yippie-dag!

Sitter här med Lindy och dricker lite te. Så himla kul att hon är hemma. :D

Imorn.. Jobb.. Ingen kommentar längre !

// A

redan lördag.

Kom nyss hem från Tjällmo. Har varit där en sväng på julmarknad. Sen gick vi hem och åt lite risgrynsgröt med alla. Efter det, glögg och pepparkakor. :) Det var trevligt.

Ska hoppa in i duschen. Sen blir det att göra sig lite lätt i ordning inför utgången ikväll.

hehe. Det verkar som att hela familjen ska och bowla nästa helg.. Fast med olika orsaker. :P haha.. Trevligt trevligt.

// A

Knäckt av psykopater !

Jag kan börja med att säga att jag är knäckt.. Igen !

Dessa jävla PSYKOPATER ! dom har varit igång igen. Och det minsta jag kan säga är att jag lider verkligen med Er som blivit utsatta för detta ! Jag kan verkligen inte förstå att en person kan vara så sjuk i huvudet så att den åker och SKÄR SÖNDER HÄSTAR. Och det har inte bara hänt en gång här i Finspång. Flera hästar har varit nära döden. Och nu för ett tag sedan blev ett sto offer för dessa idioter ! Ett sto med ett 6 månaders föl. Stoet överlevde inte, det hittades i hagen, död !!

Och vad finns det att göra ? Man kan inte göra något, för då finns det nog en ganska stor risk att man själv blir ett offer för dessa psykopater. Man kan ju heller inte ta med sig en kniv själv. Det är ju brottsligt.
Det är i alla fall något man borde gå till botten med. Och det är att hitta eller komma på dom som gör detta mot hästarna. Och vad skulle man göra, om man kom på dom ?

Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det hände någon jag känner. Jag kunde inte ens läsa en senaste artikeln som va i tidningen imorse.

FÅ BORT DESSA PSYKOPATER !! Hur kan man göra detta mot oskyldiga djur ??

// A

Stan med A.

Har precis kommit hem från stan. Har varit där med Angelica och handlat lite tills lördag. Det var trevligt. Träffade Sofia inne på Stadium också. :P

Sitter och funderar ut vad och ifall jag ska äta något innan jag ska börja jobba klockan 15.oo.

// A

Nothing at all.

Jag ingen lust att skriva längre !!! Har inget att skriva om heller för den delen. Just nu längtar jag bara efter helgen, så jag kan sova ut. Och så att jag kan åka upp till stallet och va för mig själv.

Min dag imorgon, känner jag på mig att den kommer inte bli som jag har tänkt mig. Fick en stor tung sten på mig förut när mamma och pappa kom hem. Att det alltid ska bli så. Varför det ? Så fort dom kliver innanför dörren blir jag på dåligt humör. Kanske dags att flytta ? Men vart och med vilken lön ?

Ska gå och sova, sova bort alla dagens och morgondagens beskymmer. Hoppas bara att dom inte finns kvar imorgonbitti.

God Natt.
Ciao
// A

25/November/08

Guud vad jag har frysit inatt. Har knappt kunna sova för det ! Jag som ska ut och gå i detta väder. :P Men det ska bli skönt att komma ut och gå en sväng, så man vaknar till lite.

Känns redan som om jag kommer stressa igenom den här dagen. Ska hinna upp till stallet och till posten och så måste jah ju duscha innan också. Sen skulle jag möta Lennie vid 14. Nej jag ska inte stressa. Det är inte bra !

Have a nice day everyone.

// A

snö ? Tar det aldrig slut idag ?

Det snöar det snöar och det snöar !! Har varit ute och föst bort lite snö från både bilen och gården.. :P Kallt !!! Ska dricka lite kaffe.... Eller varm oboy skulle va gott :D Sen blir det stallet och göra klart allt inför ikväll..

Och vad ska man hitta på ikväll?? hmm.

// A

helgen har sprungit förbi !

oj oj .. Sov lite länge. Somnade om förut som inte var meningen. Sa åt mamma att väcka mig vid 8. Det gick visst inget bra för henne. :P

Och det snöar ute ! Usch.. Och inatt.. Blev jag väckt ett antal gånger för att vissa ville ha skjuts. hmm.. Jag säger inget så jag ingenting sagt ! :D

Snart blir det Tjällmo med Kusinerna E x 2. Ska bli kul att träffa dom. Har inte träffat dom på ett tag. :P

// A

ingen rubrik.

