Kväll. Efter en seg dag.

Ja äntligen är denna dag över. Har sovit halva dagen och varit bakis. Usch. Hatar att vara bakis. Så jag kommer ta det lugnt nu i veckan. Har varit eller jag är dålig på att skriva i bloggen nu. Måste ändras på. Ska göra mig en kopp te sen blir det att ringa Malin och se ifall hon är fuller. Efter det blir det nog att sova. Ska upp skapligt imorgon bitti.
Ciao

* Men jag måste säga att det var ett trevligt avstamp på stundenveckan här igår !! =)

// A

Fredag 30/Maj/08

Och nu har jag ätit lite frukost. Ska strax ta mig en dusch. Sen blir det att åka till jobbet. Efter det tar vi på oss mössorna. =) Sen blir det partaj. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag gör något annat !! Ciao.

// A

Orka !!

Nej jag orkar itne skriva något nu ikväll i bloggen. Allt jag säger är God Natt. Sov gott ^^, Ciao.

// A

Nu, idag.

Nu är jag trött. Har städat hela badrummet, resten av köket och vardagsrummet. Ska strax åka upp till stallet en sväng. Sen ska jag åka till syster ett tag. Lär ju inte träffa henne på ett tag nu.  Och imorgon tar vi ju på oss mössorna klockan 13. Men innan det ska jag jobba. De behöver lite folk efter det är marknad med. Kan nog bli en hel del med folk på cafét. Men men. Tjänar ju lite extra pengar med. =P Men nu ska jag dra mig. Bye.

// A


En dag bara en dag.

Torsdag idag och en lektion i skolan. Måste fixa svenskan. Nu när sista chansen finns. Malin är snäll och följer med så jag slipper gå dit själv. Men jag tror att hon sa att Sanna skulle va där med. Ska göra två grejjor bara. Går nog bra.

Och nu är det bara idag kvar. Sen börjas det, på riktigt. Studentveckan. Va kul vi ska ha.
Imorgon är det fest här med några tjejer först. Sen kanske det kommer fler.
Måndag är det 5-kamp hemma hos Emelie på kvällen.
Tisdag ska vi bada och grilla uppe hos Fanny.
Onsdag kväll är det Bal. =)
Torsdag ska på middag hos våran lärare Lena. Sedan brännboll & Kubb i parken.
Och på Fredagen ska vi hem till Jessica eller Becca och grilla och ha tipspromenad.

Denna vecka komer bli dyr som inget annat. Får se hur det blir det det. =P Ska äta frukost nu. Ha en trevlig dag. Ciao

// A

By The Way.

Oh yes. Beställde ny tatueringstid idag med när vi ändå var inne och snurrade runt i stan. Fick en den 27 Juni. En fredag. Och Mange ska börja skissa på den om ett tag. Blir nog bra. =) Tack tack tack. Thank you for giving me the opportunity. =) God Natt nu.

// A

Dålig.

Japp. Är dålig på att uppdatera under dagens gång. Ja ja. Intehela världen, =P Hittade ett par vita studentbyxor förut med. billigt och bra, 298 kr. Sen köpte jag hårspray för 100 J***A kronor med. fy på mig. Jag vet, jag är lite knäpp. Men vill ju att balfrisyren ska hålla. För det är ju bara en vecka kvar så är jag på bal vid det här tillfället. Ah. Ska sova nu så jag orkar med dagen imorgon. God natt.

Varför säger du en massa och sedan inte gör något åt saken... ? Varför vill jag glömma dig. Jo, för att du är i vägen.!!

// A

28/Maj/08

Och God Morgon på Er !!
Sovit gott ?
Det har i alla fall jag gjort. Har plockat iordning på all disk i köket medans jag väntade på att kaffet skulle rinna ner. Och idag blir det stan med Bus och Malin. Malin ska in och hämta e tiara till balen och jag ska shoppa lite. Se om man hittar något. Brukar ha den oturen att när jag har pengar hittar jag inget, men annars när jag inte har några pengar hittar jag alltid något jag skulle vilja ha. I vilket fall som helst ska jag äta lite frukost nu. Ciao.

// A


Tisdag kväll.

Har nyss tagit en kvällspromenad med Bus och Malin. Skönt att komma ut en sväng. Och Tack gumman för att du gjorde slingor i mitt hår. =) Är jättenöjd över dom. Och idag slutade jag vid med Carro. Linda var sjuk så vi fick stänga eftersom det var hon som skulle ha jobbat med mig. Men men. Vad gör man om man blir sjuk sådär. Annars gick det bra. Blir bara bättre och bättre på kassan nu. Känns bra. Visst, lite fel kan alla göra men jag är nybörjare. =P Ska måste sova nu. Är ganska trött. Sov gott. Ciao

// A

Tisdag 27/Maj/08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du bör lära dig att att prioritera bättre. Det är inte mängden uppgifter som stressar,
utan däremot sättet du hanterar dem på.


Har precis läst tidningen. Fanns inget intressant. Jo, en insändare om hur Blondinbella skriver sin blogg. hm. Orkar inte bry mig. Idag blir det betygsnack i skolan. Skulle vilja veta hur dags vi slutar eftersom min hovslagare kanske skulle komma upp och slå på en sko. Efter det blir det jobb. och ytterliagre efter det blir det Gossip Girl med Bus. Och så ska hon slinga mitt hår med. =) Måste göra något med mitt hår. Ser så dött ut. Jag fick ju min första lön igår. Det var en lättnad. Så nu på Onsdag blir det stan med Bus. Mamma skulle egentligen följa med men hon följde med pappa istället. Jaja. Sak samma. Men nu, åter till kaffekoppen. Ha en bra dag. Ciao.

