love nobody

Är trött ! Ska lägga mig strax eftersom jag ska upp till stallet imorgonbitti. Sen blir det jobb. Skulle ha varit ledig men hoppade in åt Sarah. Snäll som jag är. hehe

Trodde det skulle bli en lugn dag på jobbet idag men det allt annat än lugnt! Jobbade till och med över lite. ujuj.. :P


Lindy.
Jag vet inte när jag ska komma upp. Och jag tror säkert jag skulle trivas hos dig. Men ska till London först och främst! Se ifall det kanske kan finnas ett jobb där.

Fick lite frisk luft förut också.. Både trevligt och mysigt !

// A

cold as hell !

Ja, jag fryser som en annan idiot ! Ska dricka lite kaffe snart så jag blir lite varmare :P

Har varit lite duktig idag i alla fall och kört lite hö. Höll på att förfrysa mina fingrar så jag lånade min brors STOORA handskar. haha men det gick!  Sen lastade vi en hel bilsläpa med ved till Sara o. Christian. Nu kan dom elda i alla fall så dom bir nöjda. Vi grillade lite korv också. Det va mysigt i kylan.

Nu, åter till kaffet och mina knäckemackor. ;)

// A

hmrf.

Sitter här med mitt kaffe ! Ska strax byta om så pappa och jag kan åka och köpa hö ! Hästen måste ju få lite mat han med :P

Annars ikväll blir det Gituar Hero !! Har inte spelat det förut. Nu är det ju askul. hehe! Visst man kanske inte är så bra på det men det kommer nog. :)

// A

i don't know how

Sitter och väntar på att Sara ska ringa. Ska dra mig mot Tjällmo. Se om jag sover där eller hur jag gör !

Annars gör jag inget. Sitter här med mamma och kollar på tv.

// A

No he can't read my poker face

Sitter här och väntar på bättre tider ! Nej, men jag väntar på pappa så vi kan åka upp till stallet. Ska rida en sväng. Vill nog inte veta hur mycket energi han kommer att ha idag ! :P Men jag har mig själv att skylla.

Ikväll, vet inte ! Vill ut och springa. Men det får vi se hur det blir med den saken :P

// A

Russian Roulette is not the same without a gun

Sitter här i min ensamhet, dricker lite kaffe och kollar lite om London. Drömde om london. Vill bara dit nu. :P Sara, nu får vi styra upp detta ! hehe.

Sitter och funderar på denna, kan man någonsin lära sig den utantill ? :P



Ikväll blir det ut till Butbro/Lotorp. Singstar och allt därtill. :D Kuligt !!!
Men ska vara duktig innan man drar dit, Ska ut och gå en sväng med T.
Ha en trevlig Juldag!

// A

positiv blir till negativ kväll.

Vart ska jag börja ?

Denna jul var trevligt. Många skratt och fnitter :P Och en hel del julmat !

Fan fan fan. Är det mig det är fel på eller ? Önskar bara att jag kan få det där jobbet i London så jag kan flytta dit och slippa allt krångel här... Med allt och alla. I alla fall ett tag.

// A

Merry Christmas

Jaha. Då blev denna Jul vit. Precis som man har önskat sig. :) Och det snöar fina flingor. En kväll som denna ska man ligga framför brasan och mysa.

Man önskar sig vissa andra saker. Saker som man inte vill säga till någon.. :P

Ha en Riktigt GOD JUL allihopa!

// Anna

ngr minuter innan!

God Jul på Er alla. !!

Vet inte hur jag ska ta allt ! Snälla, förklara för mig !

Nu ska jag lägga mig. God Natt.

// A

Ny Mobil.

Äntligen! Nu hat jag fått min efterlängtade mobil ! Angelica och jga åkte runt till näst intill ALLA butiker i stan och frågade efter den. Ingen butik hade den. Och på ett ställe sa dom, Nej tyvärr, den där telefonen är slut i hela stan ! SYND ! Expert vid Maxi hade den. Handlade lite annat också. Och inför Juldagen, då vi ska va ute i butbro med hennes bror & co. Singstaar ! :)



Nu spelas det Bingo Lotto med mamma ! Vi ska nämligen vinna pengar !! ^^,

// A

kvällsdatanörd !!

Såå, nu ligger jag i sängen och slöar. Väntar på att bli trött !

