God Natt

Nu har jag precis kollat klart på Las Vegas. Ytterligare en jäkla bra serie som är värd att följas. =) Ska lägga mig nu. Så jag orkar med morgondagen lite mer. Längtar till min säng nu. Och en annan sak. Hörs imorn' Ciao.


hoppas*

// A

Idag. Lörd.

hehe., Provade balklänningen nyss. Kollade ifall man skulle behöva sy in den. Lite skulle inte skada. Den är bara lite, lite för stor. Men det fixar sig. Men nu är det bara en slips som saknas till den =P Men annars är den bara fin, fin. Ska strax ställa mig och göra lite kycklingsallad. Mums. Sen ska jag kolla upp resten av det som jag ska ha med mig imorgon. Ciao.

// A

Kladdkaketime

Är själv hemma nu ett tag. Mer än Skönt !! Ska göra en kladdkaka strax.Försöker ladda ner låtar från Gossip Girl men DC hittar dom inte =(  Men men. Får fortsätta leta. Har i alla fall varit och packat nu. Men kom på att vi måste ju ha med oss lakan och sånt. hmrf.


image149

// A

Dagen innan.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag kan du behöva göra något, som du egentligen gör för någon annan.
Tänk på, hur glad du gör den andra genom ditt deltagande.

Ska strax ringa Jessica. Se om hon är vaken. Men först ska jag kolla om min tvättmaskin är klar. Så jag kan ha med mig de kläderna bort när vi packar. Oh. Känner mig så stressad. Måste nog göra upp en att-göra-lista. =P  Ciao.

// A

Lördag 29.3

God Morgon.  Trevligt. Vaknar upp med huvudvärk !! Ska äta något så jag hoppas det går över.. Och det märks att jag inte har ridit på ett tag. Har ont i sittbenen idag. =P Har varit och lagt i tvätt också. Måste ju ha lite rena kläder tills vi åker. Mamma har varit så snäll och tvättat lite åt mig. Ska nog äta nu. För sen ska jag måla väggen en gång till =)  Ciao.

// A

Why the hell ?

Komplicerad. Varför så jävla komplicerad ??

Tina vann Let's Dance. Men jag säger väl som alla andra. Det var på tiden att en tjej vinner. Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. God Natt på Er !! Ciao.

// A

Fredag 28.3

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan veta något, som du hellre velat vara ovetande om,
då den berör några andra. Det är säkert bäst att hålla det för dig själv.

Hm. Har ni gjort idag ? Själv har jag varit hos syster och slappat lite. Sen ikväll hade jag ju stallet så det blev att jag åkte upp dit, Johanna var där och skulle också rida så vi tog en tur ihop. Måste börja rida igen. Fy på mig. Får bli när jag har kommit hem från England. Skulle vilja ha någon som hjälper mig. Men jag är lite kräsen sådär. Bara hoppas att vädret har blivit trevligare då när vi kommit hem. Annars nu sitter jag och kollar på Let's Dance finalen. Hmm. Vem vinner ? Jag tror nästan Tony vinner över Tina. Men Tina är jätteduktig med. Men i alla fall. ska gå och lägga mig strax. Ska upp skapligt. Ska ju till Jess och packa lite. =) Jag har inte blivit ett dugg nervös än. Det kommer väl när vi kliver in på flygplatsen. =P Tror nog att det är en ganska härlig känsla att flyga, har aldrig gjort det förut. Men det blir nog bra.

// A

Till sis en sista gång innan Söndag


Tänkte uppdatera med lite bilder =)



Vårat kök innan.



Och e liten del av vårat nya kök. =)


Ska till de här två strax. =) Antingen ska vi äta Paj eller Våfflor. Mums !!


image148

// A

Ps.

Med imorgon är det bara TVÅ dag kvar. !!!! =)

Dampdator !!!

Hm. Min dator ballar ur. Har inte kunnat komma in på bloggen förns nu typ. Men idag har det varit trevligt. Var ju till stan med Fia och Linda. =) Gick lite på stan och sen till Mange. Fia beställde tid till sin tatuering. Och Mange skulle börja rita på min. Vill bara ha den nu. hehe. Senare hämtade vi upp Bus också. Åkte hem, först till moi, sen tog vi en promenad hem till henne och Ronny för att umgås lite innan jag åker. Det var trevligt.´Gonna miss you my girls. Måste sova nu. Eller strax. Ska kolla klart på American Pie först =P Ciao.

// A

Good Mornin'

Jobbigt jobbigt !! Jag kommer nog ha träningsvärk i handen så mycket som jag slipar på väggen. =P Var tvungen att ta en liten rast nu. Sitter och dricker kaffe. mums. Har varit och släppt ut hästarna med. Oh va söt min häst var. Har stod och pussade mig på kinden jättelänge. Så söt ! Och till stan sen vid ett då med Fia. Måste ringa Jessica med om pengarna. Om hon har växlat. Annars tänkte jag att vi kunde kanske göra det tillsammans ? Måste planera lite. Vi åker ju ändå på Söndag. Bara 3 dagar kvar =)  Caio.

// A

Mycket eller lite pengar ?

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha svårt att förstå det sätt, som din partner handlar på
- men har du tänkt på, vad orsaken är till det?


________________________________________________

hehe. Kollade lite på Fråga Olle. Det kan faktiskt vara ganska intressant ibland. Det finns ju dom som ställer de frågar man själv vill ha reda på. =P  Och innan det kollade jag självklart på Grey's Anatomy. Men nu blir det sängen för min del. Annars idag, Gick det faktiskt bra att spackla. Trodde det skulle va lite klurigt först men icke icke. haha. Resultatet blev lyckat. Och imorgon blir det stan med Fia. Se hur Bus gör med. Tror att hon skulle sova inne hos Monika och Elli inatt med. Får väl ta och ringa henne imorgon innan vi åker in. Vi ska till Mange och prata om lite prisplaner över våra tatueringar. =)  Men som sagt. God Natt. Vi hörs imorgon. Ciao.

// A

I onödan.

Japp. Mor och jag åkte in till stan. Eller till Bauhaus för att se om vi kunde hitta någon passande tapet hem till köket. Nae vi hittade ingen. Sen åkte vi till viberga för mamma skulle göra nått där. Så tänkte vi att när vi ändå var där så kunde vi kolla om dom hade någon snygg tapet där. Och det hade dom ju. haha. Hade åkt till Stan i onödan. Men nu blir det Kaffe med Mor och sen blir det för min del att slipa. Se hur det blir till slut.

// A

jag.. spackla ?

Måste gå strax. Börjar klockan 9. Slutar kl 14. Sen blir det att gå och hämta bilen sen ttill ödmans. haha. Ska försöka mig på att spackla väggen så vi kan sätta upp väv så vi kan måla  =)  Hörs !

// A

Bal / Dator.

