Klibbigt !!

Ja. Helosansalvan klibbar av sig. Den kliar den kliar och den kliar !! Och egentligen skulle jag ha sprungit en sväng nu med en person men vi tar det en annan vacker kväll. Är så himla seg. Ska nog fan sova tidigt ikväll.  Har varit så segt efter hon drog. Och tänk om en annan person skulle kunna slå i huvudet så en liten sak kan ramla ner och bli normal ? haha. Nej nu var jag lite elak. Ska dricka te nu, Ciao



// A

Kväll igen då.

Den här dagen har ändå gått fort. Sa precis hejdå till Min Lindy. Nu har hon åkt. Men som tur är att hon kommer tillbaka på Onsdag kväll redan. =) Och vi till Vingåker på Lördag förhoppningsvis och senare utgång. Hoppas* Men ska kanske dra mig en sväng till hästen. Jag vet inte. Vill ringa till en person men vågar jag ? =P Får se hur det blir med den saken. Ska dricka upp mitt kaffe nu i alla fall. Ciao.

// A

fuldag.

Inget är bra för tillfället. Äter äcklig fruksot och är dyngtrött. Kunde hoppats på en bättre morgon. Plus att det är pissväder ute. Men jag ska ju träffa mina trevliga arbetskamrater så hoppas att dagen blir bättre. Men min dag kommer nog bli bra med. Ska träffa Lindy en sista gång idag innan hon åker. snyft* Hoppas också att ni får en bra dag. =) Ciao.

// A

Seg. ?

Kom precis in. Har varit en sväng med Bus. Måste sova. Ska upp och jobba imorgon ju. Orkar inte skriva något ikväll. Ciao

// A

bränd.

Ja !! Har suttit i solen hela dagen i stort sett i ett linne och fått en GRYMT snygg bränna. Måste bort. Har till och med bränt mina stackars öron. haha. Och jobba imorgon då. Var nere på Centrum förut med Lindy. Såg att det var massor att göra =P Arbetsskada. Och imorgon åker min Älskade Bus. Fast nästa helg kommer hon hem och då ska vi ha myskväll. bara hon och jag. Ser jag fram emot. Men nu i alla fall. Har klippt mammas hår lite. Efter mycket om och men. Ville inte att hon skulle klippa sig än. Men hon är duktig på att övertala. (Beroende på vad det gäller.) Och nu skaj ag ta en dusch innan Lindy kommer hit igen. =) Ciao

// A

Att det alltid är så !!

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan finnas någon i ditt umgänge, som behöver lite extra mycket uppmärksamhet för närvarande
- se, om du inte kan ge det.

God Morgon. Är trött som vanligt. =P Det finns inget att äta här hemma till frukost. Så jag är lite smått sur. Är faktiskt väldigt hungrig. Får åka upp till Lövdalen och äta frukost. Men hoppas ni får en trevlig dag. Ciao



// A

28/Juni/08

Är egentligen inte särskilt trött men måste försöka sova lite. Ska upp imorn ganska tidigt så jag hinner före lite bilar i Yxviken. Ska ju på rally imorgon igen. Ska bli intressant. Fan va min tattoo kliar !!!!! lägger kanske ut en bild på den om ett tag när den har läkt lite mer. Och Varför är allt på samma helg ? Både Rally och Festivalen i Motala. Ville ju på den. Massa med roligt folk.. Men men. Den kommer väl åter igen nästa år. Men nu ska jag göra ett försök att sova lite. Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag haft. =) Ciao.

** I Love You Ellen ♥

// A

Lördag och många händelser.

Sitter här och har nyss bakat. Eller Sara har väl bakat mest. Har i alla fall gjort hälsobullar. (bröd) Vi ska ha med oss lite på rallyt. Gott värre !! Sen ska vi till Christians Mor och Bonus. Och vad som mer händer idag är att mina stallkamrat gifter sig. Grattis*  =) Har lust att ut och gå men orkar jag ? Ska gå och smaka på dom nybakta brödbullarna nu. Se om dom blev Godkända. Ha en bra dag. =) Ciao.

// A

Redan Fredag, 27/Juni/08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan lägga allt för mycket energi på att tänka på, hur andra ser på dig
- men kan du inte egentligen bara strunta i det?


Om jobbet i detta fall. Har massor av jobbiga människor som kollar en hela tiden. hehe. Men just nu skiter jag i det för dricker jag mitt goda kaffe. Och skönt att bara jobba till lunch idag. 12.30. =) Och klockan 14.00 ska jag ha det roligt. Kommer nog göra pissont att tatuera handleden. så tänkt på mig och be mig lycka till. =P Och det ser ut att bli en fin dag idag. Det gör mig glad. Och hoppas ni får en bra dag. Ciao.

// A

Kommer jag förlora er?

