Valborg

Hej hopp.

Sitter här och väntar på att Robin ska komma ut ur duschen så vi kan åka upp till Johan.
Imorgon, rally, följer inte med på det. Känner att jag måste sova ut lite. Sorry Sara.

Idag har det varit en bra dag på jobbet, det har varit ganska mycket att göra. Jag stod i kassan, Linda gjorde maten. Jag kunde i alla fall ta det lite lugnt.. hehe  Och nu blir det ju lite långledig. Det tycker vi om.

Nu ska jag byta om och fixa med lite. Ha en trevlig helg.

Tack Tiina för den fina kommentaren. :)

dålig update och mina planer.

God morgon.

Eller vad ska man säga. :P Sov hos Robin inatt. Det är skönt att veta att man har någon brevid sig om nätterna. I alla fall några nätter. (:

Idag eller snart, Ska mor och jag åka och handla lite åt mig och Robin. Sen blir det att jobba från klockan 13.oo. Och ikväll ska jag upp till stallet och rida en sväng.

Imorgon, ska upp till Johan imorgonkväll och grilla och umgås med folk. Ska bli kul faktiskt.
På Fredag blir det att åka till Linköping och kolla rally.  Det var ett tag sen så det ska bli trevligt. :)
På Lördag är det Risinge som gäller. Ida och Simon gifter sig, så vi ska dit. Funderar på ifall jag ska slänga in en bild på hur jag kommer vara klädd.


En grej vid namnet Bobby

Hej hej idag igen.

Sitter hemma hos Bobby. Johan och Fanny kommer hit strax så ska vi se på en film. Trevligt trevligt. :)

Idag har det varit okej att jobba. Vi hade trevligt där ett tag när vi satt pch pratade om Malins nya extraknäck som Sexleksaksförsäljare. haha.- Hittade en grej vid namnet Bobby. Tyckte vi va lite extra kul. Vissa kunder tyckte det va ganska kul med. :P Tänk om man kan ha sådär trevligt varje dag på jobbet. ;)

På Fredag ska Bobby och jag till Tjällmo och grilla med Syster och Christian och självklart lilla Ellen. :) Jag var i stan förut med mor och far och storhandlade lite, så jag passade på att handla till Fredag. Hittade en massa gott så det ser vi fram emot. Så imorgon när jag kommer hem härifrån, ska jag lägga köttet i mummamarinad.

Eftersom jag jobbar eftermiddag imorgon med ska jag nog upp och rida lite på förmiddagen. Måste skärpa mig lite känner jag, måste bli mer seriös. Ta det lite mer på allvar. Men det vet vi väl redan hur det kommer att gå. :P
Måste i vilket fall som helst säga Grattis till Kusin Johanna som kom på en tredjeplats ute på Skärlunda Gård. Jag är imponerad men inte överaskad. :) Så mycket tid hon vilja hon har lagt ner på att han ska bli en bra westernhäst, är dom verkligen värda den platsen. Så Grattis. :)

Have a nice evening.

BLubbb

Hej hallå igen.

Vaknade upp vid Robin sida imorse. Myspys. År lite frukost, han drog till jobbet och jag åkte upp för att fodra hästarna. Det var lite kallt ute idag. Burr. Åkte hem och nu sitter jag här. Jag har varit duktg och städat lite. Tänkte slänga i lite tvätt och sne duscha och dra till jobbet. Ska stänga med Malin idag. Sen blir det att åka upp till stallet igen.

When i look into your eyes
I can feel the butteflies

hmrf

Just denna vecka har inte varit bra. Jag har inte varit på humör alls. Min kropp, mitt jobb och det mesta har inte alls känts som det ska. Vill inte ens skriva känner jag.. Men jag vill att allt ska bli bättre, och det kommer det bli, tids nog. :)

Have a good night,.

ingen bra dag.

Blubb.

Sitter hos Robin och väntar på att han ska ha städat klart sitt rum lite. Orkar inte hjälpa till ;P

imorgon är man ledig då.. Ska väl upp och rida en sväng.

Har inget att skriva mer än att jag vill till syster & co snart..

Caioo

seg dag.