Som sagt. Det där med Balen !! Det är ju inte bara klänningen ska ska fixas. Man vill ju vara fin för övrgit också. Som till exempel: Fina, vårdade händer. Lösnaglar ? Att gå till en sån där som fixar naglarna har jag absolut ite råd med. Får bli den billigare varianten för min del. Man vill ju vara fint sminkad. Lösögonfransar ? Det bli kanske för mycket ? Kanske nytt smink ? Och håret. Jag skulle nästan vilja ha en liten tiara i håret. Och inget löshår för min del. Lite halvt lockigt också. Eller ? Gosh ! Blir tokig på allt detta. Som tur är... Är det ett ganska bra tag kvar. Och över till datorn. Helt sjukt vilken CP dålig dator. Skulle bara vilja säga: Ingen kommentar. Så jag står nog kvar vid den kommentaren. =P Ska nog prova den där skivan Petter lämnade kvar här. Vågar jag det ? hehe. FAN.. Jag kom på att jag skulle ha ringt Sofia idag. Och Jessica. Måste komma ihåg att ringa dom imorgon. Ett måste !! Nae. Hörs imorgonbitti förmodligen. Ciao.

// A

Huvudbry. Balen

hm. Sitter fortfarande här. Ska precis ställa mig i duschen. Sen blir det att färga håret på Mor. Och ytterligare sen ska jag hämta Far.

Balen. - Jobbigt och krångligt. Funderar på att sy en egen klänning. Men vart FAN ska jag få pengar ifrån ? Och ifall jag skulle sy en, hur ska den se ut, vilken färg, vilken modell och vilket tyg ?  Men jag har ju i alla fall någon att gå med. hehe. =P Men det är också bara en gåta som är löst. Än så länge. . .

//A

luktar inte gott

Nu är man hemma igen. Måste ställa mig i duschen känenr jag,. Har varit i stallet. Luktar häst. =P Men först ska jag äta lite och fixa datorn med Petter. =) Måste ringa Jessica med. Och prata med henne om hur vi ska göra på Lördag
// A

Café P2

Japp, idag blir det att vara där till klockan 14. Sen blir det stallet direkt för hovslagarn kommer och slår på nya skor på min älskling. Hörs ! Caio. //A

min egen.

hm. Sitter här nu igen. Har varit i stallet och kollade nyss klart på So you think you can dance. Jag vill också kunna dansa sådär. Så skön stil. Det finns massor av sköna stilar man skulle vilja ha. Men jag kör på min egna just för tillfället.  Nu ska min käre mor till datanörd sitta vid datorn. Så vi hörs imorgon. Ciao !! // A

Petter är grym

Petter är här o hjälper mig med datorn som funkar skit..  Han är typ bäst :D

mmm

Jävla snöö !! Bort med dig !!

* Bara 6 dagar kvar till vi åker till England. =)


* Bara 42 skoldagar kvar till Studenten. =P

idag igen.

Japp.  Det blev pappas peppriga kyckling idag. Fast jag har nog aldrig blivit så missnöjd med någon mat så som jag blev idag. =(  Men det gick i alla fall att äta. Så vi slapp kasta det. Och det blir inget springa ikväll med Fia. Hon kunde inte. Kanske blir att jag springer själv en sväng. Och. Petter kommer hit sen och fixar våran dåliga dator. Tack tack  =)  Upskattas väldigt mycket !! hehe. Gjorde samma tabbe som med syster. Jag stod nyss och diskade det sista efter maten. Så skar jag mig på en kniv. Dock inte så mycket. Men det var obehagligt.  Och snö, snö, snö och återigen snö. Bort med detta väder. Det ska ju vara sommar och sol ute. I alla fall Vår !! Ge mig vår...






// A

.

Har gjort mig lite i ordning nu. Kände för att göra det. hehe. Så nu ser jag lite mer vardaglig ut i alla fall. Och nu kommer mamma och tvingar på mig att riva tapet. hon når ju inte överallt. haha.


Springa ikväll med Fiia. =) Någon mer som vill med ?

// A

Röd Måndag.

God Morgon. Har varit uppe sen halv 7. Åt frukost med Mor, Far och bror. haha. Sen kollade vi på ett barnprogram. det var lite roligt för det var en turkälg med där. men men. Har nyss städat och diskat lite i köket. Fast, egetligen har jag städat i onödan för mamma står och river tapeter. Ska hjälpa henne strax. Och en annan sak. SNÖ !! Varför kommer den nu för ? Den har inte kommit tidigare så den behöver inte komma alls !! // A

funny.

God Natt, God Natt. Det är konstigt att jag är trött redan. hmrf. men jag måste sova för att orka imorgon. ´Ciao!

LA ink.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du borde njuta av söndagen tillsammans med några goda vänner.
Ni kommer kunna få ömsesidigt utbyte av varandras sällskap.

_______________________

Kollade på LA ink förut. Jag vill också !!!! Hade jag bara pengar så skulle jag inte tveka att tatuera mig igen. Det faktiskt vara snyggt med mycket tatueringar. Om man har den stilen. Den är cool.. =P Och på tal om Kat von d. Hon är snygg. Skulle lätt vilja se ut som henne.!! Hmm. Vad ska man göra resten av kvällen då ? Ingen aning. Får väl gå och sova igen. Ska ju upp tidigt imorgon och släppa ut hästarna.

Tjällmo.

Sitter här hos Syster och co. Har varit här och lämnat ägg. Ska hem och göra lite mat åt mig. Gick ju upp vid ett. =P Först så kom Bus och knackade på förstret vid halv ett sen kom T till mig och gick hem på morgonen. =) Ska hem och göra blåbärspaj. mums !!

image142

Ciao !

städ.

Japp. Det har jag precis gjort klart nu. Städat lite av mitt rum och sen har jag diskat och fixat och plockat lite i köket efter oss sen tidigare idag. Är lite trött faktiskt. Får se om jag somnar på soffan ikväll igen =P  Undrar vem som vann idag då. Vem som får möta Linköping. hmm. Måste kollas upp. Och en annan sak som jag ska kolla är transportskydd. Åt hästen. Kollar bara lite olika priser. Sen får vi se vad pengarna räcker till. Det skulle ju inte skada med lite mer av sånna saker. =P hehe. Ciao-

stackare.

Hemma igen efter ha varit och plåstrat om min stackars lilla häst. nej han har bara fått på sig ett par transportskydd bak. Han har sånna hassår. =(   ajaj. Ska strax ställa mig i duschen men först ska jag se på när pappa sätter upp fläkten i köket =P mobba honom lite. Och någon jag verkligen ska mobba så är det Fredrik .. haha. Han har så ont i sin rygg. hehe. Färgade håret på Syster förut. Blev jättebra. Eller jag gjorde ljusare slingor bara men i alla fall. =) Kanske ska dit imorgon med Bror och ta en kaffe. Men det får vi se då hur det blir. Men nu ska jag göra annat. Hörs senare förmodligen.. Ciao !!