Mamma och jag har suttit klistrade framför tv:n. Kollat på Cityakuten. Riktigt bra serie. Och mamma sitter bara och svär över allt negativt :P haha

Imorgon blir det jobb till 15.3o. Sen ska Angelica och jag dra in till stan.. Både hon och jag ska köpa nya telefoner. Se om den jag vill ha, finns på lager. Anna skulle bli mer än glad då !

// A

var fan är mina toffler !

Ja, det kan man undra. Det var i och för sig inte jag som sa det.. :P Det va mamma som slängde ur sig, det första hon sa när hon kom in.. (beroende av sina tofflor.)

Sitter och funderar på när vi möts igen ?

// A

how is that

Skönt att man slutade skapligt idag från jobbet ! Stänger ju imorn istället.

Ikväll. Eller lite senare blir det stallet igen. Annars ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Känns lite tråkigt att bara sitta och glo.. :P

But let me just say, i don't wanna love you i no kind of way

// A

one thing only

Trött, seg och luktar häst ! haha. Måste kliva in i duschen snart. Skulle inte ha jobbat idag men fick göra det. På söndagar öpnnar vi 12, jag kom dit kvart i. hehe, ja det blev lite stressigt. :P Men det löste sig.

Jag ska nog låta dig va !!! I alla fall ett tag ?

// A

On the side

God Morgon.

Eller ja, det var ju för ett tag sen. Gick upp vid halv 7 och åt lite frukost. Sen drog jag till stallet. Sen när jag åkte hem gick solen upp. Va tvungen att ta ett litet kort.



Funderar på att baka lite. Men vi får se hur det blir med den saken! :P

// A

Segt !!

Ja, en hel del. Fast jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara när jag kom hem från jobbet. Och ikväll vet jag inte vad som händer och fötter !! Dom skulle visst inte på julbord så ingen Ellen ikväll. :(

Imorgon ska jag upp skapligt igen. Ska släppa ut hästarna. Får inte sova ut för ens på julafton. ? !!?! hm..

// A

Ingen stor sak.

God Morgon.

Ska strax dra till jobbet. Usch! Känner verkligen inte för att jobba idag. Skulle bara ha velat ligga kvar under täcket.. Och idag blir det en sån dag som att jag åker till jobbet när det är mörkt, och jag kommer hem när det är mörkt !

Ikväll efter jobbet vet jag inte vad jag ska hitta på !! Kanske skulle ut och gå, och visst, det skulle nog va ganska skönt. Annars ikväll, ska Ellen vara här. Om Sara och Christian nu ska på julbord.

Kärlek är det mest påfrestande som har med livet att göra. I alla fall enligt mig.

Ha en bra dag :)
Ciao
// A

You had me ask Hello.

Kom nyss hem. Har varit hos T en sväng. Blev lite bättre efter vi pratade men blev heller inte helt bra. Tråkigt men sant! Och nu vill jag nog hellre inget annat än att åka till London. För att bara börja om på ny kula. Men för min del är det inte bara att dra! Tyvärr...

Spelar ingen roll vad jag än säger eller gör. Det blir aldrig bättre än såhär ! Bara att säga adjö eller att acceptera det!
Och det känns som att du sa allt det där bara för att, jag vet inte! Du vill att jag ska tänka efter. Jag vet inte vad jag ska tänka på !!?! Jag har redan tänkt så mycket på hur det kan och kanske kommer bli. Det spelar liksom ingen roll !
Sad but true.

// A

Halo

Sitter här och snacka lite med Sara från min gamla klass. Trevligt :P Längtar tills Februari om det nu blir något !

Dricker lite kaffe och kollar lite priser på flyg. Ska strax dra till jobebt. Linda ville att jag skulle börja klockan 14.oo istället. Klart jag gör det. Får i alla fall in lite extra pengar.

Ikväll blir det stallet.. Ska försöka få med mig pappa dit !!

// A

Semper fi

Nu känner jag mig lite duktig. Har proppat 2 tvättmaskiner fulla med tvätt. Så nu är dom på väg. Ska strax städa igenom mitt rum också, lagom till jul. :P

Håller på att ladda ner lite ny musik.. Man städar bättre till bra musik.

Keep your Poker Face on.

