Öhhm.

Just nu har jag så himla tråkigt !!! Sitter här som en datanörd och dricker te. Finns ju inget annat att göra.

Blir inget rally imorgon. Sara va så sjuk och varken Christian eller Mattis och Andreas ska ju åka så det blir inget roligt. Man vill ju kolla och hejja på dom som man känner. :)

Gick bra i stallet förut. Allt var klart förutom mitt. Tur det, för jag har så otroligt ont i svanken. Skulle behöva lite massage. Men det är ju inte gratis.. Kunde knappt plocka disk förut. Usch...


// A


Ännu mer burr

Ja usch. Kom upp till stallet förut och det börjar snöa. Fy fasen. Kallt är det också !!

Ska ta mig en varmdusch när jag har kollat klart på Sjukhuset.
Och imorgon är det jobb som vanligt. Lite längre än dom andra dagarna denna vecka. 11.30-18.30.

BURR !

// A

Burr.

Ja, God Morgon.

Gick upp kvart över 6 och åkte upp till stallet och släppte ut hästarna. Fasen va länge jag fick skrapa rutorna. Det satt som as. Men nu har jag kommit in i värmen igen, men ska strax ut igen. Ska mot jobbet. Börjar 9.00 idag. Ska öpnna igen. Skönt att gå förmiddag.

Sen funderar jag på ifall jag ska åka och tvätta bilen åt pappa. Då skulle han bli glad. :) Så ska vi se om vädret håller i sig så kan man kanske åka upp och rida lite. Just det. Måste ta hem ett täcke och laga. Men måste bara komma på en lösing hur det ska gå till. :P 

                                                                                                          // A

Mitten.

Har varit inne i stan med mamma en sväng. Köpte Kolla masken till min häst. Sen lämnade jag in passet så jag slipper vaccinationskortet. Ja, vi fick leta ett bra tag innan vi hittade till veterinärstationen. hehe Ska bara dricka upp kaffet sen blir det stallet sen sväng. Se om det inte är för tråkigt väder, ska jag rida en sväng på gärdet. Sen klockan 16 blir det jobb. :) Men innan jag börjar ska jag göra biffar med stekt lök. mumma :P

// A

slut på ikea?

Japp. Va med Angelica tidigare idag. Vi åkte en sväng till Linköping. Hon skulle ha köpt tavlor men dom hade inga som hon ville ha. Och inte heller några som passade mitt rum. :( Men jag får åka till Gallerix och kolla där. Vi skulle ju köpa värmeljus till Caféet. Men dom va slut !! Helt otroligt. Trodde inte att en sån sak tar slut på ikea. När vi åkte hem stannade vi till vid Tuppen vid E4:an. haha- Jag garvade så jag grät. Och vid bordet vi satt vid, fanns det en tupp. Den såg ut att vara gjord av någon som gjort den i träslöjden. :P Och så klart så satt det sura gubbar som blängde på oss för att vi skrattade som bara den !! :D Bara det att Angelica försökte få i mig att det va hon i kassa som hade gjort den. haha, och så hade hon den bredaste östgötadialekten jag har hört på år och dar'.

Idag gick det bra att jobba. Det började med att jag kom 5 minuter försent. Stod i badrummet i Tjällmo och Sara påminner mig om klockan. Fick ganska brottom kan jag säga. :P Men det löste sig. Hann klart med alla mackor och allt annat. Men bara det att så fort Carro kom in så började jag tappa saker. Överallt på caféet. :P

Måste nästan gå och lägga mig. Är ganska trött. Vaknade imorse av att Ellen kom och väckte mig. Sen la hon sig hos mig ett tag medans Sara stod i duschen. Va söt hon är Lilla gumman :)

Kollade på Rosa Bandet galan förut. Och jag säger bar Fy för cancer. Själv skulle jag inte vilja ha det,. Men nu säger Anna God Natt. :)

// A

27/10/08

Ska dra mig snart mot frissan och snacka lite med henne om hur jag ska göra. Skulle ju ha färgat håret lite brunt för er som vill veta ;) hehe.
Sen blir det jobb mellan 16-19.30.

Ikväll, som sagt, drar jag till syster och gör henne sällkap. :) Snackade om Girl's Night förut med Madde och Sandra. Ska verkligen bli kul :) Ser fram emot det nu.

// A

Måndag 27/oktober/2008

God Morgon.

