God Natt !!

Nu är jag trött. God Natt. Hörs imorgon !! Ciao !!

Pizza med Bror min.

Har varit i stallet en sväng. Eller det var ju jag som hade stallet så jag fixade lite där uppe. Passade på att rida med innan det blev mörkt. Det gick väl sådär. Han var pigg men det har han all rätt till att vara. Har inte ridit honom på jättelänge. Har ju inte varit så kry om man säger så. Ska duscha snart med. Ska bli skönt. Sen blir det nog att slappa framför tv:n. Om det finns ngt bra att se vill säga. Och förut när jag kom hem från stallet stod min snälla bror och gjorde pizza till oss. Det blev faktiskt jättegott. -Med massviss med ost på.. mums !! =P



*Du sa, Det känns som att du är bara min. Ingen annan ska få låna dig. mm. Detsamma !!!

Äntligen äntligen äntligen =D

ÄNTLIGEN..... Är vi klara med vårat projektarbete. Fy fan va skönt måste jag säga. Det har varit så himla mycket nu på sista tiden. Äntligen är det över. Det är nästan värt att fira.. =P Men nu ska jag fira själv med att göra mi en kopp kaffe och städa FÖR MIG SJÄLV...!!!  =D  Och jag försöker få tag på min kära syster. Hon kanske ska komma hit så vi ska gå på bokrean. Skriver nog mer senare. Ciaoo !! =)

projektarbete.

Sitter i skolan nu och ska börja jobba med projektarbetet. Skitjobbigt. Men bara det att hela projektarbete ska just vi lämna in det klockan 14:00 idag. Men ingen annan. Men det var bara för att hon slutar vid tre. Morr !! =P  Sitter här men Malin i "våran" sal. Har ju 3 timmars rast nu. Suck säger jag.. Men nu måste jag börja jobba. Hörs sen. Ciao !!

Fredag i skolan.

Japp. Ska precis åka och hämta Malin. Ska åka til skolan. Usch usch. !! Har ont i magen redan nu. Hatar skolan. Dom vanvårdar mig(a)   =P  Skriver mer sen. Caioo !!

mitt h. idag.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Även om du i grund och botten har en god och stor människokännedom,
kan du inte alltid se, vad som döljer sig under ytan.
__________

Och..-Idag får vi äntligen pengar. Denna dag har jag längtat efter !! =P

God Morgon.

Har precis gått upp..- Så skönt att sova men också skönt att vakna =)  Ser ut att kunna bli fint väder idag. *hoppas* Då kanske jag kan rida ikväll. Och idag i skolan. Usch !! Jag börjar kl 09:55 och slutar den lektionen 10:50. Sen har vi 3 jävla timmar rast. Men jag har ju lite att göra. Att jobba med projektet. Fy f**n säger jag.  Och idag kommer Mor och Far hem. Dom har varit i Sthlm en sväng. Kan vara så skönt ibland att bara vara själv hemma. Då kan man ju göra i stort sett vad man vill och hur man vill. =P Men nu ska jag göra mig i ordning. =) Ciao !

hum. God Natt

image134



image135

























Japp.. - Nu blir det att sova för min del.
Det är ju så skönt. Speciellt i en skön säng.. haha
Eller vad säger du Bus ? hahaha..
Ciaoo !! =)

Trött och sliten.

SItter här nu igen. Kom precis hem från Jessica. Måste säga att de andra har gjort ett bra jobb idag. Tack tack =) Har lite att ta igen. Ska skriva 6 stycken till loggböcker. *suck* Sen blir det nog sängen för min del. Var ju hos Syster, Christan och Lilla Ellen tidigare idag. Det var lika trevligt som alltid. =) Och imorgon blir det att gå till skolan. Eller..-hehe. Åka bil =P Så imornbitti kan jag sova lite längre. Börja inte förns 10:00. =D Men nu måste jag skriva. Bye bye !!

Stackare,

Jag tycker så synd om Ellen, hon är så sjuk. Lilla gumman. Kom precis innanför dörren. Ska bort till Jessica NU, för att börja skriva på min loggbok. Usch. Hatar projektarbete. Så jag skriver nog mer senare när jag har kommit hem.. Ciaoo.!!

*Lyxfrukost med Bus.

Japp. Det kommer det strax att bli. Ska åka och köpa färska frallor och dricka  något gott till. Sen blir det att åka upp och hämta ved sen Tjällmo. Sara skulle ha kommit hit idag men Ellen var lite sjuk så de skulle till BVC idag. Och..- Jag ska få så himla god mat där sen för att jag var snäll och hämtar ved åt dom. Raggmunk. mmmums !!! Nu ska Bus och jag gå ut i detta underbara väder =) Så vi hörs senare.. Ciaoo !!

Onsdagens God Natt.

Har kollat på Greys Anatomy.. Det var bra.. Men nu ska jag gå och lägga mig. Måste vara utvilad tills imorgon.. Jag ska ju vara barnvakt åt Ellen ett tag pådagen. Har inget mer att skriva så jag säger God Natt nu. Och Sov Gott på Er. Ciaoo !!

Busa med Bus. =)

SItter här med Bus och muppar lite. Hon ramlade nyss av stolen för att hon var så trött, Det var lite roligt. =P Har nyss ätit också. Det var jättegott.. =P Det var ju jag som lagade maten..- haha.


Hemma igen med huvudvärk.

Sitter här med Bus och har precis gått från typ Brandstationen. Lämnade tillbaka bilen till hennes Anentte. =) Tack för lånet. =P Ska starx börja med maten. Idag blir det Kyckling till mat. Och Bus ska äta här idag med =) Senare ska vi gå bort till Netto för att köpa lite grejjor till Ronnys & co. spelkväll. Får se hur jag mår senare om jag orkar gå på projektmötet. Men jag vet att jag måse nästan göra det. Kom precis hem från stan annars. Bus och jag gick på stan medans vi väntade på Ronny. Hon köpte ett par byxor.. Sådanna som jag också vill ha =( Har inte råd. Sen köpte hon ett par nya skor också. Ska nog göra mig lite te nu. Skriver mer senare. Ciaoo !!

God Morgon.. Onsdag.

Sitter här och väntar på att kaffet ska rinna ner. Sen ska pappa, Jag och Bus spelar poker.. Kan ju inte gå på min praktik eftersom jag är sjuk. Mår inte så himla bra heller för den delen. Men jag ska nog i alla fall köra in Bus och Ronny till stan. Det lär ju bli Mc.D i alla fall. Men det gör inget. Det är så gott. =P Vi ska göra oss iordning snart. Ska åka vid 10. =) Fast först blir det kaffe. Sen ska Bus få uppdatera sin blogg med =) Skriver mer sen ..




Dricker te.

Sitter här nu, Körde hem Bus precis innan jag hämtade pappa från jobbet. Ska köra in Bus och Ronny imorgon till stan. Får inte gå på praktiken eftersom jag är sjuk. Så jag ska ta igen de dagarna sen på några Lördagar. Det gör inget eftersom jag har så himla kul när jag är där. =) Funderar på att lägga mig. Ska ju ändå upp tidigt imorgon för att först köra pappa till jobbet antagligen och sen upp till stallet för att släppa ut hästarna. Så jag säger nog God Natt nu. Tror jag.. =P Ciao !!

Bus rester =P

Sitter här med Bus ytterligare en gång. Nu har hon ätit lite mat. Och jag får hennes rester. haha.. Nej med är gott.. =) Annars börjar Gossip Girl om 40 minuter. Ska poppa popcorn tills dess .. Gott gott. Men just nu sitter vi och lyssnar på lite Skön musik bara.. Sitter och slappar och muppas lite =P


image132



i dont wanna be like this.