Ni åker ifrån mig. 2 personer som betyder mycket för mig. Min allra bästa vän som finns i världen. Även om vi bråkar. Hon kommer alltid vara min bästa vän. Den andra personen vill jag inte ens prata om. Jag säger att det ska bli skönt att slippa se den här personen men jag ljuger mig själv rakt upp i ansiktet. Och jag dör om jag inte kan få kontakt med min bästa vän under tiden hon är borta. I ett halvår. Ett helt jävla halvår. Det kommer vara många tårar det halvåret. Både glada och mindre glada. Jag vet bara att jag kommer sakna båda två så otroligt mycket !! Och jag VET att jag älskar en av dom. Skulle näst intill säga det samma om den andra med. Fast på ett annat sätt..

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

Jag orkar inte !!!

Sitter och tråkar här för mig själv. Har suttit och väntat på att album ska ha blivit nerladdat klart med en låt. Men nu typ 7 År efter när det är klart.. Är inte ens låten med där. Lite irriterande. Men jag får väl leta upp den igen. Och imorgon åker man in till stan med Lindy och kanske Syster. Hon hade inte bestämt sig än om hon orkar hänga med. Men både Lindy och jag ska ju tatuera oss. Är lite nervös faktiskt. Men det kommer nog gå bra. Ska ta mig en kopp te nu. Sen ska jag sova. Ciao.

// A

J**la J**el

Hemma nu och har nyss ätit och är mätt. Skulle bara vilja sova i hundra år. Får gå och lägga mig tidigt ikväll.. Men ska övertala Faren min att åka upp till stallet en sväng. Måste rida. Var ju inte där igår så det får bli idag. Och imorgon har jag itne tid. För imorgon jobbar jag bara till lunch och sen blir det stan med Syster och Lindy. Sen vidare till Tjällmo. Ska till Motala på Lördagen hem till Christians Mor och Bonus. Sen blir det att kolla på lite rally. Aja. Och blev ganska irriterad på en person på jobbet idag också för den delen.. Usch.!! Nu kom pappa hem. Ska jag ta ett snack med han. Hörs sen. Ciao.

// A 

Kändes jobbigt.

Idag var det segt att gå upp. Klockan är redan kvart över 6. Måste strax dra mig. Och idag ska vi äta ute. Gott. Vi ska äta på Peking. mm. Ha en bra dag. =) Ciao

// A

En eftermiddag framför tv:n.

Nu är jag trött. Men inte lika trött som jag önskar att jag vore. Undra varför. Har inte gjort ett skit idag. Suttit framför tv:n sen kl 18. Väntat på Lindy hela em. Men har inte ens hört av sig ??? Kollade på Glamour, Ensam mamma söker, Crowned och Pussycat Dolls. Äkta tjejprogram.. Hade ändå inget för mig. Men ska sova strax. Så jag är utvilad tills imorgon. Hoppas ni haft en trevlig dag. P.s. Jag har bränt mig på min plattång. Det gör ont !!! Ciao.

// A  

Nu ni.

God Morgon. Trött ? Ja en aning. Men det går över sen. Har bara 2 och en halv dag kvar att jobba nu. Dom kommer nog gå undan. Gör inget. Skönt med helg så att man kan sova. Men iofs, kommer jag inte få sova så mycket denna helg. Inte hela världen. Var ju hos Syster igår em. Det var trevligt som vanligt. Sara var där också. Hennes arbetskamrat. Vi var sugna på räksmörgås men när vi sa att vi ville ha det så var det 10 minuter kvar tills dom stängde. Så jag gjorde hasselbackspotatis åt oss. Gott gott. Strax efter de kom Mattis och Andreas och drack kaffe och snackade lite skit. Trevligt. Men nu måste jag verkligen sätta lite fart om jag ska hinna till jobbet. Ha en bra dag. Ciao.

// A

Tisdag 24/Juni/08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det verkar som, du är inne i en skön period i ditt kärleksliv.
Är du ensamstående, finns det goda chanser för att bli förälskad.


Tisdag och det regnar. Det tycker  vi inte om !! Ska ju vara fint väder och varmt. Och inatt har jag sovit gott. Känner mig utvilad. Skönt. Vet inte vda det blir idag. Kanske att åka och köpa färg och sätta sig i stallet och måla. Får se vad det blir. Nu ska jga äta upp min frukost. Ha en bra dag även att det regnar. Ciao.

// A

Trött efter en Måndag som denna.

Jag är Trött.. Först imorse körde jag Mor & Far till jobbet. Sen åkte jag själv till jobbet och jobbade med mina trevliga kamrater. Lindy och Nellie kom förbi en sväng nere på centrum med. Det var trevligt. =) Efter det åkte Jag, Bror , Kristoffer och Madde till Linköping. Madde och jag gick på Hööks och grabbarna gick såklart på Biltema. Själv hittade jag ett våffeltäcke. Ljusblått. Jag passade på för det var 50 % på vissa täcken. Sen köpte jag äntligen en flughuva till pojken min. Så han slipper alla knott och myckor runt huvudet i sommar sen. Vi tjockade oss lite på Mc D också. =P Fredrik fick köra hem, var för trött. Gjorde matlåda åt både han och mig tills imorgon, blev misslyckat.. IGEN !!! aja. Inte hela världen. Ska nog lägga mig strax. I alla fall bara för att slappna av lite. Men kommer nog somna ändå. Hoppas ni haft en lika trevlig dag som jag. =) Ciao.