Äter lite frukost med mamma nu. Och snart blir det kaffe. Är så himla trött idag.
Sov nog lite för länge idag. Usch. :P

Och detta väder !! Jag som skulle upp och rida. Men men. Han måste ju få motion. :)
Senare ska jag gå till frissan och avboka att jag inte ska färga håret. Får bli nästa månad. Hade räknat lite fel, så pengarna räcker inte. Inte till allt. Men det är verkligen inte hela världen. Jag överlever. :)
Får färga så jag är fin i håret till Jul och Nyår istället. Bara jag får klippa mig blir jag nöjd.

// A

Grå Söndag.

Hm. Kom nyss hem från att har varit och kollat på film med två prickar i finspång. :P Det var trevligt måste jag säga. Såg I Am Legend med Will Smith. Den va ganska bra förutom att det va en massa äckliga människor i. hehe.

Imorgon börjar jag jobba klockan 16. Skönt... :) Efter det drar jag till syster och sover där. Christian skulle på någon kurs eller nått så jag ska göra henne sällskap.

Glömde. Marlene. En gammal god vän fyllde 20 idag. Grattis. :)

// A

Mot ikea och mitt nya rum.

Börjar med att säga Grattis Fredrik !! :D

Annars sitter jag och väntar på att pappa ska komma hit med en kärra från statoil. För idag ska ju Annas rum bli helt.  Ska köpa sängar och allt som hör dit. :)

Ikväll är det Gossip Girl. LINDY kom hem så vi kan ha våra kvällar !!!

P.s Miss You Too Sofia :)

// A

the winner takes it all

Ja, det kan man också säga. Fy fan. Han förstörde låten !!!!! Han den lilla skiten i Idol.. :P hahah..

Sitter och försöker få ner lite låtar till sara, men men.
Det går inte som jag vill riktigt !!

Imorgon blir det rally med E x 2, Sara, Ellen (tror jag) och Viktor.
Ska bli spännande och se hur det kommer gå för dom.

Måste sova snart, min rygg är slut efter idag. Har nästan stått i 7 timmar :P

// A

just dance

God Morgon.

Har inget att skriva här just nu. Men ha en bra dag. :P

// A

b'cause

Sitter här och dricker kaffe med mamma. Har precis färgat hennes hår lite. Se om det blir bra med slingorna. :P

Va i stallet förut och skrittade en sväng. Det var skönt att bara sitta där på hästryggen och tänka. Efter våran fridfulla sväng i skogen, gav jag honom lite hö som han fick knapra på. Så jag satte mig i hörnet i boxen och bara satt och kollade på honom. Höll på att somna där en stund. Det var helt tyst förutom att jag hörde hur han tuggade.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska jobba 10 timmar imorgon. Men äntligen får man lön. :)

// A

Open the gate-

God Morgon.

Sitter här och äter frukost och kollar på Rix Morgon Zoo. :P Måste snart dra. Kom på att jag måste handla lite saker till cafét. Men slutar klockan 13 så det blir en skön dag. :) Hoppas ni får en bra dag ni med.

// A

Mitt i veckan

Känner mig lite tom just för tillfället. Och det är tråkigt. Men ändå så finns det något som gör mig så glad- men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.

Skönt att jag slutar tidigt imorgon. Öppnar ju i och för sig själv. Skönt det med. Evelina kommer ju ja. Just det. Trevligt liten prick till prao. :)

// A

Yees !!

Just nu älskar jag min mamma. Hon har hittat passet till hästen !! Visst jag älskar henne annars med men lite extra nu. Så nu är det bara att åka in till veterinärstationen inne i stan, så dom kan fylla i allt i passet.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Jobbade bara några timmar nu på eftermiddagen. Och va i stallet på förmiddagen och då kom ju veterinären. Perfekt timing. :P

Men nu är det Desperate Housewives. Bye.

// A

20/oktober/2008

Nu är jag trött. Vi storstädade hela cafét idag mellan 9 - 19. Och vi har hunnit med en massa annat med. skönt att det är lite renare nu. Synd bara att Barbro inte hann kakla klart i diskrummet, det vlir både snyggt och bra. Som vi skitar ner där inne. haha. nejdå. Det gör vi inte. Inte ett dugg. haha. Efter det hade vi personalmöte. Vi fick inte alltför mycket gjort. Men i alla fall schema till den här och nästa vecka. Blir att stänga en hel den nu när vi bara är 3 som jobbar. men men. :P

Nej nu ska ja sova. God Natt..

Lindy. Saknar dig redan. Och Elin. Ha det bäst nere i Spanien.