Sitter här med Bus och slöar.  Vi ska ju se på Gossip Girl ikväll. wiie. Det är så himla bra. Får bara inte missa det. Ska strax gå bort till Netto för att köpa mat till Bus. Jag har inte mycket att skriva om just nu,  Känner att jag har hamnat i en svacka, Skitjobbigt. Även om jag försöker att le, känns det inte som om det kommer från hjärtat, Känner mig också ensam men jag vet att jag inte är det. Fan jävla livjävel. Att det kan vara så himla jobbigt att andas ibland. Vet också att jag inte borde skriva såhär men jag måste skriva av mig. Annars blir det bara värre. 

This time was different,
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked outta my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptons
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me
cry

Blir nog bättre till kvällen.. Hoppas jag i alla fall. =) Skriver mer sen. Ciaoo !!


Vilka läser ?

Vet inte vilka alla är som läser min blogg.
Skulle vara lite kul att få reda på ..  =)

Så ni kanske kan skriva en rad ? hihi..


Sjuk igen.

Japp. Min älskade Mor har smittat mig. Så jag var sjuk hela veckan innan lovet och halva lovet. Och nu är jag sjuk igen.. =(  Der är ju jättekul att vara sjuk.. Inte. Så jag ska gå till min praktikplats sen och se om dom vill att jag ska komma imorgon. Fan. Äckliga förkylning. Jag vill ju ha praktik.  Annars då. Jag har skruvat dit handtagena på köksluckorna. Vet inte om jag orkar hålla på idag. Har sån huvudvärk. Skriver mer senare. Ciao. !!

http://www.overnaturligt.se/

Goda egenskaper

Lejonet är generös och trygg, och har ett charmfullt sätt som gör dig uppskattad av många. Du utstrålar en stolthet över dig själv och vad du gör i livet.

Du har klara drömmar och visioner och ofta når du också dina mål, genom envishet och stark vilja. Ingenting är omöjligt för dig, det tar bara mer eller mindre tid.

Du är ödmjuk och tillgiven inför livet och har en förmåga att också uppskatta andra människor för vad de gör och säger. Du är född till ledare och kan organisera så att uppsatta mål uppnås.

Mindre goda egenskaper

Trots Lejonets generositet kan du ibland ändå uppfattas som självsäker och alltför egoistisk. Du håller gärna hårt på din integritet och har en tendens att ibland se ner på "svaghet".

Din stolthet kan ibland göra att du har svårt att ändra uppfattning i någon fråga. Din envishet är då egentligen till din nackdel. Din natur av att vilja vara i centrum gör att du ibland känner av en makthunger, vilket inte talar till din fördel.

Du är en njutningsmänniska och tenderar slösa lite för mycket ibland.

Så tänker du

Du har en mycket stark vilja och drivs av beröm och uppskattning. Om du stöter på motstånd eller attackeras orättvist ryter lejonet till inom dig.

Du tycker om att njuta av livet och gör gärna vardagen till en fest. Traditioner och familjekänsla ligger dig varmt om hjärtat och du har en hög moral, något du också förväntar dig hos dina närmaste.

Yrken du passar inom

Dina goda ledaregenskaper gör dig till en mycket bra chef. Du har förmågan att sätta upp mål driva igenom dem så de verkligen uppnås.

Du trivs bra i ett självständigt och kreativt yrke där du får nytta av din skaparglädje. Du gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

Exempel på yrken kan vara lärare, skådespelare, reseledare, politiker och psykolog.

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har en mycket romantisk syn på kärleken. Genom din charm får du lätt kontakt med människor och du faller mycket lätt för smicker.

Du älskar att bli uppvaktad och ompysslad, men lika mycket att få ge av din egen kärlek. Din passion för den du valt att älska kan ingen ta miste på.

Du är väldigt barnkär och skulle bli/eller är en mycket god far.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Väduren, Skytten, Lejonet och Tvillingarna. Lite sämre förutsättningar har du med Kräftan, Vattumannen och Jungfrun.



finns inget skönare !!

Ja.. Nu sitter jag här igen. Har just tvättat av mig sminket och borstat mina tänder. Det finns nog inget skönare än att få komma hem och tvätta av sig sminket. Har gått utan smink hela lovet. Gött, gött. =P Vet inte hur det blir imorgon.. Om jag ska gå till skolan eller inte. Gick ju som sagt hem tidigare idag för att jag inte mådde bra. =(  Men det märker jag ju imorgon bitti. Bus ringde förut...- Bestämde att vi verkligen ska kolla på Gossip Girl tillsammans imorogn kväll klockan 20:00. =) Men nu ska jag kolla in sidan med horoskop. Kusligt  nog så brukar de faktiskt stämma in ganska bra på mig =P

Hemma igen.

Tidigare idag gick jag hem från skolan. Mådde inge bra alls. Hade början till migrän. =(  Det var så konstigt, för när vi kom till skolan var jag bara lite hes och förkyld. Sen när man kom ut i korridoren och hörde alla prata, så fick jag värsta spänningshuvudvärken. Inget kul alls. Bara att åka hem och ta det lugnt. Jag åt lite och tog lite tabletter så gick det över sen. Och nu har jag precis kommit hem från stallet. Det var bara Johanna som hade gjort sitt. Och det tog ett tag att fixa allt. Så var jag tvungen att mala en massa havre med för det fanns ingen kvar. Så jag fixade och donade lite så tiden gick ganska fort. =P Och annars idag har vi satt fast alla luckor klart. Nu är det bara handtagena som fattas.. Bara det dom hade skickat med fel. Typiskt Ikea säger jag bara. Så vi måste åka in dit för att byta till några längre. Kommer bli så himla snyggt sen när det verkligen är klart. =)

hah..- Jag frågade pappa och mamma innan vi började bygga det nya köket;
Jag : Ska ni inte byta tapeter också ? 
Pappa : Naejj, det ska vi inte.
Jag : Men alltså, Det kommer ju se jätteroligt ut om ni inte byter !! Det ska ju matcha. ( Tror Syster tyckte samma. )=P Det kommer se roligt ut annars. 
Mamma : Nej, Det är väl vi som bestämmer.
Jag : Ja, ja ni gör som ni vill men kom inte och klaga sen om ni ser att behövs.

Förut idag, när vi hade satt upp alla luckor och drack kaffe, så frågade jag igen =P
Pappa :  JOO..- Vi ska nog byta tapeter.. Om ett tag. Det blir ju helt fel annars.
Jag : Jaa..- Vad var det jag sa ? Ni måste väl tänka efter lite, så det blir bra  =P
Och pappa bara skrattade och skakade på huvudet.
Mamma från datarummet: Det där hörde jag !!!

Ni kanske inte förstår så mycket. Men det var lite roligt. =P


Nej..- Nu ska jag dricka kaffe och se hur långt Pappa och Fredrik har kommit. Sen blir det duschen för min del. Men jag skriver nog ett par rader senare. =P Ciao !!








Skolan börjar igen

Jaa.. Det tycker jag inte om. Funderade ett litet tag på ifall jag skulle vara hemma. Min hals mår Inget bra alls. Men men. Jag måste gå till skolan. Det är ju bara några månader kvar. Och jag måste söka jobb också. Vet exakt vart jag ska söka. Hoppas bara att det inte är försent !! Men nu ska jag äta frukost. Hörs sen. Ciao !!

knäpp.. *

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig än. Men nu ska jag verkligen göra det. Ska bara borsta gaddarna först =P Bye bye. !! Ha en fortsatt trevlig kväll / natt,  ni som är vakna. =)

*Han är knäpp som vill gå tillbaka till ett misstag ?

tidigt god natt.

