trött.

Kom nyss hem från syster och ellen. Var till Motala en sväng sen va vi hemma och slappade bara. Det var skönt att komma ifrån finspång. Även ifall det bara va i några timmar. Och ikväll då. LINDY är ju hemma och hon vill att jag ska hänga med på bio, men hur ska jag få tag på den kvinnan då när hon inte svarar i sin telefon ??

// A

nu drar jag.

Nu drar jag från Finspång ett tag.. Till syster och Ellen i tjällmo. Ha en bra dag. Det ska jag ha. =) Ciao

Its gonna be me you and the dance floor

// A

trevlig kväll till slut.

Kom precis hem från en tur hos Mathilda. Tog en kaffe och snackade lite. Hade det trevligt, måste göras oftare. Och hon ska börja plugga igen. Usch, inte just nu känner jag. Men ska söka jag med. Måste få ordning på livet jag med. =P Men har semester i några dagar till i alla fall. Och imorgon bär det av till syster och Ellen. Så jag kommer ifrån Finspång ett litet tag.
Och nu blir det tv och slappa. Ciao

// A

Some lonely days.

Japp. Är helt själv hemma. Så skönt. Men man vill ju ändå ha något att göra. Men när man väl har semester är det väl tillåtet att bara va.

// A

30/Juli/08

Uppe tidigt idag. Har nyss slängt i färg i mammas hår. Ska ju köra iväg henne till fotografen. Ska bli kul att få se hans studio. Har aldrig varit där.

**Och imorgon kommer Lindy hem =D

// A


bästa kvällen. =D

haha. Jag bara skrattar när jag tänker tillbaka på kvällen. Hur den var. Den var rolig. Malin och jag skulle byta höger framdäck på "hennes" bil eftersom hon alltid har sån tur med den. -inte- Först visste hon inte hur hon skulle göra något. Så jag fick visa vart hon skulle hissa upp bilen. Sen när vi väl skulle börja lossa på muttrarna gick det inte. Men en gubbe hade sett oss genom hans fönster så han kom ut och försökte. Men han kunde inte heller lossa på en ända mutter. Inte ens med den jättebra muttersmackern som fanns. Som heller inte funkade, vilket vi kom fram till efter ett tag. Jag ringde Delac och kollade om han kunde komma och hjälpa men han va i stan så han var inte tillgänglig. Sen kom vi på.. Matihlda och hennes pappa. Dom håller ju på med bilar så dom måste ju bara kunna tänkte Malin och jag. Så vi ringde och Mathilda och Robin kom ut. Sen försökte Mathilda, Robin och Malin men ingen kunde lossa på dom. Sen ringde Mathilda sin pappa så han fick komma ut och försöka. Men under tiden hade Mathilda AV fälgkorset. Och gud vad vi skrattade. Så mycket har jag inte skrattat på länge. Så fick Robin gå och hämta en hel låda med bara en massa grejjor i som fick resten av muttrarna att lossna. Sen när vi va klara så tog Robin tag i lådan och skulle gå. Bara det att han hade glömt låsa den, så ALLT åker ut ur den. Då skrattade ännu mer. Så det var bara för honom att börja plocka. Min kväll var väldigt underhållande. Så Malin. Hoppas du fattar att man inte ska köra SAAB. Och framför allt inte du ; )



Ska kolla på Sex and The City nu. Hoppas ni har haft en lika rolig kväll som jag. God Natt. Ciao

// A

hot hot hot

Det är så himla jobbigt varmt. Men ska absolut inte klaga. Tycker om solen. Åkte en sväng till stallet och stugan förut. Blev inget att hjälpa bror idag. Hjälpte pappa istället när han kollade taket på stallet. Det läcker ju in vatten, inte bra. Skulle behöva ett helt nytt tak om det skulle vara så.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma, pappa och Ellen ska komma hit. Sen vet jag inte vad det blir. Färga håret på mamma kanske. =)

// A

Inte hela världen

God Morgon,

sitter här med mitt kaffe och skäms för mig själv. Har gjort bort mig. haha fy. ska nog och åka med bror och hämta hans nya jobbil strax i alla fall så jag får tankarna på annat håll. Ha en bra dag. Ciao

// A

tröttsamt

Gud ja. Nu är jag trött. Har hjälpt mor och far idag med att vara lite barnvakt. Och det tar på krafterna att kolla efter lilla Ellen sådär. Jag fick henne att bada idag med =) Så jag sträcker på mig. Ska bara göra mig en kopp te och sen slappa framför tv:n. Hoppas ni haft en bra dag. =) Ciao

// A

30 grader i skuggan

Nu ska Madde, Soffe och Bror och bada. Se om det är kallt i vattnet. Ciao

// A


Skitdag

Sitter här med Ellen. Hon sitter ritar och på något konsigt sätt har hon målat något som ser ut som värsta blomsterarragemanget. Ska strax ner till centrum med Malin och köpa min parfym. Sen får vi se om jag kan komma upp till stallet på något sätt. Måste plocka i ordning allt som vi har plockat undan efter pappa gjorde rent med högtryckstvätten. Men vi får se. allt är så jobbigt enligt vissa idag. Får panik.

// A

Sova sova sova.

Ska lägga mig nu. Är ganska trött. Gick en sväng med Malin förut. Skönt att röra på sig lite. Och måste se nya Batman också. Robban sa att den va jättebra. Men God Natt i alla fall. Och jag har haft en bra födelsedag. Ciao

Hoppas att du hör av dig.. : )

// A

congratz

hm. Det känns verkligen att det oskar ute nu. Har lite ont i huvudet. Sitter hemma i Finspång igen. Va nyss uppe i stugan och firade mig. Fick jättefina blommor. Sen fick jag pengar så jag kan gå och köpa mig den parfymen jag ville ha. Och så klart fick jag ju en väska som jag kan ha datorn i. Den är väldigt orange. Men snygg. Ska ringa Malin och se om vi skulle ut och gå. Ciao

// A

En helt ok kväll.

God Morgon på Er.