// A

Måndag igen.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du bör vara öppen, när andra kommer till dig med goda råd eller kommentarer.
Lyssna i varje fall på, vad de säger.


God Morgon. Sitter och äter lite frukost. Ska strax iväg till jobbet. Och idag blir det Linköping. Ska bara till Hööks med Madde. Se om man hittar något skojj där. Hoppas ni får en bra dag. Ciao.

// A

Inte bra.

Mår piss rent ut sagt. Vill bara krypa ihop till en boll och sova. Har jätteont i magen och mår illa. Känns som att jag vill spy när som. Får INTE bli sjuk nu. Jag måste jobba. Tjäna pengar. Och som alltid annars. Från en sak till en hel annan. Såg en döbra film precis. Den gick på femman. Why i wore my lipstick to my mastectomy. Under tiden och efter jag kollade på den tänkte jag bara på dig. Fan. Jag skulle inte ha skickat det där sms:et igår kväll. Men nu ska jag lägga mig och försöka tänka på annat ett tag. Hoppas ni haft en bra dag. Ciao.

// A

Miami ink. = bra ?

Miami ink.



Finns det något bättre ?? =P



Och Ami är heting of the week. =P

// A





Söndag 22/Juni/08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan bli riktigt härligt överraskad av något, som någon,
som står dig nära, har gjort eller snart kommer att göra för dig.


God Morgon. Sista dagen ledig då. Ska bli skönt att komma upp imorgon och få dagen att gå lite. Känna att man gör någon nytta. Men just nu längtar jag bara tills Fredag. Då ska man ha skojj igen. =P Men nu blir det att äta lite frukost. Ciao.

// A

Lördag och en dag ledigt till.

Ja, det sitter inte fel att man har en till dag. Kom typ precis hem från Lövdalen. Har ridit och på hispig häst idag. Gick väl sådär- men men. Ska upp imorgon med och ta en sväng. Men har i alla fall fått min rökta lax idag. Men det var inte lika gott som när vi fick det hos Emelies föräldrar. =) Men pappas rökta fisk är också god. Magnus och Gunilla & co kom förbi och grillade med. Det var trevligt. Vi spelade lite Yatzy också. Jag kom på en andra plats en gång. =P Ska ut oh gå med Lindy nu och sen ska jag sova. Men vi hörs väl antagligen imorgon. Ciao.

// A

Dags att acceptera det kanske ?

Sitter och kluddrar lite på ett papper. Måste få bort mina tankar. Mina tankar från vad jag drömde inatt.Tänkte att jag skulle gå upp tidigt idag men så blev det inte. Ska strax göra mig i ordning för att åka upp till Lövdalen och till stallet och rida lite. Han är verkligen allt. Min älskade häst. Han sviker mig aldrig som vissa andra. Visst han kan göra mig riktigt besviken, som vissa andra men han gör alltid sitt bästa som vissa andra inte ens försöker. Men men. Sånt är väl livet. Lika bra att acceptera det kanske ?? Och från en sak till en annan. Är glad att jag får lön på Onsdag. =) Då ska Lindy och jag åka till Vingåker och handla nya kläder. Se om man hittar något intressant kanske. Ska kluddra klart nu så jag kan åka iväg. Så jag hiner rida innan vi ska äta rökt strömming. mums* Ha en bra dag. Ciao.

// A

Midsommarkväll och lugn hemmakväll.

Japp. Ikväll blir det nog att slappa framför tv:n. Har asont i magen. Vill egentligen bara sova men inte än !! Men idag har jag haft det trevligt. Kusinerna Emma och Erica kom till Lövdalen förut med. Och först åt vi ju sill och potatis. gott gott. Blev dömätt. Sen hade dom varit gulliga och gjort frågor till en tipspromenad med 14 frågor. Och jag kom på en andraplats och vann lite noblessachoklad. Efter det så gjorde vi en marrängtårta med jordgubbar och grädde- tänkte först ta 6 lager med marräng men när vi gjorde det tredje såg vi att det räckte gott och väl. =P Och efter vi hade svullat tårta spelade vi lite kubb och båda lagen fick vinna en gång var. Rättvist. Efter det drog Erica och Emma. Då började mamma och jag med att förbereda maten. Sara satt på altanen och vilade medans Christian, pappa och Ellen var ute och gick en sväng. ( Bror slappade ) Gjorde grillspätt och grönsaker i ugnen med sallad och persiladasås. Blev så gudomligt god mat till slut.

Tårtan innan vi åt av den. Fin var den. =)



Och efter ett tag när alla hade svullat tårta såg den ut såhär.