Idag har det varit trevligt. Har haft lite folk här som har hjälpt  oss med köket. =) är snart klart. Men just nu sitter jag och pratar i telefonen med Bus. Måste fan gå och lägga mig, sitter här och halvsover. ´Så vi hörs nog förmodligen imorgon bitti. God Natt, God Natt. =) Ciao !!

tillbaka till det vanliga imorgon.

Usch. Är trött. Och så börjar skolan imorgon också..!! Me don't like. Men vad ska man göra åt det. Fast det kan nog ändå bli ganska skönt. Att få komma upp skapligt och känna att man har gjort något på dagen. Ska ringa till Bus senare också. Se vad hon hade för sig sen igår. Får se om det är så himla kul i skolan. Men men. Hörs kanske sen. Ciao !!

finaly a kitchen.

Har inte suttit vid datorn förns nu. Har haft fullt upp näst intill hela dagen. =P Håller nämligen på att sätta upp väggskåpen nu. Eller Fredrik, Pappa och Christian jobbar.. =) Nu börjar det i alla fall likna ett kök. Och nu har vi lite paus. Sara och pappa är och hämtar mat. Ska bli gott, är ganska hungrig. Och senare blir det att åka till stallet. Han har nämligen ingen mat. =/ Men nu ska jaga hjälpa till att bygga ihop lådor och sätta upp luckorna. =) Hörs senare !! Ciao. =)

ännu en lördagkväll.

Alltså. Min hals dödar mig känns det som. Har jätteont i halsen. Tack Malin, det var trevligt ett tag där. Om deras små husdjur.. -haha. Ska nog gå och lägga mig nu. Är inte såå himla trött men om jag ska orka med imorgon så borde jag lägga mig. Ska ju åka hit och dit och det blir ju förmodligen jag som kommer få köra. Min Far är ganska lat av sig sådär..
Men nuså..- God Natt på Er !!

image131


Ciao !!


meeh va f**n

Oh.. Nu mår jag lite illa faktiskt, Jag har ätit smörgåstårta med resten av familjen.. Och det blir inget festa för Bus och min del. =( Hade sett fram emot det .. Det är liksom den sista dagen på lovet som man kan festa och nu när man har tid också.. Men jag antar att jag har inget annat val än att vänta på Bus 20-årsfest =P Den är ju i och för sig om två veckor men jag kommer antanligen vara ganska trött.. Eftersom jag har stallet den hela dagen .. =(


Buus. Vänta bara. Vi ska festa. Kan jag lova. Och du slipper inte undan. =P Elsklingen Loves you.

Sitter här med Bus. =)

Bus sitter och läser och ritar i min Elloskatalog. =P Hon är nog lite uttråkad ser det ut som =P Vi kanske ska festa lite ikväll. Hoppas jag i alla fall. Men vi se hur det blir med det.. Men nu ska vi nog ut och gå strax. Skriver mer sen.  Ciao !!

Malin och Lindy. =)

Har nyss ätit lite. Jag var sjukt sugen på något förut.. Höll på att gå i taket  =P Men det gick över när jag hade ätit lite kebabpizza. =) Men jag kräks nog snart på ikeas kök. Inget funkar som vi vill =P Ska strax åka iväg för att först hämta upp Lindy och sen Malin från jobbet. =) Och ikväll blir det nog lite fest. Förhoppningsvis. =) Ciao !!


boooring,

Jag har ganska tråkigt. Jag kan inte diska för att pappa har stängt av vattnet. Och jag kan inte plocka undan. Eftersom.. Vad ska jag plocka undan. Det finns massor att plocka men vart ska jag lägga det ? =P Men jag kommer nog på ett sätt så jag kan få det att se ut som att det finns lite mer plats. Rev ut resten va köket igåt. Det var roligt. Det ser ut som jag vet inte vad !!! Jag får snart panik. =P Men som tur är, kommer Stefan hit imorgon och drar el. Sen kan vi göra klart hela köket. =) Ni kanske tycker jag tjatar om det där himla köket men jag är så glad över att mamma och pappa verkligen har insett att det var verkligen på tiden att köpa nytt.  Men nu ska jag äta. Mina rostade mackor blev precis klara. mums. =P Hörs senare förmodligen. Ciao !!

God morgon God morgon.

                                                                                                                           image103
                                                                                                                                 
                                                                                                                        
                                                                                                                          
Sitter här och är lite halvt sjuk igen. jippie !! -not- Himla mamma har smittat mig igen. Annars så kom nyss pappa och jag hem från stallet. Funderar på att gå och lägga mig ett tag till. Klockan är ju bara halv nio. Men jag lär ju behöva det om vi skulle festa lite ikväll.    
      

                   








                                                                                              

ett tag till-

Sitter här med bus (Lindy)  Ska strax följa henne hem. och som tur är följer Malin slipper jag gå aldeles själv sen :) Lindy är överlycklig att Malin ska med hon har saknat Malin :) Imorgon blir det upp tidigt och släppa ut hästarna, är redan nu jätte trött, men kan ju inte låta Lindy gå helt själv hem, det går ju inte! hehe..Så idag har jag rivit lite mera kök, tog lite bilder som kommer upp sen,men nu ska jag dra mig. måste hem till Lindys mamma först och hämta kläderna från tvättstugan,
Men alla ni ha en underbar fredags kväll :)

just nothing.

=( Jag har haft sönder mina sköna mysbyxorJ**la Ikea-köket, Gick emot en stålgrej..  I alla fall. Nu går det framåt med vårat kök. =) Och senare ska Lindy och jag ut och gå. Det ska bli skönt. Har inte varit ute och gått på ett tag. Förutom då med Fanny och Jessica och Lindy  =) Och tidigare idag åkte vi ju till Emelie för att börja skriva på projektrapporten. Åh. Jag tycker inte om det längre.. =(  Men det måste ju göras tyvärr. Synd att jag inte tänkte på det för jag och Malin hade ju börjat skkriva på rapporten i skolan. Och skolan är ju inte öppen. Men men.. Nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag ställa mig i duschen. =P

image122

Ciao !!

Fredag. Mornin'

Ja, fast det var ju ett tag sen för min del. Gick upp vid halv 7- Släppte ut hästarna. Kom väl hem vid kvart i 8, åt frukost och började skruva igen. Jag kommer väl drömma mardrömmar om skruvar och skruvmejslar snart. haha. Nej då !!. Sitter och dricker mitt kaffe nu. Ska strax iväg och hämta Malin för att åka till Emelie och fixa med det där himla projektet. Inget roligt längre. Bara det att nu kommer det västa med det. Skriva rapporten. Hmrf !!  Och med min blogg.. Så kommer jag nog inte skriva så himla mycket under de närmsta dagarna. Det är ganska mycket kartonger som står här inne i rummet. Kommer knappt fram alltså. Men nu ska jag göra min i ordning. Hörs om ett tag igen. =P Ciao !!