// A

Ex animo

Kom precis nyss hem från stallet. Har varit där och tänkt och tänkt ! Och nu är det faktiskt bättre. Behövde bara äka ifred. Men som sagt. Nu är det bättre. Det var 3 personer som fick mig på bättre humör igår kväll i alla fall. :P Det var nog tur det.

Ska snart hoppa in i duschen innan jag börjar jobba. Men först ska jag dricka kaffe med mamm och se ifall hon kan få ur min sticka jag har i ett finger.. Den gör så förbannat ont !!

// A

Jag behöver någon.. NU !!

Så här dåligt har jag inte mått på länge.. Vem är jag ärlig mot..?? Jo, en person. Men jag känner också att det tar emot att säga det.. Har i och för sig sagt det redan !

LINDY !! Vart är du när jag behöver dig som mest ?

/ / A

Nec scire fas est omnia

Sitter här framför datorn och dricker mitt morgonkaffe. Ska alldeles strax göra mig iordning för att gå till jobbet. Blir inget annat idag än att jobba. Slutar halv 8 ikväll, så då blir det att ta det lite lugnt.

// A

Mer förvirrad!

Min dag idag har varit helt okej.. Gick upp halv 7 imorse och släppte ut hästarna.. Sen va jag bara hemma och pysslade lite. Klippte min bror och städade lite. Sen vid 3 skulle vi va i Tjällmo igen.. Denna gång med min famij och med Laila och bosse. Sen va ju förstås Mattis och Andreas där. :P Men det var trevligt att dricka lite kaffe och se på när Ellen, återigen tycker om att öppna paket.

Kvällen spenderade jag med Erik, Ville och Toffe. Vi har suttit framför tv:n och druckit glögg och svurit över en hel del. :P Det va lite kul faktiskt ! Sen åkte vi lite bil. Först var det meningen att vi skulle ut i skogen för att ta ner ett träd ute hos Erik.. Men det va redan borta när vi kom fram. Sen hoppade nästan Toffe på en hjort. Det var grymt nära att han fångade den. haha. Men han hamnade typ i ett kärr.. Så det gick väl sådär bra. :P Kul hade vi i alla fall !

Du ska inte få som du vill.. Ingen av er!! Jag är ingen fluga som ska hamna i spindelnätet !

Nu ska Anna snart sova. Ska jobba långpass imorgon.

// A

Unlock my heart.

Dålig uppdatering, Jag vet. :P

Idag har jag varit hos Syster & co. Har firat Ellen som blev 2 år i Torsdags. Lilla gumman. :)



Annars ikväll händer inget speciellt. Verkar som att det blir soffan ikväll. Ska ju nämligen upp imorgonbitti igen, för att släppa ut hästarna. Får inte sova så mycket men det gör inget. Jobbar ju så sent så jag får sovmorgon i stort sett varje dag! Och är ledig på Onsdag så, då får man se vad man ska hitta på. :P



* Nästa gång, ska jag inte lägga huvudet i popcornsskålen. ;) haha

// A

Varför ska det vara så jävla svårt ?

Jag vet! Jag har inte skrivit i min blogg på 2 dagar nu. Men, det är ju för att jag vet inte vad jag ska skriva om. Mer än att mitt liv just nu, är ganska konstigt!! Jag har liksom ingen att prata med. Men och andra sidan vet jag inte om jag verkligen vill prata med någon om allt. Inte nu! Kan ju i alla fall säga att jag vaknade på ett bra sätt imorse. Ellen, som fyller 2 År idag väckte mig genom att hoppa på mig och krama om mig. Oh Gumman. Jag älskar dig! Skulle lägga in bilder men det går inte. :( Vi har 2 helt olika liv nu. Det går liksom inte att ändra på. Och det är lika bra att acceptera det. Du har nya vänner och jag med! Vi har glidit isär. Vilket är hur tråkigt som helst. Men vi kan inte göra något åt det, inte nu. Men jag vet att varje gång jag tänker på våra knasiga idéer och alla våra flumma stunder, kommer du alltid ha en stor del i mitt hjärta. Jag bara saknar det vi hade, så jävla mycket. Och det finns inte längre!! Eftersom du bor i Norge och jag är fortfarande kvar här! Jag vill bara säga att jag saknar min vän! // A P.s. Bloggen funkar inte som den ska !!!!