// A

skön söndag. :P

Måste bara säga att mitt rum kommer bli såå snyggt !!!
Blir att åka raka vägen till IKEA när jag har fått lön. :P

Och imorogn börjar jag halv 10. Ganska lagom tid at börja. Vi har ju stängt cafét imorgon på grund av att vi ska storstäda och kakla lite o.s.v. Blir nog bra. :)

Börjar faktiskt bli lite trött. Skulle vilja träffa min Bus en gång till innan hon drar imorgon. Men Lennie och jag funderar på att dra upp till Hemsedal efter nyår. Skulle vara så himla kul. åka lite snowboard. askul !! :D

// A

Frusen.

Ja, jag sitter här framför tv:n med mamma och kollar på Stjärnor på is. Hoppas Markus och hon vinner.
Dom är ju ganska bra. :P

Annars idag. Sov till klockan 11 kanske. Pappa körde upp mig ur sängen. Först sorterade jag mina kläder. Vad jag ska skänka och vad jag ska kasta och spara. Blev en hel soppåse med kläder som jag ska skänka. Då blir dom nog glada. Sen har jag spacklat 3 väggar men också slipat 3 av 4 väggar.Pappa spacklade en vägg imorse. Tackar. :P Fan va jobbigt det är att slipa. Speciellt för hand !! Men mamma va snäll och hjälpte till lite.Har ju i och för sig varit uppe och ridit en sväng. ja, det går bara bättre och bättre med kossorna. :P

Imorgon ska jag slipa klart så vi kan börja tapetsera. :D Ska bli kul och se hur det blir. Och nästa helg blir det ju IKEA för att köpa lite nytt. hehe..

Och Tack Lindy för kvällen igår. För min del blev den lyckad och hoppasatt du tyckte det med :) Kom hem vid 4 efter har vart inne stan med Erik och Ville. Ja jag säger då det ;)

// A

Freeedaag kväll.

Fest ikväll då. Slutade vid 13 idag och då kom Lindy till jobbet. :)

Skulle i alla fall bara svänga in här och skriva några rader.

Kommer Sakna dig Elin.
Och Lycka till Johanna imorgon på paraden i Linköping.

// A

skön fredag

Kan man säga ja, Jag börjar nu vid 8 och slutar kl. 13. Får se om jag och lindy skulle in till stan eller hur vi gör.
Jag ska i vilket fall som helst upp och se till min polle.

Ha en trevlig fredag allihop !!

// A


Känslosam person.

Nu har man jobbat en heldag. Skönt att änligen vara hemma. Ska gå och plocka bort lite kläder från min gamla garderob. Sen får vi se vad som händer och sker. Är ganska hungrig på något men vet inte vad !! Jobbigt.

// A

Segt.

Ja jo. Det är ganska segt. Har rivit klart tapeter med mamma idag. Så nu har mamma ont i nacken och jag i svanken. haha. Inte bra, inte bra. Oh..- Jag vill bara få lön och få upp mina nya tapeter så jag kan flytta in. :)

Så jag ska nog lägga mig strax. Ska jobba heldag imorgon så jag ska vara utvilad. :P

// A

15/oktober/2008

Jao. Har varit i stallet och ridit en sväng. Gick bra idag. :)

Ska iväg strax och jobba en stund. Jobbar bara mellan 14.30 och 19.30.
Skönt att slippa lunchen för en gång skull.

Men nu måste jag äta något innan jag börjar. Ciao

// A

Kväll.

Ja, nu är det kväll och jag sitter framför tv:n och kollar klart på Desperate Housewives.

Ska nog gå och lägga mig strax Har sådan himla huvudvärk så jag tror jag dör !!
Inte för att jag är så trött men ändå.

// A

ledig idag-

Såå. Jag kom precis hem från stallet. Hann inte rida men jag borstade igenom honom ordentliget i alla fall. :)

Tidigare åt jag frukost med Lindy nere på P2. Hon va snäll och bjöd. ♥

Men nu ska jag göra mig iording lite snabbt. Ska till syster en sväng.
Har ju inte varit där på jag vet inte hur länge. :P

/ / A

hon är hemma :D

Sitter här i soffan framför tv:n. Cityakuten börjar precis, så jag ska glo på det en sväng.

Ska se ifall jag är vaken sen så jag kan gå och träffa mig Bus ett litet tag. :)  Hoppas det i alla fall.
Imorgon ska vi äta frukost ihop. Ska bli så kul. hehe

Men nu.. TV !!

// A

Stallet nästa.