Äntligen.. =D

Idag har det var varit en rolig dag. =) För så vaknade jag ju i Tjällmo hos Syster & co. Sen hämtade jag Lindy vid klockan ett. Så åkte vi hem till mig och bakade bullar eftersom jag hade glömt att ta med en påse från Syster. =P Sedan kom Johan hit och väntade på att bullarna skulle bli klara. Efter det så åkte vi upp till Grosvad för att åka lite skridskor..- hehe. Lindy- Bambi på hal is. Dock en ganska glad och söt bambi  =) Johan var väl bäst av oss tre på att åka i alla fall. Men jag hade väldigt trevligt i vilket fall som helst. som sagt. Det måste vi göra om.!! Sen åkte Johan hem och vi åkte upp till stallet för att fixa och dona i stallet. Och Lindy fick höra det "äckliga" djurets ljud. Hon blev också lite skrajj.. =P Men men.. Sen körde jag hem henne till Ronny för att sedan åka hem och Äntligen börja skruva ihop The Kitchen =D Och..-Imorgon kommer jag nog ha lite bålsor i mina händer, Mor och jag har skruvat ihop 9 stycken hurtsar. Är nog inte van att arbeta så hårt .. -haha. Men nu måste jag sova. Ska upp för att släppa ut hästarna imorgon bitti !! Så... God Natt på Er,

image130

                              Lindys och mina fina bullar =)
                                                                Ciao !!

Onsdag. God Morgon på er !!

Sitter här med Syster Sara. Ska strax gå till affären och handla lite kaffe  =) Sen efter det ska vi hämta lilla Ellen på dagis. Sen efter ett tag blir det för min del att göra mig iordning för att åka hem till Finspång. Ska hämta upp Lindy när jag ändå åker förbi, så ska hon få sina efterlängtade bullar som Sara har bakat =P Senare idag så kommer ju vårat efterlängatde kök. =) WIIE. Är så glad att vi äntligen får det. =D Men nu ska jag klä på mig lite bättre kläder. Hörs sen.

image129


Ciao !!




I tjällmo.

hehe.. Sitter med syster här och uppdaterar min blogg. Har kollat på lite bilder. haha.. Klockren bild på mig.. Ni kan vara lugna. Det är Christian som har kastat i mig i Ellens säng. Ha nty ckte att jag skulle ligga där ett tag.  =)
Men nu ska vi fika med nybakta bullar och kaffe. Hörs.. Ciao !!




image128


Och en bild på min knasiga syster!!


Onsdag. God Morgon.!!

God Morgon på er !! Sitter här medl Lindy i min famn och har nyss ätit frukost =P  HAHA...- Nej då.  Hon sitter här brevid mig och ska platta sitt hår.. Från en sak till en annan. Igår kom Fanny hit och gjorde oss sällskap vid halv 8. hehe.. Vi moffade lite popcorn till Gossip Girl. =) Det var trevligt. Sen var vi ute och gick en sväng. Det var skönt. Men nu måste jag ta och göra mig i ordning för jag ska åka till Syster Sara & co. Ska vara barnvakt. Så jag skrievr nog mer ikväll sen. =) Ha en bra dag alla ni =) Ciao !!

Muppas med Lindy heela kvällen och heela morgonen.

JAPPS !!!  Men vi ska strax ut och gå våran sväng. Sen blir det Gossip Girl klockan 20:00. =) Annars förut åkte jag till stallet och fixade mina grejjor.Orkade inte rida idag. Saknade inspiration för dagens egentliga pass. Det passet får bli en annan vacker dag.


   Ciao !!


Fullt upp.

Japp. Ska strax åka och möta Lindy. Tar cykeln så man kommer någonstans någongång =P Ja Sofia. Vi kan ta en fika någon dag. Men jag vet inte när jag ska ha tid. Idag finns ju inte mycket tid över. Och imorgon. Det skulle väl vara då i så fall. Och på Torsdag kommer jag hem från Syster och sen då på eftermiddagen har jag stallet så då finns ingen tid över. Sen på fredagen. Då blir det väl att montera kök. Men då skulle det också kunna gå. Men på Lördag kan jag. Då har jag verkligen inget planerat.Men då komemr det största problemet.. Inga pengar. Får tigga lite av pappa =P hehe. Nejdå. Det ska jag inte göra. Jag kan nog skrapa ihop till en kaffe åtminstone. =)  Men vi får höras av gumman. Nu ska jag dra.. Ciao !

hmrf.

Sitter här med färg i håret. Har nyss färgat mammas hår. Fast det jag har i håret.. Funkar inte..  Skulle ha tagit blekningsfärg. Men vi tog blonderingscreme. Funkar inte så bra.. tyvärr. Hade nog blivit snyggt annars. Ska nog tvätta ur det här och åka upp till stallet istället. Så jag skriver mera sen. När Lindy är här =)

Tisdag, God Morgon.

Kom hem för ett tag sen från stallet. Har släppt ut hästarna. Och usch vad ont det gjorde.. En av hästarna puttade till min vänstra arm när jag skulle ta på grimman.. aj aj. Min P-Stav satt visst där. haha.. Funderar på att ta ut den. Jag har ju liksom ingen nytta av den just nu. Men men.. Back to work. Idag ska vi riva ännu mer kök. hihi.. Det är lite spännande faktiskt. Fast jag får inte glömma min älskade häst heller. Ska upp dit med. Och idag ska jag verkligen dit. =) Sen kommer Lindy hit ikväll. Vi ska se på Gossip Gril. mm. Så himla bra serie. Men nu ska jag plocka lte. Hörs sen. Ciao !!


Godnattens.

Ja. Det är nog det för min del. Är ganska trött. Har rivit bort halva köket idag och sen nu har jag varit ute och gått med Lindy, Fanny och Jessica. =) Först mötte jag Fanny sen gick vi med Lindy en bit hem mot Ronny.. Sen gick vi en liten extra sväng vid sjukhuset. Sen gick vi till Jessica och så gick vi en sväng. O.S.V.... Sen för det andra ska jag upp tidigt imorgon och släppa ut hästarna. Så nu ska jag bara borsta mina tänder och gå och lägga mig.  Sen är det inte säkert att jag somnar. Ska nog kolla lite på tv först  =P  Men jag säger God Natt i vilket fall som heslt. Ciao !!

 

                                                                 Och Lindy är brunett igen =)

hum.. =P

Nuså.. Nu har vi rivit ganska mycket. Nu sitter jag och väntar på att Fanny ska ringa så vi kan ut och gå. =) hehe..-Allt är på olika platser nu. Man hitta inget. Även om man ställde en sak som man skulle ha. Man hittar den inte. haha..



pappas peppriga.

"Pappas peppriga Kycklinggryta." Den är gudomligt god alltså. Det var nog en av de godaste grytorna jag ätit på länge. =) Och min bror som vanligt; Fan det är var jättegott, det har du gjort bra. Fast jag tog ju över mamma förut så det blev jag som gjorde maten. =P Fast det var hon som hade i alla grundingredienserna. Sen skötte jag resten. Har precis diskat bort efter vi åt. Så nu sitter jag och väntar på att Mor och Far ska komma hem så vi kan Riva, Riva , Riva köök =P haha.

(=

hm. Blev inget stall idag. Det får bli imorgon. Hoppas bara på att det kommer vara fint väder då. =) Stod på balkongen förut och drack kaffe och solade lite. Det var ju ändå 13 grader varmt i solen. Sen idag har mor ch jag plockat ur alla skåp och lådor på höder sida av köket.. Dom ringde förut från IKEA och sa att köket kommer på Torsdag mellan 15-21.  wiie. Både mamma och jag började skratta.. hehe. Så det blir att riva den sidan senare med pappa. Men nu ska jag hjälpa mamma att laga mat. Det blir "Pappas peppriga kycklinggryta" Så himla gott. Sen hade dom köpt boil in bag ris. Se om det funkar. =P Gott förhoppningsvis i alla fall. Hörs sen. Ciao !!

blandat.

