Tomt

Jag kan väl börja med att be om ursäkt för att jag inte har skrivit på jättelänge. Men jag inte haft någon större lust.

Känns som att allt ligger som en stor tung sten över mig. Jag önskar en värld som inte skulle vara så himla pengaberoende. Har man inga pengar så kan man inte leva, så är det ju för som flesta, vilket suger så hårt!

I mitt "nya" stall trivs jag hur bra som helst i, nya idéer med hästen och ny energi. MEN, min rygg har ju varit dålig enda sen jag fick hästen över mig för ca 2 år sedan, ganska exakt. I Söndags körde pappa mig till dom i Lotorp och jag blev så gråtfärdig när han hade fixat min rygg. Jag kände inte igen min egen kropp. Efter att ha varit stel och ovig så kunde jag ta på mig byxorna normalt! Min rygg är fixad! :D Och med det så kan jag ta nya tag med hästen vilket jag tycker känns bra. Robin är ju i alla fall i Halmstad i veckorna så nu behöver jag inte känna att jag tar hästen före honom. För jag vill inte att någon av dom ska gå först. Tycker om dom lika dom och vet inte vad jag skulle göra utan dom!

Som sagt, lite av allt har varit uppochned, Jobbar ganska mycket och jag känner att jag inte har tid med så mycket annat, vilket jag börjar bli trött på! Men det kanske är så när man börjar bli vuxen på riktigt. Varken tiden elelr pengarna räcker till! Måste ha ett annat jobb. Detta går inte längre. Sen på tisdagar/onsdagar börjar jag tänka på Robin och känner att jag inte vill vara utan honom. Men jag har ju nästan gått igenom en sånhär grej förut, så egentligen är det så inte jobbigt. Och detta ord, kompisar. Malin och jag har kommit varandra ganska nära igen vilket är så skönt!

Får skriva mer en annan dag, kom på att jag ska vara på jobbet om tio! Hade fint ni. Hej


RSS 2.0