Vaknade nyss av att jag fick en massa meddelanden där det står grattis i. Och tack Lindy för ditt medd. Det var gulligt. Annars nu plockade jag bort alla rester sen igår. Slängde in allt som fick plats i diskmaskinen. Så nu är det bara lite annat som jag får handdiska.

Och igår. Det var trevligt. Simon, Sofia, Nic, Linda och jag grillade först, satt och tog det lite lugnt. Sen kom Erik förbi och satt och snackade lite skit med oss om allt möjligt. Efter många om och men så kom ju Malin med sina kompisar. Synd bara att vi hade suttit ett bra tag då så vi skulle ju precis dra iväg. Så jag hann bara träffa henne en stund. Men drog i alla fall upp till Mackan ett tag uppe i urskogen. =P Håller med dig Linda om att det såg ut som en typisk "sräckfilmsgård". haha. Vi hoppade i stort sett bara ut och in ur bilen för sen drog vi till hasselbacken där Barbados spelade. Kostade 150 kr att gå in så vi stod utanför och kollade på allt roligt folk istället. Men som sagt. En helt okej kväll.

Men nu måste jag äta något. Ska väcka pappa strax också. Ciao

// A

Grattis

Grattis till mig själv på 20 - års dagen =)

27/Juli/88

4 timmars sömn

Hmm. Sitter och väntar på att folket ska komma hit. Vi ska grilla och dricka lite. Fyller ju som sagt imorgon. Får se om det blir utgång. Känns just nu som att jag inte kommer orka det. Ska gå och fixa det andra som är kvar innan dom kommer. Men ha en trevlig kväll ni andra. =) Ciao



// A

Packard Bell

Sitter här vid min nya dator nu. Så skönt att äntligen ha en. Min kväll igår var lyckad. Hade det trevligt hos Jessica alla tjejorna. Plus att det var första gången jag va ute på palace. Det var helt okej.

Måste ställa mig och göra en tårta också. Så den är redo för att ätas upp imorgon när vi ska fira mig. Ska firas uppe i stugan. Just det.. Måste ringa min mor också. Men nu ska jag göra mig en kopp kaffe. Har inte druckit alls mycket kaffe idag. Men det gör inget eftersom jag drack annat igår så jag behöver vatten. =P

Längtar tills nästa helg. ska bli så kul. =)


//A


varmt.

Vaknade av det var så himla varmt. Men man ska inte klaga. Det är skönt att ligga och ligga och slappa i solen. Ta med mig ett glas vatten ut med is i och lägga sig, får nog bli så. Ciao.

// A

it hurts.

Blä. Hatar att ha fjärilar i magen. Fan fan fan fan......

Men idag har jag i alla fall badat för första gången i år. skäms på mig. Förra året var jag ju i i April. Men det var lite skönt när man väl hade varit i och doppat sig. Men det var ju ännu mer gött och få lägga sig i solen sen. Men som vanligt är mamma stressad och kan inte va still och ta det lugnt. =P så jag fick inte ligga så länge. Vill bara att den här veckan ska vara över. Hela helgen är skit. Vill så hemskt gärna till Jessica imorn och hänga med in till stan och festa men vet inte om jag hinner hem och göra mig i ordning mig till dom ska in till stan. Det var ju såå länge sen jag festade med tjejorna. Och på Lördag hade jag tänkt ha en liten fest eftersom jag fyller på söndag men inte så mycket folk som vill komma. Och dom som ska komma är två helt olika folkslag. Känns så konstigt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Vill nästan helst bara skita i allt och gå och gömma mig någonstans. Bara tills denna helg är över. Allt kommer så opassande. Och allt är opassande just nu. . .


Varför var gud så elak och gav människan något som kallas känslor ?

// A

tomhet... i hjärnan =P

Nu är jag så himla trött. Har lagat mat och städat och plockat massor. Har varit uppe i Linda och Johns lägenhet. Shit. Den skulle jag inte tacka nej till. Den var jättemysig. Ska nog gå ut och sätta mig i solen ett tag. Sen vet jag inte om jag ska upp och rida eller vad jag hittar på.

Känns inte som att du vill att jag hör av mig längre. Lika bra att jag låter det va ?? =( Men det är ansträngande att inte försöka tänka på dig.

// A

Torsdag - 24/Juli/08

Hello. Eller God Morgon. Har nyss ätit frukost. Ska gå ut till de andra strax. Och idag är Ellen hos oss igen. Men jag ska i alla fall gå upp till lägenheten och checka läget. Ska bara dricka up mitt kaffe först. Kommer nog vara ute en hel idag med. Men ha en bra dag. Ciao

** Får lön idag =)

// A

Idag då !

Brun, brun, brun. =) Har blivit brunare idag. Har verkligen varit i solen HELA dagen. Från klockan 8 imorse tills när den gick ner. Var i Tjällmo hos Syster och Ellen. Målade lite åt dom och det gick undan så jag kunde lägga mig i solen. Dom har en ganska bra tomt. Sol hela dagen. hehe. Sen gick vi upp till "kiosken" och åt lite mat. Dom har så god kebab där. mmums !! =P Sen den lilla katten.. hehe Gud så liten. Sikkan som han heter. Senare på kvällen kom Mattias och Andreas förbi och hjälpte till och åt upp blåbärspajen som jag gjorde igår kväll. Ska gå och ta på mig lite mer kläder. Fryser. . . Sen blir det mys. hihi. Ciao

// A

mysigt i morgonsolen.

God Morgon.

Idag är det fint väder igen. Blir så glad att somarren har kommit tillbaka. Vaknade lite av att hemtelefonen ringde. Det var Sara som frågade ifall vi var på väg. hm. Klockan är ju bara 8 än. Men det är väl lika bra att gå upp tänkte jag så nu sitter jag här och väntar. haha. Ska nog gå ut och sätta mig i morgonsolen och äta frukost. Det kan vara lite mysigt. Ciao

// A

trött

Nu lägger jag mig och sover. God Natt.

// A

Jag får inte..