Usch. Vaknade av en "mardröm". Om att jag skulle byta praktikplats. Från Café P2 till en Skola.. haha. Och jag skulle ha en handledare som jag har haft på tidigare platser. Hon är faktiskt en mardröm. aja. Nu ska jag äta frukost. Senare ska vi riva lite kök igen =D Fast först ska nog pappa och jag upp till stallet. Så jag kan rida lite också. Får se om han har förändrats, eftersom jag har ändrat lite på fodret. *hoppas*

*Syster Sara.. Jag Älskar Dig med. Och de andra 2 med =P Även om jag vet att man inte ska skriva tillbaka på dumma komentarer så är det så himla svårt att låta bli. Så jag var tvungen att skriva lite. =P

             

Här är de 3 jag tycker om Vääldigt mycket =)

Jag är så lat

hmm. Har inte så mycket att skriva.. Att jag är trött kanske.. hehe. Känns som att klockan är massor. Men den är ju inte det. Ska gå ut och köra in lilla bilen i garaget nu i alla fall. Sen imorgon ska jag tvinga mamma att vi ska plocka bort massor i köket. =) Sen måste jag upp och rida med. Jag är så lat. Nu är det ju faktiskt ljusare ute. Så himla skönt. Äntligen. Vill bara ha sommar. Så man kan sitta i den sköna solen och sola =) längtar..



Först nu.

Japp. Först nu skriver jag !! Jag hat varit i Linköping och i Tjällmo hos Syster & co. Vi åkte en sväng till IKEA, hon skulle köpa ett rött litet bord med stol till. Jättegulliga möbler. =P Och nu när jag kommer hem så har pappa börjat riva kök.. Blev lite glad .. hihi.. Det kommer ju Förhoppningsvis nu på Torsdag. =)  Men nu ska jag äta något innan jag drar upp till stallet och släpper in hästarna.. Skriver nog mer sen. Ciao !!

Melodifestivalen =)

haha .. Ola gick vidare.. now i'm happy  =P Ska ringa och rösta nästa gång.. Han är ju så snygg..! Synd bara att min blogg är CP.. Kan inte lägga upp bilder.. Vet inte varför det inte funkar.. =(  Men men.. Just nu sitter jag och pratar lite med Lennie på msn. Han säger att jag kanske inte sköter min dator bra..så det är därför det inte går att lägga in bilder. inte vet väl jag. Jag kan inget om datorer =P haha.. (a) varför dåå ? haha !! Måste nästan gå och lägga mig snart. Ska upp tidigt imorgon till tottisarna. =)


blablaa

Nu har Ellen, Sara och Christian åkt hem. Det var trevligt att träffa dom. =) Alltid.. hehe..- Skickade iväg ett sms till Karin också. Så vi betämde att vi ska ta en fika någon dag nästa vecka. Ska bli kul att träffa henne. Sist i träffades var på Ellens födelsedag. Och imorgon ska jag till Linköping med syster. Men först ska jag upp till stallet och släppa ut hästarna. =) Sen i veckan får vi se om jag kommer se ut som bambi på hal is =P Ska förhoppningsvis åka skridskor =)



image123


Min älskling tidigare idag i solen och äter rötter =P


lite trött.

Man blir trött av att vara barnvakt. Jag är lite trött nu faktiskt.. Fast nu kom Sara och Christian. Ska fika.. Puss hej !!

blue berry broken. -haha

Japp.!! Jag håller på att göra en blåbärspaj..-mums. =) Ska bli gott sen. Ska bara skicka iväg pappa så att han kan köpa marsansås till den sen. Så himal gott. Så konstigt. Jag har nog perioder. först är det kladdkakor som gäller. Men nu har jag gått över till blåbärspaj. Vill ha lite sommarkänsla i vårsolen. =P mmmums !!

tänka efter ?

såå.. Nu har jag städat lite. Så nu ska jag åka upp till min älskade häst ett tag. Måste var hemma igen tills klockan 2. För då kommer Sara och Christian hit =)


image122




* Örebro och Norrköping. Säger det er något kanske ?


okejj.

haha.. ja okej. Jag ska ge upp att leta efter en kille bara för att ha ? Jag vill inte bara ha en kille för att ha..!! Vad vet du om vad jag tänker eller känner ? Jag tycker du/ni ska ge upp som tjatar om det. Du är inte perfekt du heller.. Så Ge upp själv !!! ok ?


Annars då ? Jo Ellen somnade igår vid 8 och imorse vaknade hon  vid 7.. Hon var så ledsen igår. Tyckte så synd om henne när jag skulle iväg. Men idag verkar hon vara på bättre humör..  =) Ska kanske åka upp till stallet en sväng sen. Och umgås lite med min älskling. Men nu ska jag dricka upp mitt te ! Ciao.

frågetecken..

Men då kan ju du "Anonym" förklara för mig vad det är jag ska ge upp ? För att om du tycker om att trycka ner folk, så kan du sluta med att försöka trycka ner mig. Eller bara sluta läsa min blogg. ??

lerig i solen

Usch.. Gick nyss upp. Med jordens huvudvärk. Har knappt sovit något inatt. Jobbigt jobbigt. Tänkte att jag skulle skriva några rader innan man kanske ska åka och hämta Ellen. Trots att man är sjuk. Fast idag mår jag lite bättre i alla fall. Hoppas bara på att jag är frisk tills nästa vecka- Har lite att göra då. =P  Nu ska jag gå och dricka lite kaffe. Hörs senare förmodligen. Ciao !!

image121


                                          Min älslking i solen.. Lerig som jag vet inte vad =P  ♥

fegis =P

Sitter och pratar med Lindy i telefonen. Hon vill att jag ska ska ringa någon filur som har ringt hennes mobil och hon vet inte vem det är !! Men nejdu. Jag ringer då ingen såndäär.. -haha !! Men nu ska jag fortsätta diska. =P Sen ska jag gå ut och gå en liten sväng med Malin. Så man kan få lite frisk luft .. =)

Trött på folk.

.-haha. Greys Anatomy är så himla bra. Visst.. Jag "missade" första halvtimmen igår. Ångrar det. Men inget att göra åt nu.. Oh. Är så himla sugen på något. Ska nog göra chokladbollar sen. Men nu ska jag kolla klart på Glamour.


Desperat efter en ros ? Efter kärlek ? Ja det kanske jag är. Hade ett ganska bra förhållande i ca 3 år. Får man inte saknad att ha någon ? Men jag väntar i alla fall. Bara för att du som skrev kanske har det perfekt !! jaha. Kul för dig. Om du inte kan säga vem du är så håll din jävla komentar för dig själv. !!

hjälp. . .

Jag är så förkyld och det är så himla jobbigt. Ska gå och lägga mig nu. Ifall att jag inte kan sova senare inatt. Då är jag ändå lite utvilad tills imorgon bitti när jag ska släppa ut hästarna. Och...- Alla hjärtans dag imorgon. Vem ska jag tillbringa den med ? Ingen. =(  Mig själv. Men men. Kommer jag få någon ros.? haha.  Nej jag måste gå och lägga mig. Mår inge bra.  Och jag kommer nog dö av smärta när jag lägger mig ner slappnar av i alla fall. Vi fick nämligen 16 pallar spån upp till stallet idag. Så Jag, min bror och Hannibal-Sofia bar i 5 av dom. Jobbigt och ont i ryggen ? Jaa, en aning kanske !! =P


Får se om du ringer sen då ? =)

God Natt på Er !! Ciao.








usch pusch.