Vaknade av ett gulligt meddelande imorse. Eller snarare klockan 10.30. Gick upp och åt frukost. Sen drog jag till stallet en sväng. Riktigt skönt väder ute, solen kunde i och för sig få lysa lite till.

Nu blir det kaffe, något att äta till och Glamour. Efter det, drar jag till jobbet. Måste äta något innan jag börjar. Ikväll får jag träffa min Robin. hihi.

Lindy... Fan, jag saknar dig.


mister right

God kväller.

Kom hem från stallet för en timme sen kanske. Följde med Johanna ner till paddocken en sväng för att få lite tips och råd. Skulle så gärna vilja börja träna för någon så att man kan få ordning på hästekraken. :P Sen flyttade vi ett badkar till vinterhagen. Jag kan säga så mycket som att man måste se sig för riktigt rejält nu ute i hagen. Har varit sååå nära på att bli kickad av våran lilla tös. Hon är ju galen. Min häst fick sig en känga av henne förut och jag flög efter som en liten vante. haha. Fan det är inte bra!!

Har suttit och kollat efter bilar på blocket i stort sett hela dagen. Fasen att jag inte har sparat ihop lite mer pengar. Finns en jättefin saab jag skulle vilja köpa. Men men. Det kommer ju in nya hela tiden så det får vänta. Jag ska ju till Stockholm den här löningen med, så vi får se hur mycket jag lägger undan denna månad. Men lite måste det bli i alla fall.

Imorgon ska jag köra pappa klockan 04.00 till jobbet sen hem och sova i några timmar till. När jag väl har vaknat igen ska jag upp och rida en sväng. Lilla pållen får det jobbigt. hehe. Och klockan 15.45 . . . . Jobba. flum tid. Ska säga till om det.


Nu ska jag se ifall den där filmen jag började kolla på är något att ha. Sen,
God natt !

i dont wanna have to go.

Hej hopp.

Ska bara dricka upp mitt kaffe, sen blir det upp och rida. Måste åka upp senare ikväll igen.

Kom på..... Jag kan inte följa med på tävlingen som Johanna ska rida på Lördag. Jag kan inte följa med på rallyt i skänning ifall Sara kör, eller om vi ska dit över huvudtaget. För Anna ska jobba!! Jävla jävla. Hade inte en tanke på det... Fan !!

Ha en bra dag i alla fall.

creep


Min kväll igår var trevlig och rolig. Angelica och jag grillade på hennes balkong. hehe, Fick först inte eld på skiten så hon hällde på ännu mer kol och tändvätska. Fan vad det brann där ett tag. haha. Vilket vi senare fick igen för. Vårat goda kött blev lite svartare än vad vi ville. :P Vi gjorde klyftpotatis med morötter och lök. Och sen sallad till så klart, och gott måste jag säga att det blev. Efter den goda maten blev det Guitar Hero. Gick inte lika bra som jag hade hoppats på. Men det var kul ändå. I alla fall i slutet, för fy fan vad jag garvade Jag kunde inte ens spela. Så den kvällen var rätt lyckad.

Ikväll blir det kräfskiva hos familjen Ohlsson i Lotorp. Ska nog kunna bli trevligt det med. Men först ska jag och Robin åka upp till dalen, så jag kan klippa håret på min bror.

Vill att det ska bli lite lite varmare, så man kan börja sola lite smått. Satt i och för sig ute igår och fick färg. Ska det börjas, ska det börjas tidigt. :P

skönt väder

Hej hallå igen.

Har suttit ute i solen lite nu på morgonen. Fasen vad skönt det är att sommaren är på väg. Men såg att mina fräknar kommer fram så fort jag vistas i solen. humhum. Ska strax gå ut och tvätta bilen åt pappa. Det är ju jag som har smutsat ner den. :P

Sen drar det iväg till Erika. Se vad vi får för gott. höhö.

Jenny skulle låna hästen idag så jag får lite ledigt från hästen. :P Får åka upp imorn efter rallyt och se till honom. Ska börja smörja in honom redan nu tänkte jag. Så att han kan få vara ifred från slöa flugor.

Nu blir det kaffe med mor o far. Sen ut i solen.

stressa neer !!!

