plaskvått.

Mitt hår är just nu det ja.. haha. Är lite trött och stressad. Vi ska hinna med 4 bussen in till stan och massor annat. Shit !! Men men. Har inte tid att sitta här just nu.. Bye. Ha det så trevligt alla ni ikväll. För det ska vi ha .. Ciao.

// A

Ikväll gäller det !! haha

Japp. sitter här med Bus, vi ska strax dra iväg till viberga och köpa hårfärg till mig sen blir det systemet. Är hemma idag från skolan. Känner att jag behöver lite tid för mig själv och för min älskade. =P Har inte fått någon tid alls över de senaste dagarna. Men sen ikväll blir det stan i vilket fall som helst med Monika, Jessica och Min älsk. =) efter det blir det antaglign Otten. Men vi får se hur det blir med den saken. Det kommer bli så jävla kul, det vet jag .. Nu ska vi dra och shoppa lite. Ciao.


image170

Här en bild på mig =)

// A

Det ville du va!?!

L- Fan den där bilden hatar jag!
A- Fan skit i bilderna nu.

Haha. Det är jag LIndy som skriver Annas blogg ikväll, trevligt trevlig. Så vad har Anna gjort idag förutom att vara med sin älskade bus!? Hon har vrt i skolan, och sedan jobbat ngr timmar på Café P2, Vid klockan 18 kom jag och hjälpte tilll lite. men hade fullt upp med att jaga en liten mus! Sen så åkte vi hem hit, där efter upp till stallet, där vi plågades av jobb, när min kära Anna var helt trött och ville hem, + så åkte vi förbi några snygg killar som spelade fotboll i lotorp, eller hur anna -Fick bara en jävla blick, . Nu blir det ner och sova, Vi ska släppa ut hästar imorgon, och jag måste vara seriös, Vilken tur för henne att jag inte kan messa masser idag/natt
Sov gott nu ska Anna och jag till sängen

// A egentligen // L

A-skit i det där
L- Får inte gör någonting : (



Det är läskigt att det stämmer !!

Numerologisk analys med kabbalistsystemet

Treor som du är mycket kreativa människor, du är talangfull och extremt disciplinerad i det du gör. Känner du dig instängd och inte får utlopp för din kreativitet blir du lätt deprimerad. Du är omtyckt av nästan alla på grund av att din livsglädje så lätt smittar av sig. Du är personen som alltid går omkring med ett leende på läpparna.

Att vara så disciplinerad och kreativ som du kan leda till att du lätt vill kontrollera för mycket när du är bland människor som inte är som du. Din irritation på oliktänkande bör du nog försöka arbeta bort.

I hemmet är du lika disciplinerad, näst intill pedantisk. Den du vill dela livet med får inte vara någon slarvpelle/slarvmaja, då kommer du helt enkelt inte att stå ut.

Livet för treorna regeras av Jupiter. De bästa färgerna för dig är mauve, lila och alla rosa nyanser.

mitt horoskop för idag.

Tur
En vanlig dag som knappast bjuder på några överraskningar vad gäller tur.
Hälsa
Ditt humör är gott, även om du just nu har för mycket att göra och för lite tid att koppla av.
Ekonomi
Tecknen spår framgång för dig på ett långsiktigt plan. Särskilt i aktieaffärer tycks du ha medvind.
Arbete
Du blir inspirerad när du ser vad en annan person uträttat.
Kärlek
Idag kan du vara extra svartsjuk men under dagen kommer du troligen att inse att din svartsjuka inte varit berättigad. Försök att tro mer på dig själv.
Relationer
Många i din vänskapskrets har mycket att göra för tillfället och det kan därför kännas en smula ensamt.


// A

du är. .

Hade det trevligt ikväll. =) Ska sova nu. Ska upp lite tidigare imorgon bitti. Ska ta mig en dusch. Sen blir det skolan sen jobbet. Idag gick det bra. Började stå lite vid kassan. Gick bra det med. Men det är ju lite stelt i början. Men det blir nog bra. =) Sov Gott ni.. Det ska jag göra. Ciao..

image169

* Jag Älskar Dig av Hela mitt Hjärta Gumman

// A

Skolfri dag ?

Sitter här med Bus och ska dricka kaffe. Kände inte för att vara kvar i skolan förut så jag drog. Var tvungen att hämta bilen också. Eftersom jag jobbar sen när han stänger. Så Malin och jag var duktiga och gick från Bergska till Verkstan. det tog ett tag men vi fick oss en rejäl promenad i alla fall. Men nu tillbaka till kaffet. Och umgås med Bus. Och jag kom på att det bara är en månad och 6 dagar kvar till balen. hihi.

* Jag vill men du kommer inte hit !! hehe.

// A

G o d M o r g o n .

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Låt dig inte störas av småsaker, utan fokusera på helheten.
Det är bra att kunna se detaljer, men inte att förlora sig i
dem!


Ska gå och lämna bilen snart. Men först kommer malin hit på en kaffe. =) Ciao.

// A

Nuså.

Nu säger Anna och Bus G o d  N a t t !! Ciao..

image168

// A

Seeg.. ??

Sitter här hos syster och installerar msn live. Så hon blir nöjd. =P Ska ändå bli skönt att komma hem sen. Ska ta en långdusch.

Vill bara men jag kan inte !! Jag får inte !!!

// A

Sitter här med Ellen.

Japp. SItter här med lilla Ellen. Ska strax dricka lite kaffe med syster. Sen kommer kusinerna Emma och Erica hit. Vi ska hänga med till Ulfåsa och kolla möbler. Emma ska ju flytta till eget. =) Jag vill också flytta. Men det lär ju dröja ett tag till. Men men.. Fan. Försöker komma in på msn men det går inte här. =( Jag bara känner att imorgon kommer bli stressigt. Ska kolla med bror om han kan hämta mig på verkstan. Ska ju lämna in bilen imorgonbtiit innan 8. För då har jag Nationella prov i Engelska B. Skrivprov. Usch. Men det kommer nog gå bra. Bara det att det är ju på morgonen. Är lite segt sådär att sätta sig direkt på morgonen. Och halv 4 börjar jag jobba också. Och slutar halv 7. Kanske är tur att jag itne jobba över lunch. Då skulle jag nog dö av stress. haha. Nejdå. Det brukar inte vara så farligt som det ser ut.  Men nu blir det kaffe. =) Ciao.

image167

// A


Grillkväll.

