Seg men inte trött

Har nyss kommit hem från stallet. Är ganska seg. Men jag ska nog dra mig till Linda en sväng och se hur det har gått för dom idag.  (: Nya lägenheten blir nog bara bra.

Har ingen bil så jag kan inte !! Sorry. ;)

Och ja Lindy. Det är som du tror om namnet. haha

Imorgon eftermiddag ska jag äntligen ut till Vikbolandet och köpa foder. Såg att det nästan va helt slut förut. Stackars häst om han inte skulle få någon mat !! Ska bara försöka få med mig någon ?

// A

Middag kl 13.

Japp.. Mamma och jag har stått i köket ett bra tag nu. Så denna middag blir nog lyckad ! (:

Kvällen igår var bra. Vi kollade på Let's Dance med Mor o Far. :P Sen kollade vi på en film. Kommer inte ihåg vad den heter men den var nog bra av det vi såg av den. haha.

Det är riktigt skönt att inte jobba idag. Tack tack Elin !

2 timmar kvar. Vad ska man göra den tiden. hmm.. Ni får ha en bra dag i alla fall. (:

Btw Sara.
Jag är inte ledsen. Bara besviken ? Inte ens det ;)

// A

i won't remind you.

Ja, den här dagen gick väldans fort måste jag säga ! Fick skynda iväg till jobbet imorse.. Linda skickade ett meddelande imorse om att hon var sjuk. Visst, jag skulle i alla fall börja en halvtimme senare. Men stod i kassan över i stort hela lunchen. Har aldrig gjort det. Men det gick ju riktigt bra. Jag är nöjd över min instas :D haha.

R är på väg hit. Får se vad som hittas på. Skulle ta med sin externa hårddisk så kanske blir någon film. Och jag ska äta popcorn i sånt fall !!! :D

Skulle visst va tjejkväll ikväll. Någonstans. Men jag är inte bjuden ? Ska man orka bry sig ? Eller ska man ta sig friheten att bjuda in sig själv ? Jag vet inte !!

Ha en fortsatt trevlig kväll i vilket fall som helst !

// A

äntligen fredag.

Puh !! Idag är det lite tröttsamt. Var inne i stan igår efter jobbet och spelade lite biljard med R. Trevligt trevligt ! Sen käkade vi lite på Max. Och klockan blev lite för mycket och här sitter jag och är trött..

Ska göra mig klar för jobbet. Jobbar förmiddag idag. Slutar 12.30. (: Och imorgon ska Elin jobba åt mig. Visst jag förlorar några hundra men men.. Har annat för mig imorgon.

Have a nice day everyone. (:

nothing can touch me

Den här dagen har varit seg !! Var med Morviberga på förmiddagen bara. Altl jag har gjort hittills. :P

Men snart ska jag köra ner mamma till Foria. Sen drar jag mot Tjällmo.. Har köpt med mig semlor om vi ska smaska på.. hihi-

Har eller är ju ledig idag. Försökte få Malin att ta en morgonfika med mig men hon skulle in till stan. Har ju inte träffat henne på år och dar'. Men men. Ni får ha en forrsatt trevlig dag i alla fall.. Nu ska jag se ifall vi har några skivor kvar så jag kan bränna en ny skiva. :)

// A

En bra start på dagen !

Ja, det kan man säga att jag har haft :) Sitter och dricker min andra kopp kaffe nu. Ska gå ner och hämta ett regntäcke som jag ska se ifall jag kan laga. Sedan blir det att åka upp och rida. Är grymt sugen och motiverad. Så det känns bra.

Ska jobba senare idag. Blir en lite kortare dag till skillnad från igår. Kan vara skönt. :)

Me miss you Lindy!!

// A

Ett bra tag sen !!

Ja, det är ett bra tag sen jag skrev.. Har varit lite ut och in, upp och ner , fram och tillbaka med allt !! Men hoppas att det blir ändring på det !

Sitter här med min tekopp ikväll. Har jobbat hela dagen med Linda :) Jobbade åt Sarah idag så jag är ledig på Onsdag. Och då blir det förhoppningsvis till Syster & co.

Nu är det Lipstick Jungle !!

Ha det bra. Ciao

// A

En kväll med tv:n !!

Jaa !! Det blev en ganska så lugn lördagkväll för min del. Tänkte åka upp till stallet efter jag hade slutat jobbet förut, men så ringde Jenny och sa att hon hade mockat. Hon tog svarten på en tur idag. :) Vi va uppe igår med. Hon testade honom på gärdet och det gick bra.. :) Och jag tänkte åka upp och rida imorgon men han har ju fått motion i 2 dagar i rad nu.. Så han får en dag ledigt nu. Så jag ska bara upp och borsta på honom på förmiddagen imorgon. Sen hem och plåstra om min bror och laga lite mat. Sen drar jag till Tjällmo!