Nu har jag ställt in pajen i ugnen. Har gjort en blåbärspaj tills imorgon. Ska förhoppningsvis till Tjällmo och hjälpa till med huset. Och så måste vi ju hälsa på kissen som dom hämtade igår.

Annars idag har jag varit duktig. Tycker i alla fall jag. Cyklade upp till stugan på en halvtimme och slängde mig på gräsmattan och solade i ca 2 ½ timme. Det var jag värd. Sen red jag en sväng på gärdet utanför stugan. Han var lika duktig som vanligt. Måste vara något speciellt med det där stället. Han går alltid bra där. Sen imorse så tvättade jag ju. Sen städade jag lite. Men nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla vad det var för film som gick ikväll.

Nice talking to you today. ; ) haha. MEN. Jag ska inte, Jag ska inte, Jag ska inte, Jag ska inte, Jag ska inte, Jag ska inte, Jag ska inte, Jag ska inte !!!!

// A

Att vara duktig.

hihi. Kollade precis Smhi. Det ska bli fint väder, hela veckan. Tur att man har semester. Men helst av allt vill jag utomland. Skulle kunna göra vad som helst för att få åka. Men kanske inte så kul att åka själv.

Men nu är det ju att bloggen har damp så det går inte att lägga upp bilder. Blir så irriterad...

Nu ska jag vara duktig och cykla upp till stallet.

// A

tvättdag.

Såå. Nu har min dag börjat då. Har slängt i de 2 först maskinerna med tvätt. Tänkte att jag skulle vara snäll mot mamma och föröka tvätta ifatt lite. Dom är ju inte hemma så gör det ju inte. Så nu blir det att sätta mig och ta en kopp kaffe i solen. Annars idag ska jag försöka komma upp till stallet så jag kan rida en sväng. Har inte gjort det på ett tag. Men det är inte hela världen.

Jag ska inte. Jag ska inte. Jag ska inte. Jag ska inte. Jag ska inte. Jag ska inte. Jag ska inte !!!

// A

Blää-

Idag har jag varit duktig och varit ute på en lång promenad med Malin. Så nu är jag trött och säger God Natt. Ciao

// A

Utedag.

Har varit ute hela dagen. Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska rinna ner så jag kan gå ut med det. Ska fika lite med resten av familjen. Annars vi suttit i sandlådan hela dagen. =P Det är faktiskt avkopplande att sitta där med Ellen och mamma. hehe. Vi gjorde sanslott och massor av olika saker av den där sanden. kul kul.  Vi gick en sväng förut med så hon kunde sova ett tag. Men tror hon är mer trött. Får se om hon somnar ett tag sen igen.



Hon är såå sööt  =D

// A

Ellen dag- =)

Idag är lilla Ellen här hos oss. Sara och Christian jobbar så vi är barnvakt. Ska ställa mig i duschen och sen gå ut och se vad dom pysslar med. Dom stär säkert och kollar på när Fredrik gräver. Lägger in tre bilder på gummsan. ♥

   

// A

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

såg nyss klart på Batman Begins. Den var faktiskt rätt bra. Har aldrig sett den förut. Visst såg bara sista timmen men ändå. Får se hela någon dag. Men ska lägga mig nu. Ska upp skapligt imorgon bitti för att börja tvätta. Men hoppas ni haft en bra dag. Natti natti. Ciao

**Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

// A

måste va nått fel.

Sitter och väntar på att kycklingen ska tina upp lite. Ska göra mig lite mat. Måste ju äta något. Blir hasselbacksptatis till. gott. Var så sugen på det så tänkte att jag gör mig lite mat. Har städat hela datarummet än så länge. Har burit ner massa skit som bara står. Så nu börjar det blir fint här i rummet. Bara hallen kvar nu. Sen blir det köket och vardagsrummet.

Fan. Det har inte gått över än. Även ifall jag åt all min medicin. Och har så himla ont i vänster arm också. Men har ingen aning om vad jag har gjort. hehe. Måste vara något fel på mig. =P

// A

Himla väder.

Regn och åska. Men det kan vara mysigt ibland det med. Men hoppas det har gått över nu. Ska upp med pappa till stallet och stugan en sväng. Se ifall man kan rida en sväng om inte regnet kommer tillbaka. Sen ska jag hem och städa. Rensa lite här och var. Det behövs. Ska gå och byta om nu så inte pappa får vänta alltför länge. Ciao.

// A

Uttråkad- en aning.

Just nu har jag så ytterst tråkigt. Kom hem för ett tag sen. Körde upp Mor och Bror till stugan. Faren min jobbar ikväll. Vi var ju hos Emma och dom förut. hehe. Erica tog fram lego till Ellen så inte hon skulle bli så uttråkad. Till slut så satt Christian, Sara, Erica, Ellen och jag på golvet och gjorde massa saker. Fick tillbaka en massa minnen sen när man var liten. haha Och sen när vi åt efterätt. Gudomligt god Blåbärspaj som Emma hade gjort. Ehm. Fick grädde och vailjglass till. Erica och jag satt brevid varandra och jag satt och åt lite. efter ett tag drämmer Erica till mig och jag får grädde i halva mitt ansikte. Blev chokad men det var lite kul. Har en bild på när Christian och Ellen bygger med Lego men jag orkar inte lägga upp den nu.

Vad gör man imorgon då ? Ska nog åka med Far upp till stallet och rida om det inte är för dåligt väder. Och sen cykla hem. Behöver motion. Får se också om någon hör av sig. =P Alltså. Har ju semester nu i 2 veckor. Skulle ha haft 3 men nu blir det kanske inget norge. Vad ska man göra i 2 veckor ?? Malin jobbar och Sofia jobbar och Lindy är inte hemma .!!! Vet i alla fall att jag ska åka till Christian och Sara och hjälpa dom måla på huset. Men har ingen bil så jag vet inte hur jag kommer dit och hem. Om jag inte kan flörta in mig hos någon vill säga.

NU. Ska jag se om man kanske kan hitta på något innan man dör av tråkigheter. Ciao

// A

Någon som vet ?