Min dag idag har varit ganska bra. =) Började med att jag blev väckt av lilla Ellen. Sen gick vi upp och åt lite frukost. Sen bar det av till Kisa. Var inte ett dugg nervös. Men dagen slutade på en 4:e plats av 8 i våran klass. Sen nu har vi precis grillat. Det satt inte fel alls kan jag säga. Det var första gången jag grillade i år. mums. Förlåt Bus att jag inte hörde av mig. Men hade så himla mycket annat i mina tankar just idag. =P Jag sa det. Jag sparar mig till valborg Då kan jag lova att vi ska festa.

*Hoppas jag får träffa dig snart igen och ha det lite mysigt !!!

Men nu ska jag gå ut pch kolla på när vi åkte rally tidigare idag. Ciao.

// A


I Tjällmo.

G o d  k v ä l l .

Sitter här och är mätt. Kommer nog somna tidigt ikväll. Är dötrött. Vi har nyss ätit lite tacos. Det satt inte fel. Hoppas det blir fint väder imorgon. Och be oss lycka till på rallyt. Jag ska hålla alla mina tummar jag har =P Men nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv.. God natt. Ciao.

// A

mot tjällmo

Ska dra till Tjällmo nu. Ska ju sova hos dom eftersom jag ska åka rally imorgon. =)  Hörs!! Ciao.

// A

Inget mer.

Jag säger inget mer än. Ja, Det var trevligt. När du drog dina händer över min midja. haha.. Nej nu blir att göra sig i ordning. Kom på att jag duschar sen efter idrotten. Måste vara med. Ska ge järnet idag. Avreagera mig lite. Sen ikväll blir det att åka till Tjällmo och sova där. Ska ju åka rally imorgon. Ska bli såå kul. Och jag blev glad förut. Såg att jag hade fått en bild av fotografen på mig. Den blev ganska bra. Men själv är jag inte 100 % nöjd. Men nästan. Lämgtar till de andra bilderna. Men Sara och jag ska ju till honom fler gånger för att ta bilder. =) Bus vilel följa med och för mig går det bra. För då kan man kanske ta oss alla. Och blev medlem på modellbilder.se häromdagen med. Och på facebook. Ska lägga ut några fler bilder där senare. Lite kul. hehe.  Tillbaka till kaffekoppen nu. Ciao.

// A

Nationellt Prov.

Ska äta lite frukost nu. Har precis tagit mig en dusch. Det var skönt. sen blir det att kanske läsa lite ? Jag okrar inte !!! Men men, Ibland måste man göra saker mot sin vilja .. Be mig lycka till på provet. =) Ciao.

// A

spendera en natt med .....

Sitter här och försöker andas inför hela dagen imorgon. Lindy (Bus) Hon ska sova här inatt för att hon är Snäll och hjälper mig imorgonbitti med hästarna. Tack gumman. =)  Och börjar skolan imorgon klockan 8 med Nationellt Prov i Svenska B och jag har en känsla av det kommer gå åt fanders. Men nejdå !! Det ska det inte. Sen efter det ska jag gå till Café P2 för att jobba. Blir väl tills det stänger. Och då kommer jag koma hem vid 6-7 kanske. Och jag måste gå hem. Och när jag väl kommer hem ska jag tvätta lite, städa lite och laga lite mat åt mig och min bror. Sen får man ju besök senare på kvällen. =) Jag kommer vara trött imorgon. Men nu ska jag sova. God Natt. Ciao.

image135

// A

Lindys kommmentar.

Lindy - Jag älskar alla filmer, förutom Star Wars och Stjärnornas Krig...

Vill sova mer.

Just nu skulle jag kunna somna. Skulle jag slå ihop mina ögon skulle det inte ta lång tid. Är jättetrött. Och så ska vi till Linköping idag också och bara gå.Vem åker till Linköping för att gå ? Ingen !! Jag vill bara sova. Hörs kanske senare. Ciao.

// A

Heldag med Sara.

V i l k e n  d a g / k v ä l l  ! !

Min dag har varit mer än bra. Har ju spenaderat den med Sara .. haha. Nej men det började med att jag körde min föräldrar till jobbet. Sen åkte jag hem hit till Sara och käkade frukost. Sen bar det iväg till stallet och hon hjälpte mig att släppa ut. Sen efter ett tag när dom hade hunnit äta lte frukost så red Sara en sväng på min häst. Och jag gick med. Skönt med mogronpromenad. Men sen åkte vi hem till mig och duschade och gjorde oss lite nytt kaffe och slappade ett tag. Sen kom Lindy-Bus förbi en sväng innan vi åkte. Vi åkte först hem till Sara för att hon skulel fixa lite kläder tills fotosessionen. Dock glömde hon hälften. =P Vi  far iväg till stan eftersom hon skulle köpa skor till studenten och klänningen förstås. Och jag hittade ett par så grymt jävla snygga svarta pumps. AS SNYGGA verkligen. Sen gick vi vidare och flummade lite. Sara köpte mat åt mig och hon köpte sina äckliga sushi. Eller hur fan det nu stavas. =P Efter vi hade ätit så tog vi bussen till Valdemarsvik för att bli fotade. Han var jättetrevlig. Fotografen alltså. Och duktig. Fick se många av hans bilder. Sen började Sara. Hon tog jättefina bilder. =) Ska bli kul att se sen när dom kommer hur dom verkligen blev. Sen var det min tur att ställa mig framför kameran. Först var det lite stelt. Men sen gick det bra. Blev dock inte så många bilder för att bussen gick tidigare än vad vi trodde. Men men. Gjorde inget. Det var ju inte min session. Sen åkte vi hem till Norrköping igen med en av jordens segaste buss. Efter det träffade jag Kim en sväng. Vi satte oss på ett Café och snacka om lite allt möjligt. Trevligt trevlig. Han var snäll och följde mig till bussen och på vägen dit träffade jag en av hans kompisar.. Nej nu måste ja sova. Men först MÅSTE jag skriva rent Engelskan och skicka iväg den. Annars blir det någon som inte blir glad !! Ciao.

// A

Kväll med Sara och Bus !!

