nu är det verkligen slut.

Usch, har haft så tråkigt idag. En riktig sån där... Ångest Söndag gånger 3000!!! Fast jag måste väl säga att jag har gjort lite nytta, eftersom jag har tvättat 4 maskiner med kläder och städat lite här och var. Bara, för att jag skulle få tiden att gå. Bobby skulle ha kommit hit men icke och Malin skulle ha hört av sig men icke!! Så just nu saknar jag Norge, där fanns det alltis någon att träffa. Även att jag alltid va med Lindy men i alla fall! Även att jag inte kände dom så kunde man ju ändå umgås, medans här. Alla är så himla upptagna hela tiden och det känns verkligen som att man inte har några vänner alls! Å andra sidan så börjar jag sakna min häst mer och mer. Ska verkligen bli skönt att ta tag i allt som har med hästen att göra i September och umgås med dom andra ute i stallet.

Men inga fler dystra miner här inte! Blir så mycket negativ energi. Det tycker vi inte om. Jag ska nog sätta mig och fixa mina naglar, sen göra popcorn och se film.

Och imorgon är det jobb mellan 09.00 och framåt. Vet inte ens när jag slutar. Antagligen 18.30. Ska nog försöka ladda upp ganska mycket energi tills imorgon med, gå och lägga mig skapligt och gå upp tidigt.

Te, från Öland, japp. Det ska göra nu innan något annat. Samtidigt som jag lyssnar på Hillary Duff.

Ha en lugnt kväll gott folk. (:
Ciao

snart slut på semestern.

Semestern började lugn och bra. Tog det bara lugnt, vilket jag tycker om att göra. Åkte och hälsade på dom i Tjällmo innan vi åkte till Öland. Där hade jag eller vi det trevligt i våra 2 tält. Vi åkte ner på Fredagen efter att Fanny hade slutat jobbet vid 4. Sen kom vi ner lagom till Böda campingen, slog upp tält och drack lite öl. På söndagen drog vi förbi Borgholm och inhandlade lite stuff, en jättefin vägg dekoration(?) Carpe Diem gjord i gips. Vi kom hem runt 4-5 och då var det bara för mig att börja packa om och se så jag skulle få med mig allt till Norge.

På Måndagen, 06:45 gav mamma, pappa och jag oss iväg mot Hallsberg, allt gick bara bra med tågen och bytet och allt. Men fy satan så segt det va att åka tåg själv! Trodde jag skulle tråka ihjäl. Jag hade ingen musik och och jag tog heller inte med mig datorn, jag hade bara min bok som jag tänkte att jag skulle ha läst ut men icke icke. Blev så trött av att läsa så jag satt mest och kolla på allt folk.. :P Men men, Lindy kom och mötte mig på stationen i Oslo. Gud vilken lättnad jag fick när jag såg henne. Vi åkte och käkade lite på McD, fick också träffa Mikael, Lindys och Christians vän från Hemsedal. Sen gick vi och tog en kaffe. Det va gott eftersom jag inte hade druckit kaffe på heela dagen.(( Ni som inte vet, så brukar jag kunna dricka 10 koppar kaffe per dag. :P ))
Efter att vi hade gott omkring lite så drog vi mot KragerÖ, när vi kom fram gick vi upp och Lindy visade mig runt och jag fick hälsa på alla dessa människor.
Sen började min riktiga semester, Fint väder och öl och trevliga männsikor. Kan det bli bättre? En utav dagarna gck vi till den lilla stranden med en varsin tidning, jordgubbar och solade en sväng. Efter det drog vi till Tollboden för att käka, och gud så god mat jag har ätit. Entrecote och andebryst. mumma säger jag bara!! :D Sen på Onsdagen var det Pianobar (stavas) vilket betydde fest. Lindy och jag dansade och gjorde våran grej, vi ramlade inför allt folk. Men fy fan så trevligt vi hade. I alla fall jag. Torsdagen brinade värsta vädret med storm och massvis av regn. Den kvälllen gjorde jag, Lindy, Kristel och en till tjej som det står still i mitt huvud vad fan hon heter.!!!! Vi gjorde i alla fall taco och sen glodde dom på skräckfilm, jag började också kolla på den men kunde inte se den, trodde jag skulle dö. Och det var inte första gången jag trodde de, för mitt i filmen så skriker alla 3 så högt så jag också blir rädd. Inte snällt. hehe.
På lördagen, min sista kväll i KragerÖ, gick vi ut och käkade och satt med alla dessa människor och hade det trevligt, men lindy som skulle upp och jobba ville inte dricka eller va ute för länge så vi drog hem till deras lägenhet och bara snackade till klockab blev 03:00 på natten. Det gjorde mig inget att vi inte gick ut faktiskt, för jag tyckte vi hade det trevligt ändå, hon städade och jag låg i min säng och kollade på. :P
Sen för det andra fick jag mamma och pappa att hämta mig i KragerÖ. ( lite bortskämd, jag vet ) Och Lindys mor passade på att följa med för att träffa Lindy.

Och jag måste verkligen säga Tack till både Lindy och Christian för att jag fick bo hos er och att ni delade med er av alla trevliga människor. :) Och hoppas att vi ses snart igen om jag kommer och jobbar hos eller med Er nästa år eller i höst!

Och nu åter till verkligheten här i tråkiga Finspång. :P
På fredag blir det att grilla med några, här hemma hos mig. Ska blir både gott och trevligt. :) Ser fram emot det.
Sen Lördag blir det grillat ännu en gång fast ute i stallet. Och efter det blir det att fiska lite kräftor.

Nu får jag kramp i mina fingrar och mot kaffebryggarn. Ska ta en kaffe på balkongen innan jag ska dra och träffa Mathilda.
Ciaoo


RSS 2.0