** Nu är det bara 8 dagar kvar tills studenten =)

// A

Fan va kul =)

Kom nyss hem från Vibjörnsparken. Fy va kul vi har haft det. Nu känner man att det har börjat. Alla dricker och alla har kul, vi.. Sandra och jag spelade fotboll med två killar från curtan. Och Emelie var med på ett litet  hörn med. Det var askul. Och Sandra blev sparkad på smalbenet. haha. Men först var vi bara Sandra, Mathilda, Becca och jag som åkte dit för att speka lite kubb. då va ju nästan hela SP-klassen där också. sen låste Becca in sin nyckel i sin bil. Så kom Emelie och Fanny med en nyckel så hon kunde öppna. Sen åkte vi hem och bytte kläder och åkte tillbaka. Vi hade så kul. Vi köpte en spritflaska för 200 jävla spänn. haha. Men jag drack typ inget. Det va så jävla äckligt. Usch !!! Ska ju köra mamma och pappa imrinbitti. Sen i alla fall kom Emma och Janne och Sanna förbi ett tag. Som sagt. det var skitkul. Men måste fan sova nu. Skriver kanske mer imorn. God natt. Ciao.

// A

vill hitta på något !!

Har nyss kommit hem från jobbet. Det var lugnt idag. Skönt det. Både Sarah och jag var trötta idag. =P Sitter och funderar på ifall jag ska hitta på  något. Vill göra något. Men vad ? Skulle vilja färga håret men behöver Lindys hjälp. Och hon var visst upptagen ikväll. Känner bara att jag har grymt tråkigt just nu, Även ifall jag är trött. Äsch. Ska gå och dricka lite kaffe med mamma nu. Ciao.

* Hoppas du har haft en bra och trevlig förstadag på det nya jobbet Christian =)

// A

sista.

God Morgon.

Har nyss ätit lite frukost och nu sitter jag och dricker kaffe. Gott. Inatt har jag faktiskt sovit bätrre än på länge. Känns bra. Och idag blir det att jobba med. efter skolan. Så jag slutar 18.30 idag. Funderar på att cykla idag. Är ju så hima fint väder. Blir på så mycket bättre humör då. Och idag ska vi spela brännboll med klassen i Vibjörnsparken. Och jag har gjort en god chokladtårta till det. Det  blir mycket fika idag. För vi ska fika på kommunikationen med. Men det gör inget. Det är ju sista, sista riktiga veckan i skolan. Idag sätts betygen med. Och på fredag gäller det. Då får vi ta på oss mössorna. Efter det sen på kvällen är det fest här hemma hos mig med massor folk. Ska bli så himla kul. Men nu ska jag slappa lite till innan jag gör mig iordning. Ciao.




// A

Why the hell.

Varför ska kärlek vara något så himla fint men också något av det mest krävande av ork på denna jord ?

// A

Chokladkaka tills imorgon.

Vet inte varför men jag känner mig stressad. Stressad som bara den. Har i alla fall precis bakat en chokladkaka tills imorgon. Måste ta  hand om min tvätt också. Sen var det något mer jag skulle göra men kan inte komma på vad det var. Men jag ska ta mig en varm dusch strax. Sen får vi se vad det blir att hitta på. Kanske skulle ut och gå en sväng med Bus. Annars blir det väl att antingen sitta här eller framför tv:n. Aja. Ska gå och ta ut min kaka ur ugnen nu. Ciao.

 //A


Söndag 25/Maj/08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
I relation till ditt arbete kan du uppleva att hamna i en underlig situation,
där en kollega blir avundsjuk pga dina uppgifter.


G o d M o r g o n .

Sovit gott ?
Själv blev jag väckt vid halv 5 i morse av att jag fick ett sms av en viss person. Sen dess har jag knappt kunnat sova. Har bara legat och vänt på mig hela tiden. Jobbigt.. Det är illa allstå. Jag kan inte sova så bra längre. Fast det gör ju inget eftersom jag börjar jobba snart och då får jag gå upp halv 6. Från en sak till en annan. Har städat lite nu på morgonen och ska äta lite frukost nu. Sen blir det att tvätta lite kläder. OCh senare idag ska jag åka upp och rida + att jag ska hämta mina föräldrar. När jag har kommit hem därifrån så ska jag baka en kaka. =P Ska till Vibjörnsparken imorgon och spela brännboll med klassen. ska bli intressant. Nej, frukost... Here i come. Ciao.

// A

'Lördagen idag då.

skriver bara lite kort om vad jag har haft för mig idag. Vaknade vi halv 9. Åt frukost och tog det lugnt ett tag. Sen gjorde jag mig iordning och åkte ner till centrum för att göra ett kontoutdrag men det var fullt med folk så jag åkte till viberga istället. Skulle i vilket fall som helst köpa nya numret av Bilsportsbörsen åt pappa. När jag var klar där åkte jag upp till Lövdalen och hjälpte mamma att förbereda lite för grillningen. Sen nästan hela dagen så har vi suttit i solen. Tina och Janne kom förbi också en sväng så vi tog en kaffe med dom. Ett tag efter det så åkte pappa och jag bort till stallet och hämtade vatten. Hängde med så kunde jag titta till hästen en sväng med. Och han levde han med. =P  Sen gjorde vi inte så mycket mer.. Och precis då kom Sara o. Christain och lilla Ellen. Och vi grillade och satt och hade det trevligt hela kvällen. Och min bror var på mässa uppe i Stockholm häromdagen så hade han tagit med sig en hel påse med bara massa tidningar och annat skojj. Och Sara satt och kollade i en entreprenadstidning och sa först att hon ville ha en traktor. En kort stund efter det, ville hon ha en dumpers. Och ytterligare en stund efter det brister sara ut : Det finns inte så många skördetröskar här i !!!!! Bara så där mitt från ingenstans. Och en sån ska du ha till ? haha. Det var lite roligt. Och det var i stort sett allt jag har varit med om idag. Ett bra slut på en trevlig dag för min del i alla fall. =) Så nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på Eurovision Song Contest. Se hur det går för Charlotte. Ciao.

// A

Lördag morgon.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan vara ny i ett visst sammanhang och ha många goda idéer till förändringar.
Vänta dock lite, tills du läst av din omgivning.

Gick upp för ett tag sen. Ska strax göra mig iordning för att åka och göra ett till kontoutdrag. Se om jag har fått någon lön. Hoppas väldigt mycket på att jag har fått det. Efter jag har gjort det så ska jag åka upp och rida en sväng. Sen ska jag åka bort och hjälpa mamma att laga lite mat. Och senare ikväll kommer Sara, Christian och lilla Ellen upp till oss för att grilla lite. Så vi hörs väl senare antar jag. Ha en bra dag ni andra. =) Ciao.