Mat. Påskmat.

mmm. Sitter och väntar på att maten ska bli klar någongång. Tar sån tid ju... Men vad jag ska äta. Är vrålhungrig. Sak gå och se om jag kan hjälpa till med något så jag kan fördriva lite tid. Och Rs.et som vi var på. Det var kul. Men det slåste som faen så vi åkte hem . Ellen var ju med så det blev lite kallt för henne. Hörs sen. Ciao .

Rs. @ Himpan.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan bli överraskad av att uppleva,
att en kollega på ditt jobb har ett gott öga till dig.
Hur ser det ut från andra hållet?


Ja, jag säger då det. God Morgon föresten. Har nyss ätit frukost. Gick upp för en timme sen. Måste göra mig i ordning om jag ska hinna. Vi ska ju in på rally. Sen efter det blir det Påskmat här hemma. gott gott.

    Ciao !!

**

**Imorgon är det bara en vecka kvar tills vi ska åka till England. =)


Skön fredagkväll.

Min fredagskväll har varit mer än bra. Som sagt. Åkte till Syster & co. i Tjällmo och spenderade min kväll där. Sen nu kollade jag klart på Let's Dance med Mor. Och nu säger jag nog God Natt. Finns inte så mycket annat att göra så jag går och lägger mig. Hörs förmodligen imorgon. =) Ciaoo !!








Hemma igen =)

Har precis kommit hem från Tjällmo och från Taxi. Har lämnat bilen där så pappa slipper gå hem inatt. Snäll som ja är.  =P Och jag hade det jättetrevligt i Tjällmo bland alla muppar =P Först åt vi Tacos med en massa tillbehör. Sen blev det fika med Kaffe och Halloncheesecake, som inte smakade alltför bra. Men vi fick i alla fall vårat kaffe. Efter det så spelade vi lite poker. Mattis vann, Jag kom tvåa tror jag. Vet inte, hehe. Och imorgon blir det att åka till Himpan för att kolla på lite RS. Hoppas på fint väder =) Men nu ska jag snart kolla vem som åker ut i Let´s Dance med mamma.

image141

Min syster står och gör någon smörja till tacosen. =P ♥

första caffe latte

Pjuh. Hemma igen. Det har varit skönt att jobba idag. Det har inte vart så himla mycket folk ändå. Och idag har jag provat att göra mina tre första latte. Dom blev godkända. =) Och Sofia tyckte sin blev god. hehe. Ikväll blir det Tjällmo och äta tacos med folket där =) Tar med mig lite efterrätt. gött gött. =) Så nu ska jga bränna en ny skiva som jag kan lyssna på, på vägen dit =) Ciao !!

Röd Fredag

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan ha planerat dagens gång,
men du kan bli omkörd på insidan av plötsliga händelser,
som kastar om i din planering.




Har just ätit frukost med familjen. Ska strax börja göra mig i ordning för ttt åka till P2. Ska vara där idag mellan 9 - 14. Se hur mycket folk det kommer idag då. Det blir väl som i Lördags. Alla kommer och försvinner på samma gång. =P hehe.

God Natt

Oh fy vad trött jag är. Det känns verkligen att jag har gjort något idag. Måste sova. För imorn blir det P2 mellan 9 - 14 . Men God Natt. Orkar inte skriva mer. Hörs imorgon. Ciao !!

Torsdag. 06:43

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Tycker du att erat parförhållande har gått lite i stå,
kan ni ha glädje av att hitta något nytt att ha gemensamt, t.ex. en hobby.


Sitter och äter lite frukost. Gott gott. Idag blir det att gå till skolan. Men det ska bli skönt. Och ikväll blir det stallet. Träffa mig lilla älskling =)

Onsdag kväll.

Oh va skönt. Har stått i duschen en halvtimme nu, ville känna mig lite fräsch. Men ska nog gå och lägga mig nu strax. Behöver sömn =P Min dag idag har varit bra annars. Haft det roligt i skolan och haft det underbart hos Syster & co. i Tjällmo.  Säger nog God Natt nu. Ciao !! Hörs imorn. =)

really.

Sitter och kollar på Greys Anatomy. Men just nu är det reklam. Och så sitter jag och pratar med en person på Msn. =) Ska nog ta något att äta nu. Är lite småhungrig.


Kommunikation.?

Siiter här i skolan och väntar på att en lektion ska börja. Ska ha komunikation. Bara det att vi har ingen lärare =P Så om vo inte har någon lärare så ska jag och Sevala åka hen till mig och hämta pengar för att åka och handla åt min syster. Sen släpper jag av henne hemma hos henne. Nu kom läraren. Skriver mer senare !! Ciao !!

19.3

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det ser ut att bli en spännande dag på din arbetsplats,
eftersom du kommer att bli ställd inför en intressant utmaning
.

Men nu ska jag börja göra mig i ordning. Åker bil till skolan idag. Skönt. Ska åka om en halv time. Sen efter skolan blir det Tjällmo =)

sov.

Nu säger jag nog God Natt. Ska ju upp tidigt. Och syster.. Jag ringer dig imorgon innan jag åker. Sov Gott. Ciao !!

Ät.

Kollade nyss klart på Gossip Girl. hehe. Vill bara kunna se alla avsnitt nu. Vill så gärna veta hur allt kommer att bli. =P Men måste äta något nu. Har inte ätit något idag förutom imorse och en macka förut med Bus. Är ganska hungrig. Hämtade Mor förut från yster. hihi. Har saknat henne. Eller jag har väl saknat alla där men just henne. Hon är ju ändå min Syster. =) Och lilla Ellen. Hon kan säga så himla mycket nu. Haha. Och jag har lärt henne att göra high five. =D Hon är så söt när hon gör det. Och hon tar i så himla mycket med. Love her. Men nu ska jag äta. =P

stan.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är viktigt, att du tänker på att bevara en positiv inställning
- även om situationen blir lite tillspetsad. Gå inte i panik
_____________

Hahaha !! Igår. what i day !! Vi hade det jättetrevligt inne i stan, hos Monika och Elli. Fick träffa Jossan och Jessica också =) Jätterara tjejer. Och vi var ju på möte förut på Ams i stan. Vilket jobberbjudande !! Shit. Bara det att utbildningen börjar om 6 veckor och vi tar studenten om 11 veckor. Jävla skit också. Det skulle ju inte sitta fel med 11 000 kronor i månaden. =P Och en kickoff till caribbean på 9 dagars lyxkryssning. all inclusive också. Men vi får se. Han skulle ringa till mig och prata med mig inom en vecka. Men just nu. Ska jag dricka kaffe med mamma.. Skriver mer sen ! Ciao.

Skolan.09:58

Sitter här i skolan nu. Väntar på att lektionen ska börja. Med Psykosocialt Arbete. Jag vill bara åka hem och sova!! Sen ska jag ringa till min syster och kolla om jag kan åka till henne på Onsdag. Slutar ett. =) Saknar min syster ♥

17.3-08

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du skulle kunna nå ett märkbart bättre resultat med samma insats,
om du lär dig att strukturera dina processer bättre.