Lördag klockan halv 12, och mamma och jag städer lite inför ikväll. Vi ska ha kräftskiva här ikväll. Ska bli kul. :)


Skulle vilja ha någon plats att rida på. Igår när jag red på gärdet så höll han på att vricka av sig hovarna så jag kunde inte rida honom ordentligt kände jag.. Och både han och jag behöver det. Men fasen. Jag vet inte ! Känns som att jag vill byta upp mig. Men till vad ? hmm...

// A

friday.

Har varit och jobbat, i stallet och ridit och träffat Ellen. Känns som att den här dagen och sprungit förbi !!

Nu är det tv som jag måste se :P

// A

or not !

Ja, jag hör av mig i början av Januari.. Det fick jag till svar på min arbetsintervju. Fick varken ja eller nej. Men jag håller mina tummar :D

Kom nyss hem från stallet. Pappa var snäll och följde med mig upp. Nu blir det slö i soffan.

// A

even just for a day

God Morgon.

Har nyss kommit ut ur duschen. Måste va lite fräsch när man ska på arbetsintervju. Ska dit vid 11 så ni måste hålla tummarna för mig. :)

Ska göra mig en kopp kaffe. Se om halsen vill ha det. Har mer ont i halsen idag än vad jag haft hittills. :(

Ciao
// A

Speed of a light

God Morgon.

Sitter och dricker mitt morgonkaffe, lyssnar också på en låt som jag har fastnat för så himla mycket. Lets start a band med Amy McDonald. Så bra !!

Ska strax gå ut och vänta på anki. Ska bli spännande och se hur det ser ut där inne. Har bara varit inne i entrén. Och sen på O'learys..

Blir stallet sen efter badet. Ska se ifall jag hinner rida . Eller så myser jag bara med honom lite. :P

Ciao
// A

nervös dag. :P

Ja, idag har man inte gjort alltför mycket. Har mest suttit på cafét. Varit och sökt jobb också.. Ska på arbetsintervju på Torsdag :P Är lite nervös. Men det kommer nog gå bra. Ni får hålla tummarna åt mig.

Imorgon ska Angelica och jag och bada en sväng. Varken hon eller jag har varit där någon gång sen det öppnade. Så vi ska dit och väda upp och ner på det hela. :P

Ska strax iväg på personalmöte. Se hur det kommer att gå :P

// A

fy fan x 2.

Ja, det kan man lätt säga. Både för detta väder och för att idag är jag så jäkla förkyld. Känns inte så bra att åka till jobbet och ställa sig där och snora. :P Men jag ska göra ett försök i vilket fall som helst.

Efter jobbet blir det O'earys. Ska se om jag kan få prata med chefen. :)

Och hoppas på att detta väder går över. Vill ju upp och dra ett rejält träningpass med hästen.. Inget trevligt om det regnar !


// A

som vanligt !

Sitter här och flummar.. Ska nog lägga mig strax. Linda och jag bytte jobbtider imorgon, så jag ska jobba förmiddag. Skönt de i och för sig, för då kan jag ju åka upp till stallet och slippa känna tidspress.

Tvättade bilen förut, och det gick väl sådär bra. Bilen blev ju ren men antennen mår inge bra. haha.. Han blev lite sne efter tvätten. :P Får fixa det imorgon, när det är ljust ute.


Har ju också varit och hälsat på den lilla sjuklingen i Tjällmo. Hälsade i och för sig på dom andra mupparna med ;)  Köpte med mig lite choklad till kaffet, så det blev mys. :P

Har ont i benet med ! Hmm.. Ska linda det inatt så får vi se om det blir bättre tills imorgon.


Ciao
// A

Måndag igen.

Måndag och irriterad.. :P Nej, men jag hade hoppats på att åka till syster & co ganska tidigt.. Eftersom jag slutade tidigt men nej.. Då ska pappa köra ner sina saker till lastbilen efter vi har ätit vid 4. Åh jag blir så Jävla arg. Han visste att jag ville iväg, bara för att jag slutade tidigt. !! Men, men. Finns inte något jag kan göra åt saken. Så jag började putsa på sadeln. Läderremmarna börja spricka lite. Tänkte att det kanske är bäst att smörja in dom lite..

Annars idag har Carro och jag flummat på jobbet. Gått omkring och skrattat åt varandra, så det har varit lite kul. :P
Ska sväng förbi Thomas och tvätta bilen innan jag drar till syster.

// A

söndag

Har varit lite dålig på att uppdatera. Men har inte haft tid.