Jaha. En vanlig Måndag till då. Det var inte alls mycket folk idag på jobbet. Och imorgon kan jag är ledig. Beror på ifall Elin vill jobba. I sånna fall ska jag åka och rida, självklart. Men jag ska också åka till Syster & co ett tag. Men nu ska jag äta och sen blir dett stallet. Måste ta lite i taget med den nya TUNGA sadeln. Ja, han fick kämpa sig igenom galoppen igår. haha.

// A

Lycklig.

hehe. Jodå. Imorse väckte pappa mig vid 7. Vi åt lite frukost, för sen bar det av mot Uppsala. Det gick bra att hitta dit. Och gud vilken Herrgård dom bodde vid. Dom som ägde herrgården är syssling med kungen. Lite grymt faktiskt. Och dom som jag köpte den av var jättetrevliga. Fick med mig lite saker på köpet. hehe. Snällt. Skulle ju som sagt hämta sadeln... haha. Den passar perfekt. Helt sjukt. :P Så jag är nöjd i alla fall. Så nu ska jag bara hitta en bra pad att lägga under sadeln. Men nu gapar mamma på mig så jag ska gå och hjälpa henne att riva lite tapeter. Ciao

// A

SQHA tävling

Min dag idag har vait jättebra. Förutom att jag har varit lite lite bakis. Men har varit i Skövde med Johanna. Vi har varit på SQHA tävling. En westerntävling alltså. Hittade mina sporrar som jag ville ha för 600 kronor :P Men jag är nöjd. OCh imorgon kommer jag nog bli ännu mer nöjd. Ska nämligen hämta en sadel i Uppsala. hihi..

 

:)

// A

Hummm.

gör man ikväll då ? Mamma och jag skulle ha gjort ansiktsmasker men hon va inte hemma när jag kom hem så det blev inget. funderar på att göra en nu i alla fall. Men jag kanske skulle dra iväg till några. Men jag vet innte. Han har inte hört av sig än.

Och imorgon bär det av mot Skövde vid 8.00. Johanna skulle hämta mig här. Längtar såå mycket. Ska slösa pengar också för den delen. haha.


// A

äntligen fredag.

Har nyss varit hos Caroline och klippt mig lite igen. Ska tillbaka dit igen den 4:e November och klippa mig och färgahåret. Ska bli intressant.

Har hunnit med en massa nu på förmiddagen. Känns könt. Och snart ska jag upp till hästen och titta till honom. Sen bär det av till jobbet. Ska bara hoppa in på systemet först. :P

Och längtar såå mycket till imorgon. :) hihi

// A

Kväll.

Japp. Sitter hemma hos Linda och Jphn. Ska ska slappa lite bara. Och imorgon ska jag hinna med en massa innan jag börjar jobba klockan 14. Ciao

// A

Redan Torsdag.

Trött. Och ska gå mot jobbet strax. Ha en bra dag. Det tänker jag ha i alla fall ;) Ciao

// A

blir en bra helg.

Ja, nu sitter jag här igen. Har varit uppe och ridit en sväng. Gick inte lika bra som jag hade tänkt mig. Men jag red ju i min vanliga sadel så det är nog därför. Och Snackade lite med Johanna. Vi åker vid 8 på lördagmorgon. Vi ska ha så kul. Slösa lite pengar. :P Sen ska jag se till så vi är hemma till klockan 7. För då ska jag och Elin åka till Eskilstuna på födelsedagsfest. Det ska också bli kul :) Och på måndag är ju höjdpunkten jag har längtat och längtar efter. Lindy kommer hem :D Min Bus. Jaa, denna helg blir bra. :) Nu ska jag göra mig iordning. Sen ska vi ha spelkväll igen. Kuligt. :P Ciao

// A

Like a bird.

Jahopp. Då är man ledig idag. Skönt värre. Ska börja plocka ner lite saker från mamma och pappas rum. Ska iväg och hämta mina assnygga tapeter snart. Senare ikväll ska jag upp och rida och se hur det går att rida western i en vanlig sadel. haha. Ciao

// A

Så trött men också så glad.

Ja. Är skit trött efter jobbet. Det gör ingenting, för jag är glad. Fick min sadel såld tidigare idag och hittade en ny på internet som jag skickade på. Fick svar nästan dirket. Och den fanns kvar. :) Min dag kan inte bli mycket bättre. Längtar tills Lördag och Söndag. :D

// A

Tisdag morgon

God Mogron.

Det var skönt med en dusch. :P Ska äta lite frukost strax. Sen drar det iväg till jobbet. Ska jobba 8½ timme idag. Då vet jag vad jag gör idag i alla fall. :P Men ha en bra dag.

// A

Måndag och ledig.