// A

Min fredag.

Usch. Nu är jag trött måste jag säga. Visst har inte gjort så himla ansträngande saker idag men i alla fall. Sprang ju förut. Är nöjd med min tid. Men jag kan bättre, det vet jag. Gick lite segt at springa eftersom jag inte är helt frisk. Men jag sprang 2 km9:16:25 idag. Känner att min rygg värker lite men det går över. Jag dör inte.. Körde upp mamma och pappa till Lövdalen med förut. Och när vi ändå åkte igenom Lotorp stannade vi och köpte lite blommor till altanen. Sen när vi kom upp dit hjälpte jag till att plantera några blommor. Sen gick jag en sväng för mig själv och plockade en bukett med liljekonvaljer och med lite syréner i. Det blev en fin liten bukett. Men nu säger jag God Natt. Ciao.

P.s.. Fick inte någon lön idag. Kanske får den på Måndag. Hoppas det.!!

// A

Snart ska jag springa 4 km.

Japp. Ska dra till skolan strax och ha idrott. Ska göra ett test så man får ett G i idrott och hälsa A.- Kommer nog gå bra. Hoppas jag i alla fall. haha. Är faktiskt lite nervös. men jag fattar itne varför jag är det. 2 km att värma upp på och 2 km att springa testet på. Lycka till nu Anna. (a). Ciao.

// A

Fredag. 23/Maj/08

God Morgon på er, har nyss gått upp. har suttit och ätit frukost med pappa framför tv:n. ja, idag börjar jag 11.40. Funderar på att inte gå på religionkunskapen. hmm... Och så jag ska jag nog jobba imorgon istället för stan. Känns som att det är lite viktigare att jobba. Men det skulle ju vara så kul att åka in till stan och se Cecilia sjunga. Men det kommer väl kanske fler gånger. Men nu ska ja ta mig en kopp kaffe  i solen innan jag gör något annat. Ciao.

// A

Idag då !!

Idag har det varit en trevlig dag. Har spenderat min dag i Tjällmo bland allt löst folk. haha. nej men hos Sara och Christian och hos lilla Ellen. =) Vi har bakat en hel del. Så nu är jag trött. Var ute och gick med Lindy nu när jag kom hem också. Trevligt. =) Men nu måste jag sova. Hoppas ni har haft en bra dag. God Natt. Ciao.

// A

G o d M o r g o n.

Nu ska jag äta frukost. Måste ta något att dricka. Hostar så himla mycket. Sen blir det annat. Ciao.

// A

Grymt trött och allt är piss ?

Somnade till lite på soffan förut efter jag hade varit och ridit en sväng på hästen och efter ha lagat en lite bättre måltid till mig och min bror. Blacken var duktig idag. Han har nog börjat förstå att man inte behöver springa fram hela tiden. Men det är väl bara för en stund jag tror på det. Bus kom förbi så vi kollade på Grey's Anatomy ihop. Och just nu gör jag något som jag inte brukar göra. Jag pluggar. hehe. Men jag pluggar på fel sak. Skulle behöva skriva Svenska B men jag vet inte i vilken ände jag ska börja eller vad jag ska skriva om eller något !! Ska nämligen ha nationella prov imorgon i det.  Men jag får väl ta ett IG i Svenska B.. Fattar inte ett piss av det vi ska göra. Sen nu i veckan har jag haft fullt upp så jag har bara kommit hem från skola/jobb och stallet, duschat och gått och lagt mig och sovit. Har inte hunnit med något. Känns pissigt !! Men jag ska i alla fall läsa upp mina andra betyg på vuxenutbildningen sen så då kan jag lika gärna läsa upp Svenska B då också. Känner liksom, betygen sätts på Måndag. Kommer inte hinna med något i alla fall så jag skiter i det. Det gör jag faktiskt. Och jag ska inte visa mina betyg för någon i min släkt. Då kommer jag skämmas ihjäl. Men vadå. Jag kom på för ett år sen att jag går helt fel linje. Hade velat gå Handel & Administraion. På ett sätt vill jag verkligen sluta skolan och börja jobba. Men ändå inte för att man kommer inte ha lika bra kontakt med dom i klassen. Även om man inte har det med alla i klassen nu heller men bara att gå dit och se alla.. Bara det gör det roligare att gå till skolan. Känner verkligen att jag har slösat 3 jävla år på något som jag inte alls är intresserad av. Fan. Men nu är det för sent. Skulle kunna göra av som helst. Vad som helst för att få vrida tillbaka klockan eller tiden så man kommer tillbaka till den tiden då man gick i 9:an. Det var då allt skit började, som har med skolan att göra.  Från en sak till en annan, jag kom på förut att jag måste in till stan och köpa studentkläder. Har bara halva klädseln. hehe. Sen måste jag kolla hur allt ser ut också. Som tur är får jag mina första lön på Fredag =) Mamma sa att vi skulle ta det när vi åker in och storhandla nästa gång. HUM... När nu det blir ?? Dom är ju aldrig hemma. Men imrorgon slutar jag 10.00 och då ska jag åka till min syster och slappna av. Ska inte tänka på något alls. Bara vara. Nej, jag måste sova. Måste få sömn !!! God Natt från Anna.

// A

Jävla blogg!!!!

Skrev ett inlägg i morse. Men det finns inte !! hmrf.. Men nu är vi i alla fall hemma från våran paddlingstur. Det var kul men jobbigt. Ska upp och rida nu, Sen ska jag hem och laga god mat till min och Fredrik. Sen blir det att kolla på Greys Anatomy. Ciao.

// A

trött efter en bra dag.

Känner  att jag skulle kunna gå och lägga mig. Har inte riktigt kunnat slappna av än känner jag. Måste ta reda på tvätten med. Fan, jag missade Gossip Girl förut. Men jag får kolla på reprisen. Någon som vet när den är ?? =P Men jag hade det trevligt med Sarah istället och satt och kollade på fotboll uppe på grosvad. A-Laget spelade. Det var Finspång mot Lotorp. hehe. Finspång vann. =) Men jag hann hem till Greys Anatomy i alla fall. Så jag satte mig och kollade på det med en varm kopp te. Ska ta reda på tvätten medans jag orkar nu. Sen blir det nog att sova. Ska ju orka med att paddla hela dagen imorgon. Så jag säger nog God Natt här och nu.. Behöver varva ner lite innan jag ska sova. Så vi hörs imorgon. Ciao.

