nu går flyttlasset.

Mot stan.. Inte till stan men nästan i alla fall. På fredag gäller det att alla håller tummarna för mig och Charlotta och min kära Blacken. Han ska flytta stall till en början, bara 2 månader. Och om allt funkar bra kommer jag stanna kvar. Allt är nog bättre där än i mitt nuvarande stall. Finns många fler hagar, en paddock att rida i, utsläpp vardagar och allt basfoder. Så jag klagar inte än. Hoppas bara på att min ängel passar in. Så imorgon förmiddag ska jag upp till stallet och plocka iodrning på transportskydd och allt som ska med.

Nog pratat om mina nya planer. Idag var det jobb mellan 9 och 14.30. Efter det drog jag och Robin till IKEA för att inhandla lite allt möjligt. Efter det blev det glass på McD. Den va inget god.. Bläää.. :P

Lilla Ellen har ju varit här idag med och duschat ner morfar ( min pappa ) haha.. Det va lite kul. Men just nu är det så himla varmt så jag ska ta mig en mindre varm dusch.

 Ciao

Söndag idag?

Neeeej.. Det är ju bara Lördag. Tack för det för jag vill vara ledig en dag till i alla fall. :)

Igår var det bröllop, fint fint!! Säger bara att det va grymt med chokladfontänen. Jag tror nog att ingen kunde hålla sig borta från den när det var dags för bensträckare. höhö.. Men det va vackert.

Idag fick jag vakna upp brevid min underbaring till pojkvän. Vi åkte upp till stugan för att äta upp lite rester sen igår.. Mycket gott, mycket gott. Körde hem Robin till hans bil som stod här hos mig. Sen hade jag så jäkla tråkigt och jag ville umgås lite med min famlij. Vi drack lite kaffe och jag hade min bästaste bok med mig. En kopp te och sen kunde jag inte sluta läsa. Den är ju såååå bra. Nu dricker jag lite kaffe och snart ska jag dra mig mot Robin, i min blå lilla räser.


Imorgon... Vet jag inte. Ska nog åka upp till stugan/stallet och köra in lite spån. Så ''saker och ting'' blir nöjda.

Har börjat fundera. . . Jag vill nog innerst inne inte göra mig av med honom, Han är ju min ögonsten. Har jag verkligen tappat intresset för hästar? Måste grubbla vidare... fäller en tår för honom, för att jag älskar min häst!

grattis chefen på namnsdagen. (:

Ciao

Mi'sommar

Ja, Hej hej,...

Jag skulle ha skrivit igår.. Blev inte så..! Jag började skriva på ett inlägg, blev jättelångt. Sen när jag skulle publicera det så fanns det inget inlägg.. Blev lite smått sur till en början men jag gav det en.. Två chanser till. Sen blev jag så arg på blogg.se så jag struntade i det..

I alla fall...
Jag sitter här hemma nu. Malin och jag har jobbat själva idag. Var grymt lite folk! Så vi satt mest och blev irriterade. :P  Så vi stängde klockan 15 istället för 16. Men det va rätt skönt att få sluta en timme tidigare. :) Var ledig i Måndags också så då hängde Malin på till Linköping för att kolla på bil åt mig. HAHA.. Jag har köpt en av sveriges fulaste bilar. Så ser ni en blå (knallblå) bil så kan det vara jag. En liten nissan sunny. Men den duger gott och väl till lilla jag. Sen.... Skulle jag ha suttit hos frisören igår. Men så blev det inte. Hon var/är sjuk. Så Grattis Anna. Jag ska dit imorgonbitti klockan 08.00. Efter jag är klar där, om det finns tid, ska jag dra en sväng upp till Lövdalen och se hur dom har det. Och, klockan 14, sitter jag i Kyrkan. Återigen ett bröllop :) Hoppas det blir fint väder bara.