Igår var det ju WRÖ-fest. Maten vi fick var jättegod ! Och dom hade gjort bordsplasering.. Sförst tänkte jag bara att jag skulle få sitta brevid några som inte ville prata men uj vilken bra plats jag fick. :P Efter mat och fika var det lottgragning, och en äldre tant som satt mitt emot mig vann HELA tiden. Det va lite skojj. Fick många bra tips med som jag ska börja med idag tänkte jag. :)

MEn nu blir det kaffe med mamma. :P Ciao

// A

Fredag 14/Nov/08

Jaha. Då har man jobbat idag med då. Och äntligen fredag. :) Ikväll blir det att sitta hema i myskläder och slappa framför tv:n.

Imorgon ska Madelen, Åsa och jag åka till Vikbolandet en sväng. Hade problem med att hitta en bil först men sen va Angelica snäll och  sa att jag kan låna hennes. Så hon lånar ut sin bil till mig. mmm. Jag vill verkligen ha en såndär bil ! Thank you. :)



Nu blir det Ensam mamma söker ! Ciao

// A

fredag

Jaha.. Idag har man inte gjort alltför mycket. Har varit i stallet en sväng. Och snart ska jag iväg och jobba till klockan 17. Vi får stänga tidigare idag för att ingen kan jobba tydligen... Men men, Jag orkar inte bry mig.

// A

en riktig stalldag

Dusch, dusch, dusch tack. :P Kom hem från stallet nu ! Har varit där sen halv 3 idag. ujuj..

Ja, nu blir de dusch för sen blir det Grey's Anatomy. :)

// A

redan onsdag.

Stress, stress, stress. Har varit och släppt ut hästarna. Och nu sitter jag och äter frukost. Börjar klockan 8 så jag måste skynda mig !
Ha en bra dag. :)

// A

Good Night

Nu är Anna trött så nu ska hon sova. Ska upp till stallet imorgonbitti vid 6 och släppa ut hästarna. Sen blir det jobb från 8 till 13. :)

Fick besök också förut vid 8. Tre saker kom hit och snodde tv:n för mig. Och sen datorn. hehe. Men det va trevligt med lite besök. :P

// A

hemma igen.

Hemma igen efter jobbet. Stängde med Carro idag. haha. Vi och våra diskussioner. Vi blir så trötta på dom men ändå kan vi inte sluta prata om det. :P

hmm.. Linda och dom ska ha spelkväll men vet inte om jag bara vill va för mig själv ikväll. Orkar inte bestämma mig. Men det lutar åt att jag ska sitta framför tv:n och mysa. :P

Orkar verkligen inte skriva..

// A

segt.

Ja en del. Har skrivit ut mitt schema nu.. Äntligen säger jag bara !!! :D

Åkte ju till Syster & co igår. Blev att jag sova över där inatt. Det va faktiskt skönt att slippa åka hem när det var så dåligt väder och så mörkt. Och lilla Ellen, usch vad hon hostade inatt. Lilla gumman.

Ska ta mig en varm dusch innan jag åker och jobbar. Fryser som jag vet inte vad !

// A

Trevlig kväll

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Börjar i och för sig inte för ens klockan 10 imorgon. Men ändå. Har kollat på film med Ville, Erik och Toffe. Är rätt seg nu. :P

Va uppe i stallet förut. Red på gärdet idag eftersom han inte har någon sko bak. Men det gick bra. Det va ganska kallt med, blåser ju rätt in från sjön.. Burr ! Tog god tid på mig, tror jag va där i 4 ½ timme. Myste lite med honom också innan jag åkte. Han är verkligen mitt allt. ♥

God Natt.

// A

9/Nov/08

God Morgon.

Igår var det Girl's night. Det var trevligt. Vi satt och pratade om en massa gamla minnen. Och på käkade vi lite och spelade Våghals. :)

Nu ska jag äta lite frukost sen blir det stallet. Ha en bra Söndag.

// A


Lördag 8/November/08

Idag är jag på benen och mår mycket bättre : )

Ikväll är det Girls night. Ska absolut dit men jag kommer inte gå ut tror jag. Känner inte för det. Plus att jag ska upp till stallet och släppa in hästarna först. hmm. Men men. Så är det ibland.

// A

Jag blev lite för mätt !!

Ja, det är därför jag inte har uppdaterat något i bloggen. Och jag undrar hur många det var som blev matförgiftade. Jag vet att min chef, Linda blev det. Jag jag blev det framför allt !! Har legat i sängen sen jag gick och la mig i onsdags kväll. Mår bättre nu, men är fortfarande inte riktigt bra än. Så mamma har gått och tagit hand om mig. Ska försöka få i mig lite mat strax. Hoppas bara på att jag inte får upp det. Christian va snäll och kom hit med läsk åt mig igår eftersom mamma och pappa inte va hemma, och bror jobbade. Sen när jag kom halvvägs upp svimmade jag i trappen. Min granne, Ing-Marie kom och hjälpte mig. Det va snällt. Men jag vet att jag inte ska äta ute så mycket längre.. För man vet aldrig. Och det roliga var, att Carro sa det till oss i onsdags när vi satt och åt av julmaten. Det blir roligt för dom om någon blir sjuk av denna mat. Jag säger då det !! Usch.