Idag har vi haft det trevligt. Vi åkte till stallet och tog med oss kaffe och sara köpte bullar till oss =P Det var jättemysigt i solen på stallbacken. Och jag är så jävla glad.. Jag har fått jobb i sommar. Wiie ! =D Och på Lördag kanske jag ska åka rally också. Just nu kan inte mitt liv bli mycket bättre. Och imorgon blir det stan med Sara och Bus. Men just nu sitter vi och moffar chips och dipp. Gott som faen. =P Vi måste lägga oss strax eftersom vi ska upp och först köra mina föräldrar sen ska hon hjälpa mig i stallet. Och om hon är riktigt snäll ska hon få låna min häst på ridtur. Ciao.

// A

Engelskaresan

G o d  M o r g o n  p å  E r  ! ! !

Sitter och skriver Engelskan. Vi ska skriva ett A4 om hur vårat besök var i England. Skulle ha varit inlämnat i Fredags men våran lärare Per var snäll så vi fick tills idag på oss. Har redan skrivit ett A4 och jag har bara skrivit om hur det var när vi först kom dit. =P Det kan nog bli ett par papper.  Men men. Och jag är så glad för att det är fint väder. =) Men nu måste jag fortsätta skriva på engelskan. Så jag blir klar någongång. Ciao.

// A


god natt

Usch. Är skittrött. Ska lägga mig nu. Men jag vill egentligen inte sova. ska ju få sova länge imorgonbitti. Men men.
G o d  N a t t  i vilket fall som helst. Ciao.

// A

körs.

Känns som att jag kokar i mitt ansikte.. Bus och jag har suttit i solen ett bra jäkla tag idag. Bakisdagen. =P Men jag var inte bakis. Bara jäkligt seg i kroppen. Men det var ju för att jag också har träningsvärk. Jag har ju ett halsband som är ett kors, hehe.. Det syns även när jag inte har det på mig. Och förut när vi satt på babylon för att käka lite så frågade Lindy om det hade blivit något efter det. Så jag tog bort korset och hon säger på så grymt mycket östgötska; Jo fan dä ä ett körs dö.  haha. Oh vad jag skrattade. Det lät så himla roligt !! Och jag ska aldrig mer i mitt liv sola med linns på mig. Har jordens fulaste bränna. Och denna vecka ska bli intressan. Sara, Lindy och jag ska hitta på något imorgon. Eller vi ska upp till stallet i alla fall. Och Sara ska sova här. Eftersom hon ska hjälpa mig på Tisdag mogron och att hon eller vi ska rida en svägn på förmiddagen. Senare ska Bus , Sara och jag in till stan för att shoppa lite. Sen bär det av till Valdermarsvik för att Sara ska bli fotad. Men nu blir det te för mig del. Ciao.

// A

Igår-


image163

     

vilken kväll det var igår !!! Men vad roligt vi hade. hehe. Och jag fick rycket och skrek på några igår. Och Lindy asgarvade. haha. Är inte bakis heller. Skönt. Jag känner bara allmänt seg i kroppen men det är ju för att jag har träningsvärk och för att vi dansade ganska mycket igår. Men nu ska vi ut och gå i det underbara vädret.
Längtar så mycket efter . . .

// A

Dagens

Idag hela dagen har jag varit i Skänninge på Rally med gänget. Det var trevligt. Synd bara att solen gick i moln. Men annars så. Och ikväll blir det fest !!!! =) Med Bus.. Se hur bra man mår imorgon då. Synd att jag inte kan skicka MMS !! Surt. Annars skulle du ha fått ett ; ) Kiss kiss. Ciao.

// A

Fam. Ohlsson på äventyr.

hehe. What a day !! Den har varit händelserik. Tog först en trevlig fika med Bus på Café P2. Sen gick vi hem till mig för att hämta bilen. Vi åkte till Shell och hämtade lås och nyckel till en bilsläpkärra. Sen åkte jag till Tjällmo för att baka lite gott fikabröd inför morgondagen. Ska nämligen på rally med Hela gänget. Tidigare under dagen ringde pappa till mig och sa att dom satt fast i lastbilen. (som hade börjat koka) Så dom sa inte att jag skulle lämna låset och det hemma. Sen ringer dom helt plötsligt när jag är i Tjällmo och frågar vart jag la det !! OJ !! Det ligger i  bilen här i Tjällmo. Syster och jag åker ner för att hämta kärran. Bara det att halvvägs ut ur tjällmo kommer jag på att. Hallå. låset ligger ju fortfarande i våran bil. haha. Vi var tvugna att vända. Sen bar det iväg till Finspång. Och när vi kommer till kärran går det först inte att rubba den. För det andra funkade inte alla lyktor. Sen får Sara lite panik eftersom kärran var grymt bred. Men det gick bra för henne. Själv hade jag dött om jag hade varit tvugnen att köra den. =P Sen när vi kommer tillbaka till Tjällmo ska hon backa i kärran på deras väg, skulle jag hjälpa till lite genom att säga vilket håll hon ska svänga åt. Då säger mamma. Klaga inte. Låt henne klura själv. 2 sekunder senare. Vem var det som sa något till Sara då då ? Jo mamma !! ojoj. Får inte jag säga något ska väl inte hon heller göra det. Men måste sova nu. Ska upp vid 7 imorgon. Anna säger nu God Natt. Sov Gott. Ciao.

// A

Annars. 10.58

Nu drar jag till skolan. Tråk tråk tråk. Men men. Sara och jag ska ju ha en lektion. =) Annars hade jag fan inte gått. Ciao.

// A

10.02

Gött. Det gick fort. Det var ju Andreas som bytte däck. hehe Honom har man inte sett på ett bra tag. Ska göra mig en kopp kaffe och sätta mig i solen ett tag innan jag ska till skolan. Sen ska jag börja bränna CD-skivorna till Sis ♥


// A

Fredag 18.4

G o d  M o r g o n .

Skönt att jag fick sovmorgon i alla fall en dag denna vecka. Eller 2, på Söndag får jag sova också. Eftersom imorgonbitti ska jag köra pappa till Tjällmo vid 6. Och ikväll ska jag köra bil med släp, till Tjällmo. hehe. Det ska bli en rolig resa. Har bara kört med släp en gång förut. Men det kommer nog gå bra. Och nu 9.30 ska jag åka och lämna in min grannes bil för däckbyte. Sen 11.40 har jag och Sara lektion. Och sen religionkunskap. Usch. Men åter till kaffet. Ciao.