Nu ska jag se ifall min tvätt är klar för att hängas..
Ha en trevlig Midsommar allihop.
Ciao

p.s. Gratttis far på namnsdagen

Fredag

Fy fasan vad det ska regna då!! Fast jag kollade vädret och såg att det faksikt är på väg finare väder. (:



Annars snart ska jag iväg och kolla efter en eller alla böcker. Måste se ifall dom verkligen är bättre än filmerna.. Har ju i och för sig bara sett första filmen, men dom andra är ju på väg. bra bra. (: Efetr det blir det jobb mellan 13.3o och 18.oo.

Jag och Robin va på apoteket igår och skulle köpa en doseringssputa åt mig. Eller till hästen rättare sagt. Det dåliga var att dom hade bara för 5 ml... Hmm. Ringde till Sara och kollade ifall hon hade en, men icke. Så jag frågade grannen, och visst hade hon det. (: Undrar bara när jag ska ha tid att åka upp och testa en starka medlet på honom. Måste till och med ha hanskar på mig när jag gör det!! :S

Imorgon hinner jag nog inte blogga, eftersom Sofia m.fl. tar ju Studenten. :D Efter utspringet drar vi (Jag och R) till Sontorp och får fika hon hennes mor & far. Efter lite häng där, blir det förfest här hemma för att sedan dra ner mot hotellet och utgång med Sofia och några till. Ska bli sjukt kul. Hoppas jag i alla fall, är och har varit festsugen såå länge. :P

Men nu springer klockan iväg, måste byta om..

Have a nice day... I regnet. (:

Onsdag

Jag vet jag vet jag veet!! Jag bloggar väldigt dåligt just nu. Skäms på mig! :P

Min dag börjar med mensvärk till 3000 !! Vill bara lägga mig i fosterställning och sova med en varm vetekudde på magen. Men jag har tagit 2 olika värktabletter, så får jag hoppas på att det blir bättre.

Det har hänt lite saker i alla fall mellan mina inlägg. Vi ( Laila,Bosse,Mor&Far,CK &Sara,Ellen och jag. ) har varit på Kolmården vilket var trevligt. Det va kul att se vad Ellen tyckte om alla vilda verkliga djur. Själv tyckte jag såklart delfinerna impade mest på mig. Bilder kommer men inte nu, har inte tid nu. Sen har Robin och jag haft 4 månader (: Vilket jag tror och hoppas på att det blir många fler!

Idag blir det Linköping med Robin. Han ska till Biltema och jag ska till Hööks för första gången på år och dar'. Sen ska jag kolla efter en blus åt mamma, eftersom jag fick hennes som hon inte kunde ha. Sen ska vi väl kolla efter några studentpresenter till lite olika människor som springer ut på Lördag, och dit sa vi. Sofia vill också att jag hänger på ut till hotellet. Passar ganska bra eftersom jag är sugen på att komma ut och träffa en massa folk. Så det ser jag fram emot.

Måndagen började hårt för mig, fick ställa mig och jobba dubbel så lång dag än vad jag är van vid, 10½ timme är inte varje dag man jobbar. :P Nu ska jag göra mig iodning lite för jobb. Blir bara 4½ timmes jobb idag.

Slänger in en studentbild på mig och några från klassen, förra året. (:


Don't Cry Out

God Morgon.

Kom hem för en timme sen. Sov hos Robin inatt och fy för faan va dåligt jag har sovit. Helt otroligt!!!  Men jag överlever. (:
Igår käkade vi i alla fall från Angela. Gott gott. Sen kollade vi på ett avsnitt från Greys Anatomy.  Idag blir det jobb mellan 11 och 14 bara. Sen ska jag upp och rida en sväng om vädret tillåter. Vill bara ha en egen bil så jag kan ta mig vart jag vill, när jag vill. Är så himla trött på att inte ha bil. Så nu ska jag hänga blocket innan jag ska iväg till jobbet.

If you were the wood, I'd be the fire.
If you were the love, I'd be the desire.

1/Juni/2009


Robin mobbas !!!!

Ses imorgon Sara (:

Nu ska det kollas på Grey's Anatomy. Och Lindy, Jag förlåter dig att du inte har ringt ;)

Ciaoo.

RSS 2.0