Drömde en förskräcklig dröm. Vet inte exakt vad som hade hänt men att det inte varglädjande alls. Att det var någon som jag håller av något så himla mycket. Men jag vet i alla fall att hon dog, i drömmen. Usch. Jag får tårara i mina ögon nu när jag skriver det. Var så arg att det just hade hänt henne. Varför kunde det inte hända mig istället ? Varöfr tar inte Gud mig istället för henne ? Jag vaknade av att jag grät. Och det var så jobbigt att jag knappt kunde somna om igen. Sen låg och jag tänkte på hur mycket jag älskar henne. Hela den lilla varelsen. Och jag vet verkligen inte vad jag skulle ta mig till om något sånt hände henne. Hennes skratt och henness leende. Man kan bara inte få för mycket av det. Jag vet bara att jag älskar henne så himla mycket. Och resten av hennes familj. 11.12.07 Jag älskar Dig !! ♥

Söndag 23:09

Hejsan!
Är inne igen efter att ha gått en kvällspromenad med Malin =) Det var skönt att gå den lilla svängen vi gick. Fastän jag kände av mina svullna ryggmuskler. Vet inte ens vad det är jag har gjort ! Ont gör det i alla fall. Skulle egentligen inte ha behövt gått den svängen eftersom jag och Bus gick ganska långt förut när vi hade kommit upp till stallet. Gick ca 2 Km. till hennes systrar och en kompis till dom som var i skogen och spårade med deras hundar. Sen gick vi tillbaka de där 2 Km. Sen gick vi ytterligare ca 1½ Km. Så motion måste man ju säga att vi har fått idag. =P Men det var i alla fall både trevligt och skönt att gå svängen med Malin. =) Och imorgon blir det stan med Bus, Ska in till Monika och Elli. Vi ska sova där eftersom vi ska på ett möte eller något på Ams inför något jobb. Se ifall det är något att ha. =P Det kommer nog bli trevligt. =) Men nu blir det nog sängen för min del. Behöver min skönhetssömn.. hehe. Så God Natt på er. Ciao !!








brun utväxt igen.

YesBox. Nu är jag hel igen.. hehe. Kom precis ut ur duschen. Ville inte sluta duscha, det är ju skönt att bara låta vattnet rinna. Och varmt vatten också. mm. Ska nog göra mig en kopp te. Skirver mer snart. orkar inte för tillfället. =P

God Morgon Söndag.

Nu har jag varit uppe sen halv 7. Har gjort allt möjligt. Släppt ut hästarna, ätit frukost med resten av min famlij. Och jag har diskat och skruvat ner ett väggskåp och nu ska jag strax börja spackla igen lite av taket. Mamma är i full gång hon med och plockar. =P hehe. Jag frågade förut om vi skulle börja riva tapeter också men då sa hon att jag skulle lugna ner mig lite .. haha jag vill göra allt samtidigt. Jag sitter ju bara och väntar på att Bus ska ringa och säga att hon är vaken. Vi ska gå till Viberga och köpa hårfärg. Måste färga min utväxt. Eller så ska jag köpa så jag kan göra slingor. Hm. Har beslutsångest !! Jobbigt värre. Nu tillbaka till köket .. =P Hörs sen ! Ciao .


Rätt vinnare ?



Jag tyckte att Sanna Nielsen skulle ha vunnit men nu vann ju Charlotte Perrelli. Visst hennes låt var helt okej. Men ändå. Jag tyckte Sanna gjorde bra ifrån sig  =) Så jag hoppas att vi har en chans i stora finalen sen !! Ska strax sova. Ska upp imorn och släppa ut hästar. =P  Så jag säger nog god natt ! Ciao !!

blåbär

Ooh.- Håller på att göra en blåbärspaj.. mums !! Har fått mani på att göra det. så vi ska snart ta en fika mamma, pappa och jag =P Med massor av vaniljsås. och kaffet får vi inte glömma =P
Och hon får inte vinna. Den andra ska vinna juh !!!!

Melodifestivalen =)

1. Bidragets titel: Hero
Upphovsmän: Fredrik Kempe (musik & text), Bobby Ljunggren (musik)
Artist: Charlotte Perrelli
Nummer: 099-23 001

2. Bidragets titel: That Is Where I'll Go
Upphovsmän:
Christian Antblad (musik & text)
Artist: Sibel
Nummer: 099-23 002

3. Bidragets titel: Just A Minute
Upphovsmän:
Amir Aly (musik), Henrik Wikström (musik), Magnus Rongedal (musik & text), Henrik Rongedal (musik & text)
Artist: Rongedal
Nummer: 099-23 003

4. Bidragets titel: Hur svårt kan det va?
Upphovsmän: Johan Fransson (musik & text), Tobias Lundgren (musik & text), Tim Larsson (musik & text)
Artist: Linda Bengtzing
Nummer: 099-23 004

5. Bidragets titel: I Love Europe
Upphovsmän:
Torgny Söderberg (musik), Magnus Johansson (musik), Ingela "Pling" Forsman (text)
Artist: Christer Sjögren
Nummer: 099-23 005

6. Bidragets titel: Thank You
Upphovsmän: Sandra Nordström (text & musik), Mathias Venge (text & musik), Peter Wennerberg (text & musik)
Artist: Amy Diamond
Nummer: 099-23 006

7. Bidragets titel: Empty Room
Upphovsmän:
Bobby Ljunggren (musik & text), Aleena Gibson (musik & text)
Artist: Sanna Nielsen
Nummer: 099-23 007

8. Bidragets titel: I lågornas sken
Upphovsmän:
Lina Eriksson (musik & text), Mårten Eriksson (musik & text)
Artist: Nordman
Nummer: 099-23 008

9. Bidragets titel: Upp o hoppa
Upphovsmän: Anderz Wrethov (musik & text), Frida Muranius (musik & text), Sam Persson (text)
Artist: Frida feat. Headline
Nummer: 099-23 009

10. Bidragets titel: Lay Your Love On Me
Upphovsmän:
Alexander Bard (musik & text), Anders Hansson (musik & text), Bobby Ljunggren (musik & text), Henrik Wikström (musik & text)
Artist: BWO
Nummer: 099-23 010


VILKA / VEM VINNER ???

Jävla CP-Dator.

Just nu är jag så jävla trött på denna dator. Helt sjut alltså. Den dör väl snart antagligen. Den har fått för mycket virus. För imorse skrev jag ett inlägg men det syns inte. Det blev publicerat men. Men i alla fall. Kom nyss hem från P2. Idag var det lite roligt för Sarah och Linda sa det att det inte brukar komma så mycket folk dit på Lördagar. Ja bara det att när vi öppnade vid 10:00 kom inte en kotte. Sen vid 20 över 11 kom ALLA. Det blev smockfullt. Folk visste inte vart dom skulle sitta ens en gång. Det var bara för att vi sa så säkert. Sen annars idag har det varit lugnt. Och trevligt. Ska tillbaka dit på Fredag. Och nu sitter jag och väntar på maten =P Sen vet jag inte vad det blir riktgit.