Men nu ska Anna ta sig en kopp te framför tv:n. Bara för mig själv. Skönt ibland. Känner inget speciellt alls för midsommar. Inte längre. Hade jag inte varit så grymt trött heller så hade jag säkert suttit borta hos Linn med Lindy och sandra & co. Men jag orkar inte vara så social ikväll.. tyvärr. Men Hoppas att ni Haft en Trevlig kväll hittills. Det har jag haft i alla fall. Ciao.

// A

Midsommar då !!

Okej. Inte för att det känns som det någonstans. Nu när man är några år älrde är det inte lika kul att fira midsommar. Visst det är ju mysigt att man är med famlijen och vännerna men annars liksom. Ska strax upp till mamma och hjälpa henne. Måste bara göra mig i ordning först. Men Glad Midsommar på er annars !! =) Ha en bra dag. Ciao.

// A

Oj.

Klockan är redan över 12. Måste sova nu. Ska upp imorgon, skapligt. Ska fixa och dona lite. Och förhoppningsvis kommer Lindy hit och tar morgonkaffe med mig. Sen ska jag upp och hjälpa mamma och förbereda lite innan alla kommer och ska fira midsommar. Men.. Måste sova. Hoppas ni haft en bra dag. =) God Natt. Ciao

// A

Torsdag.

Och det var den veckan det. Gud så fort det har gått. Fast skönt också att det bara va 4 dagar denna vecka =P Och sen är det bara 3 veckor kvar. Vill jobba mer. vi har så kul på jobbet. ( vi jobbar faktiskt flitigt ändå ) Men nu ska jag dricka upp mitt te och sen dra mig till jobbet. Efter jobbet blir det att åka till Tjällmo. Ska in till Motala med syster. ska se om vi hittar sånndär foppatofflor. Måste ha en par. Dock behöver de ej va äkta. =P Men ha en bra dag. Solen skiner ju ute idag =) Ciao.

// A

Fotboll? Nä, God Natt

Nu säger Anna God Natt efter ett suss på soffan och den grymt dåliga fotbollen. =P Ciao.

// A

Aj, efter jobbarbyxorna.

Ja, dom skaver mot mig. =P Det är inte skönt och det är inte fina röda märken efter dom heller. Ska in till stan idag och handla lite inför midsommar. Ska ju vara uppe i stugan med resten av släkten. Vet inte vad jag ska göra på kvällen. får väl bli en lugn hemmakväll. Ingen har ju sagt vad folket ska göra. Ah, får se vad det blir. Men nu ska jag se vad min mor gör. Och när vi ska åka. Och så ska jag ringa till Bus också och se om hon ska med. Måste köpa lite nytt till hästen så det blir att åka till CityGross. haha Det var roligt förut när Emelie blev biten av en mygga och fick Värsta bulan i pannan. =) Ciao.

// A

Onsdag.

Back to Work. Men det är inte fint väder som jag ville heller =(  aja. Ha en bra dag. Ciao.

// A

Jag är såå trött !!

Har jobbat idag med och idag har vi rensat ogräs hela dagen. Fast vi har ju haft det lite roligt, så roligt att jag grät. Och imorgon får vi förhoppningsvis en egen bil att åka runt i. Och vi ska fixa en massa ris till storängsgården. Och några björkar så dom kan få lite fint tills midsommar. =) Och idag har jag också tagit mig i kragen och gjort rent boxen i stallet. Jobbigt men mer ska det bli. Ska köpa färg och måla på ny. Och vi ska fixa och dona. Ska lägga igen lite av golvet med. Blir nog bra när det är klart. Red en sväng också- han var jätteduktig min älskling. Men nu ska jag bara slappna av lite innan jag ska sova. Hoppas ni haft en bra dag. Ciao.

// A

god Morgon, Tisdag 17/Juni/08

Siter här och har slängt i mig en macka. Ska strax fara iväg till jobbet. Hoppas på lite bättre väder idag. Men det ser inte ut som att min vilja går igenom. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Ha en bra dag. Ciao.

// A

Den bästa på länge.

Har nyss sett klart på en bra film. Faktiskt den bästa på länge. Det va en film från år 2000. Jag satt nästan och grät för att jag kände medlidande. Jag är knäpp jag vet. Men det var en så brutalt slut. Mamman dog i en svår sjukdom och pappan frös ihjäl uppe i bergen vid sin stad, bara några dagar efter hon hade gått bort. Dottern, hon hade ingen kvar. Hon fick reda på att det var hennes pappa några dagar innan han dog. Och innan han dog brände han ner hela sin stad. Han kände väl att han inte hade något kvar. Han hade sålt sin fru och dotter precis när  hon var spädbarn för att få guld. Så han kunde bygga en hel stad och försörja sin dotter, och bygga hus åt alla. Men allt han ville ha var guldet. Sen kom mamman och dottern tillbaka till staden och han ville nog bara göra klart för dom att han hade förlorat så mycket. Jag kände bara hur ledsen han var. Hur mycket han skulle vilja säga förlåt. Men det är svårt. Men också. Det är ju bara film !! En film som heter The Claim.