// A

trött

Säger snart god natt. Börjar bli trött som f a e n. Men just nu dricker jag te. Var egentligen sugen på något att äta men jag orkar inte göra något. Har sovmorgon imorn. Sköönt. Börjar 11.40. Ciao.

// A

Bra / Dålig dag

Var i stallet förut. Red en sväng. Han börjar få tillbaka sina små hjärnceller nu tror jag. Men jag han duktig som kämpade hårt idag. Men jag blev ganska förbannad på honom en gång. Han tog jordens skutt rakt upp i luften. Anna inte glad. =P Ajaj i ryggen kan jag lova. Ska upp imorgon med. Ska göra lite pedikyr på honom. hahaha. Men just nu vill jag bara att min käre far kan ringa så jag kan hämta honom. Tyckte lite synd om honom. Han fick åka och jobba för hans chef Jocke satt fast uppe i Stockholm vid en trafikolycka. Men han kan ringa nu tycker jag så jag kan ta min efterlängtade dusch någon gång idag.. Och på Lördag blir det nog Rally. =) Det var ett tag sen. Hoppas det är fint väder då bara.

// A


Soool.

Guud så skönt det är att sitta i solen nu alltså !!!! =)

// A

Jaa ni.

Sitter här och äter lite frukost. Har ju varit och släppt ut hästarna. hm. Börjar 9 och slutar 11 . Känns bra att gå till skolan menar jag. Har i och för sig en rolig lektion men de andra kan man skippa. =P Ska säga till dom andra att vi ska cykla idag. Så man kan komma hem lite tidigare. Ska åka upp till stallet sen när jag har kommit hem. Ska passa på att rida i det fina vädret. Hoppas bara att det håller i sig idag. =)  Och tack Kim för att du följde mig till bussen. Det var trevligt. Nu till sminket. Ciao.


**kysser dig sakta o låter dina händer smeka min rygg.

// A

Hemma från stan nu.

haha. Har haft det askul ikväll. Fast jag längtar till första helgen i Maj. hehe. Sara och jag har spelat biljard och druckit kaffe. Medans Kim har suttit och hejjat på mig. haha.. Han är dålig som inte ville spela med oss. =P Men han satt där så snällt och gav mig tips. Måste snart lägga mig. Ska upp imorgonbitti igen för att släppa ut hästar.

// A

Hemma.

Kom nyss hem från skolan. Ska ställa mig och laga mat strax. Det får bli makaroner och nuggets. Orkar inte göra ngt mer komplicerat. Kaffe måste jag få också. Men tänkte vänta tills Sara*kommer. Men nu blir det mat. Ciao.

*Sara. Du är lite rolig du. haha.

// A

Hmrf.

Allmänt trött just nu. Orkar inte men jag måste orka. Kan inte ge upp än. haha. Ska göra mig i ordning strax. Malin och jag ska åka till P2 inan vi börjar för att kolla upp det där med mitt betyg. Mathilda hänger säkert också med. Men idag blir det stan stan stan. hehe. Ciao.

// A


Tisdag kväll.

Good Night. From me, myself and I.

// A

eeh. ööh. sofia..

Okej. Nu fattar jag ingenting av det jag håller på med !! Sofia. HJÄLP !! =P du är bra på sånthär.

// A

låna busskort.

Kom precis in. Har varit och träffat Bus ett tag. Ska låna hennes busskort imorgon så jag kommer in och från stan. Tack gumman för att jag får låna det. Ska bli så kul imorn. hehe. Har längtat till denna Onsdag. Ska strax gå och tvätta bort sminket. Börjar bli ganska trött. Ska upp imorgon igen för att släppa ut hästar. Har tagit imornbitti åt Johanna. Hon jobbar väl eller något så hon inte kan släppa ut. Har gått upp halv 5 ett tag nu. Börjar bli trött på det. Men så är det att ha häst och börjar skolan klockan 8 på morgonen. Men nu ska jag försöka lägga in en grej på min blogg. Se hur lång tid det kommer ta med min vakna hjärna. haha. Ciao.

// A

Beyoncé - Beautiful Nightmare

Every night I rush to my bed
with hopes that maybe I`ll get a chance to see you when
I close my eyes, i'm goin` out of my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hand and be my guide
Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You`re the perfect lullaby
What kind of dream is this?


Can be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way I
Don`t wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me
Your love's too good to be true.

My filthy pleasure I ain`t goin` nowhere
Baby, as long as you're here
I`ll be floating on air
Cause you`re my ( sweet dream or a beautiful nightmare )
either way I
Don`t wanna wake up from you

I mention you when I say my prayers
I wrap you around all of my thoughts
Boy you are my temporary high
I wish when I wake up you're there
So wrap your arms around me for real
And tell me you'll stay by my side
Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You`re the perfect lullaby
What kind of dream is this?

Can be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way I
Don`t wanna wake up from you.
Sweet dream or a beautiful nightmare.
Somebody pinch me.
You`re love's too good to be true.

My filthy pleasure I ain`t goin` nowhere
Baby, as long as you're here
I`ll be floating on air
Cause you`re my ( sweet dream or a beautiful nightmare )
either way I
Don`t wanna wake up from you

Tattoo your name across my heart
So it will remain
Not even dead can make us part
What kind of dream is this?

Can be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way I
Don`t wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me
Your love's too good to be true.

Can be a sweet dream or a beautiful nightmare.

Thanks to missfreaky

// A

B**GR**V !!!!

Just nu är jag så jävla pissäckelförbannad !!!! INGET går som jag vill. Har MASSOR att göra. Vet inte vart jag ska börja. Jag måste städa och tvätta min grannes bil och jag måste åka och beställa tid åt den bilen med så den ska byta till sommardäck på G-sons. Jag måste ta hand om min häst. Och just nu tänker jag på något helt annat. Går bara inte att sluta att tänka på det. Och idag fick vi ju reda på vad vi har att göra för rester i skolan av Lena. Jag är SÅ JÄVLA DÖD!! Vill bara gräva ner mitt huvud i sand just nu. Och jag måste gå och hänga tvätt, Jag måste städa. Och nu idag så fick Sofia och jag parkeringsböter också. På 300 jävla spänn. Och det roliga är att vi inte stod fel ett jävla skit heller. Åh. Jag kokar !! Skulle behöva ut och springa känner jag men jag har inte tid. Har inte tid till något. Och jag är ännu mer arg att jag inte har fått något jobb än heller. Visst jag har inte sökt många men ändå. Så där får jag skylla mig lite själv men i alla fall. Får P A N I K på mig själv ! Ciao.