Jaha. Då har halva dagen gått. Ska strax iväg till Kusin Emma & co. Vi hittade ett jättefint halsband. Själv tycker jag det stod emma över hela halsbandet. Var så himla fint. Och det kostade där efter också. Tur att man får lön på Fredag. hm. Har suttit och kollat lite olika bärbara datorer. Ska in till stan när jag fått min lön. Någon som bra tips när det gäller datorer ?? Själv kan jag inget om dom. Men oj. Klockan är dags att röra på sig. Ciao.

// A

ookej. 19/Juli/08

Mitt horoskop för dagen.

Som lejon ser du ut att kunna få en ganska trivsam dag.
Släktrelationer befinner sig just nu i folkus i tecknet.


Lite roligt eftersom jag ska och fira kusin Emma senare idag. Sitter i alla fall och dricker kaffe nu. Kunde inte sova så bra när jag kom in förut vid halv 5. =P Men det gör inget. Sov ju ganska bra innan. Funderar på att fiixa en ny skiva till jag ska dra mig men vi får se. Ha en bra dag annars. Ciao

// A

thihi

Min kväll blev lyckad i alla fall. =) Så glad för det. Annars nu, kom jag precis hem. Har varit förbi Tobbe en sväng. Han och hans kompisar alltså. Vilket gäng. Så himla roliga personer. =) Men nu ska jag göra mig en kopp te och sen sova lite. Ciao

** L I N D Y .. - I've got to tell you ; )

// A

ingen rubrik.

Jaa. Vad gör man ikväll då. ?? Kom precis hem från jobbet. Har varit hur lugnt som helst. Har varit helt förvirrad idag. Hela dagen. Förstår inte vad som händer.. Men imorgon ska jag till min älskade syster. Vi ska in till Motala och köpa en present åt våran kusin som fyller 25 imorgon. Kommer säkert bli lite stressigt för att jag har ingen anong om när jag ska gå upp eller när jag ska åka till Sara. Sen måste jag upp och hämta Mor och Far från Lövdalen. Hatar att inte veta. Usch. hihi- Fick reda på att Mor och Far kan hämta mig från Norge när jag ska hem. Nu längtar jag. Vill bara träffa min älskade Lindy. =P Vet inte vad jag ska skriva. Mår inget bra. Ska bli skönt att åka till syster imorn. Ha en bra kväll. Ciao.



// A

Trevligt igårkväll.

Fy fan. Mår lite dåligt. haha nejdå. Malin och jag körde in Linda och John till stan igår. Dom skulle på någon konsert. Efter det tog det av mot högsätter. Åkte dit och träffade Tobbe och hans kompisar. Tog med en öl på vägen dit. Det var såå gott. Har inte druckit sen studenten. Eller midsommar. Men bara den där ölen var god kan jag lova. När vi kom dit efter många om och men så var det trevligt. Vi spelade lite kubb och satt och snackade lite. Vi kom dit och fick ett glas rött vin och 2 cider av dom trevliga personerna-  haha. När vi skulle åka. Vi höll på att inte ens komma ut ur finspång för vi visste inte vilket håll vi skulle åt. haha. Ifall vi skulle ta genom Rejmyre eller genom Igelfors. Vi satt där mobbade i bilden och satt och skrattade för oss själva. Men vi kom dit i alla fall. Vi hittade. =) Synd bara att både Malin och jag ska jobba idag. Annars hade vi nog blivit kvar där ett tag till. Men nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning lite. Ska med Mor, Far och Bror till stan för att handla lite. Måste ju se vad dom köper hem åt mig för mat ; ) hHa en bra dag. Ciao

// A

I am head over heals for you

Är så himla nervös. Gud vad ont i magen jag har. Känns som att vi glömde och diska kaffekannorna igår plus att det känns som att vi glömde att stänga av. Alltså så att allt står kvar. Hoppas verkligen att Elin gjorde det för jag gjorde det inte. hih. Min dag igår. Gick med ett leende på läpparna hela dagen igår eftermiddag. Blev så förvånad när jag fick ett meddelande av T på jobbet. Och sen efter ett tag när jag kom hem. Tänkte att jag ska inte höra av mig. Så gjorde han det istället.. hehe Men ska dricka upp mitt kaffe nu och sluta skriva här. Så det inte blir lika stressigt som igår. =P Men ha en underbar dag. Hoppas att jag också får det. hihi. Ciao



// A

Tur att man har ganska bra balans då

Jobbade med Elin idag. Tycker om henne mer och mer. Jättetrevlig tjeja det där. Har suttit och messat med T och hon har hjälpt mig under tiden vi har spelat kort. Jobbar imorgon med. Men bara mellan 10-14. Så det blir lagom att åka upp och rida. Min plutt får ju nya skor då jag slutar. Så det blir perfa =P Och idag kan ingen säga att jag inte har varit duktig. Pappa hämtade ju mig imorse. Och åka upp och pressade höbalar och slängde in dom på höskullen.
Jag själv stod på vagnen och staplade ca 1 och en halv meter över lämmen. Stod där och svajjade på alla ostadiga höbalar. Tur att man har ganska bra balans då. =P Men vi fick 240 balar på ett gärde. Så det är rätt bra. Och jag bar alla. Värsta träningspasset. Blev svettigt. hehe. Men det kommer bli fler sånna dagar. Bara att ta tag i skitgörat och le. Mina armar är inte allt för fina nu kan jag säga. Även ifall jag har en långärmad tröja på mig så gick det igenom. Så dom är lite såriga. Aja. Inte hela världen. ska göra mig en kopp te nu och slappna av lite.

LINDY. Går inte att ringa varken till dig eller hans nummer. Försökte flera gånger när jag kom hem !! =O Sorry hun. Loves you.

// A

Bra låt ?