 



Nu ska Anna sova i alla fall. God Natt. Ciao.

// A

Första dagen på jobbet.

På sommarjobbet alltså. Men det gick bra. Och de andra två som jobbar med mig och Emelie är jättebra. en trevlig kille som jag kände igen från någonstans. Och sen en Anna till. =P Och vi kommer överens så det kommer nog bli 4 roliga veckor. Men just nu lagar jag lite mat. Gör matlåda åt mig och min bror medans jag ändå är igång. Blir något lätt. Som till exempel Stekt krov med pasta till. Men det jag lagar tills vi ska äta idag blir hasselbackspotatis med kycklingnuggets. Gott gott. =) Och jag har packat diskmaskinen full så den är också igång. Nu är det bara tvätten som är kvar. Den tar jag imorgon. Nu måste jag kolla till maten. Hörs senare. Ciao

// A

Nuså-

Nu böjas det. 4 Veckors abete på Tekniska Verken. Skönt, men lite jobbigt !! Ha en bra dag ni andra. Ciao.

// A

Bringar man lycka kanske ?

Det måste jag nästan göra. Var ju på rally igår med Mattis, Andreas och Kim. Allt gick bra och dom hamnade på en andraplats. Bra gjort. Och Mattis sa att jag var deras lyckomaskot. Det stämmer nog kanske lite. För idag var det rally inne i Motala och Syster och jag åkte in för att kolla lite. Vi såg första och andra åket. Sen var vi tvugna att åka hem. När vi sa att vi skulle åka så frågar han: Hur ska detta gå nu då. Du kan ju inte åka än. Men jag sa att bara att det skulle gå bra. Shi fick jag. Nått i framvangen gick sönder mot slutet. Bara för att jag åkte. haha. Känns som det. Så jag fick lite dåligt samvete när jag hörde att dom hade kraschat bilen lite. Så jag kanske ska fortsätta att följa med dom på rallyn. Om dom ska kamma hem andrapriser är det kanske värt det. =P För Christian med kanske. För när pappa åkte med gick det sönder. Men när jag åkte med gick det så bra att vi hamnade på en 4:e eller 5:e plats. Kommer inte riktigt ihåg vad vi hamnade på för placering. Men nu till det tråkiga då !! Jobb imorgon. Känner inte alls för det just nu. Men det blir säkert jättebra när jag väl har börjat jobba. Får ju jobba med Emelie. Så det blir nog bra. =)  Och varför måste man tänka på så otroligt mycket ?  Just nu tänker jag på Mormor. Saknar henne så himla mycket. Skulle behöva be om lite råd och hjälp men det går ju inte !! Funderar på att åka ut till kyrkan imorgon efter jobbet en sväng, och bara sitta brevid henne ett tag. 
Och är det inte den ena som spökar, så är det den andra. Och det är väl bra att den ena försvinner ett år. Kanske blir lättare för mig att slippa se och höra ifrån honom. Men visst. Kommer aldrig släppa honom ur mina tankar men lika bra att han åker. Och om den andra !! Jag Vet Inte !! Vet inget... Fan Fan Fan. Jag vet inte. Jag orkar inte. Jag bara.. Vet inget !! Ska göra något nu så jag kanske slipper alla dessa jobbiga tankar. Lägger in en bild på Ellen sen igår när hon fick åka lite cross. Hon var nog ganska lycklig där ett tag. =) Love You Sweetheart. Ciao.



// A

mmm.

Kom nyss hem från Tjällmo. Ska ställa mig i duschen nu. Lägger in lite bilder sen. =) Ciao.

// A

Lördag.

Gick nyss upp.. Ska åka till Nyköping idag på rally. =) Måste äta lite nu men ha en bra dag. Ciao.

// A

Fredag kväll och en lugn kväll.

Japp. Kom nyligen hem från stugan. Har varit och ridit och sedan druckit lite kaffe med mamm, pappa och bror. Sen körde pappa hem mig och nu har jag precis duschat. Ska göra mi en kopp te och sätta mig framför Miami ink. Sen blir det sängen. ska ju upp imorgonbitti. Tidigt !! Men ha en fortsatt trevlig kväll ni andra. =) Ciao

// A

Fredag kväll och inget händer ??

Har en kladdkaka inne i ugnen och jag lagar mat. Hoppas allt hinner bli klart för jag ska upp och rida strax tänkte jag. Pappa får köra på mig lite. Tycker jag är helt rätt så mycket som jag får köra på dom. =P haha. Se om han vill vara lika gullig idag min polle. Sånt som märks. Sen ikväll blir det väl att slappa. Kanske ut och springa en sväng ? Får se. Nu ska jag i alla fall göra klart maten. Ciao.

// A


@ Work

Sitter och kollar på resor nu. Lindy och jag har bestämt oss nu. Vi ska till Bulgarien i början av augusti. Ska bli så skönt. Bara hon och jag. Kan det bli bättre ? ja det kan det. Man tar med sig några killar kanske.. Njee. Dom finns ju där nere. =P haha. Nu drar jag till jobbet i alla fall. Ciao.