Sitter och väntar på att klockan ska bli lite mera.. Så min bror och jag kan ta vårat raggarvarv  =P haha..-till stallet. Ska släppa in hästarna om ett tag. Ringde nyss till P2 och sa att jag inte kommer imorgon heller =(  Vill ju det egentligen. Det är ju så kul att va där. aja. Ska till stallet nu. Ciao !!

13:e Februari.

Skönt. Nu har jag duschat klart.. Oops !! nästan 1 ½ timme =P Så nu ska jag göra mig lite kaffe. Sen ska jag kolla om man kanske kan beställa något från Ellos. Har hitta fina gardiner från bara 39 kronor. Och det finns ju jättesnygga tröjor med. Blir lite sur för att jag inte har några pengar. Eller pengar har jag ju men dom ska jag lägga på England. =) Snart bara 6 veckor kvar tills vi åker dit .. =)  Nej. Nu ska jag göra något åt min onda hals . . .

Du har fortfarande inte hört av dig. Det är inte likt dig ?

nothing special.

Visst jag är sjuk. Men när man väl vill följa med så får man inte !! Men alltid annars går det bra. aja. Blev bara lite irriterad. Jag vill väl också träffa lilla Ellen och Sara. !!! Ska kolla klart på Glamour nu. Sen ska jag duscha. En låång stund. =)  Kanske är lika bra att låta alla vara för en stund.. Ta en dag i taget ?

Sjuk.

Fy. Varför ska jag bli förkyld nu för ? Jag vill ju till Praktiken !! aja. Inget att göra åt. Får bara hoppas att jag är frisk tills lovet =P Och så typiskt. Jag har stallet idag men pappa är snäll och hjälper mig så det går fort. Ska kolla upp om någon har lust att släppa in åt mig. Har ingen bil ikväll.. hmrf !! Annars igår då ? Skulle ju ha kollat på Gossip Girl med Becca men hon skulle hem till föräldrarna. Sen igår ringde Lindy och undrade om vi skulle ut och gå en sväng och sen kolla på Gossip Gril. Så först gick jag och mötte henne sen fick jag reda på en sak. Blev lite besviken. Jag skulle ha gjort som du sa Lindy. Annars skulle det vara för sent.  NU är det försent !! Men dum som jag var gjorde jag inget åt saken. Så jag antar att jag får skylla mig själv.. Jag har faktiskt tänkt på dig mer och mer. Men då vet jag att jag kan sluta med det !! =(  Hur jävla svårt det än är. . . . ?

Jag önskar att jag kunde få leva i en film !! Vem skulle inte vilja det ? 


image103

Jag förstår inte ?
Har jag gjort någonting ?
Jag har sagt något fel, Gjort något fel ?
Varför ville du inte svara igår ?
Ville ju prata med dig... =)











The only one im gonna blame is, Me.    





förbannad.

Fucking jäva piss tråkigt, som jag har nu går fan inte någonsin att ha tror jag !

trött och irriterad.

Vill bara härifrån just nu. Eller att någon anna försvinner ett tag till. Ska ringa till syster och kolla om jag kan komma till henne någon dag nu i veckan. Och det blev inte lika kul i skolan idag som jag hade förväntat mig. Men på fredag kanske.. =P Men hoppas det blir att se Gossip Gril hos Becca ikväll. Så ska vi äta ngt gott till också =) Nu ska jag plocka lite här hemma. Hörs sen . Ciao !!

Tisdag morgon.

Sitter här helt yrvaken. Är skittrött. Sitter och läser tidningen medans kaffet blir klart så man kan äta frukost snart. Ja..-  Idag blir en intressant dag i skolan.  Eller vad säger ni ?

  









God natt.

Nu ska jag sova. Och jag ska sova som en stock =P God Natt på Er !!





en varm kopp te

Nu är jag hemma igen. Det var trevligt att träffa dig Sofia  =)  Tog en kopp te efter promenaden och diskuterade killar som vanligt =P Vi måste ses oftare. =P Simon var snäll som körde hem mig. tack tack. Slapp gå hem i det kalla vädret. Känns som att klockan är jättemycket men den är ju bara tio. Men jag ska nog gå och lägga mig i alla fall snart.. 


Vad är Respekt och Ärlighet för folk ?
Så himla mycket begärt och så svårt kan det inte vara att visa respekt för andra !!
Vet inte vad jag ska tro ?  Eller på vem och varför ?

Med Sofia och ett argt humör.

Sitter och väntar på att S o f i a =) ska höra av sig. Ska följa med henne till b-hallen och handla lite. Sen ska jag våldgästa henne och be om en kopp te =P Får se vad det blir sen. Kanske blir att gå en sväng. OCH.. Jag ska snacka med den lilla råttan imorgon. Varför alltid lägga näsan i blöt och varför inte leva ett eget liv ?OJ OJ OJ.. Nu är Anna ARG...

Vill ge upp hoppet, men ändå inte.. Orkar inte. Men ändå kämpar jag. ]

image119


Ellen tidigt tidigt i Lördags morse =) Så himla sööt.  Hon blockerade dörren för oss =P


image120


Och fina Sara mitt i snön. Från Svenska Rallyt  =) Me like


inte min dag idag.

Nej. Verkligen inte. Åkte upp till stallet en sväng förut. Tänkte att jag skulle prova att rida en liten sväng också. Men det gick åt helvete. Så jag gav upp.  Men Gunilla, Jimmy, Johanna och jag tog en fika i solen istället. Det var skönt =) Nu ska jag plocka i orning lite här hemma sen blir det duschen för mig.

____________

Jag skulle ha gett upp hoppet.!! För länge sen.
Varför trodde jag ens på dig en gång till ?

Enastående.

Celine Dion - This Time

One more hour burns
so scared of his return
that i can't sleep tonight
in this hospital light
what you call a tragedy
is just another day to me
for my heart beats with fear
as his footsteps draw near

the life i meant to lead
won't slip away from me

cuz this time is the last time
i know that my eyes have seen too much
this nightmare is not fair
and i've had enough
you break me, and as i bleed
you just say you're sorry
you call this love
but this time your lies
are not enough
this time

there's nothing left of this
your whispered words and empty threats
rip away the seams of what i though this would be
the last thread has come undone
to reveal what i've become
another victim of a poison love

i've been afraid for years
but that won't keep me here

cuz this time is the last time
i know that my eyes have seen too much
this nightmare is not fair
and i've had enough
you break me
to just say you're sorry
you call this love
but this time your lies
are not enough
this time

what remains a mystery
you can not have the best of me
so i'm taking back
all you took from me

cuz this time is the last time
i know that my eyes have seen too much
this nightmare is not fair
and i've had enough
you break me
to just say you're sorry
you call this love
but this time your lies
are not enough
this time

coffee queen

Sitter och kollar på espressomaskiner. Skulle vara riktigt kul att ha en egen. Dom är inte så dyra som jag trodde att de var. Men det blir en sak sen när man flyttar om man har råd då i och för sig =P Är hemma idag.. Hade fruktansvärt ont i huvudet hela dagen igår. Kunde knappt röra på mig. Hade det imorse med när Pappa och jag åkte upp till stallet för att släppa ut hästarna. Hoppas det blir bättre snart i alla fall. Sitter och väntar på att Syster Sara ska komma hit. Så att vi kan ta en kopp kaffe ihop åtminstone. =)


Nuså. God Natt !!

haha..- Kom precis in.. igen !! Fick hämta mor och far från jobbet. ( lastbilen ) Dom kom inte så långt. =P Dom skulle ju till Kalmar. bromsarna på släpet brann nästan upp så dom fick vända. Och jag som nästan precis skulle gå och lägga mig. =P Nu gör jag ett nytt försök. Och hoppas på bättre resultat.  God Natt på Er =) 








Söndag kväll.