En Fredagkväll.

Min Fredagkväll har varit bra. Gick först till Ödmans färg med Lindy, Elina, Robban och Nellie. Kollade upp lite färger och tapeter. Hittade precis vad jag önskat mig. =) Sen bar det av mot Lindy och Ronny. Vi kommer dit, och sätter oss och snacka lite allmänt skit. =P Sen började de laga mat. Tacos. det var gott och trevligt att jag fick äta där. Och Jonna. Ronnys dotter..- Vad söt hon är. När hon såg hur jag åt min tacos så gjorde hon likadant. OCh så sa hon att hon skulle göra maten som en sallad genom att blanda all mat. hehe- Så söt. Och imorgon är det Café P2 som gäller. Från 9 - 16. Det kommer gå fort. Alla dagar där går så himla fort. men jag har kul i alla fall. Men nu ska jag gå och lägga mig. För att få min skönhetssömn. =P hehe God Natt på Er !! Ciao . !!

över 51:an.

Sitter och väntar på att Bus ska äta klart så vi kan gå till Ödmans sen. Ska kolla ut en färg  och tapeter till vårat kök =) Kommer bli så himla snyggt. Jag kan bara se det framför mig. Sen ikväl blir det film hos *Bus. =)

dagens

Dagens jobbiga : Malin satt på min pakethållare Hela vägen hem från skolan.
Dagens att göra : Se på film med Bus
Dagens kläder : Mys
Dagens hår : Plattat och luggen uppsatt.
Dagens smink : eh. Det vanliga.

Nu ska jag äta. Har bara ätit ett äpple idag. =)

Heddå heddå.

Nu drar jag till skolan. Hörs senare !! Ciaoo !!

dom vann =)

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du kan befinna dig i en situation, där du tvivlar mycket på,
vad som är det rätta att göra. Dra inga förhastade slutsatser.
  /  http://DagensHoroskop.se

Lejonet 22.juli - 22.augusti
Gynnsamma astrala influenser för kärlek och nära relationer i
Lejonets tecken bereder väg för romantiska stunder.  /
Folkbladet.


Sådär. Nu har jag ätit en trevlig frukost ihop med Mor och Far, eftersom de är lediga idag. Har varit och släppt ut hästarna med. Och det var bra att jag gick och sov tidigt igår. Kände verkligen imorse att jag hade sovit ut. =) Men jag missade ju sista perioden. Men det gjorde ju inget eftersom Färjestad vann ju över Frölunda med 4 - 1. Och nu ska jag dricka up mitt kaffe och börja göra mig i ordning inför cykelturen med Mathilda* till skolan.

*Grattis Mathilda på namnsdagen. =)

Färjestad.

hehe.. Det var gott med blåbärspaj. Hade inget bättre för mig förut så jag gjorde en sån. =P Är verkligen skittrött nu. Sitter och halvsover. Men jag måste se klart hockeymatchen först. Och se vilka som vinner. Hoppas ju på mitt lag =) Måste sova sen. Vet att klockan inte är så mycket men jag ska sova och så är det bara. Vi hörs imorn =) Ciao !!

days left.

Till studenten ?

Om man räknar alla dagar är det 86 dagar kvar.
Annars för oss ( vi som ska till england ) är det bara 47 dagar kvar.


Skönt eller vad säger ni ?  

finally

Japp. Nu är man klar med checklistan, Blev bara 2 A4 sidor. Men det får faen räcka  =P Senare blir det att plocka ner resten av hyllorna i köket. Mamma och jag har inget att göra idag. Så vi ska roa oss med det. Se om jag kan tvinga in dom till ikea någon gång nästa vecka med. Det är massor av arbete som ska vara klart imorgon. Det känns som att jag inte kommer hinna. hahaha... Anna i ett nötskal. Orkar inte med skolan. Men nu ska jag bara sitta här och ta det lugnt ett tag. Fick ju inte så mycket sömn inatt. =P host host * hehe. Tror att jag sov sammanlagt 3 ½ timme eller något. Äsch. Jag får skylla mig själv. haha. Och imorgon blir det heller ingen sovmorgon för min del. Ska upp och släppa ut hästarna imorgon bitti. hmrf. Hörs senare !!


image140                         Ciao !! 

. .

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du har en förmåga att vara detaljorienterad och sörja för,
att fundamentet är i gott skick, samtidigt som du bevarar överblicken.




Har nästan skrivit klart checklistan nu. Men först, innan jag skriver klart ska jag ta en kopp kaffe ihop med mamma. =)

Orka !!!

Sitter här nu..Sitter och skriver rent checklistan som ska vara klar imorgon. Det är lite att skriva. Får se hur mycket jag orkar skriva nu. Jag börjar nog bara skriva lite och fortsätter senare. Har i alla fall inget att göra idag. Tänkte att jag skulle följa med Lindy till Tekniska Verken så hon skulle lämna in sitt CV. Men så lär det ju inte bli. Får väl hitta på något annat. Men vad.. ? hmm.

God Morgon Torsdag.

Har nyss duschat och jag hinner knappt skriva något, =P Skriver mer senare !! Ciao.

00:42

Usch. . . . Jag är faktiskt inte så jättetrött. Fast jag kommer ju utifrån i och för sig. =P Har precis hämtat Mor och Far från jobbet. Men nu ska jag tvätta av mig mitt smink i alla fall och sen gå ner och glo lite på tv. Sov gott ni andra. =) Ciao !!

väntar. .

Sitter här och kollar på olika bloggar. Jag fattar inte att man kan bli så himla populär som vissa har blivit. Helt sjukt. Men jag är inte avundsjuk. Visst lite kanske. Men inget jag skulle vilja lägga ner så mycket enegi på. =P Oh. Är så trött just nu. Vill bara gå och lägga mig och sova och inte behöva sätta klockan på en viss tid som man måste gå upp. Men det går ju inte om jag ska hämta dom sen. =(    hmrf !!

lite trött.

Har nyligen kommit hem igen efter att ha varit hos Bus och kollat på Greys Anatomy. Guud vilken bra serie. =) Kom hem ganska tidigt från stallet idag trots allt. Men Sanna och Bus var ju gulliga som hjälpte till lite. =P Så det gick ganska mycket fortare idag. Usch.. Ska sätta mig och skriva om mitt personliga brev. Eller skriva om och skriva om. Ändra lite saker bara. Annars sa min svenskalärare att man kunde använda det när man söker jobb. =) Så imorgon ska Jessica och jag, och få se om det blir att Bus hänger på också, åka och lämna CV:n. Måste i vilket fall som helst söka jobb. Slutar ju ganska tidigt ändå. 13:30. Får se sen vad det blir att göra efter det. Förutom att söka jobb. Och just nu.. Sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv ett, ett. Ska hämta mina föräldrar. Nu är det slut på det sköna.  haha. ( att vara ensam hemma ) Jag önskar bara att jag hade ett jobb och en egen lägenhet. Men men. Det kommer så småningom. Hoppas jag i alla fall.. =P Men nu ska jag göra mig en kopp te och se om någon rolig person hör av sig. =P Ciao !!