1, 2, 3, 4..
Hey (eh)
Forever
Hey (eh)
Forever

Its you, and me
Movin at the speed of light into eternity (yeah)
Tonight, is the night
To join me in the middle of ectacy
Feel the melody and the rhythm of the music around you (around you)

Ima take you there, Ima take you there
So dont be scared, Im right here, ya ready?
We can go anywhere
Go anywhere
But first, its your chance
Take my hand
Come with me

Its like I waited my whole life
For this one night
Its gon be me you and the dance floor
Cuz we only got one night
Double your pleasure
Double you fun
And dance forever ever ever
Forever ever ever
Forever ever ever
Forever (forever)
Ever ever ever
Forever ever ever
Forever ever ever
Forever on the dance floor

Feels like were on another level (ohh ahh)
Feels like our loves intertwine
We can be two rebels
Breakin the rules
Me and you
You and I
All you gotta do is watch me
Look what I can do with my feet, baby
Feel the beat inside
Im drivin, you could take the front seat (front seat)
Just need you to trust me (trust me)
Girl girl girl
Its like now

Its like I waited my whole life (oh)
For this one night (one night)
Its gon be me you and the dance floor (dance floor)
Cuz we only got one night (ohh)
Double you pleasure
Double your fun (yeah)
And dance forever ever ever (ohh)
Forever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever (forever)
Ever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever on the dance floor

Its a long way down
We so high off the ground
Sendin for an angel to bring me your heart
Girl where did you come from?
Got me so undone
Gazin in your eyes got me sayin
What a beautiful lady
No ifs ands or maybes
Im releasin my heart
And its feelin amazing
Theres no one else that matters
You love me
And I wont let you fall girl
Let you fall girl (ahh ohh oh oh yeah)
Yeah, I wont let you fall
Let you fall
Let you fall (ohh ohh)
Yeah yeah
Yeah yeah

Its like
Its like I waited my whole life (whole life)
For this one night (one night)
Its gon be me you and the dance floor (me you and the dance floor)
Cuz we only got one night
Double your pleasure
Double your fun
And dance forever ever ever
Forever ever ever
Forever ever ever
Forever
Ever ever ever
Forever ever ever
Forever ever ever
Forever on the dance floor

Ohh oh oh oh oh oh ohhh yeah
Forever ever ever ever
Forever ever ohh

// Nu drar jag till jobbet. Slutar 20 men kommer hem halv 9. //

// A

Men. Vänta ?

Pappa väckte mig. Vet inte vad som flög i honom men meddelander var på engelska. haha. Blev så förvånad. Sov ju lite längre idag eftersom jag inte gick och sov förns klockan var halv 3. Ska upp och hjälpa till med höt. Men jag sa det till pappa att jag tänker inte stressa sen innan jag ska till jobbert så kom snart !! Jadå, det tar lite över en timme innan jag kommer och hämtar dig. Men. jaja. Ska äta lite frukost nu. Så jag är redo att åka sen. Ha en bra dag. Ciao.

None

Tur för dig att du kommer hem snart. !!! =D

// A

Faktiskt lite trött.

Jo. Jobbade 9 timmar idag med. Men imorgon börjar jag inte jobba förns kl 17. Ska bara jobba 3 timmar imorgon. skönt men ändå inte. Imorgon jobbar jag eftermiddag och på Torsdag, förmiddag. Vet inte ens om jag ska jobba på Fredag, Men det blir väl att man får jobba då i alla fall. gör i och för sig inget. Tjänar ju mer pengar då =P Men nu måste jag ta min medicin. Har glömt att tagit den nu på kvällen. Sen blir det att sova. Ciao.

// A

eehm.

Hopp. Börjar jobba om en halvtimme. Linda hämtar mig. Snällt =) Se om det blir lika lugnt idag då. Har inte tid att skriva idag. Har en del saker att fixa innan jag drar. Men hoppas ni får en bra dag i vilket fall so mhelst. Ciao

// A

Kanske.. Men jag vet inte.

Kanske dags at sova strax. Ska upp halv 8. Måste var pigg tills jag går till jobbet. Ska fixa lite här hemma med innan föräldrarna kommer hem och stökar ner. Så hoppas ni har haft en trevlig dag. Och God Natt. Ciao

GAH !! Det funkar inte att ladda upp bilder på bloggen. VARFÖR ?

// A

I can't believe it.

Oj. Måste säga att det har varit väldigt lugnt idag på jobbet., Kanske har haft 15 kunder. Ganska skönt men ändå inte. Blir så långtråkigt om man bara sitter väntar på att kunderna ska komma. Men vi satte oss med Anders, totte, fredrik och ankan spelade lite kort. Sen drog dom så det blev bara jag och Linda kvar. Sen helt plötsligt var kockan halv 8. Bara börja småplocka lite. Sen var Linda duktig och låste ut sig imorse. Men som tur var hade hon bilnyckeln på sig så hon kunde åka till Barbro och hämta extranyckeln till Cafét. Och jag ska jobba imorgon med. Linda hämtar mig här klockan 11.00 och ska jobba till 20.00. Ska nog i alla fall ta mig en kopp te nu. Hörs väl sen. Ciao.

// A

ingen datanörd.

Gick upp för ett bra tag sen men har inte orkat sätta mig vid datron förns nu. Håller på att göra mig i ordning för jobbet. Ska bli skönt att komma tillbaka till Cafét faktiskt. Undrar hur mycket jag ska jobba denna vecka. Jag får ta och kolla upp sen. Ifall man får ett schema. Men nu ska jag dricka klart mitt kaffe. Kanske skriver en rad sen innan jag går. Ciao.

// A

orkar inte.

Nej, jag okrar inte skriva så mycket. Är lite trött så jag ska väl sova strax. Gjort idag ? Jo, jag åkte upp till Lövdalen och stallet vid 12 kanske. Åt lite mat och solade. Det var skönt. Fast jag brände mig på vaderna =P hehe. Jag är brunare på benen än mamma. Det är fan inte ofta man blir det !! Och imorgon blir det att jobba. 11-20. Kommer nog vara trött imorgonkväll. Men nu har jag i alla fall lite här hemma. Pappa var snäll och handlade lite åt mig förut. Men nu till sängen tror jag nog. Ciao

// A

What a night.