Klockan är nio och jag gör inte ett skit. Kollade nyss klart på någon konstig  film på tv. Fast den var ganska bra ändå =P Gjort idag då ? Inte någonting. Precis ingenting. Har haft sådan huvudvärk hela dagen så jag har inte haft någon ork att göra något heller för den delen. Och jag ska nog gå och lägga mig strax, är inte så himla trött men jag ska upp till stallet imorgon bitti också för att släppa ut hästarna. Kommer nog vara trött imorgon. Aja. Nu ska jag kolla lite på tv. Ciao.

muppdag. igår.

Fan vad ont i huvudet jag har. Hungrig är jag också. Känns som att jag precis har blivit frisk från en magsjuka. Men det har jag ju inte haft ! Jag har nog sovit för mycket, sov nog 12 timmar inatt.. fy fy. Och det blir inte bätttre av att det är skola imorgon. Men det är ju bara en vecka kvar sen är det ju lov.  =) Och igår. Vi var Far, Syster, Mattis, Andreas och jag, Vi hade trevligt faktiskt, Men synd att det inte var så mycket snö.. För SM:et blev inställt igår förmiddags. Vi som skulle ha sett på det med. Men så blev det icke.. =(  mm. Och jag den dumme frågade varför vi inte hade med oss ved så vi kunde elda. Nej men det finns ju en hel skog att ta av. haha..- trodde dom ja !! Vi stod typ i kanten av ett träsk och där fanns det bara sura tyrestubbar. Men de gav sig inte för det, nej de högg bort en stubbe och började elda. =P Så vi hade en pytteliten eld lite då och då.. Men bara det att sen när  vi skulle börja packa ihop för att det var bland de sista bilarna som åkte, kom en lite äldre man och gav oss en halv säck med ved. Och han sa : Ni får lite ved här, ha sett att ni har haft problem med eldningen hela dagen =P haha. Vi hade inte klagat över våran lilla led. Och varför kunde han inte ha kommit lite tidigare.?? =P Men det var ju för att dom inte orkade elda upp sin ved för att de visste att rallyt höll på att ta slut. =P Men men. Det är bara en liten del av den dagen igår. =P Orkar inte skriva mer. Skriver mera senare. Ska upp till stallet sen också. Och titta till min älsling =)

Inget att hänga i julgranen.

Nej.. Det är inte det roligaste svenska rally jag har varit på i alla fall. Kom nyss hem. Är ganska trött. Och både pappa och jag luktar asmycket rök.. blä. Men det skiter jag ganska mycet i för jag ska sova. Skriver mer imorgon. God Natt på Er !! Ciao.








tidigt god natt.

Håller på att kolla upp allt som vi ska ha med oss imorgon. Jobbigt värre =P Måste packa ner allt också. Så man slipper föra sånt väsen inatt. Och snart blir det att sova. Eller i alla fall gå och lägga sig. Så man är avslappnad och lugn. =) Så imorgon blir det nog att jag inte kommer skriva så himla mycket. Kanske när man kommer hem. Om man inte kommer hem alldeles för sent vill säga =) God Natt. Vi hörs =) Ciao !!

image100


tjafs.

Jag hatar att tjafsa med folk. Det är det värsta jag vet. Att vara osams. Får en klump i magen av det. . Huvudvärk. !! Men jag ska försöka att sluta bry mig. Men det är svårt. Riktigt svårt. aja. Har precis tagit ut kladdkakan som vi ska ha med oss imorgon. =) Jag köpte Valios yoghurt och tänkte att den skulle smaka piss men den var jättegod faktiskt. Det tyckte mor och far med =P Sen i alla fall ska mamma och jag kolla på Let's Dance. Sen blir det sängen för mig del. Ska nämligen upp klockan 4. *suck* Men det gör inget eftersom jag kommer ha det så kul och trevligt. =)


fan. / =D

Himla häst. Han har trampat av sig en sko, så Elina och Lindy kan inte rida imorgon. =(  Bara det att jag vill inte att det första han gör är att trampar av sig den nya skon. Och hoven är lite trasig, så jag vet inte om skon kommer sitta så himla bra till en början,eftersom hoven måste få växa ut lite. Och jag frågade Åsa om det var okej om dom red ensamma, men det ville inte hon, för att hon vill att jag skulle vara med. Om Åsa skulle gå med på det och hade inte hans hov sett så dålig ut hade ni (Elina och Lindy) Fått rida. Inget att bli sur över. Bara att inse fakta. Tyvärr men så är läget nu. Och jag lovar att Elina ska få rida, ja du med Lindy. Det blir bättre sen i sommar..


Jag är i alla fall glad över att jag.. Eller att vi ska åka till Svenska Rallyt inatt =) Så jag och pappa måste iväg och handla lite inför imorgon. Men det ska bli skönt att komma iväg från Finspång, Även om det bara är för en dag. !! =D Nu ska jag äta något. -Har inte ätit på hela dagen. Skriver mer sen. Ciao !









Fredag =)

God Morgon på Er !! Ska duscha nu. Fast det är ju egentligen ganska onödigt eftersom i ska åka skridskor sen =P Men jag hinner inte duscha efter för då ska jag till Sara och lilla Ellen. =)

sleep well.

Sitter här med Lindy. Hon ska strax gå hem, måste sova , såå jag orkar åka skriskor. första gången för i år! =).  Har i stort sett precis kommit in, efter att ha vart ute och gått en bra stund. Det blev fan lite kallt. Och nu när i suttit här ett tag så hittade vi både nya och gamla kort på oss så vi har skrattat väldigt mycket.
Bara så ni vet ska jag drömma om en viss person ;)

Nu ska jag skicka iväg Lindy, ska sova. God natt !



Gå  in på http://LindyPrintz.blogg.se och svara på hennes fråga ;) 

im gonna feel good.

På Lördag.. tiidigt =)  Avstånd: 251.1 km. Restid: ca 3:17 timmar mm. jag kommer må så himla bra. hehe

God Morgon.

Idag är det Torsdag då ! Jag börjar 8 idag. Skönt att få gå hem en timme tidigare. Så då ska jag bara hem och byta för sen åka upp till stallet för att rida lite med min kusin Johanna. =) Johan ringde igår.. morr.. . . Han kan hålla på att skrya om sin snö.. =P Jag vill inte ha snö och man åker framförallt inte till den. Men han sa att vi skulle åka någonstans som jag tyckte om .- hehe.. I det här fallet : Till solen, Tack. =) Men nu ska jag fortsätta äta min frukost. Hörs senare !! Ciao =)

Godnattens !!

Ja. Nu har jag precis kommit in. Har varit ute och gått med Malin och Lindy i 2 timmar  =P Vi har haft så himla kul nu när vi har gått. Vi har garvat så jävla mycket så vi nästan har pissat på oss ..-haha.  Är ganska trött. Måste sova. Börjar Kl. 8 imorgon. Och imorgon tar jag stallet år Johanna för jag ska på Svenska Rallyt på Lördag =) Jag är så glad. Så imorgon ska vi rida igen. Se vad hon har för bra tips till mig denna gång . =P

image118

                                                                               God Natt för min del nu !! =)

Helt slut . . .