// A

From school.

Sitter här i skolan. Fick sluta den här lektionen nu. Men jag ville att vi kunde byta plats på dom så jag kan åka och jobba. -eftersom Linda ska iväg. Var hemma på lunchen och la i tvätt. Sen efter jobbet blir det att åka och handla med Mathilda. Och efter det blir det förhoppningsvis Gossip Girl med Bus. Försökte ringa henne men det gick inte. Och ikväll är det första delen av euorovision song contest. Men blir nog att zappa mellan 5:an och 1:an. för på 5:an är det ju Desperate Housewives. Får se  hur det blir med den saken. Men nu ska jag leta bra musik på youtube. Ciao.

btw..- Fick VG i kursen Arbetsmiljö & Säkerhet. Blev lite glad. =)

// A


Tisdag 07.35

G o d M o r g o n .
Klockan är halv 8 och jag råkade sova lite för länge. Så jag måste fixa allt nu- Hörs sen. Ciao.

// A

Good Night,

Japp. Nu säger Anna God Natt för ikväll. Är trött efter allt jag har gjort idag.
Så God Natt på Er!! Hörs imorgon. Ciao.

// A

Nu är jag hemma. !!

Idag har det varit en bra dag... Fick reda på betyg på nationella i Engelska B och i hela kursen. Fick G.. Är faktiskt nöjd över det. Ett G är helt okej. Sen på arbetet jag gjorde om yrkesliv fick jag MVG på. Gjorde mig överlycklig. Och i den kursen, Arbetsmiljö och säkerhet får jag nog ett G med. Så jag är nöjd över skoldagen i alla fall. Sen gick det bra på jobbet med. Det var ganska lugnt idag. Efter jag kom hem från jobber vid 7 åkte jag upp till stallet och red en sväng. Han var duktig idag. Men måste fixa höger galopp. Han är så stel i höger varv. Jag fattar inte !! Men det går att fixa. Det vet jag.. =P Ska ställa mig i duschen nu. Sen blir det att lägga mig i soffan och glo på tv. Sen sova. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag ?? Ciao.

// A

Måndag och tre veckor kvar i skolan.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag har du en bra chans att lyckas med det, som du kastar dig ut i.
Du är toppmotiverad och redo att göra ditt bästa


Känns som en bra dag idag. Vet inte men jag tror det kommer bli en bra dag. Förutom att jag fortfarande är lite förkyld men annars så. Ska jobba idag med. Slutar 18.30 ikväll. Bra att tjäna lite pengar. . Sen efter jobbet ska jag upp till stallet. Och titta till min älskling. =) Men åter till kaffekoppen. Ciao.

 // A

BTW.

Skönt att det är löst nu. Men vart kom det ifrån då ?
Vem ljuger för mig ? Han eller hon ?

// A

Lindy och jag =P

Förlåt Lindy. Våran älsklingsserie. =P haha. Har nyss tagit våran kvällsrunda. Det va skönt att få lite frisk luft. Ska nog lägga mig snart.. Ska köra mamma och pappa imorgonbitti till jobbet. Måste plugga lite till provet också- Fan fick reda på det nyss, att vi har prov imorgon på Arbetsmiljö och Säkerhet. Måste göra det.. Måste fixa det provet.. Sitter och läser lite nu.. Hoppas bara på att jag fixar det, Wish me luck. (A) Men nu blir det plugg ett tag. Hörs imorgon bitti, Ciao.

image188         image189

Lindy och Anna vill och kanske ska åka utomlands i höst =) Me like that idea. =P haha


// A

Jag diggar.

Har nyss kommit hem från sis & co. Har nog smittat lilla Ellen med. Hon hostar och snorar lite lätt. Sorry. Och idag var det gott med kaffe i alla fall. Det smakade inte spyor som det gjorde igår. haha.. Ska nog åka till dom igen på Torsdag. Ska åka och storhandla med Sara och Ellen. Och jag jobbar inte då så då kan jag åka direkt när jag slutar vid 11. Om jag får ha bilen vill säga. Men nu ska jag nog äta lite popcorn. Har fått nojja på att äta det. Det är ju så gott. =P Hörs. Ciao.


image187


 //A

Längtar såå.

Ska göra mig iordning lite. Ska iväg till syster och co. ett tag och låna hennes laddare. Har inget batteri på min telefon nämligen. Och imorgon är det Måndag. Usch. Men ändå skönt. Jag går bara och längtar tills Tisdag. Då börjar min älskade serie igen. Gossip Girl. Har kollat på nästan alla repriser idag. Förutom att jag har varit uppe i stallet och ridit en sväng. Hörs sen. Ciao.

image186

// A

Snart så.

Snart blir det Bingo Lotto med mamma. haha.. Robban kallade mig tant. =P Jag är ingen tant. Tänk om man vinner en massa pengar ? Man vet aldrig. Och så blir det att äta en massa popcorn. mums..  Har inte gjort så mycket idag annars. Gick ut och gick en sväng förut med Bus. Sen var ju i och för sig pappa och jag uppe i stallet förut och gav hästen 2 sprutor mot mask. Ska upp imorgon igen och se hur han mår efter kuren. Då ska jag rida en sväng också. Men nu ska jag sätta mig framför ett jätteintressant program på tv innan det andra börjar.. Ciao.

 // A

Jippie.

Jag är sjuk.. Jag orkar inte och vill inte vara sjuk. Jag ska ju jobba nu i veckan. Jag har inte råd att vara sjuk.. Himla äckelförkylning... Aja. Ska strax upp till hästen och ge honom avmaskningsmedel. Så dom snart kan gå över till sommarhagen. Ska bara byta om först. Ciao.

// A

Fy Faan.