// A

Om ni ursäktar.

Så är jag liteirriterad just nu så bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög  bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög bög böög... Jag veet !! Har snott ordet från Lindy men det skiter jag i..Sitter och väntar på att börja jobba och fick reda på en sak så nu är jag irriterad. Men förlåt för alla fula likadana ord. =P Nu ska jag göra något annat annars blir jag bara mer irriterad. Hörs senare. Ciao

// A

Fredagen den 13:e.

säger det er något ? inte mig. inte ett dugg. Ska börja göra mig iordning lite nu. så jag är helt klar innan Christian kommer och hämtar mig. Vi ska äta lunch ihop idag. Sen vid 15 börjar jag jobba. Blir inte så mycket med den här dagen. Fast  idag fick jag i alla fall sova ut lite mer. Tänkte att jag skulle sova ett bra tag imorse så jag är utvilad tills jag börjar jobba på Tekniska nästa vecka. Men nu till sminkväskan. Ha en bra dag. Ciao.

// A

Torsdag och God Natt.

Har nyss plockat ögonbrynen lite.Såg ut som jag vet inte vad innan =P Men nu ska jag sova. Och jag ska sova gott. Kan jag lova. Imorgon blir det att jobba igen. Fast eftemiddag. Så jag börjar kl 15. Sista dagen på Cafét på 4 veckor då. Tråkigt tråkigt. Men jag kommer ju tillbaka dit efter det. ja ja. Nu så. God Natt. Ciao
.

None     None

// A

Och redan kväll.

Fick åka och jobba tidigare idag. Linda mådde inge bra så jag hoppade in åt henne. Fast vi fick stänga tidigare med. eftersom Carro är också sjuk. Så ingen kunde jobba, och lite jobbigt för både Sarah och mig att jobba heldag. men men. Inget att göra åt saken. Skulle ju ha ätit lunch ihop med Christian men det får vi ta en annan dag. Kom precis hem från stallet. Han var mysig idag med =) Som alltid. Så nu ska jag ställa mig i duschen. Sen blir det kaffe. Sen ska mamma ha datorn. Datanörden själv. hehe.. =P Ville ju åka på rallyt på lördag men det blir inget. =(  Hörs senare. Ciao.

// A

Redan Torsdag !!

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Låt inte andras uppförande irritera dig. Det kan vara just det, de vill.
Och i sådana fall skall de inte lyckas med det.

Det är redan Torsdag. Det var inte länge sen jag satt och väntade på att min bror skulle ringa och säga ifall jag skulle jobba eller inte. Shit. Tiden går fort ibland. Ska gå och göra mig lite kaffe nu sen ska jag gå ner och slänga i lite tvätt. Sen blir det duschen. Ciao.

// A

Hej hej..

Kom hem för ett tag sen. Har ju varit hos dom Däär i Tjällmo. hehe. Hade det trevligt där. Vi umgicks och skrattade en massa. haha. Jag frågade Ellen om hon tyckte om mig. Så svarade hon: Nää !! Så frågade Christian om hon tyckte om mamma. : mm. Sen om hon tyckte om Pappa: mmm.. Sen frågade han igen om hon tyckte om tatta*: nää. haha. Himla unge !! Så söt. Men jag vet att hon tycker om mig i alla fall. =) Sen efter dom hade mobbat mig ett tag gjorde vi kaffe och smaskade på jordgubbspajen som Sara och jag hade gjort. Eller mest sara. =P

* Tatta = Anna, hon kallar mig det.  =P



Och Lilla Ellen och mamma pussas lite.



** Sammanhållning till varandra : 70 %. haha..

Men nu ska jag nog sova lite. så jag orkar åka upp till hästen imorgonbitti. Sov Gott. Ciao.

// A

Onsdag 11/Juni/08

God Morgon.
Är svintrött. Vet inte men känns som att jag borde få sova ut lite. Kommer inte få sova på 4 veckor. Visst jag ska inte klaga men  ändå. Det är ju så skönt att sova. Men men, Ska göra mig lite kaffe, se om det hjälper. Sen blir det att åka till jobbet. Vet inte när jag slutar idag. Men ha en bra blåsig dag i alla fall. Ciao.

// A

Trött och sliten.

Nja. Inte såå himla sliten men mest trött. Ska sova nu. Ska bli skönt att lägga sig och slappna av nu. God Natt. Sov gott. Ciao.

Moster älskar dig Ellen. ♥

None

// A

Hemkommen från jobbet.