// A

ajm wäjting. haha

mm. Sitter och äter chokladkakan nu. Den skulle visst stå ett dygn. hehe. inte undra på att den var konstig igår. Och strax blir det Mc Donalds med Fia. gott gott. Ska åka nu vid 5 så vi hinner äta i lgun och ro. hehe, Och imorn ska vi ha det så roligt så. Eller hur Sara ? hehe. Ska tvinga henne och Kim att spela biljard med mig. hehe. Men åter till kaffekoppen. Ciao.

// A

Bah !!

Oops !! =P Jag glömde skriva i bloggen imosre. Men jag skyller på att datorn strulade. För det gjorde den. Och inte lite heller. Blev tokig. Men nu sitter jag och väntar på att jag ska tillbaka till skolan för ett möte med Lena. Har varit hemma och lagt i tvätt bara. Se om dom vill vara klara sen när jag kommit hem igen. Behöver nämligen lite rena kläder. hehe. Nu ska jag ta något att äta. Ciao.

 // A

Alltså..-

God Natt från Mitt, Annas håll. Sov Gott. Det ska jag göra. Men någon speciell i mina tankar. hahahaha. Ciao.

// A

23.26

Sitter fortfarande här. Har försökt kolla upp lite grejjer men datorn segar ihop sig mer och mer. Och snart måste jag säga God Natt. Ska upp imorgon igen. Tidigt. Men imorgon kan jag i alla fall åka hem och sova igen. skönt värre. =P Och nu har man skaffat Facebook också. Se om det är något att ha. Ciao.

// A

Gud ja!! =P hehe.

Skönt skönt ! Har tagit en varmdusch efter att Mathilda har masserat mig. Det var välbehövligt kan jag säga. =) Tack tack. Hm. haha, Har messat ganska mycket med en viss person typ hela dagen idag. Har varit ganska roliga sms. Mer vågar jag inte säga. Men just nu sitter jag här och väntar på 2 saker. 1: På att jag ska torka. (har smörjt in mig med brun-utan-sol) fusk, jag vet !! =P 2: Väntar på att klockan ska bli runt halv 12 ^^ Och gud jag säger då det. Hahahaha- Mathildas och min chokladtårta. När jag tog en bit av den så rann all choklad ut. Det var så jävla roligt. Vad vi skrattade. Men det är så konstigt för det stod på receptet att den skulle vara inne i 225 grader i 12-15 minuter. Den var inne i lite Mer än 15  minuter. Och den blev inte klar för det !!!!! Jag förstår inte. Detta ska klagas på. Jag misslyckas jämt när jag ska baka något nytt, varje gång. =( Men men. Jag får ge den ett par försök till. Den är för god för att ge upp. Får fråga Lena om det finns några tips. Ciao.



// A

Choklad.

Sitter just nu och väntar på att Mathilda ska komma hit. Vi ska testa att göra Lenas goda chokladkaka. Den är ju så grymt god. =) Fick precis ett mess av henne att hon är på väg nu. hehe. Detta ska bli kul. Hörs sen. Ciao.

// A

In school.

Sitter här i en datasal och gör Sara sällskap. Slutar om 20 minuter. Skönt. ska hem och laga någon god mat. Är döhungrig. Ska ringa till Bus också. Se om vi skulle hitta på något idag. Det var ju ett tag sen vi träffades. Saknar ju dig !!  Se om det blir stan på Onsdag då. Ska ju dit imorgon också men då bara till House of Pain med Sofia. =) Men vill dit på Onsdag med juh !!! Och några vet varför. hehe. Men sånt som märks. Skriver mer sen. Ciao.

// A


Mitt.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Alla bidrar till - och har ansvar för - att skapa en god stämning på jobbet.
Skvaller i hörnen leder sällan till något bra.

// A

Jobbigt val ?

God Morgon på Er ! Har varit och släppt ut hästarna och kört iväg Mor och Far till jobbet. ska precis ställa mig i duschen. Efter det blir det frukost. Och vad ska jag ha på mig idag ? Vilken jobbig fråga. Har samlat ihop alla min kläder nu så nu har jag lite att välja bland. Jobbigt värre. Nej duschen nästa. Ciao.

// A

Skattepengar.

Nu kan ja känna att jag kan sätta mig ner och slappna av. Stressade som en gris i stallet. Blev lite sena hem från Tjällmo förut. Plus att jag skulle rida också. Så hästarna fick komma in lite senare än vanligt. Men dom dör inte !! Och imorgonbitti kommer dom komma ut tidigt. Ska köra Mor och Far till jobbet vid halv 5 så jag kan åka upp redan då. När jag ändå är ute och åker menar jag. Och, imorgon har jag nationellt prov i Engelska B. Men har ju pratat ganska mycket engelska så det kommer nog gå bra. Hoppas jag i alla fall. =) Wish me Luck^^ Aja. Ska in på skatteverkets hemsida och fixa så jag kan få mina pengar i Maj istället för i Augusti. Fast om jag inte får något jobb så kommer dom ju inte sitta helt fel i sommar. Men nu innan balen skulle dom inte heller sitta helt fel. Hmrf !!  Ciao.

// A

Duktig igen.

Nu har jag varit duktig igen, har bytt däck det gick ganska bra ändå för att bara vara min andra gång jag byter. =P Ska dra till Syster nu. Hoppas på att få en kopp kaffe. Vilket vi lär få. Hörs om ett tag igen. Ciao

// A

touch of pink.

Nu känner jag mig duktig. Har plockat rent i köket, jag har städat datarummet och börjat med mitt rum. Skulel vilja tvätta med men min granne har snott tvättmaskinerna. Hmrf !!! Ska till Syster & co. senare troligtvis. Jag är så sugen på kaffe. Och något till.. Skulle vilja ha min lärares recept på hennes kladdiga chokladkaka. Ska se till att jag får det imorgon. =P Mumms.

I'm thinkin' about you.

// A

Fint.

Det är ju helt otroligt vackert på Risinge. Var tvungen att ta ett kort på hennes sten.

image161

Mormor, Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. ♥

// A

08.34 Söndag

G o d M o r g o n .