Kom nyss hem från praktiken. Min käre Far var gullig och körde mig imorse och hämtade mig förut =) Sen har de varit och fikat hos mig också =P  Jag är jättetrött men der har ändå varit väldigt lugnt idag. Det är lite konsigt. Och imorgon börjar jag klockan 8 och slutar halv 4. Gött gött.. =P Känns som att jag skulle vilja sova bort hela dagen men det kan jag ju inte göra. Då kan man ju inte somna sen ikväll. Men det är väl mitt problem eftersom jag är själv hemma till på Lördag förmodligen.. =) Ska köra Mor och Far till jobbet strax tror jag. De ska upp till Lappland. Jag skulle vilja åka dit jag med men jag har ju min kuliga praktik =) Och nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ringer till Lindy.


Måns Zelmerlöw.

Ohh.. Blev lite sur på Johan igår =P Vi pratade lite över sms, eftersom han är i Åre. Fick ett till sms precis efter ett annat. Det stod : Föresten, vi ska ut på krogen med Måns Zelmerlöw =) Blir nog kul. . Den saken . Jag vill också. Fast sen ringde Johan till Lindy och mig och hon sa att Johan skulle hälsa till Måns från oss. Sen inatt vid halv 3 får jag ett mess av Johan.. Ska dra oss hemåt nu Men jag ska hälsa tillbaka från Måns. =P Tycker det är lite kul. hihiih. Men nu ska jag göra mig iordning för Café P2. =) Slutar halv 5 idag. =(  Men det är ju så kul där så tiden bara rinner iväg =P

image117

Hjälp.. Någon ?

Hjälp.. Jag har hittat en viss stil på en sida som man kan ladda ner fonts på. Men det går bara inte att ladda ner. help help. Men annars då. Det gick bra i stallet idag. Inget gick sönder eller något. Lindy hjälpte mig ju =P Men nu ska vi snart ut och gå innan vi ska se Gossip Girl =)


not my day.

Fy vilken dag alltså. Verkligen inte min dag idag. Har bråkat med en person som jag hatar att bråka med. Fy !! Ska ut och gå med Sofia ikväll med. Men först ska jag se på Gossip Girl. Det är så bra =) Får bara inte missas. Men först ska Lindy och jag upp till stallet och fixa lite. =)

image116

Tisdag idag.

Hum. Igår var ma nmed Lindy  =) Vi hade skitkul. Vi var ute och gick en sväng och vi bakade en kladdkaa som jag brände.Men den gick faktiskt att äta i alla fall. Även ifall jag hade satt in den på 100 grader för mycket.. haha. Vet itne vart jag hade mitt huvud då. =P Sen åkte vi till blacka för att köpa lite hästfoder till min kuse. =) När vi eller när jag ska ta ur säcken, går den sönder på halva vägen ur bilen. Så det låg pellets överallt. Det var inte min dag igår. Den saken är klar. =) Men vi hade kul i alla fall. Vi får se vad som inträffar idag då. =P Som tur är ska Lindy följa med mig till stallet idag. Så jag kan få hjälp ifall något går åt skogen. =P Ska äta nu. Hörs sen.  Ciao !! =)

Måndag idag.

Jao.. Måndag och trött. En jobbig dag. Tycker inte om Måndagar. Men idag ska jag vara med min bästa vän Lindy =) Hon ska följa med mig till blacka för att köpa foder till min häst. hehe..- sitter och chattar med Lennie. Han är ju lite rolig han. Ska fortsätta äta nu. Hörs sen. Ciao !!

du oh ja. =P

haha..- Du oh Ja, Alfred !! -Kom nyss hem från Sofia. =) Vi har druckit lite te och ätit lite gott =P Så kollade vi på 'I en annan del av köping' också. Dom är så mysiga på något sätt.. och roliga =) Vi har också diskuterat killar. Det går inte att sluta med det tror jag.. man kommer alltid på nya saker om dom. Tyvärr ! haha.- Nej. Måste sova nu. Är jättetrött. Men vi hörs nog förmodligen imogron bitti =) God Natt =)

image113

                                                                                                      Bye !!

studenten =)

1 2 5   Dagar kvar   =)

happy =)

Min honey var väldigt duktig idag. Blev glad efteråt. Och det var trevligt att rida ihop med Johanna också. Så nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch. Och jag har varit duktig och städat trappen också. =P  Åh. Jag måste släna i tvätt också. hum hum. Får göra det när jag har duschat och innan jag ska till Sofia. =)

image112

Söndag då.

Har precis ätit frukost.. Är trött fortfarande. Hum undra varför ? =P Ska skicka iväg ett meddelande till Johanna och kolla när vi ska rida. Och.. -haha. Jag fick reda på igår att Sara,Christian och Ellen hade varit ute och gått, så hade dom gått till Mattis och han hade bakat en tårta.. Va sööt =P  Men nu ska jag byta om. Hörs kanske senare !! Ciao.!!





Lördagkväll.

Nu är klockan 23.43 och jag ska sova nu. God Natt .. =)







humm.

Nu är man hemma igen då. Har varit hos Emelie och Micke med Sandra, Fanny och Becca. Vi har käkat lite och så kollade vi på Göta Kanal 2. =P Sitter och dricker te nu. gött.. Kollar runt lite på bukefalos.se också, se ifall det finns något intressant. Ska nog lägga mig strax. Så att jag orkar ha ett jobbigt ridpass imorn med en av jordens piggaste hästar =P Bye !!

Do you Love me ?

Amanda Jenssen - Do you Love Me ?

Truth be told simple and bold I think your special
We can roll like a team you know what I mean
See I'm not gonna mess around and I not gonna let you down
Cause I do love you
This I know, this I know

Chorus:
Money makes the world go around
People will be people always
Baby what comes up comes down
This I know, so here I go
Do you love me, love me?
Do you love me, love me?
Do you love me baby?

Hit or miss guess what it is you are that someone
Time end the ruff the real stuff
Now the good man starts to find
Then luck is a friend of mine
Cause I do love you
This I know, this I know

Money makes the world go around
People will be people always
Baby what comes up comes down
This I know, so here I go
Do you love me, love me?
Do you love me, love me?
Do you love me, baby?

Lalalala...hey hey oooh

Money makes the world go around
People will be people always
Baby what comes up comes down
This I know, so here I go
Do you love me, love me?
Do you love me, love me?
Do you love me, love me?
Do you love me, love me?
Do you love me, baby?



Har precis ätit lite med Mor, Far och Bror. Ska inte äta för mycket, eftersom jag ska till Emelie och äta Tacos med några. Skulle ha festat egentligen men hon var lite sjuk så vi tar det lugnt istället. =)  Det blir nog bra. 

ont i huvudet !

Och så var det fest på Ekmanska igår då... Och polisen kom dit och alla blev tokiga. haha.. Lite kul att få se det från ett nyktert håll.. =P Skriver mera sen när jag har kommit hem. =) Ciao !!

Som ett frågetecken.

Jag förstår mig inte på dig.. Det gör jag inte !! Lika bra kanske att jag itne gör det eller att jag ens ska försöka göra det !! Eller vad säger du Tomas ?

studenten =)

1 2 7   D a g a r  k v a r !!

Fredag

Yes. Idag är det äntligen Fredag. Är på sådär glatt humör idag. Jag vaknade nog på fel sida känner jag nu. Men det är väl bara att se glad ut i alla fall. Kommer nyss från en skön  varmt dusch. Har varit i stallet och släppt ut hästarna. Får se sen om Jessica följer med mig upp. =) Jag ska fråga Åsa om jag får låna Hannibal någon dag så ska Jessica och jag rida ut =) Nu ska jag i alla fall äta frukost. Och det finns ingen tidning. =(

RSS 2.0