Herregud. Vilken kväll igår !!! Visst det var trevlig, vi grillade och vi satt och snackade massor om allt och alla. Men det var dålig sammanhållning. Killarna satt på en av altanen och vi tjejer satt på andra. =P Men sen efter många om och men så gick vi in. Det blev så mycket knott och dessutom var det lite kallt. Det var nog bara jag som tyckte det eftersom jag var nykter. Det kom flera killar sen som jag kände igen. Så jag satt och snackade lite med dom innan dom drog in till Palace i stan. Tråkisar. =P Men jag förstod dom. Ingen jättelyckad fest kanske. Och unde tiden dom andra bastade så satt jag och snackde med min syster gamla klasskamrat sen nian. Tobbe. Riktigt trevlig. Men han drog med. Det var lite roligt för helt pöltsligt kommer Sofia upp och säger : Anna kan vi åka hem ? Jovisst säger jag. Men vi blev kvar ett tag till i alla fall. Men som sagt. En helt okej kväll. Men ingen jättefest. NU. Ska jag äta frukost. Pappa kommer snart och hämtar mig. Ska upp och äta lunch med dom uppe i stugan. Ska nog rida en sväng med när jag ändå är där uppe. Kommer nog bli lite svårt med det. Kommer antagligen jobba mellan 10.30 - 21.00 om dagarna. Vet inget än. Kanske får någon dag ledig ändå. Men hoppas ni får en bra dag. =) Ciao.

// A

Duktig och glad.

Oj. Har inte bloggat idag än. Men men. Har ju haft fullt upp. Först kom Tomas förbi. Typ ASSENT inatt. Så jag har inte sovit så mycket. Skulle ju upp vid 8. Eftersom Sara och Ellen kom vid 9. Så vi tog en kaffe här sen bar det iväg till Viberga och Centrum. Hon var tvungen att köpa något tills i eftermiddag. Hon hittade ett jättefint linne. I massor av färger. Hon passade jättebra i det. Och nu efter jag kom hem därifrån har jag storstädat  stort sett hela lägenheten. Bara Fredriks och Föräldrarnas rum kvar. Men det får dom städa själva. =P Har pratat lite med LINDY på msn. Saknar henne såå mycket. Känns nu att hon inte är i Sverige längre. Men fick en bra nyhet. Hon kommer hem i Augusti. Blev glad. Ska bli så kul att träffa henne igen. =) En månad är mycket för oss.  Och senare vid 5, hämtar Sofia upp mig och vi åker till Petter och grilla och dom ska festa och bada och ha kul. Himla skit att jag äter medicin. Är ju på festhumör. Äsch. Får vänta tills min 20 -  årsfest. Men det kan nog bli riktigt skojj i alla fall. Nu sitter jag och dricker kaffe igen och lyssnar på Pussycat dolls låt - When I Grow Up. Den blir bara bättre och bättre. =P Ska börja göra mig iordning om ett tag med. Hoppas ni får en underbar kväll. =) Ciao



// A

Någon som vill vara generös ?

Ja, då sitter man här igen då. Fick ju sluta tidigt idag så jag fick åka med min bror upp till stugan. Så fick jag träffa lilla Ellen också. Sen tog vi det lugnt bara. Sen åkte jag tillbaka till Finspång sen med Christian. Sen gick jag och tog ut pengar till Malin. Så jag fick träffa henne en stund med. Och imorgon kommer syster Sara och lilla Ellen hit. Så vi ska ner till centrum och kolal lite grejjor. Ska bli trevligt. Kan någon ge mig typ 500 kronor ? vill hämta ut mitt paket från h&m. Men det får nog vänta tills jag fått min lön om inte pappa är snäll och lånar ut lite. =P Ska göra mig en kopp te nu. Hoppas ni haft en bra dag. Ciao.

When I Grow Up ..

// A

hoppas.

Jobbigt. Mina ögon bli bara geggigare och geggigare för var natt som går. Hoppas de blir bättre nu när jag äter min äckliga medicin. Ska äta 3 stycken om dagen. Shit. Aja. Idag ska jag försöka vara lite duktig och tävtta lite. Men nu ska jag byta om för jobbet. Ciao.
* Tråkiga väder !!!!!

// A

i år och dar'

Måste lägga in denna bild. I miss you !!



såå snygg bild. haha- den dagen minns jag. Det var trevligt. =)

Annars idag var jag duktig. Har cyklat enda upp till stallet. Håller fortfarande min tid. =) Och idag på jobbet.. oj oj. Den där människan borde få ALLA små jävla pappersbitar i sitt hus/lägenhet. Den här personen har rivit sönder hur mycket papper som helst och kastat ut i väggrenen. Hur långt som helst. Nej kanske var att överdriva lite men det blev en hel del när allt var samlat. Och... Var på sjukan förut och fick medicin. Fick vänta i år och dar', på allt och alla svar och prover och fan. Jävla sjukhus. Så det blir inget festa på Lördag. Men ska dit i alla fall. Vill gärna inte bli hög på att bland öl och antibiotika. =P Måste lägga mig nu. Är trött. Sov gott. Ciao



// A

Åter till tekoppen.

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det kan vara en god idé att hålla din kväll öppen så länge som möjligt,
eftersom en spännande möjlighet kan visa sig under dagen.

Sitter här och är Svintrött. Men äntligen inatt har jag sovit bra. Men jag vaknade inatt och ville veta vad klockan var. Då samtidigt såg jag att jag inte hade satt klockan på väckning. Oj. Det var tur att jag vaknade och kollade. Annars hade jag nog sovit nu. MEn jag får sova i helgen som tur är. Sen på Måndag börjar jag jobba igen. Men nu åter till tekoppen. Ha en bra dag. Ciao

// A

Borde få.

Nu är jag trött. Och det borde jag få vara också. Har först jobbat idag. Varmt och svettigt. Sen åkte jag direkt upp till stallet och hjälpte till att köra ut allt gammalt hö. När vi hade gjort det så sopade jag och Gunilla hela ladugolvet... I allt damm. Fick prata med min Lindy lite på msn förut idag med. Blev jag glad. Saknar henne. Så nu ska jag försöka sova. Se hur bra det går inatt då. =P Ciao

// A

Redan Onsdag.