// A

jag blev mätt-

Kom nyss hem från Norrköping, Mårdskog & Lindqvist. Har ju som sagt varit och ätit Julbord. Ja, ni läste rätt !! Julbord. Fy va mycket mat. Men jag måste säga att det va riktigt gott. :P

Ska sätta mig framför tv:n iställer och kolla på Grey's Anatomy. Ciao

// A

Onsdag.

Idag är det mycket bättre. Åkte till stallet för att rensa tankarna lite. Red en lång sväng i skogen. Det va mysigt. :) Och det blev bättre. Tänker knappt något på det längre. Ska ställa mig i duschen strax. Sen bär det av mot jobbet. :)

// A

confused

Jag träffade dig för  lite mer än ett år sedan. Fick känslor för dig som jag också sa till dig. Nu... Vet inte om dom finns kvar. Känns inte som det när jag träffade dig sist. Inte lika starka i alla fall. Men nu, vill du ses helt plötsligt. Och du väljer mig framför dina vänner. Hur kommer det sig ? Du är ju den jag va så jävla kär i.!! Och du har fattat det nu ? Så dags nu..Jag förstår inte? Nej jag måste sova. Och hoppas på att jag inte är lika förvirrad och kluven imorgon när jag vaknar. Du tog andan ur mig. Jag vet inte hur jag ska svara på dina frågor längre.

// A

Blev bra. eller bättre. :)

Nu har jag klippt mig kort igen. Känns bra. :) Ska börja jobba en timme tidigare idag. Linda är lite förkyld så jag skulle hoppa in. Har varit i stallet också och förberett för insläppet ikväll.

Hoppas jag får schemat sen för hur jag jobbar. :P

// A

Klippa, klippa. :)

Nu ska jag och klippa mig , Nu ska jag och klippa mig !! :D Ska nog klippa det lite kortare denna gång. Hade önskat att jag hade do där extra 500 kronorna så jag kunde färga håret också men va fasen. Inte hela världen. :P
Men det ska i vilket fall som helst bli hur skönt som helst att bli av med lite hår.
// A

Kallt och mörkt

Va inne i stan förut med sofia...Jag är så avis på hennes tatuering !!!!
Så jag har bestämt mig för en jag med. Det ska också va på latin.
 
Passade på att hämta mitt pass till hästen också. Och lite brodd.
Vill ju gärna inte gå omkull med honom. :P

Ska nog gå och lägga mig strax. Ska upp ganska tidigt och släpa ut hästarna.
Sen efter det blir det frissan och klippa av sig allt hår igen. Ska bli så himla skönt. :)

Quem di diligunt adolescens moritur
Capio aeternum per pectus, ad infinitum

// A

Måndag. igen

Sitter och dricker lite kaffe med mamma nu. Ska strax byta om för att åka in till stan med Sofia. :) Ska se på när hon plågar sig igenom sin andra tatuering. :P

Sen blir det jobb. Men bara 3 timmar. Det är både skönt och inte. Vill ju ha lite mer pengar så det suger att jag jobbar så lite. Får säga till chefen att jag vill jobba. :P

Ha en bra dag.

// A

Det var trevligt.

Jag, Gunilla, Jimmy och Johanna åkte in till Konsert och Kongress igårkväll till Countryfestivalen. Det var trevligt. :)



Ett liveband som riktigt bra, Calaisa. Dom va verkligen bra. :P
Sen spelade ett Finspångsband, Don Redmond Band. De lät bra det med.
Sen selade ju Kikki Danielsson.- Det var äkta gammelmusik. En massa äldre stod och diggade och sjöng med och dansade in i varandra.

// A

Fasen också !

USch på mig. Gick upp nyss. Sov Alldels För Länge. V. väckte mig med ett meddelande. Dom är på väg till rallyt inne på himpan. Det är ju fint väder :D Sånt gör mig så glad. Ska se om grannen är hemma, se ifall jag kan låna hennes bil lite. Detta är en dag man måste upp och rida.

Men ska bara dricka upp kaffet först sen ska jag städa lite. :) Ha en bra dag.. Hoppas på ikväll. :P

/ / A

RSS 2.0