Hatar att va så förkyld !!!! Ska nog lägga mig strax. Men skulle heslt av allt vilja hitta på något men vad ? Alla andra är ju iväg eller är och festar. Sitter här helt Lonley. Ska i alla fall upp och rida imorgon. Ska få iordning på hästen nu.. Så han blir sommarfin. Men nu ska jag lägga mig framför tv:n ett tag. Ska nog göra mig lite popcorn. Sen blir det väl sova. Ciao.

 // A

God Morgon.

Sitter  här i skolan och är lite halvt sjuk. Har projektmässa idag med. Usch. Men måste dra tidigare i alla fall. Hovslagarn kommer vid halv 2. Men nu ska vi ragga upp en tv så vi kan visa upp vårat projekt. Ciao.

// A

Täppt ?

Sitter här hos syster i Tjällmo igen. Har inte varit här på ett tag. Vi har nyss kommit innanför dörren. Har varit och handlat lite inför maten. Ska sova här inatt. Se hur jag sover här då. =P Om jag sover bättre eller sämre. Är mer täppt i näsan nu. Jobbigt värre. Och vad kan jag gör för att det ska försvinna fortare ?? Fast det gick helt okej att jobba förut över lunchen. Det var inte alls mycket folk. Och ikväll blir det att slappa. Ska snart dra på mig mjukisbyxor. Skönt skönt !! Men nu ska vi börja med maten lagom till Christian komemr hem. =) Ciao.

image185

// A


Jag orkade inte!!

G o d M o r g o n p å E r ! !

Sitter här och är halvt sjuk. Vet inte vem som har snittat mig !!?!!?!! Orkar ingenting. Har jätteont i mina ögon. Det måste nästan va ett virus jag har fått. Fy. Oh jag orkar inte.. Och det värsta med denna dag är att vi ska ha Nationella Prov  i Engelska B nu klockan 8 på morgonen. Hoppas på att det blir någolunda lätt. Jag skulle ta en ibumentin förut och dela på den i två delar. Tänkte att jag orkar inte äta en hel. Det roliga var att jag orkade inte ens dela på den. Igår gick det hur lätt som helst. aja. Tillbaka till mitt te. Be mig lycka till. Ciao.

// A

Natti.

Nu säger Anna God Natt. Sov Gott.

// A

Åka och handla.

Japp. Idag blir det tacos med bror och Bus. gott gott. Sitter och väntar på att hon ska komma hit så vi kan dra och handla. Ska dra förbi jobbet också och säga att jag kommer och jobbar imorn. Får se vad det blir ikväll. Vil hitta på något men vad? haha. =P Ciao.

Och jag förstår inte hur jag vågar tänka på dig ??

// A

Något fel.

Någonstans borde det vara fel på bloggen. HMM ! ! !

Äter frukost just nu.Blir inte mycket till frukost, finns inget gott hemma. Ska iväg och handla sen. och så ska Lindy och jag göra Tacos. mm. Gott. Har inte ätit det på länge. Men nu ska jag fortsätta äta lite. Hörs sen. Ciao.

// A

Över 22 och God Natt

Japp. Ska lägga mig ner och försöka slappna av lite. Sover upp inatt. Snor mamma och pappas säng. Och imorgon har vi sovmorgon + att vi slipper idrotten. Ganska passande nu med tanke på min rygg. haha. Ska gå till skolsyster imorn och snacka lite med henne. Men hon är väl inte där.. Som vanligt. Ja ni kanske har läst Bus blogg. Den där fågeln som kom och snodde harungen från mamman. Hörde hur ungen skrev av panik-. Vem skulle inte göra det liksom ? Och harmamman sprang efter och försökte rädda ungen. Tyckte så synd om dom. Och Lindy blev galen och sprang efter fågeln. hehe. Men jag sa det till henne. Det är naturens gång. Tyävrr. Men nu säger Anna God Natt. Hörs imorgonbitti. Ciao.

// A

Min pappa.

Min pappa brukade säga att när man ger Blommor betyder att Jag ber om Förlåtelse och Choklad betyder det att Jag älskar dig.

// A

Aj.. Oj..

Kunde inte resa på mig i morse. =( Hela min rygg var uppsvullen. Jag grät för att jag hade så himla ont. Sov till klockan 14. Men nu är det bättre i min lilla rygg.. Ska ta mig en promenad sen med Malin och Bus. Jävla skit. Skulle ha jobbat idag men Carro sa att det inte var någon idé. Men jag ska gå dit imorn och säga att jag kommer på Torsdag. Och då blir det att jobba över lunch. Ska strax ta mig en skön dusch. Men först ska jag dricka upp mitt kaffe. Skulle behöva göra klart arbetet med. Om arbetsmiljö och säkerhet. Måste måste måste om jag ska få högre betyg än G. Aja. Vi hörs senare antagligen. Ciao.

// A

Måndag 21.56

Nu säger jag God Natt. Är helt slut i kroppen. Ciao.

// A

Helt jävla trött.

Nyhemkommen från jobbet och sliten och trött. Är sliten i ryggen och höfterna med. =( Skulle behöva gå till någon som kan fixa till det. Mötte Lindy och Jonna med förut när jag gick hem. Och jag har varit lite duktig i alla fall. Arbetsskadad ? Ja lite. Städade av köket det första jag gjorde när jag kom hem. hehe. Blir nog en dusch strax.Och nu är det bara 3 Veckor och 3 Dagar kvar till balen. =) Längtar något så grymt mycket. Skulle ha fixat mina naglar förut men jag glömde bort det. Så jag ska fixa dom efter jag har duschat istället. Ciao.

* Jag vill inte vara sur. Men jag ville och trodde inte att du ljög min rakt upp i ansiktet.!!

// A

Måndag och inte kry.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du inte tycker, att de svar, du får, är tydliga nog,
bör du fråga dig själv, om de frågor, du ställer, är skarpa nog.