Japp. Kom nyss hem efter en heldag på jobbet. Blev inte jag jag trodde men det gör inget. Får ju mer pengar då. =P Ska jobba imorgon med. Men då börjar jag 9.00. Men vet dock inte när jag slutar. Tänkte höra med Christian om vi ska luncha ihop någon dag. Kan jag bjuda på mat från P2. Ifall han nu vill de.?? =P haha. Och Lindy håller på att göra hasselbackspotatis åt oss. Ska bli gott. Är faktiskt lite hungrig. Och om ett tag blir det Gossip Girl. Vill hinna och åka och köpa något att smaska på men jag vet inte om jag hinner. Aja. får väl rota fram något mögligt kexpaket i skåpet annars. haha. Och på Torsdag åker jag till syster och co. Frågade pappa om jag fick ha bilen då men varför skulle jag inte få ha den. Dom är ju inte hemma i vilket fall som helst. Men nu åter till matlagningen. Vi hörs senare. Ciao.

// A

Tisdag 10/Juni/08

God Morgon på er i blåsten. Usch vad det blåser ute. Jag snor nog bilen till jobbet idag. Ska bli skönt att känna att man har gjort någon nytta idag. Undrar också hur det ligger till med branden där uppe i skogen. Dom måste va klara nu tycker jag. Har nyss ätit lite frukost i alla fall och jag funderar på ifal jag ska göra mig lite kaffe. Det är ju ett tag kvar tills jag ska åka. Men ska i alla fall sätta mig framför tv:n ett tag. Ha en bra dag. Ciao.

// A

Kväll, kväll och kväll.

Är inte så himla trött men måste sova. Börjar inte jobba på Tekniska för ens nästa vecka. Skönt med lite semester. Ska upp och jobba imorgon på P2. ska först jobba mellan 10-12.30 sen igen vid 16.30-18. Så det lär väl bli en seg dag. Ja ja. Måste sova nu. Hoppas ni haft en bra dag. God Natt. Ciao.

// A

Måndag 9/Juni/08

Och här sitter jag och väntar på att min bror ska ringa om jobbet. Vet ju inte om det är idag eller nästa måndag jag ska börja jobba. haha. Det skulle ju inte sitta fel med en veckas semester. Men bara för det så blir det väl inte lika fint väder som tidigare i veckan. Men men, ska hitta på något nu så att jag inte somnar om igen. Ha en bra dag i alla fall. Ciao.

// A

Söndagsångest ?

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Om du har blivit ovän med någon i din familj,
bör du snabbast möjligt göra din del för att lösa konflikten.


Är inte osams med någon i familjen såå.. =P hehe. Har nyss tagit en dusch. Skönt värre kan jag lova efter allt spring i Linköping. Emma och Erica köpte med sig jordgubbar hem som vi fikade upp med Christian, Mattias och Andreas. Det satt inte helt fel. Och imorgon blir det att börja jobba. Ska gå upp halv 6. Suck** Men ska bli skönt att börja jobba. Få lite ordning och reda på saker och ting. Men nu ska jag göra kaffe. Ciao.

*Tack för senast !!

// A

Jag säger då det !!

Vilken kväll igår. Det var jättretrevligt enda tills Lindy sa upp bekantskapen med mig. Så jag gick hem vid 12 - 1. Innan det var det i alla fall fest hos Delac. Där var det också trevligt folk. Men nu ska jag ta mig en snabbdusch. Ska iväg till Linköping med Kusinerna E x 2 och med Syster.. Ha en bra dag. =) Ciao.

// A

Jag...-

Jag säger bara G R A T T I S till studenten allihopa !!! Och God Natt. Haft en bra kväll. =) Ciao.

// A

Nu säger jag God Natt.

Kom hem inte för så länge sen. Har varit uppe hos hästen och ridit en sväng. Mycket skönare ute nu än tidigare idag. Men jag sa inte klaga på värmen. =) Måste sova nu. Har ju en stor dag framför mig imorgon. Och många andra. God Natt. Ciao.

// A

Sol och nästan bad.

Kom nyss hem från Lin. Har varit där en sväng med Malin, Emelie och Sandra. Det var skönt. Fast det var inte lika varmt i vattnet som jag trodde att det skulle vara. Dom säger att är 22 23 grader men det kändes det inte som. =P Men jag gick i alla fall i till knäna. Det fick räcka. Ska nog ut och lägga mig igen i solen. Lägga mig och pressa ett tag till innan solen försvinner helt. Och ikväll blir det att grilla lite. Gott gott. Och senare ska pappa och Malin och jag upp och kolla på studentbilen. så den duger åt oss imorogn. =P Vi hörs. Ciao.

// A

Fredag 6/Juni/08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Man har vänner till olika tider och olika behov.
Du behöver inte kunna tala med alla vänner om allting.


God Morgon !!
Vaknade nyss. Pappa har försökt att väcka mig ett tag nu. Skulle egentligen ha åkt upp till hästen nu på morgonen innan det blir för varmt. Men nu är det för varmt så jag åker upp till honom ikväll istället en sväng. Ska iväg och bada och sola också ifall det blir något av med det. Men nu ska jag hjälpa mamma att fixa tårtorna. =) Ha en bra dag. Ciao



// A

Dagen efter balen. 5/Juni/08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha ett större inflytande på andra i dag, än du omedelbart är medveten om.
Det kan du utnyttja till din fördel.