Sitter här med mitt kaffe nu. Har varit och släppt ut hästarna. Såg att jag skulle behöva ta hem och tvätta alla täcken. Och om ett tag ska Mor och jag åka till kyrkogården. Vi ska fixa lite vid mormors grav. Har inte varit där sen förra året. Sen efter det blir det hem och tvätta. Och städa mitt rum kanske ? Och speciellt här inne i datorrummet. Ser ut som hej kom och hjälp. =P Och jag blir lite sur att inte min låt finns att ladda hem än. Vill ha den. Den är ju så grymt bra !!!!
Beyoncé - Beautiful Nightmare

// A

Ikväll då.

Sitter och föreslår till Kim att vi ska åka och bada men han är en mes. haha. skojja. Men jag måste bada innan den 23 Maj i alla fall. Det var då jag badade första gången förra året. Eller badade och badade. Blev mer eller mindre islängd i vattnet av Petter. Det var inte så populärt kan jag lova. Någon som känner sig manad att följa med ? Skulle gå och vara lite social med mor men det gick inte så bra, Hamnade här igen.

image160

Jag och Min Bus. Älskade Bus. =)

// A

Hero

Skönt det ska bli med en dusch då !! Sen ska man börja bli brun. Sne blir det kaffe.

Har börjat tycka om den låten nu. =P Charlotte Perelli med Hero.

// A

Igår..

Vilken kväll det var igår alltså !!!! Roligt som fan hade vi. Måste göras om säger jag bara. Och idag träffade vi KimBC. Det var trevligt. Det måste också göras om. Men nu ska jag laga mat. Är döhungrig. =P Och tack cecilia för att jag fick sova hos dig. =)  Ciao.

// A

Beautiful Nightmare

haha. Kom på att jag har drömt om alla engelsmän. haha.. Sara var med i drömmen också. Mer säger jag inte !! Men nu ska jag packa idrottkläder. Idag ska det faktiskt bli kul på idrotten. Om vi gör något kul iofs. =P


Beyoncé - Beautiful Nightmare

http://youtube.com/watch?v=6j-LGIskraY 

// A

fläckar.

God Morgon. Har precis ätit frukost. Ska upp till stallet och ta av täcket på min häst. Men jag måste säga att det var väldigt skönt at få komma in och somna om igen imorse. Till min kusin ringde. En kvart innan telefonen skulle ringa. Men men. Inte helt världen. Och ikväll kommer Sara hit. Men nu ska det drickas kaffe.

*Syster. skeleton man och det andra. hahaha.!!! Det var lite roligt faktiskt. Han var ju så söt.

Ciao. // A

kväll.

Sitter här och pratar lite med Kim, Lindy♥ och Madde på msn. Vad roligt man kan ha alltså. Ja jag säger då det. Skulle vilja lägga ut en konversation men nej. =P Så kul ska vi inte ha det. Usch. Måste snart gå och lägga mig. Ska upp halv 5 och köra mamma och pappa till jobbet. Äsch. Får åka hem och sova ett tag till efter det. Börjar liksom skolan 11.40. Då har vi idrott B. Måste vara med. måste måste måste. !!!  Nej. Sovdags för Anna.. Sov Gott. Jag kommer sova med ett leende på läpparna. =) Ciao.

// A

im so happy oh so happy. again. haha

Nu är jag glad igen. =D Det har fixat sig med helgen. Sara sover hos mig imorgon. ( med tanke på vissa händelser. ) Sen åker vi in till stan med Far och MorLördag. =) Då ska vi spela lite biljard och dricka några koppar kaffe. haha. Men nu ska jag ringa Malin och se vad hon gör för något. Vill ta våran kvällspromenad. =) För att Bus har gått mycket idag fick jag precis reda på. Nu ska jag drcka lite te. Ciao.

 // A

Tråkigt.

Verkar inte som att det blir något i helgen =(   hm. Tråkigt. Men vad gör man åt saken ?? 
Aja. Har tvättat våran bil nu. Så nu är den fin igen. =P  



// A

Jag blev kär.

Kom precis hem från Kusin erica med Syster och Ellen, Först fick vi räkbaguetter. Sen fick vi efterätt vilket var prinsesstårta med Kaffe till.

image157

hihi.. Grattis ännu en gång =)

Sen åt ju Ellen och Sis lite tårta också.

image158

Och jag måste säga att jag blev helt kär i hennes lägenhet. Allt var GRYMT snyggt. Speciellt Soffan. =) Där tänker jag parkera mig i framtiden. Sen bestämde vi att vi ska ha Singstar kväll med Tacos och grejjor. kul kul.

Men nu ska jag tvinga mamma att hjälpa mig lite med en grej. hehe. =P Sen ska jag tvätta 2 bilar. *suck* Ciao.

// A

Grattis Kusse =)

mmums. sitter och äter rainbow peanuts och dricker kaffe. Sitter också och väntar på att Ellen och syster ska komma och hämta mig. Annars idag händer det nog inte mycket. Ska kolla upp om hur jag ska göra imorgon. =P

G r a t t i s  E r i c a  p å  F ö d e l s e d a g e n . =)

// A

G o d M o r g o n .

Känner mig lite stressad. Ska gå om en halvtimme till Malin. Har ingen bil idag. Men det är nyttigt att gå, så det gör inget. Måste börja att göra mig i ordning. Så att jag inte bli jättesen. aja. Skriver mer senare. Ciao.


// A

Zzz.

Ska nog gå och sova nu. God Natt.

Zzz..

// A

39 Skoldagar Kvar !!!

Imorgon, Torsdag är det bara 39 Skoldagar kvar. Tråkigt med skönt.
_____________________

Kollade på Top Model nyss. Vad fula vissa kan vara. haha. Men vissa kan också se riktigt bra ut. Jag skulle också vilja bli så bra på kort som dom blir. Men men, Alla har något som den andre inte har !! Från en sak till en annan. På Tisdag. Sofia ska tatuera sig. Ska bli kul att få se vad hon tycker om det. =P Ska se hur långt han har kommit på min nästa också. Kan jag inte bara få vinna några hundra. Skulle inte sitta helt fel just nu. Och igår satt jag och kollade på balfrisyrer. Hm. Sökningen får fortsätta... Var ju i stallet förut. Tänkte ju rida idag men hade ingen större lust med att rida i regn. Jag som såg fram emot att rida idag. Hmrf !!  aja. Får ta det en annan dag när jag har tid. Har lite att göra känns det som. Orkar inte skriva mer just nu. Saknar inspiration. Ciao.