Detta är skumt. För igår intervjuade jag min pappa. Och jag tyckte att jag skulle ha frågat varför, på fler frågor. hehe. Annars har jag nyss ätit frukost. Har egentligen sjukanmält mig men jag går till skolan i alla fall ett tag. Eftersom att jag ska jobba idag.

image184

God Morgon föresten. Ciao

// A

23.13

Kom precis in från att ha gått och mött Sandra och Bus med Malin. Har haft en bra dag idag. Har ju varit hos syster i stort sett hela dagen och firat henne. =) Sen när jag kom hem där ifrån åkte jag upp och red en sväng på plutten som blev 15 år idag. =) Ska strax gå och lägga mig. Är ganska trött. Och det känns som att jag håller på att koka sönder.. Har solat så mycket så att jag har fått små små blåsor på mina armar. Men nu säger jag God Natt. Ciao.

 // A

G o d M o r g o n

Ska åka till syster om ett tag och hjälpa henne. Men först ska jag äta lite god frukost. =)

kul kul

Nu ska vi spela brännboll och fotboll i Vibjörnsparken. =) Kom dit vettja. Ciao

// A

'Jobba

Nu drar jag till jobbet. Ska bli skönt att komma ut i friska luften först. Ciao.

// A

Fy Faan.

Min kväll igår var inte allt för lyckad. På dagen var allt bara bra.. Innan jag fick reda på en sak som förstörde hela min kväll. Jag gick och var arg hela kvällen. Det var fest på Ekmanska och jag och Sofia gick dit. Och för en gång skull var Sofia mer full än jag. =P Efter ett tag gick jag ner till Centrum och festade lite med Bus. Det var trevligt tills en person spottade öl på mig två gånger. Det var droppen. Jag "tappade" mitt glas så det gick sönder och gick hem. Det var en sån kväll man skulle ha grillat med familjen. Men men, inget att göra åt nu, för att nu ska jag äta frukost. Sen jobba. Ciao.

// A

Fest ikväll.

Japp. Ska ställa mig i duschen strax. Sen blir det att gå till Sofia. Så ska vi till hennes systers kille och spela brännboll och grejjor. =P Så vi hörs imorn. Ha en trevlig kväll på er. Det tänker jag ha i alla fall. Ciao.

image183

// A

Solen.

Har precis gjort klart arbetet nu. Skönt. Fan att vi itne har färg kvar. Annars hade jag fixat lite bilder också. men men. Får fixa det i skolan sen. Men nu ska jag ta en kaffe på balkongen i solen. =) Ciao.

image182

// A


Helst av allt.

Vet inte varför jag valde den rubriken. Men den kändes rätt på något sätt. Men idag i alla fall. Är jag på bra humör. Hoppas bara att det kan hålla i sig. =P Ska bli kul ikväll med. Ska på fest på Ekmanska med Sofia. =) Var så länge sen vi gjorde något tillsammans. Sist var ju när vi fick böter. hehe. OCh idag kommer Mor och Far hem. Ska bli kul att se hur mycket som kommer förstöra mitt städade hem. haha. Känns bra ändå att dom kommer hem. Även att det är grymt skönt att va själv hemma. Skönt också att vi gjorde klart arbetet igårkväll. Hoppas bara att vi inte behöver ändra såå himla mycket. Själv tycker jag att texterna blev bra och på mellanstadienivå. Och jag måste ta tag i ett annat arbete. Ska bara fånga upp min käre Far eftersom det är honom jag ska intervjua. Han får ta sig tid till det om inte annat. =P Ska strax iväg och hämta upp Mathilda och Jessica. Vi ska åka till Lena så hon kan kolla igenom vårat arbete. Och jag vill åka till Syster idag också och hjälpa henne att baka tills imorn när hon fyller. Men jag har ingen bil =( Någon som har en över ?? =P  Men nu ska jag nog gå ut i solen en stund innan jag ska byta om och åka. Ciao.

Lilla Ellen. ♥

image179

image180

Lägger ut en bild på en kyrka som jag blev förälskad i.

image181

// A

JORDIN SPARKS Ft. CHRIS BROWN LYRICS - NO AIR


Tell me how im supposed to breathe with no air (air)
Oooh....


Jordin Sparks

If I should die
before I wake
It's cause you took my breath away
losing you is like living in a world
with no air
Ohhh...


Chris Brown

I'm here, alone
didn't want to leave
My heart won't move
it's incomplete
wish there was a way
that I can get you to understand

But How
Do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you
its so hard for me to breathe


Chorus

Tell Me How I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
thats how i feel whenever you ain't there
Its No Air No Air
Got me out here and the water so deep
Tell me how you gonna be without me
if you ain't here i just can't breathe
It's No Air No Air

No air air ohhhh
No air air noooo
No air air ohhhh
No air air


Chris Brown

I Walked
I Ran
I Jumped
I Flew
Right off the ground
To float to you
Theres no gravity
To hold me down
Foreal


Jordin Sparks

But Somehow
I'm still alive inside
You took my breath
But i survived
I don't know how
But i don't even care

So How .. How

Do you expect me .. Me
To live alone with just me .. Ohh
Cause my world revolves around you
its so hard for me to breathe


Chorus

Tell Me How I'm supposed to breathe with no air ohhhh
Can't live can't breathe with no air ohhh
thats how i feel whenever you ain't there
Its No Air No Air
Got me out here and the water so deep .. So deep
Tell me how you gonna be without me .. Without Me Yeah
if you ain't here i just can't breathe
Its No Air No Air

No air air ohhhh
No air air ohhhh
No air air ohhhh
No air air No More

uhh uhh uhh
No Air ohhh
uhh uhh uhh Baby
No Air ohhh
uhh uhh uhh
No Air

Its No Air No Air
Heyyy..
Oooooo..
No Aiiiiiir
Oooooo..

Ooooohhhhhhh


Chorus

Tell Me How im supposed to breathe with no air ohhhh
Can't live can't breathe with no air
thats how i feel whenever you ain't there
Its No Air No Air
Got me out here and the water so deep .. So deep
Tell me how you gon be without me ... Without Me Yea
if you ain't here i just can't breathe
Its No Air No Air

Do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you
its so hard for me to breathe


Chorus

Tell Me How im supposed to breathe with no air ohhhh
Can't live can't breathe with no air
thats how i feel whenever you ain't there
Its No Air No Air


Jordin Sparks

Got me out here and the water so deep


Chris Brown

Tell me how you gon be without me


Jordin Sparks

if you ain't here i just can't breathe


Jordin Sparks and Chris Brown

Its No Air No Air

No air air ohh
No air air ohh
No air air No air


Jordin Sparks and Chris Brown

No Air...