Hemma nu.

Orkade inte vara kvar på idrotten.. Det började med att våran lärare kom 40 minuter för sent. Sen för det andra gjorde vi pisstråkiga saker. Så jag drog hem. Hon var bara där och prickade av oss. Och nu sitter jag och väntar på att lindy ska komma hit så ska vi ner till P2 och ta en fika. =) Sen i eftermiddag blir det stallet sen ikväll är det Greys Anatomy. =) Det ska ses på. =P

trött.

God Morgon.. Är så himla trött.. Så här trött har jag inte varit på jättelänge. Jag som är morgonpigg. =P Och så har vi idrott idag med. i två jävla timmar. Fast jag måste vara med. Får inte slarva sådär. Så nu ska jag göra mig i odning och sen packa kläder.. Hörs sen . Ciao !!

myra i myrstacken

Är hemma igen.. Har  varit hos Bus och Ronny och kollat på Gossip Girl. ååh. när vi kollade på det.. Fick tillbaka en känsla om att vara nykär. =P Dagens avsnitt var bra. Och imorgon är det äntligen Onsdag med Greys Anatomy. Det är dom två serierna som jag följer just nu. Får inte missa något avsnitt. Då blir jag inte glad . =P  hehe.- Från en sak till en annan. Fick tillbaka kladdkakeformen av Bus med idag. Då kan man börja göra sånna igen då !! hehe. Det var ett tag sen jag gjorde sånna. I alla fall här hemma.. Men jaa !!! Får snart ett ganska stort utbrott på denna dator. Den funkar inte. =(   Jag är så trött på mig själv just nu. Är slarvig som aldrig förr (a) MÅSTE SÖKA JOBB ! ! ! Förra året sökte jag första sommarjobbet i Januari. Och det fick jag. Men nu är det Mars. Har lite ångest över att jag inte har sökt tidigare !! Fy skäms. Men imorgon ska Jessica och jag förhoppningsvis kolla runt lite vart man kan söka jobb. Får se hur det blir. Jag vet att om jag inte får något jobb är det inte bara jag som sliter av mig mitt hår utan mina föräldrar också. Känner lite press på mig. Har ju liksom en häst som jag själv måste betala. Men som sagt. Får jag inte något av de jobben jag har sökt finns det nästan alltid något jobb man får ta för att just bara tjäna pengar. Kommer nog bli i slutändan att man står nere på Sapa och ser ut som en myra i myrstacken  =P Äsch. Det blir ju pengar av det med. =) Och pengar får nog i alla fall inte jag för mycket av. =P Och nu är klockan bara  22:09. Borde gå och lägga mig. Så jag får sova lite mer än vanligt. =P God Natt på Er !!








18:39

Har precis kommit hem från stallet nu.. Känner mig som en hel dammhög. Min häst nämligen en hel dammhög när jag kom dit. =P Stod nog och borsta på honom i evigheter. Men det var skönt. Bara stå och tänka på inget. Nej.- Nu ska jag byta om för att åka till Bus och se på Gossip girl  klockan 20:00 !!!

kort sväng bara.

Är hemma igen nu från skolan. Men ska iväg och handla lite mat så jag kan göra lite att äta. Blir nog köttfärssås idag. Har lite dålig fantasi när det gäller mat. =P Och försöker få tag på Lindy med.... Går inge bra. Får testa och ringa henne sen igen när jag har varit och handlat. Ciao !!

dagens.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
En annars lovande inledning på en ny relation kan ha tagit en
vändning i negativ riktning. Det är dock inte för sent att vända.



Har precis nyss klivit in från stallet.  Sitter och äter lite gott. hm. Vet inte hur jag ska göra idag. Om jag ska åka till Syster Sara & co. eller om jag ska upp till stallet och rida lite. Får se sen. Men ikväll hoppas jag på att det blir Gossip Girl med Bus =) Jag vet i alla fall att det måste jag se.. =)

nothing at all.

Hum.. Måste gå upp halv 6 imorgon bitti igen.. Suck. Men ändå skönt att komma upp. Annars idag har jag lekt med Bus. Har varit en trevlig dag faktiskt. Såg föresten en film som jag verkligen fastnade för imorse. Shakespeare in love. Jag har alltid tänkt att den filmen inte ska vara bra men det var den verkligen. =) Men jag säger i vilket fall som helst God Natt nu !! Ciao . .



19:49

Snälla Lindy uppdaterade min blogg förut. hehe..- Hon sitter och tjatar på mig om att vi ska åka in till Haga..- Monika i stan. Men jag vet inte om jag orkar. Får se sen hur vi gör. Ska ju fan upp tidigt. Men men. Får se om hon kan övertala mig. =P  Men skriver mer sen. Ciaoo !!

Skriv något

Nu sitter jag här, har precis ätit och diskat bort allt. pallar inte med när det är så jävla stökigt här hemma, Lindy bara klagar på mig att jag jänmt är så jävla pidant, =P Ska bara återhämta mig litegran, sen kanske ut och gå om vi orkar, Lindy har ont i foten, Annars idag har jag vart i skolan, sen s åkte jag hem, sen åkte jag och hämtade Lindy hos Elina, så rog vi till P2 och tog en kaffe, så pratade jag lite Linda , så vi bestämde när jag skulle ta igen den tiden jag vart borta, så det var ju skönt att ha det gjort,! Efter det drog jag och bus till Orga kvarn och köpte lite häst foder, och sen hem och lagade mat,!  bus hjälpte mig med riset och hade i lite extra saker i korvstroganoffen, Det är min Måndag det. skriver mera senare.Ciao!

Måndag 07:05

God Morgon på Er !! Känns faktiskt bra att jag ska till skolan. Konstigt nog. Fast helst skulle man ju slippa men det är inte många veckor kvar nu. Stå ut !! =P Annars då.-Har nyss duschat och ätit frukost från att ha varit uppe i stallet och släppt ut hästarna. Och den där katten vi har till stallkatt.... Mördarkatt. Nejdå. Men han attackerar mig hela tiden. Så han fick igen lite. Sen vågade han sig inte på mig mer. Men jag var ändå snäll och gav honom lite frukost med. =)

God Natt

Nu säger Anna God Natt, måste sova....