// A

. .

mm. Skönt med en långdusch. Den var välbehövlig kan jag lova. ska ta mig en kopp kaffe nu. haha kan nästan itne sluta tänka på balen nu. Det känns som att det väldigt nära nu. Men det är ju 2 månader kvar. Låång tid. Och imorgon ska Syster och jag till Kusin Ericas nya lägenhet. Har inte varit där någon gång så det ska bli väldigt spännande att få se hur det blev. =) Ohh. Var ju inne i stan förut. Hittade en jättesöt  BH för 98 Kronor.  Vill Ha Den !!! vi hörs. Ciao.

// A


my feet hurts.

Nu är jag så grymt trött i mina fötter och min rygg. Har gått inne i stan mellan 12.30 och 15.50. Usch. Ska upp och rida nu också. Sen göra i ordning allt i stallet. Snacka om att jag kommer sova gott inatt. Men nu ska jag dricka mig en kopp kaffe. Ciao.

// A

to the school

Ska dra till skolan strax. Ska bara hämta upp Malin, Mathilda och Jessi först. Sen blir det stan. Ska köpa skor också. =)  Hoppas att Sevala kommer till skolan idag bara. ciao.

// A

hungrig.

G o d  M o r g o n .

Ska äta lite frukost nu. Är döhungrig efter ha varit släppt ut hästarna. Ciao.

// A

Något intressant ? Nje.

Nuså. Ska lägga mig strax. Sitter och pratar lite med Kim på msn. Lite kul. aja. Hämtade föräldrarna förut. Så nu är man inte själv hemma längre. Förutom Bror min men han gör inte så mycket väsen han inte. Han är ju typ aldrig hemma. hehe. Sitter också och funderar på det där jobbet i Motala. Hoppas nästan att dom hör av sig. Skulle vara kul. För omväxlings skull menar jag. Och jag tror det är roligt att arbeta på ett sånt ställe. (Gruppboende) Dom hade fått min ansökan i alla fall. =) Ska ju in till stan imorgon med. Ha guidening med Sevala om industrilandskapet. Ska passa på att svänga in på Din Sko och köpa pumps till både balen och studenten. 299 kr. Billigt. Men frågan är. Svarta eller Vita ? Tror nog jag tar ett par vita. Eftersom jag vill nästan vara helvit på studenten. Hmm. Men nu blir det sängen för min del. God Natt. Ciao.

   

// A

right now

Just nu, vid precis detta tillfälle, känner jag att jag inte har någon koll på något alls. Jobbigt. Och just nu vill jag bara krypa ner under täcket och gömma mig. Bara släppa allt. Men jag får ta nya tag och skärpa mig.

// A

By The Way.

hihih. Om balen. Sevala och jag satt förut och snackade massor om den. Hon ska hjälpa mig att fixa håret och så. Ska bli så himla kul. Jag längtar såå. =D

Vad ska jag göra som tidsfördrift ?

H j ä l p  ! !

Jag har tråkigt just nu. Sitter och väntar på att klockan ska bli kvart över SeX. Ska gå och möta Bus från bussen. Kanske ska ta och göra mig det där kaffet som jag sa att jag skulle göra förut. haha. Eller har någon annan ett bra förslag ? Ciao.

// A

Mat.

Ska göra mig lite ris och sesamnuggets nu. Oh. Vad jag ska njuta. mums. älskar nuggets. Sen blir det Kaffe. Har varit duktig idag faktiskt. Har bara druckit EN kopp än så länge. =P
Är fortfarande GLAD över att jag ska på balen. hihi. Ciao.

// A

Balen.

Wiie !! Jag har någon att gå på balen med =) Nu är jag glad. haha. Kiss kiss. Ciao.

// A


Är jag trög ?

G o d  M o r g o n .

Sitter här och dricker mitt te.. Tänkte ta kaffe men nej. Magen vill inte hänga med på det längre. =(  Måste trappa ner till i alla fall 3-4 koppar om dagen. Ska göra mig iordning nu strax. Vill bara kunna lösa det där jävla sodukot. Det vill bara inte bli löst. Känner mig lite trög. haha. Får inte glömma Jessis pengar sen också. Och jag hoppas på dig Sara. ( klassen ) hahah.. Iväg till spegeln på väggen. Hörs sen. Ciao

// A

sleep well.

Japp- Nu säger Anna God Natt. Behöver sömn. Ciao.

image156

// A

I know, I know. =P

Ja, Jag vet de Bus. =P Men jag kände igen den hundrasen, eftersom Jacken var en sån. Och han var en "fågelhund". Har varit ute och gått med Malin en sväng. Så jag kanske visst vil springa med dig imorgon Bus !! Gick ner till Centrum för att göra ett kontoutdrag. Men det gick inte. Så hon tog ut lite pengar istället. Känner att jag ska lägga mig tidigt ikväll. Har varit så himla trött idag. Men nu ska jag sätta mig framför tv:n ett tag. Ciao.

// A

det var ett tag sen,.

hmrf !! Ska plocka iordning lite nu i köket. Ser inte bra ut alltså. Sen blir det kaffe, sen ut och springa av sig lite. Ska bli skönt. haha. Rörmokarn som var här förut hade Malin och jag ganska roligt åt. Han drog en massa konstiga komenaterer. haha. Nej. Vi hörs hörni.

Det gick förbi en hund förut när Malin och jag satt i solen på balkongen.
A: Det är en såndär fågelhund.
M: Jag ser inga vingar!!.

// A

Just Nu.

Ä r  J a g  S å  J ä v l a  A r g  ! ! ! !

Det blir verkligen ingen bal för min del. Känner bara för att sätta mig ner och gråta. Eller slå sönder någon. Jag vill ju så jävla gärna gå på balen. Det är ju en del av Studenten. Vems dröm är det inte att gå på en bal liksom ?? Sista dagen att anmäla sig imorgon. Och jag vill inte gå med vem som helst heller !! Vaför ska alla killar vara så jälva kompliserade ?????? Eller tröga i huvudet . . . =(
Har ju klänning och allt nu. Men.. Den drömmen i KRASH !!!

FUCK OFF !!

// A

Mätt.