En fin morgon. Solen skiner. Har nyss ätit frukost och ska gå och sätta på lite kaffe åt mamma och mig. Så kan jag mobba mamma lite medans hon står och viker all tvätt. :P

Senare ska jag åka upp och rida lite. Efter det ska jag åka och köpa mig en sallad från jobbet. Är ju ledig idag. Det är nog bara det att jag kan inte låta bli att inte åka dit. haha

// A

dålig dag. dåligt humör.

Vad ska jag börja med att säga ? Jag fick inte min w-sadel såld. Eller är den såld ? Hon ville ha den men hade inga pengar. Eeh ? Okej. Då försöker vi igen. Fy fan. Just nu vill jag bara spotta på någon. Och så är jag ledig imorgon också. Och inte fan finns det något att göra !! Och förut skulle jag gå ut med soporna. Kom bara utanför dörren så vände jag igen. Det satt en bög bög äckel spindel på väggen. Blää !! Men jag ska dricka min kopp te och lugna ner mig lite. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall :) Ciao

// A

trevligt.

Min dag har varit helt okej.. Och trevlig för den delen. Elin och jag red ju förut. Tog över 2 timmar tror jag :P Hon tyckte vi skulle göra om det och det tycker jag med. Det var också jättelänge sedan jag red den där långa svängen. Om jag säger så.. Du behövde det där ;) haha

Men jag måste snart sova. Är jättetrött. Och jag hoppas verkligen det löser sig imorgon med bil och allt, innan Madde och jag ska åka till Östra Ryd och se om Emma vill köpa min sadel. *Håller tummarna*

// A

lördag

Jao. Ska göra mig lite kaffe innan jag blir hämtad. Elin och jag ska ju upp och rida lite. Ska bli kul :P

Så får vi se vad man hittar på ikväll. Kanske stannar kvar uppe i stugan ett tag. Men jag vet inte. Vi får se.

// A

Tiden går så fort !!

Jaha. Det var den fredagen det !! Var hos syster en sväng och gjorde henne och ellen lite sällskap iannan christian kom hem från jobbet.. Sen kom Andreas och Mattias och drack kaffe. Som vanligt ;) Men trevligt :) Btw. Tror eran hall kommer bli snygg. Och köket med om ni gör om. :)

Imorgon bär det av till skogen med Elin. Ska upp och rida lite. Men ska försöka putsa upp sadeln lite först :P Men nu säger jag god natt, efter ha tagit en skön lång varmdusch. Ciao

// A

inte orkat.

nej. jag har inte orkat skriva i bloggen. Har inte så mkt att skriva om. Inget händer just nu. Mer än att jag ska göra mig och mamma lite kaffe. Fast jag hoppas ändå på en sak. :P

 // A

Bara att acceptera.

Sitter och läser andras bloggar. Och jag måste bara säga det att ibland känns det verkligen som om man inte har något liv alls ! Och det kan vara ganska tråkigt. Vissa har en perfekt relation till sina föräldrar.. Eller en jättebra nära vän som man verkligen gör allt med. Eller så har man hur många vänner som helst. Och vissa känner hur många roliga och intressanta människor som helst !! Eller den perfekta pojkvännen. Eller så har dom allt. Inklusive ett jättebra jobb med den bästa lönen. Hur kommer man dit ? Hur kommer man såå långt i sitt liv ?

Jag säger så som att det känns som att jag håller på att tappa allt det där. Ibland vill jag bara sätta mig och gråta. Jag har ingen jättenära bästa vän som jag gör allt med längre. För hon flyttade till Norge och skaffade nya vänner och nytt jobb där. Men hon är fortfarande min vän. Min relation till mina föräldrar är bra men dom är aldrig hemma. Jag har inte det perfekta jobbet med den bästa lönen. Jag har ingen pojkvän. Jag känner inte alltför många intressanta människor ! Vart är jag på väg ?  Jag vet inte, men det är sådant som märks med tiden. Å andra sidan, är jag bara 20 år. Mitt liv har precis börjat !

Men det är bara att acceptera.


// A

cp-blogg

Den funkade inte imorse. hmm.. Men men. Skönt att ha en ldeig dag. Synd bara att det är pissväder. Men ska i vilket fall som helst upp till stallet senare. Vi ska ha stallmöte. Se vad som finns att ta upp. :P

Igår var det trevligt. haha- Vi, Sara, Christian, Mattias och jag spelade Alias. haha. Jag och mattias var nog inte lika duktiga som dom andra på det. Men när dom andra hade kommit i mål så gick det bättre. Äsch. Vi får ta en revanch på dom. :P

// A

RSS 2.0