Grädde till ansiktsbehandling ?

hahaha..- Nej tack men jag fick det  mot min vilja. Och ..- Jag var inte ett dugg beredd på när Christian kastade en hel näve full med grädde mitt i mitt ansikte förut. Fy säger jag. Men det var lite roligt. Dom andra fick ju något att skratta åt i alla fall.  Annars var det skönt att komma dit. Har inte varit där på ett tag. Förutom i Tordagskväll. Med Lindy men det var ju bara dit och vända i stort sett. Kom nyss hem från Lindy. Hämtade Sofias och mina grejor sen i Fredags. Och jag känner nästan för att gå och lägga mig. Ska upp halv 6 imorgon bitti. *gäsp* Och sen till den älskade skolan. -not- Sen får vi se vad som händer imorgon. Lindy ville att jag skulle göra henne sällskap när hon är hundvakt åt Arrak. Det blir nog så. Har inget annat att göra. Men et sånt som märks imorgon. Orkar inte lägga ner mer tid på min blogg just nu. Men vi hörs. Ciao !!

Igår. Lördag.

Jag vet inte ens vad jag ska säga. Mer än förlåt. Och det menar jag, från mitt hjärta. Jag hoppas ni kan förlåta mig, för de misstagen jag gjorde. *

Annars idag blir det nog att åka till Syster & co ett tag. Men först ska jag köra iväg Mor och Far till jobbet. Har precis kollat klart på Miami ink. Jag bara vill tatuera mig igen. Har redan bestäma mina 2 som jag SKA göra. Men det är bara pengarna som saknas. Ska strax ställa mig i duschen. Sen får vi se vad det blir.

*Det är över nu. Jag hoppas att jag kan lita på mig själv hädanefter.

Ganska sent !!

Sitter och äter makaroner och bacon. Tänker på att jag inte vill spy upp dom sen ikväll =P hahaha !!! Men jag sypr aldrig sådär när jag festar. Bara om jag är jävligt bakis men det ska jag inte bli.. Och jag har inte uppdaterat min blogg förns nu. Har haft lite att göra idag . . . Och ikväll blir det   FEEST !! =D Ska in till stan med Bus och Sofia. Det kommer nog bli jäkligt kul. =P Hoppas på en superkväll.

helt ok.

Nu är jag trötter.. Ska lägga mig och kolla på tv innan jag sover. hehe. Vi var lite slöa idag. Vi gick mest. Men vi sprang ganska mycket med . =P Men i all fall. Idag har det varit en helt ok dag i vilket fall som helst. Förutom en sak då. Men skit samma. Lifes Goes On. Oh yees, =P God Natt på Er !! =)

enter the circus.

Is it true what they say?
Is it all just fun and games?
Or is there more behind the makeup,
And the faces full of paint?


Sitter här igen och funderar.. hmrf !! Ska ut och springa sen med Sofia. =)  Oh vad jag ska springa. Kan jag lova. =P  Sen blir det hem till duschen. Fast först blir det väl att hämta Mor och Far från jobbet. Och imorn är det fest fest fest =P Jag längtar. Hoppas på att det blir en bra kväll. Har inte festat sen nyår .. I alla fall vad jag kan komma ihåg =P Men jag är lite stressad. Har inte planerat ngt. Och jag är en sen som planerar saker hur / vad jag ska göra när och varför.  =P








LINDY 20 år idag. 6.3.08

MIN ÄLSKLINGSBUS FYLLER 20 ÅR IDAG !!!!! ÄLSKAR DIG LINDY, MIN BÄSTASTE VÄN !!


image126

image98





















image85



image53

image68




















Lindy.- Jag vill bara säga Grattis till dig. Du betyder massor för mig. Vet inte vad jag skulle göra utan dig min vän !!

Så att säga.

hehe.. Det kom in en försäljare idag på Cafét och var från ett telefonbolag. Det var lite roligt för efter varje mening så sa han : Så att säga. Och han var rolig. För först så satt han och bara snackade massa "skit" som man kan göra om allt och inget. Sen helst plötsligt. Hur var det med erat telefonringande ? Vilka ringer ni med ? haha.  Men sen blev min dag dyster och svart. Fick ett meddelande av en viss person. Ja, du borde ha sagt något. Visst jag hade inte hunnit blivit kär i dig. Nej nej. Absolut inte kär. Men kanske.. Kanske lite intresserad. Men nu vet jag att om en kille inte svarar. Så kan man lika gärna skita i dom totalt !! Visst.. Alla killar är inte sådanna. Men det finns nog ett FÅTAL som är bra.. Men jag orkar inte bry mig om killar längre. Dom är bara i vägen just nu !!!!! Men nu måste jag plocka undan i köket. Ser förjävligt ut. =P

tre stora älgar

Såå. Nu har jag varit uppe i stallet och släppt ut dom.. Och när jag var på väg hem så tänkte jag inte först på det men sen blev det en reflx att jag stannade.. Det stod tre stora älgar precis brevid vägen. hehe. Provade att ta ett kort men det syndes inge bra. Jag har inte sett älgar på jag vet inte hur länge. =P Så jag blev lite glad.. Och äntligen idag ska jag till praktiken. =D Har längtat tills dag. =P

En hård dag =P

haha..- Nej vars. Det har inte varit jobbigt. Bara det att nu, när man verkligen sätter sig ner och tar det lugnt, känner jag hur trött jag är i kroppen. Har bakat 2 bullsatser. Och 2 Kladdkakor. =) Vi har bakat, diskat, bakat, diskat, bakat, städat o.s.v. Lindy Gumman Fyller ju 20 År imorgon  =) Så nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att släppa ut hästarna. Och jag är lite gladare på våran dator iaf. =P Den är bättre. Wiie !!! Men God Natt på Er !! Sov gott. =)

* Grattis Hannes på 20-årsdagen =)

Virus.

hmrf. Min dator har fått virus. Jag är så arg. Och inget funkar att göra. Så pissigt. Men konstigt nog kan jag uppdatera min blogg. =) Och på Fredag är det FEEST !!! Men Bus som fyller 20 imorgon och men Fiia. =) Men nu snart ska jag ge mig iväg till Bus för att hjälpa henne och baka och fixa lite där hemma. Men vi hörs Kanske senare. Om datorn vill funka då vill säga. =P Ciao !!


Lejonet.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Vänskaper skiljer sig inte från andra förhållanden.
De skall också ses efter och skötas - och förses med ny näring emellanåt.

12:39

Sitter här och hostar. Har kollat på Glamour. Och nu kollar jag på Providence. Finns inget annat att göra.  Och ikväll är det jag som har stallet. Får se om jag orkar rida en sväng också. Sånt som märks.

Och jag undrar varför du inte inte svarar ? hmrf.

4.3.08

Och idag är det Tisdag. Tycker inte om tisdagar. Men iaf. Ska  till idag skolan med Malin. Och jag hostar snart ihjäl mig. =P Och nu måste jag skynda mig lite så att jag hinner tills vi ska gå klockan 08:00. Ciao !!

Sov Gott.

Jao. Det hoppas jag på att få göra i alla fall. Hoppas att hostan min går över Snart !! Men God Natt på Er iaf !! Ciao =)








.