Och jag fick inte sova bättre. Utan jag sov nästan sämre istället. Är mer förkyld idag än vad jag var igår. Men det ska inte hindra mig från att gå till jobbet. Dom får väl skicka hem mig om det är så illa. Nu i alla fall ska jag hälla i mig min kopp te. Ha en bra dag. Ciao

// A

kväller ikväll med.

japp. åkte till syster och co. i tjällmo en sväng. Vi gjorde en chokladtårta. Gott gott. Blev på lite bättre humör i alla fall när jag fick träffa de andra. Visst att jag inte var så social men ändå. Nu har jag nyss duschat och ska äta lite. Sen måste jag sova. Så får vi se om jag kanske kan få turen att sova lite bättre inatt. Ciao.

// A

Cp - Dag.

Idag är det en Hatar-Dag till tusen. Hela dagen har varit piss och skit. Blev INTE bättre av att jag såg Tomas. Fan fan fan fan. Lindy, jag vill ha dig här så jag kan prata ut om ALLT !!! Jag behöver dig ju. Hoppas också på att hovslagarn kommer Idag. Så jag kan börja rida igen. Har inte kunnat göra det på fan 2 veckor !! Men pappa var snäll och tog in honom från regnet ett tag. Och en annan tragisk grej. Urinvägsinfektion. Fy faan. Det är ju inte första gången jag har det om man säger så. Det är något så irriterande. Och..- Jag önskar det kunde bli fint väder så man kan ta sig en långtur på hästen. Bara för mig själv. Jag är bara så kluven. Just idag i alla fall. Skulle inte ha gått upp imorse !!

// A

Så jävla typiskt.

Har blivit sjuk nu över natten. Visst. Det brukar bli bättre på dagen men jag känner mig inte alls bra. Ont i halsen som f**n.Täppt i näsan och och ont i ett öra. Och ont så förbannat i en visdomstand som håller på att spökar för mig. Jag orkar inte bli sjuk nu !!! Ska göra mig en kopp te med honung i. Sen drar jag till jobbet. Ciao.

// A

Måndag kväll 7/Juli/08

Japp. Nu säger Anna God Natt till datorn i alla fall. Och till er andra med. Sov Gott. Ciao

// a

trevlig kväll...

Japp. Ikväll har det varit en trevlig kväll. Har varit och fikat med Malin en sväng. Sen tog vi ett varv med bilen. Bara flummade och lyssnade på bra musik. Ska ställa mig och göra lite mat. Tills imorgon alltså. Har inte råd att köpa lunch varje dag. (a) Och på Lördag ska jag umgås med Sofia. Och imorgon hoppas jag verkligen att Uffe kommer och skor min häst. Annars blir jag galen. Han skulle ha kommit idag men då när han var i stallet var inte jag där. hmrf. Att han inte ringde min mobil. Surt !!! Nu ska jag sätta mig och kolla resor. Pratade med Linda idag när Malin och jag var och fikade och sa det till Linda att jag vill ha en vecka ledigt om det går bra.. Hon sa att det gick bara bra. Så nu blir det att vi åker. =) Ska bli såå skönt. Sen blir det en kopp te också. Ciao.

Want you even more. But it's so damn hard to let go.

// A

Skönt att komma hem.

Idag fick vi städa deras stora garage. Det var riktigt snäll av Janne. Eftersom det verkligen spöregnade ute. Så det är vad vi har gjort idag på jobbet. Men jag är i alla fall genomsur. Mina fötter är som russin. Har inga bra skor som jag arbetar i nämligen. Ska leta fram ett par torra och rena strumpor. Sen drar jag upp till stugan och stallet med mamma och pappa. Ciao.

// A

pissväder. =(

Fy fan vilket pissväder det är ute. Vill inte cykla till jobbet. Men jag måste ju dit på något sätt. Men men. Det är väl bara att sätta sig på cykeln och fara iväg. Ha en bra dag. =) Ciao.

// A

Trötter och kväller.

Fortfarande väldigt seg. Har ont i halsen känner jag. Men det går över. Och imrogn är det jobb igen. Bara en vecka kvar nu. Skönt att få lite sovmornar sen. Åkte upp till Lövdalen förut och käkade grillad kycklingsfilé och mammas hemmagjorda potatissallad. Riktigt samrrigt. Ska göra mi en kopp te nu och sätta mig framför tv:n ett tag och slappna av lite. Sen blir det sängen för min del. Hoppas ni haft en bättrre dag än mig i alla fall. Ciao.


** Det som hände igår nere på centrum. Inför alla, trodde jag Aldrig skulle inträffa. =P

// A

sista.

Kvällen igår. Den ägde. =) Vi  hade så himla kul. Träffade en massa trevligt folk. Orkar inte skriva mer just nu för nu ska jag upp och äta i Lövdalen. Ciao.

// A

hahaaaa !!

Sitter här och lite halvt fuller med Lindy. Ska gå ut starx men först ska vi nog gå bort till Delac verkar det som nu iaf. =P Kul kul. Ha en bra fyllekväll ;) Ciao.

// A

Heldag med Älsklingsvännen.