Nu ska jag fortsätta kolla på Körslaget !! :)

// A

By the outside.

God Morgon.

Sitter och äter lite frukost. Ska strax göra mig klar för att åka till jobbet. Blir att jobb kort dag idag. Skönt eftersom det är fredag. :)

Ikväll ska jag bara andas. Blev lite stressdag för mig igår eftermiddag. Usch, trodde jag såg halva armen.. Den va lite uppfläkt. Blä !! Tror inte jag kom hem från stallet för ens klockan var halv 10. Madelen och Johanna var snälla och hjälpte till. Tack!

Have a nice day.

// A

Northern Light

Ojdå ! Det va fyra dagar sen jag skrev! Har gjort så mycket annat.. :P
 Idag har jag jobbat eftermiddag. Det var rätt lugnt idag, skönt! Annars igår åkte jag till syster och sov över där. Käkade marängswiss med bröderna F. Trevlig. :) Och vad vi målade igår.. Så hiimla kul! Jag skulle komma snart igen så vi kunde ha målarkväll. hehe. Så klippte och färgade jag systers hår. Blev rätt bra. Jag är nöjd och Sara sa att hon blev nöjd. Bra bra !!
 
Just nu.. Sitter jag och kollar efter drinkrecept! Nästa lördag säger jag bara !! :D Nu måste jag verkligen sova. Ska upp halv 5.

// A

lets have some fun.

Oj, har verkligen inte uppdaterat på länge !! Kan säga så mycket att jag har varken haft lust eller ork.

Igårkväll hade jag trevligt. :D Angelica och jag hade våran nyårsafton. hehe ja det va kul.

Idag blev det inte så mycket gjort. Skulle ju ha åkt till tjällmo och åkt bil på isen men hälften av alla är tydlligen sjuka.. Så synd. Såg fram emot det !! Men men. Och det blir heller inget IKEA imorgon. Har i och för sig stallet imorgon så det gör inget.. Då kan jag åka upp dit och spendera hela dagen där.

Ikväll blir det film. Vi hade i alla fall tur med vädret. Ska uppdatera mig lite så man kanske kan se andra filmen snart. :P



Vill ha en massa snö igen !!

// A

Go Away

God Morgon,,

Har sovit gott faktiskt. Bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Men det var väl för att jag var så himla trött när jag gick och la mig i sängen.

Nu blir det stallet. Funderar på att ta med mig lite varm choklad upp dit. Gud så gott !

// A

Trying to be.

Jag vet inte vart jag ska börja !

Har i alla fall jobbat idag.. Hela dagen försvann. Vet inte vad man ska hitta på resten av kvällen !!?
Det var ju någon som sa att vi kanske skulle ut och gå men som också balla ur !! TRÅK
Så jävla kallt är det inte Tomas !!! :P Gick ju hem från jobbet och jag frös ju inte ihjäl.

Har ont i magen på grund av dig ! Vi kanske verkligen ska skita i det ?

// A

Söndag..

God Morgon!

Sitter och dricker mitt te. Åsa ringde och väckte mig och sa att det va -18 ute !! Hon frågade o vilket täcke min häst skulle ha.. Men jag ska ju åka upp sen och kolla till honom när Jenny och Angelica ska upp.

Väntar på att Desperate Housewives ska bli klart så jag kan börja kolla på första säsongen. Ska lägga mig i sängen och kolla klart på The hills första säsong. Vet inte om jag kan kolla klart alla säsonger! Kände att jag blev lite irriterad på Heidis beteende! :P  Är hon blåst eller spelar hon bara ?

// A

Sov in det nya året !

Hej hallå!

Vet att jag inte har skrivit i bloggen på ett par dagar. Blev sjuk på morgonen till nyårsafton!  :( Inget roligt alls. Angelica och jag som hade handlat en massa gott. :P Nej, så jag låg i sängen och såg alla smällare ! Somnade dock ifrån dom, hur nu det är möjligt.
 
Men det är lite bättre nu i alla fall. Nu är jag bara lite snorig. haha
Skulle ha jobbat idag men får inte jobba när man är sjuk.. Inte på ett café i alla fall! Får se om jag ska jobba imorgon. Hoppas på att jag kan det, behöver dom pengarna jag kan komma åt. :P

// A

RSS 2.0