Torsdag kväll.

Idag har det varit V a r m t. Och det gick bra att vara barnvakt förut. Ellen är så söt. Hon säger Hej till alla man möter .. Eller till dom flesta i alla fall. Lindy och jag tog en promenad förut med henne. Det var skönt..
Bögblogg, Funka !!!!  Den vill inte funka som jag vill. Det går inte att ladda upp bilder som jag vill. =(
Och jag vill att Du ska komma till mig Nuu !!
 Men nu ska jag gå och möta Lindy. Ciao.

// A

Torsdag och hemma.

God Morgon.

Är hemma idag. Behöver vila min lilla kropp lite. =P Jag är helt slut. Även om jag har sovit jättebra. hm.. Ska ta mig en dusch strax. Se om det blir något bättre. Senare kommer Syster hit med Ellen. Ska vara barnvakt. Men först blir det att sitta i solen ett tag. Och igår spelade vi brännboll. Det var skitkul. Tills bollen spack. haha. Dålig kvalité som faen. men men. Jossan och  Danne åkte och hämtade en ny boll så vi kunde spela. haha. Och vad vi förlorade då !! Vi spelade tjejer mot killar. Vi va Lindy, Jag, Sandra, Sara och Emma mot Alex, Adam och Anton. Men det var trevligt i alla fall. Aja. Nu blir det att äta lite frukost. Ciao.

* Jag skiter i dig snart. Jag orkar inte lyssna på dig mer.

// A

Balen och Studenten. =)

Bara 4 Veckor kvar till Balen. =)

Bara 4 Veckor och 4 Dagar kvar tills Vi tar Studenten. =)

// A

Onsdag morgon

Just nu är jag så grymt jäva trött. Vill bara krypa ner och sova igen. Och vi ska simma nu på morgonen. Sätta sig på en buss då. Fy. Inte nu !!! Sen ska jag fan hem och sova. Jag behöver sömn. Men idag ska jag inte jobba i alla fall. Det är skönt. Får se ikväll om det blir att spela mer fotboll.himla kul. =P Men åter till mitt te. Ciao.

 // A

Färdig för idag.

Fy fan va kul vi haft det nu, Jag är helt slut i kroppen. Har varit och spelat fotboll sen halv 8 i Vibjörnsparken. Först var det bara Jag, Lindy, Lennie och Linus. Men sen till sist var vi ett helt gäng. Men efter ett tag kom också Anton, Adam och Jerry förbi. Det var trevligt. Vi ska dit imorgon kväll med och spela. Efter jag har kommit hem från stallet. Men just nu är jag så grymt trött, ska nog lägga mig nu. Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag. =) God Natt. Ciao.

// A

Tisdag

God Morgon.
Sitter här och halvsover. Men som tur är det fint väder idag. Blir på bättre humör då. Blir en halvseg dag i skolan idag. Slutar vid 4. Suck. Men men, Ska ju jobba efter skolan. Trevligt trevligt. Ska jobba på Lördag med. Ska hoppa in för Linda. Men nu måste jag sminka mig lite. Ska dra om 20 minuter, Ha en bra dag i det fina vädret. =) Ciao.

// A


En helt ok dag.

Japp. Det har det faktiskt varit för mig del. Men måste säga att jag är grymt trött just nu. Gick upp imorse. Allt var helt okej. Var kanske lite trött men det gick över efter 3 koppar kaffe i skolan med Malin. =P Det var också en helt okej dag i skolan. Allt var som vanligt. Förutom en grej. Och jag säger bara Grattis till dig gumman. Är glad för din skull. =)  Just nu sitter jag här och flummar. Kom nyss in från en promenad med Bus. Vi ville egentligen spela fotboll ikväll men alla är så himla tråkiga !! så vi gick en sväng. Och på väg hem gick vi förbi Tiina och Lindy tog en cigg med henne. Sen mötte vi Johanna och Jossan halvägs hem. Så vi gjorde sällskap hem till mig. Det var trevligt. Även om jag var dyngtrött. Vi pratade en massa minnen från nian. haha. Ja.- Jag skulle kunna göra vad som helst för att få gå om det året. Just det året. =P Dagen på jobbet gick också bra idag. Det var ganska  lugnt idag. Skönt det. =P peppar peppar ta iträ* Men nu snart blir det sängdags för Annas del. God Natt i alla fall och hoppas ni har haft en trevlig dag, Sov Gott på Er !! Ciao

// A

drar nu.

Nu drar Anna till skolan. Slutar Tre och Slutar halv 7. Kanske skriver ngt i skolan. Annars hörs vi sen ikväll !! Ha en bra dag. =)

Varför är det så svårt att svara Ja eller Nej ??

Ciao. // A

Go morron Go morron

G o d M o r g o n.

Har varit vaken sen halv 5. Är fortfarande lite seg med det fixar sig.. =P Kommer nog bli senare sen. Har varit och släppt ut hästarna med. Tröttsamt.  Men det enda jag hoppas på är att solen håller i sig. I alla fall så det kanske kan bli lite fint väder. Men nu ska Anna äta frukost. I lugn och ro. Ciao.

// A

hmrf

Jävla skitdag.

Annars idag har jag träffat Rebecca och hennes kille igen. En sista gång innan dom åkte hem till Uppsala. Det var trevligt. Har varit med Bus idag hela dagen. Vi har flummat som vanligt. Sen kom Syster Sara och lilla Ellen förbi med en sväng. Ska se till att komma iväg till dom någon dag nu i veckan. Har inget att skriva mer idag. Mer än att jag är så grymt trött. Orkar inte göra något mer idag känner jag. Jo, kanske vara social mot en till. Men det får vi se hur det blir med den saken. !!! Ciao.


image178

// A

Grillat.

Kom precis hem från Lövdalen. Har varit där med Sara, Christian och lilla Ellen. Det satt inte helt fel med grillade biffar med potatisgratäng till. Funderar på att sova ett tag. Är astrött. finns inget att göra heller för den delen. Tog lite kort med jag lägger in dom senare när jag orkar. Men först blir det en kopp te innan en sovtur. =P Ciao.