Japp. Just nu sitter jag och har färg som Lindy har lagt i mitt hår. Snäll som hon är. Vi var ju som sagt på Factory outlet tidigare idag. Båda vi hittade 2 par varsina jeans. Dock var ett par trasiga som var mina. Blev lite ledsen. Men mamma skulle försöka fixa dom. Älskade nämligen just dom byxorna. Köpte två par för 1220 som ett par egenlitegn kostar. Sist jag var där hittade jag inget. Och det var riktigt dåligt med tröjor.. Men men, Och ikväll blir det utgång. Ska ha liten förfest för oss själva här. haha. Hon åker ju imorgon till Norge. =( Men nu ska vi fixa lite. Ha en supertrevlig kväll. Ciao

// A

Trött som aldrig förr.

haha. Blev förvånad förut. Hästarna går tillsammans med ett par kossor. Såg så roligt ut. Vissa av hästarna va lite skeptiska mot dom såg det ut som. Men. Bara nyttigt för dom att gå ihop ett tag. Och varför dom gick med hästarna var för att dom hade rymt när dom skulle byta hage. =P Är dötrött. Kom hem från jobbet förut och tog mig en dusch. Sen sov jag en timme. Efter det så väckte mamma mig och sa att vi skulle upp till stugan och grilla. Så jag hängde på dit. Och där sov jag också en timme. Helt sjukt vad trött jag var, och är fortfarande. Ska nog sova ut riktigt inatt. För imorgon är det Lindy och Anna-dag. Hon kommer hit på morgonkaffe. Sen drar vi till Vingåker. Ska kolla ifall man hittar lite kläder. Så ska vi gå och äta lite och ha det trevligt. Senare på kvällen ska vi gå ut en sväng. Det är ju sommarrocken. Se ifall det är något skojj. Men nu ska jag fan sova. igen =P Hoppas ni haft entrevlig dag. Ciao.

// A

något irriterad på mig själv.

Har inte ätit någon frukost. Jag som måste äta på morgonen. Bregottet tog slut ugår. =P Jag visste att det höll på att ta slut men ändå gjorde jag inget år det !! Men nu ska jag dra till jobbet. Ciao

// A

Nu du.

Nu säger jag nog God Natt. Måste ta igen lite sömn sen igår natt. =P Då gick jag och la mig vid 01.00. Men det Tror jag nog att det var värt. haha. Sov gott. Ciao.

// A

Arg och arg.!!

Sitter och väntar på att Malin ska ringa så vi kan gå och ta en fika på P2. Har inte vait där på ganska länge nu. Annars idag började dagen bara bra. Vi gjorde det vi skulle och sånt. Sen hände det.. Tappade bort en värdefull sak. Då kokade hela jag. Blev så jävla arg. Sen det löste sig senare under dagen. som tur var. Annars hade jag blivit ännu mer galen. =P Har varit en sväng uppe i stallet och kollat till min buse. Gick en sväng runt alltihop med. Skönt med lite promenad. Ska ställa mig i duschen sen också. Mina fötter är som ett helt grustag. =) Inte såå skönt att lägga sig sen med skitiga fötter. Ciao.

// A

Torsdag 3/Juli/08

Fyller 20 År om 24 dagar. Satt bara och tänkte på att jag fyller snart. Och att jag är pisstrött. Sov bara 5 timmar inatt. Men i helgen får jag sova ut. Ska bli skönt. Men ska strax dra mig till jobbet. Ser ut att bli väldigt varmt idag. Men det gör inget. Ha en bra dag allihop. =) Ciao.

// A

Give me.

Japp. Det fick bli en eftermiddag hos Syster & co. Hade det trevligt där med resten av folket med. =) Kollade nya Ellos med. Hittade en DÖsnygg jacka. Vill ha !! Men den kostar något jag helst inte vill veta. Får åka till Ullared och handla . haha. Och Ellen lärde sig säga 'message' eftersom jag har en gubbe som säger det när jag får meddelande. haha. Fräna unge. Bjöd Sara och Ellen på en glass med. Det satt inte helt fel i värmen. Göra ikväll då ?  Blir väl att sätta sig framför burken och glo lite. Kanske ringer en sväng till Lindy och se när hon kommer tillbaka. =P Och efter det. -Ja. Inget !! Hoppas ni haft en bra, äckligt varm dag. =) Ciao

// A

God Morgon.

Jahopp. Redan Onsdag då, och halva veckan har gått. Sitter och kollar på ifall jag ska jag skicka efter ett regntäcke till min häst. Dom har rea på täcken på Horze. Vet itne om det är ett bra märke. Hittade ett som kostade 399 men som nu bara kostar 239 Kr. Ska kolla vad frakten kostar. Om dem inte är så dyr skickar jag nog efter täcket och ser ifall det passar. Äter i alla fall lite frukost. Är trött. Skulle ha träffat en person igårkväll men jag orkade verkligen inte !! Måste göra mig i ordning nu för jobbet. Ha en bra dag. =) Ciao

// A

Kan du ditt eget namn ?

Anonym, Jag vet att det inte är bra att sitta med en nygjord tatuering i solen. Så mycket vet jag !! Kan du inte ditt namn eller varför skriver du det inte ? Ska i alla fall lägga mig strax. Har varit en bra dag. Det har ju varit fint väder. Och det ska bli fint väder imorgon med. =) Kloka jag. Åt en mjukglass förut när vi fikade med jobbet. Hah. Kom på det efterår att det skulle jag ju inte ha gjort. Sitter och har lite ont i magen nu men jag får skylla mig själv att jag itne tänker efter innan. Tål inte så mycket mjölkprodukter... Längre.. =( Aja. sov gott och hoppas ni haft en bra dag. Ciao

// A

Ännu en Tisdag.

Haft en bra dag allihop ? Det har jag haft i alla fall. Drog i och för sig till med en repa på baklåret. Aj !! Men annars så. Har nyss duschat och ska nog sätta mig i solen ett tag innan den försvinner helt. Har varit en sväng uppe i stallet och rentgjort badkaret och fyllt på färskt vatten till kusarna. Satte mig i solen förut på en sten i hagen. Så himla skönt att bara sitta. Så kom Hannibal fram och pussade lite på mig. =P  Ska sätta mig framför tv:n sen också. Ska kolla en sväng på Allsång på Skansen. Se om det är något bra ikväll. Konstigt. Kändes för en stund sen att jag ångrar min tatuering som jag gjorde i Fredags. Men nej. Bara det att den ser så wierd ut nu när den läker. Blir förhoppningsvid bättre efter. ska ut i solen nu. Ciao

// A

haha

God Morgon. !! Hoppas ni får en bra dag. =) Ciao.



//A

RSS 2.0