God Morgon.

Ser på ugly betty med mamma och dricker en kopp kaffe. Snart blir det jobb. Sen blir det att vara ledig. Skönt skönt. Såg på bio härom dagen också, Män som hatar kvinnor. En film jag själv blev ganska tagen av. Den var bra för att vara en svensk film men hemsk.

Sen idag har jag varit duktig och skickat in deklaration. (:

Fredag blir det att dra till Erika och fira hennes 23-års dag. (:
Lördag blir det att åka på rally med syster & co. (hoppas) sen på kvällen blir det att grilla och ha GH kväll hos Angelica.
Söndag blir det kräftskiva hos famlijen Ohlsson i Lotorp.

Min helg är ganska fullspeckad ser jag nu. Satt och läste en massa igår om att man ska må bra. Och jag måste lära mig att må bättre och inte stressa så mycket, så meditaion 10 minuter om dagen kanske skulle vara något??

Nu ska jag börja göra mig klar för jobbet så jag har det gjort. Have a nice day. Ciao


magont

Måste erkänna att jag är i en dålig bloggperiod just nu. Har varken lust eller ork att skriva något.

Igår var jag och kollade in Sofia o Simons lägenhet, riktigt mysig. Blir nog bara bättre sen när ni verkligen är klara. :)
Idag
har jag i alla fall varit ledig. Vaknade upp brevid min sötaste Robin, sen drog jag till stallet och red en sväng. Jag hade lite tur där med vädret, solen började lysa lite när jag precis skulle rida iväg. Sen när jag var på väg hem kom det några stänk.
Imorgon blir det jobb mellan 11.3o-17.3o. Innan ska jag släppa ut hästarna så jag hoppas på bättre väder. Efter jobbet ska jag åter upp till stallet för att släppa in. Sen får vi se om jag ska vara en duktig flicka och tvätta bilen. Skulle verkligen behövas.

Vet inte hur jag ska lösa helgen. hmrf

Nu ska jag hoppa in i duschen och ett svar från Robin inväntas.....

 Ciao

.-.

Så fint väder !! Ska dra en sväng med cykeln upp till stugan och grilla lite. Sen blir det att ta bilen hem. Måste ha den imorgon bitti när jag ska upp och släppa ut hästarna.

Imorse vaknade jag upp vid Robins sida. Det var mysigt. (: Blev på bra humör också eftersom solen lyste.

Grattis mormor på namndagen. Min egna skyddsängel. ♥

its just an illusion baby.

Jag är så himla trött. Orkar egentligen inte skrva men gör det endå. Märkte idag att, när jag träffar henne ska allt vara på hennes villkor och jag pallar inte. Jag orkade inte ens hålla leendet uppe när hon kom upp förut. Visst, vi bytte några ord men inget mer. Å andra sidan är det en till som är så. Det känns som att jag inte borde vara där. Att jag inte passar in. Jag orkar inte bry mig ifall hon kommer in och är glad eller sur. Vill hon prata med mig så får hon men jag tänker inte lägga ner enegri på en person som är så tråkig.

 Idag har jag jobbat en kort dag. Jätteskönt eftersom det har varit så fint väder idag. Slutade halv 2 och åkte hem och bytte om. Sen drog jag till stallet och vårstädade och tog sönder ett bord och fixade med allt nya saker jag fick härom dagen.. Hade med mig en ta-med-kaffe upp och satte mig i solen och solade lite.Det slutade med att jag var där i 4 timmar. Men nuså, är det fräscht vid min plats i alla fall. Och jag vill ha pengar så jag kan köpa mig en transport. Vill ganska gärna kunna åka iväg och träna. Jag sa till Madde att jag tyckte att vi ska åka iväg på några träningar och tävlingar, så fick jag reda på att Grevagården har bytt underlag till hoppunderlag så SQHA kan inte ha sina tävlinhgar där. I alla fall inte inne i ridhuset. Men men, något måste det ju bli tycker jag!!!

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kalla kaffe. Sen blir det att dra en sväng med dammsuganren i mitt rum. Har nämligen fått några husdjur på besök. Efter det, duschen.. Ciaooo

RSS 2.0