God Morgon Torsdag.
Dagen efter balen. Jag är inte bakis och det är jag glad över. Hade en jättetrevlig kväll igår. Vi kom till Söderköpings Brunn, och de tog emot oss med ett glas champagne. efter lite minglande så gick vi in och satte oss i matsalen. Och servitriserna gick runt och delade ut dricka. Efter ett tag så serverade dom kallrätten som var en toast. Den var god. En lagom aptitretare. Ytterligare efter ett tag så fick vi varmrätten vilket bestod av Hjort och en liten egen slags potatisgratäng. Gudomligt gott !! Till efterrätt fick vi någon slags av glass.. Eller nått. Och det var inte särskilt gott. Men jag hade det trevligt med alla människor i alla fall. Träffade gammalt och nytt folk. Och Tack Kim för att du gjorde min kväll bra. Och för att du ville vara min kavaljér. Och i alla fall. Efter vi hade ätit upp så gick vi över till "danslokalen" och dansade lite. Måste säga att det blev en ganskalyckad kväll trots allt. =) Hoppas ni hade det med, ni som var där.Lägger ut bilder senare när jag får tid över till det.  Nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag. Ciao.

//A

Snart så.

Sitter just nu och bara slappnar av innan alla förberedelser. Måste fixa det och måste fixa det. Det är mycket nu. =P Men jag ser fram emot hur kvällen kommer att se ut. Hoppas bara på en underbar kväll. Ska ut och sätta mig i solen nu ett tag innan syster kommer hit. Ciao.

* Förlåt för allt.

// A

Onsdag 4/Juni/08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
På ditt jobb kan du uppleva, att en nytillkommen kollega kan medverka till att ändra på några invanda rutiner
- till det bättre.

God Morgon på Er!!
Idag är det Onsdag och utspark för oss treor på skolan. Se vad tvåorna har hittat på för bus. Och senare idag kommer Sara hit och hjälper mig med min balfrisyr. Det är ju Bal ikväll. Ska bli kul och se hur det är. Försökte fixa mina naglar igår men det gick åt hel**e... Ska göra ett nytt fösök nu, sen blir det kaffe. Ha en bra, varm sag. Ciao.

// A

Trevligt.

Kom nyss hem från mäseln. Har varit där med några från klassen och solat och spelat lite kubb. Måste hoppa in i duschen med. Och jag måste fixa mina naglar. Sen blir det att sova. Måste ju få lite skönhetssömn till imorgon. Ciao

// A


Till stallet.

Sitter och väntar på att kaffet ska rinna ner så jag kan åka iväg till stallet och bara njuta. Ska va där ett tag och ta det lugnt. Senare ska jag rida en sväng. Vet inte om det blir något ikväll. För min del spelar det inte någon roll men det skulle vara kul ifall det hände något. Aja. Sånt som märks. Nu ska jag dra mig. Ha en fortsatt trevlig, solig dag. Ciao.

Inget spelar någon roll längre !!?!

// A

Klasskamp idag.

God Morgon.
Har itne så mycket att skriva. Boring, I know. Ska i alla fall göra mig lite kaffe strax så jag blir på bättre humör. Ciao.

// A


Första dagen på studentveckan.

Den började verkligen Kanonbra hemma hos Emelie i Lotorp. Fick rökt lax med färskpotatis och en god kallsås till. Grymt gott. Efter det fick vi kladdkaka och kaffe. Synd baraatt resten av klassen inte var där. Ni missade något kan jag säga. Skriver mer imorgon om vad vi gjorde för skojj. Nu ska jag sova. God Natt. Ciao.

// A

Måndag 2/Juni/08

God Morgon.

Sovit gott ?
Gick nyss upp för andra gången. Körde pappa förut till jobbet. Sen gick jag och sov lite igen. Det var skönt. Ska strax göra mig iordning. Ska ju på studentmiddag sen vid 13.00. Undra vad vi får för mat. =P Men först skulle vi visst till skolan och göra något. Senare ikväll blir det 5-kamp hemma hos Emelie i Lotorp. Ser fram emot det. =) Men nu tillbaka till kaffekoppen. Ciao.

// A

Söndag. 1/Juni/08

Ja. Den här dagen har varit trevlig. Har spenderat hela min dag hos Syster & co. i Tjällmo. Sara och jag drog in till Linköping och shoppade lite. Hittade en stilren vit tröja till studentdagen. Orkar inte slänga ut en massa pengar på något som man kanske har nytta av en dag. Och imorgon är det studentmiddag på folkan. Ska bli intressant. Se hur det blir. aja. Har nyss tagit mig en välbehövlig dusch. Spelade volleyboll med Andreas, Mattias, Christain, Sara och självklart var lilla Ellen med på ett hörn. Blev ganska varm så den duschen satt inte helt fel. Men nu ska jag ta mig något lätt att äta. Vi hörs. Hoppas ni haft en bra dag i värmen. Ciao.

// A 

RSS 2.0