Got 2 be

Ellen är här. Lilla gumman. :) Vi ska nog snart fka lite. Sen ska jag åka med syster till viberga och handla lite. Sen blir det jobb som vanligt. Och ikväll är det stallmöte. Se hur det blir med det där larmet. Efter det, Film och mys framför tv.n :)

Sitter och kollar lite på mitt nya schema ! Jag orkar snart inte bry mig om vad som sägs! Bara gå dit och jobba.

 Saknar sommaren !

// A

Måndag igen.

Fy vad trött jag är ! Men jag kommer snart igång för jag ska ner och tvätta en hel del. :P
Sen blir det stallet en sväng tror jag.

Ska jobba sen vid 4. !! Men jag längtar i alla fall tills Torsdag, Då ska mamma och jag klippa oss !

// A

Kyrk-Söndag !

Min dag idag har varit trevlig ! Fck träffa Bröderna F. Jag säger inget så har jag ingenting sagt ;) Myste lite i soffan med Ellen och M. Fast det var ju bara Ellen och jag som låg under filten.Skämde ut Syster Sara mer eller mindre i kyrkan också. hahaha.. Alltså, vilket folk det finns !

Ikvälll var jag ute och gick en låångpromenad med en trevlig figur. Men shi fick jag ! Jag har ganska ont i ryggen nu. Men det är det värt. :) Bara bra för mig att komma ut lite i friska luften. Efter promenaden gick jag till Erik och Ville ch kollade på film. Och drack Eriks grymt goda kaffe.. (a) haha, men det var trevligt.

Funderar på att kolla på ett till avsnitt av Gossip Girl. Men kommer jag somna. Äsch. Jag gör ett försök i alla fall. :P

// A

tjällmo-dag idag.

Skumt. Är trött samtidigt som jag känner mig pigg. :P Ska göra mig i ordning snart. Ska iväg till Tjällmo och göra syster sällskap till kyrkan.

Igår kväll var det trevligt. Ville och jag gick till Linda och spelade Buzz. Riktigt roligt. :) Sen drack vi lite glögg och en massa annat. :P Störde mig bara på att Buzz-mannen är samma röst som Torkel. haha.

Ikväll ska jag gå en sväng. Om jag inte har för mycket träningsvärk. Men det får jag se till att inte ha. :P

// A

Lördag 6/Dec/08

God Morgon.

Ska strax iväg och jobba. Men försöker få tag på chefen min. Hon har ju nyckeln till Cafét. Kanske kan va bra att ha en sån. :P Slutar 16.30, och då ska jag köra mor och far till Torstorp. Dom skulle på någon fest.

Så ikväll blir det att ta det lugnt. Eller, jag ska upp till stallet. Men det tar ju inte hela kvällen.. Tillbaka hem till soffan !

Annars igår va det trevligt ! Jag vann sista gången vi körde. hehe. Fick in några strikar. Och jouni vann första.. Bara det att han körde med vänster hand.. Han va lite duktigare än oss andra.. :P

// A

They didn't even make a sound

Vart ska jag börja?

Jo, med att jag försov mig 40 minuter imorse.. :P Men jag hade ändå 50 minuter på mig att äta frukost och göra mig klar. Och på jobbet gick dagen jättefort.

Ikväll blir det bowling med Angelica, Jouni och Fredrik. Ska fan vinna ikväll ! :D haha

// A

hehe.. ?

Imorgon åker Lindy hem ! Kommer sakna dig så mycket. Älskar dig min bästa vän. :)

Annars idag har det varit upp och ner. Allt, precis allt !! Inte minst mina tankar om en person.. Fan. Ber om råd av alla möjliga. Men hur och varför skulle det funka ?

Ska göra mig själv lite glad. Har laddat ner 2 avsnitt av Gossip Girl som jag ska kolla på nu..

Annars God Natt.



// A

trött tisdag.

Fasen. Det gick inte att gå in förut på bloggen.. Men jag har i alla fall varit och lämnat in bilen på service. Den skulle bli klar sen till lunch.

Ska städa lite nu när mamma och pappa är borta. Skönt att vara lite för mig själv. :)

// A

Första December

God Morgon.

Har sovit som en gud. Skönt, skönt ! :)

Ska ringa Lindy och se om hon skulle med ner till jobbet. Annars får jag träffa henne senare idag.

Grattiiis Viktor på 20-årsdagen :D


// A

RSS 2.0