Jag är   S L Ö ! ! !  Och jag vill inte till skolan imorgon. Morr *

slö. :P

mm. Blev det nu. När jag satte mig ner. Har nyss kommit in från våran joggingtur. Jo..- Sofia och jag sprang i stort sett ända från Fogdevägen till Shellmacken. Sen sprang jag hem. Och nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen strax. Ska bli skönt. Sen blir det nog en kopp te. =)

ut i fina vädret !!

Ska strax ut och gå med Bus i detta fina Vårväder. Är så glad att det är fint väder ute. =) Och nyss har jag ätit god mat. Men nu ska jag gå och lägga i tvätt. Måste ju ha lite rena kläder. =P Ciao !

image126 Bus och Jag =)

image122



















Hemma igen.

Jo. Pallade inte med skolan idag. Så Malin och jag gick till P2 och tog en kaffe. Och nu sitter jag här.. Och kollar på skor. Har hittat de Lacosteskor som jag vill ha.. =) Kostar ju bara 599 Kr. Men men, får se vad pengarna räcker till. Men annars då ? Vad händer idag ? INGET. Förutom att jag ska springa en sväng med Sofia ikväll. Ska bli skönt. Jag måste skärpa mig med det. Måste, jag måste verkligen börja ta tag i springandet igen. =P iaf. Sitter och pratar lite med Bus på msn. Får se om vi ses ett tag senare !!
Men nu blir det annat. Hörs sen !! Ciao.

behöver min kick.

God morgon på Er !! Har precis duschat klart. Det var skönt och välbehövligt. =P Ska börja göra mig i ordning för att dra mig till skolan. usch. Men först ska jag sätta på kaffe. Måste ha min kick så att jag vaknar till =P Ciao !!

Söndag kväll igen.

Tycker inte om Söndagar.. Får sådan ångest. Eftersom man ska till skolan på morgonen. =(  Och sen för det andra ska man upp tidigt för att släppa ut hästarna. Vill inte till skolan imorgon. Orkar inte. Skulle kunna ringa och säga att jag är sjuk. Är faktiskt lite sjuk. Hostar snart upp mina lungor.. Men det var i alla fall skönt med lite luft. Vi ( Fanny och jag ) gick "Bus och min" sväng. Gick runt tennishallen och sen till statoil för att köpa tuggummin till Fanny. Och vi diskuterade Balen förut. Jag Vill så Gärna gå. Men med vem och hur ska jag kunna få pengar till det ? Jag äger inga pengar =P Visst, man kan ju gå själv men vadå hej jag är mobbad ? Nej, nu ska jag lägga mig. Sov Gott ni andra sen. För det tänker ja göra. =)








Ciaoo !!


Ut och gå ikväll.

Japp. Sitter och väntar på att Fanny ska ringa. Vi ska gå en sväng. Ska bli skönt att röra lite på sig. Och.. Jag har hittat ett par eller två par skor som jag ska köpa mig. Först ett par vita sommarskor, vita tygskor. =) skitsnygga. Men kostar 599 eller ngt sånt.  Sen ska jag köpa mig ett par nya addidas. De jag har nu har börja läcka in vatten. Det tycker jag ej om. Men dom kostar ju inte såå himla mycket. Behöver man skor så behöver man. Men nu ska jag göra mig redo för att kliva utanför dörren. Ciao !!







Goin' home.

Japp. Nu har de åkt hem. lilla Ellen var lite sjuk fortfarande !! Och jag är också sjuk fortfarande. Jävla förkylning. Att den aldrig kan släppa.!! Ska nog ta mig en kopp te. Sen blir det duschen. Eller nej föresten. Ska ju upp imorgon bitti och släppa ut hästarna. *gäsp* Så dte blir att duscha imorgon bitti, efter man har varit där. Måste tvätta också. Man vill ju ha lite rena kläder tills en ny vecka börjar.


image139


Skriver mer sen.
Ciao !!

gott gott.

Med fläskfilé och klyftpotatis. Det satt inte fel. Har varit så sugen på "riktig" mat. Och Sara, Christian och lilla Ellen kommer hit sen. : ) Men nu ska jag gå och diska våra nya glas så man får bort dom från diskbänken :P Sen bli det kanske att gå en sväng med Bus. Ska ringa henne och kolla. Skulle vara skönt. Då kan man ju prata av sig lite om allt med..  :P

image138

Liten förhandvisning av vårat kök. Långt ifrån klart. :P


Hemma igen.

Nu kom vi precis hem från IKEA.  Vi kom också hem med lite mer än tänkt. hehe. Men det gör inget. Då får vi ju lite mer ordning i köket. Och jag måste äta något med. Är grymt sugen på något !! Och nu ska jag göra en mall så jag kan sätta dit dom breda handtagena. Skriver mer sen- Ciao !!

God Natt.

Jo nu säger jag god natt efter ha varit hos Bus och Ronny och haft det trevligt. Plus att Bus och jag har gått en ganska lång runda i det här tråkiga vädret. Men vi hörs nog imorn. puss och God natt (a)

Festsugen,

hmm. Är på sånt himla festhumör men jag orkar nog inte festa eftersom jag ska på bröllopsmässa imorgon. Och kanske IKEA. Fan det hade jag glömt bort. Äsch. Att jag skulle på bröllopsmässa imorgon. Men det blir nog kul. =) Kola på alla fina klänningar. =) Men nu ska jag göra mig i ordning för jag ska strax iväg till Bus och Ronny en sväng =) Så vi hörs om ett tag igen.. Antagligen, =) Ciao !!

image137

mycket.

hmm.. Sitter här och dricker mitt te. Har jättont i magen. Det är säkert för att jag dricker mjölk. Äsch. Får ta en av mina äckliga tabletter. Och Yees. Imorgon blir det nog IKEA.  Förhoppningsvis. Frågade Mor om jag skulle ringa och kolla med Sara men jag skulle vänta tills ikväll. Det var visste inte 100 på att vi skulle dit.  Men jag hoppas i alla fall. =) Ska nog kanske iväg till Bus och Ronny och dricka lite kaffe senare.  Men först måste jag duscha. Tänkte göra det förut men då fick jag plötsligt mycket att göra. hm.


image136


Ciao !!

hoppas på lnkg idag.

Lyxfrukost igen då. =)  Att det är så himla gott med färska frallor. Helt sjukt =P Pappa ringde och väckte mig för ett litet tag sen. Dom ville bli hämtade på LBC. Dom är ganska slöa som inte orkar gå hem.. haha. Får se vad det blir att göra idag då- Hoppas nästan på att vi kan åka till IKEA och byta handtagena, så vi kan skruva på dom någon gång. Sen om vi kanske kan köpa 3 hyllor med till köket. Det behövs kan jag lova. Slänga ut det här FULA hörnskåpet =P Men nu ska jag fortsätta äta. Skriver nog mer senare. =) Ciaoo !!

RSS 2.0