Har just ätit lite med Bror min. Det fick bli korvstroganoff och jasminris idag. Är svintrött just nu. Funderar seiöst på att gå och lägga mig en stund. Framför tv:n eller något. Vet inte. Känner bara för att vara själv idag. Gå och ta en duscha och bara slappa. Inte göra något mer alls idag. Wie.. Fick ta hem studentmössan idag. Den var ju jättefin. mm. Nu är det inte långt kvar. Ska bli skönt. Men ändå inte. Kommer nog sakna att kunna gå till skolan. Men jag hoppas nästan på att få det där jobbet i Motala. Komma ifrån Finspång. Om jag inte får det åker jag nog till England eller USA och blir Au Pair ett år. Kan bara inte sluta tänka på tiden vi var i England. Hade så grymt roligt. Kommer aldrig släppa England ur mina tankar. Ciao.

// A

Ny bänk.

Sitter här nu med 2 karlar i köket, dom håller på att byta bänkskiva. Hoppas bara att dom hinner bli klara på en timme eftersom jag börjar vid 10. hm. Vad blir det att göra idag då ? Något förslag ? Tvätta bilden kanske ? aja. Sånt som märks vad som hittas på. Vi hörs sen. Ciao.

image155

// A

Hemma nu.

Kom precis innanför dörren typ. Ha varit ute och tagit en kvällspromenad med Malin. Förlåt att jag inte har ringt Bus. Måste ställa mig duschen. Jag kan ju inte duscha imorgonbitti eftersom jag måste stänga av vattnet. Ikea kommer hit och byter bänkskiva i köket kl. 8. Ska nog göra det nu. Sen lbir det sängen för mi del. Är lite trött. Så vi hörs imorgon bitti. Sov Gott med er. Ciao.

// A

i tjällmo =)

Sitter här i Tjällmo med Ellen i mitt knä. Sara är och köper chips åt oss.. Nu ska vi moffa. hahaha. Och imorgon är det skola. Ska ändå bli skönt att komma tllbaka dit. Vi hörs sen. Ciao.

// A

köp inte !!!

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha fått någon information, som du vet,
att du inte har fått på ett regelrätt sätt. Därför får du hålla det för dig själv.


God Morgon på Er !!

Har nyss ätit lite frukost. Såg att vi hade rostmackor när jag kom hem. Trodde jag var trött på dom men tydligen inte. Kan typ inte sluta äta dom nu. haha. Och dricker juice till. Det är rätt gott. Har inte tänkt på det förut. Ska strax gå ner och ta reda på min tvätt. Och köp inte tröjor i London som är vita med guldtext på !!!!! Igår när jag tog ur den tröjan ur tvättmaskinen var det guldiga borta. Vad ARG jag blev. jävla skittröja. =(  Men nu måste jag få mitt kaffe. Blir tokig snart. haha. Vi hörs. Ciao.

// A

England nästa sommar ??

O M G. haha. Jag gör nog bort mig. Nej då. Har bara så himla kul just nu. Sitter och skriver med Angus på msn =P haha. Och med Sara. Lite kul. Sitter och typ bestämmer att Sara och jag ska dit nästa sommar. Bo gratis hos dom oh grejjer. Mitt i London också. Inte helt fel =P  Om det inte blir att Mathilda och jag dra dit på Au Pair. Ska göra mig lite te nu. Och sitter och lyssnar på min englandslåt. Madonna ft. Justin Timberlake - 4 minutes. Ciao.

image154

Bild på mig från Saras mobil, i Loungen, England

// A

Nya Skor.

Japps- Nya skor ska det bli. 2 par. Ett par vita tygskor och ett par svarta pumps. Sitter och väntar på att Bus ska komma hit så vi kan åka in till stan. Får bara bli Maxi. Orkar inte med Stan stan. Hihi. Längtar tills imorgon. Ska till Sis & co. Och då ska lilla Ellen få sin present av mig. Men nu ska jag dricka upp kaffet och gå och lägga i tvätt så jag har lite rena kläder. Hörs sen ! Ciao.

// A

Mornin'

Usch. Sov inget bra inatt. Trodde jag skulle sova jättebra när jag hade kommit hem men icke. Men det var nog för att det var första natten hemma. Men just nu ska jag göra mig en svensk kopp kaffe. =P Jag har saknat alla er, speciellt Lindy, Malin och Sofia. =) Men jag vill bara ha en bild av Sara. På 4 killar därifrån som vi umgick med ganska mycket i slutet. Saknar dom redan. haha. Så himla trevliga.

image153

Fint och dyrt halsband jag köpte i London från Playboy.

// A

England.

Sitter här igen nu. Har varit ute och gått en sväng med Malin. Skönt att få en kvällspromenad. =)  Kan nog inte tänka på något annat just nu än att jag vill tillbaka till Goring, förutom en sak. Hmrf. Någon som vill gå på bal  med mig om exakt två månader ? Öppen för förslag. haha.


Jessi, Jag och Sandra första dagen vid vandrarhemmet. =)

image150

Sara och Jenny står och röker. Fin utsikt om inte annat. =P

image151

En fin bild över England. =)

image152

Måste nog lägga mig nu. Gick upp vid 7 eller vid 6 om man säger Engelsk tid och sov bara 4,5 timme. Känns som att jag borde ta igen lite sömn. Och äntligen en skön säng. Min säng. =)  Ska upp till stallet imorgon bitti. Till min one and only love. Sov Gott på Er. Ciao.

// A

I want to go back.

Nu är vi hemma igen och jag vill TILLBAKA... NU.. Genast. Jag säger då det alltså !! Oh My Gosh. Som sagt. Ja vi bodde ju med Englands Elite Roddarlag. 19 killar. hehe. Men det var inte ABSOLUT inte bara dom som gör att man vill tillbaka. Jag har varit hemma i några timmar. knappt. Och jag vill bara tillbaka. Jag tar mitt pick och pack och drar. Vilket land. Allt har varit bra. haha förutom sängarna kanske. Lite hårda kanske men annars. Shit alltså. Lägger in bilder senare. Måste fan ta mig en svensk VARM dusch. haha. Duschade i SVINKALLT vatten där. Skulle lätt kunna bosätta mig där. Utan tvekan. Sverige. Släng dig i väggen. HAHAHAHA--.. Hörs sen. Skriver om allt senare. There is so much to tell. Can't believe it. haha. Svarade på alla frågor förut när jag kom hem. Allt jag sa va typ yeah and no. . Det har satt sig i huvudet nu. Engelskan. Nu..- To the shower thanks. Bye

// A

RSS 2.0