. Skönt för dom att dom slipper stå ute i det här pissvädret. Ska bara dit imorgonbitti med och gå uppför den där jobbiga backen...! Bra morgonjumpa. :D

Hej hej.

Kanske dags... För Lääänge sen.

Just nu.. Vill jag inget annat än att bara inte bo hemma.

Gick upp vid halv 7 imorse. Åkte till stallet och hade med mig kaffe. Kände mig pigg för att bara ha sovit 5 timmar. Men dagen började bra. Kom hem och städade lite, Drack kaffe med pappa och tog en varmdusch efter att ha gått 40 minuter i spöregn. Jobbade mellan 14 och 18. Innan jag lämnade hemmet va allt i sin ordning. Nu när jag kommer hem.. Fy fan vad jag avskyr när det ser ut som skit! Jag började städa utan att säga ett ord. Mamma kommer och säger lite ord till mig och jag får fnatt och frågar henne om jag ens har sagt något??!!

Jag vill ha jobbet jag har, eftersom jag trivs där.. Men jag behöver ett annat jobb. Jag har verkligen inte råd att flytta när jag både har en häst och en bil att betala, plus alla andra räkningar. Så säger vissa, Men sälj hästen så har du råd. Ja fast, bara för att jag vill flytta så vill jag fortfarande ha mitt fritidsintresse kvar och jag skulle aldrig få för mig att sälja min ögonsten. Jag vill inte flytta och sen inte ha något att göra mer än att jobba.. Malin och jag har pratat lite smått om att flytta ihop men som sagt, varken hon elelr jag har råd just nu. Skulle vara så himla skönt eftersom jag vet att Malin är en ganska renlig person av sig. :P Det tycker jag om.

Pappa tycker jag ska ta taxi-leg. För då kan jag ha kvar mitt jobb på P2 ett tag till innan jag hittar något fast. Och då kan jag tjäna lite extra slantar med och bestämma själv när jag vill jobba. Ska bara hitta ett sätt att ta mig råd att ta ett leg.

Nu måste jag försöka göra något åt min fruktansvädra huvudvärk. Har haft den efter mig hela dagen.

Jag vill flytta. Det är inte det att jag inte tycker om mina föräldrar men jag kan inte leva under samma tak med dom längre. Så är det bara.

Over and out.

RSS 2.0