// A

Just vid denna stund.

Är Mitt Hjärta Väldigt Svart .
Är Trött på Allt Och A l l a .
So F u c k You All .
Jag Orkar Inte .
Inte Just Nu .
Låt Mig Vara .

image177

// A

Känner det på mig.

God Morgon.

Sovit gott ? Jag har själv sovit ganska bra. Men jag skulle ha gått upp när min mobil ringde. Känner att jag är lite för seg. Idag blir det att tvätta och städa trappen efter de där J***A katterna som har vält ut en stor palm. Så det ligger fullt med jord i halva trapphuset. Aja. Ändå min tur att städa trapppen. Måste få lite pengar så jag kan köpa mig en ny foundation. Den är helt slut. Fan fan. Jag måste göra klart alla frågor med. Annars lär jag knappast få Vg eller Mvg. HAr bara 20 frågor kvar. haha. Men det blir nog bra när det är klart. Annars idag ska jag ringa Bus. Vi ska ut och gå en sväng. Sen blir det att cykla upp till stallet. Se om jag orkar rida en sväng också. Måste nästan det. Men nu tillbaka till Tv:n. Ciao.

// A

Ridturen med Bus.

My One and Only Black Beauty.

image175

Det var trevligt att komma iväg på en skrittur med Bus förut.  =) Här en bild på Hannibal.

image171

Sen kom jag och min Black Beauty. =)

image172

Lindy, Fina Lindy

image176

Och en svartvit bild innan vi gav oss ut på ridturen.

image173

Idag har det varit en upp och ner dag för mina nerver. Inget har gått som jag velat. Men jag hoppas den kan sluta bättre. Snart blir det duschen också. Ska bli grymt skönt. Skriver mer sen. -ciao.

// A

Rida med Bus

Lindy och jag ska upp och rdia. =) Det var ett tag sen vi gjorde det tillsammans. =) hihi. Ciao.

// A

Hittade en bra grej.

Hittade detta på Jessicas blogg. Tyckte att det var ganska bra och ärliga  saker.

18 saker killar måste veta om tjejer

1
. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar.
Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det.
Om hon är tillsammans med dig är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen.
Det kanske verkar som att "ingen får reda på det" men tjejer berättar
allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på allt tillslut, och då ligger du risigt till.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan va lite snuskig med henne privat, det är sant. Det flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta du kan.
Om:
du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren.
Om du
inte släpper av henne, ring henne och se till att hon kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom,
eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar,
tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då.
Hon bryr sig inte om du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga. Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att
känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar,
är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över vart ni ska gå, om ni ska på dejt.
Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Memorera hennes födelsedag för guds skull!
- Ditt liv kan bli förstört

18. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på
dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett
mycket större ansvar, privilegium och kontroll än du tror. Det flesta
killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en
nanosekund.


Tjejer: Kopiera den här texten och lägg in den i din egen bdb! Även om några
punkter inte stämmer för dig, så kommer killarna ändå att fatta poängen

G o d M o r g o n .

Är svintrött. Men ska i alla fall ut och gå med Bus. Sen blir det att cykla upp till Lövdalen. Hoppas det håller i sig idag. Vädret alltså. Ciao.

// A

Fy Faaaan.

Det var trevligt att träffa dig Becca och din prins. =) Men nu ska jag försöka sova. Se hur bra det går men mitt humör. Varför kan inte vi människor ha ett chip som vi kan ta ur och trycka på Delete och ta bort vissa grejjor ?

G o d  N a t t

// A

Valborg.

Igår..- Kvällen började jättebra hemma hos Monika och Elli. Först var det bara Monika hemma men sen kom Elli och Jossan. Vi satte oss i vardagsrummet och snackade och drack lite. Och Lindy ville bli full så vi började spela ölspelet. Som hade effekt. Senare gick vi till Otten och mötte upp Kim och någon mer. Vi gick in oc flummade omkring. Lindy och jag dansade bugg och vi drog omkull varandra. haha. Fy fan va kul det var. Sen helt plötsligt började Lindy och jag asbråka.Vi blev nästan utslängda av vakterna två gånger. Så vi bestämde oss för att gå hem mitt upp i allt..  Annars hade vi nog haft det skitkul. Jag hade i alla fall askul när jag vi flummade. =P Vi försökte få tag på asmånga konstiga, fulla männiksor ifall dom först hade cigg och sen ifall dom ville köra hem oss.  Lindy blev galen och skrek F***A till en tjej för att hon ville ha sina cigg själv. haha. När vi i alla fall var på väg hem såg vi att det lyste i Ellis rum. Vi typ; YEES !! Jag gick och la mig i soffan och Elli och Lindy käkade lite. Sen nu på morgonen vaknade jag upp brevid en totalt främmande kille 2 cm brevid mig. Har aldrig sett männiksan förr. Jag fick typ en halv hjärtattack. Varken han eller jag hade täcke. Men vi hade kläder. ehm. Jag förstår inget !!  Blev lite rädd för mig själv där ett tag. Och Elli frågade Lindy varför hon itne räddade mig. haha. Men dte jag inte förstår var att det var ju Monika som tog med sig killen hem. Och hon hade lite större plats i sin säng än vad jag hade i soffan. Varför la han sig då brevid mig ?? Sen nu fick jag reda på att Monika hade spottat ut sin öl o min som jag sen drack. haha. Tack tack. haha. Ja ja, jag lever ju fortfarande. Och det var grymt skönt att vi tog bussen hem vid 7 imorse. haha. Klockan var väl 07:22 och jag skrek; Fan det kommer ingen jävla buss. Bara det att den gick ju från resecentrum 07:20. haha. Så jävla trött. Men det var skönt med promenaden från Monika och Elli till ÖB.. Men nu ska jaga dricka upp mitt kaffe och Lindy ska få uppdatera sin blogg. Http://LindyPrintz.blogg.se Jag kanske lägger till något mer sen om jag har glömt något. =P Ciao.

// A

RSS 2.0