finfin dag.

Hej hej.

Kan börja med att säga att jag trodde jag skulle dö igår när jag skulle iväg och träffa nästan alla av robins vänner.. Men det gick bra. Dom var så trevliga så. (: Sen såg Johan, Robin och jag på The Strangers, skräckfilm. Usch. Och det var mörkt ute också. Gjorde inte det hela bättre. Men jag kunde se hela filmen utan att dö. :P Robin är på väg hit nu. Ska träffa honom innan han åker upp till Stockholm över helgen.

Annars idag har jag hunnit med att släppa ut hästarna och varit på möte. Fick schema och lite annat. Bra bra.. Anna likes.

Och en annan sak jag gillar är att solen lyser idag.. Det är skönt att våren äntligen är på väg!! :D


// A

Torsdag

Oj Hej!

Har inte skrivit på ett tag ser jag nu.. :P Men men. Jag har gjort annat. Som i Onsdags var jag i Tjällmo. Sara och jag åkte och storhandlade Sen på kvällen åt vi semlor med Mattis och Andreas. Sen invigde Christian och alla vi mitt guitar hero. Kul kul. (:

Och idag har det varit jobb mellan 9 och 13. Sen satt jag och bara väntade på att klockan skulle bli 16 så jag kunde gå till Carolin och fixa frillan. :P Blev bara bra och nu ska det sparas ut. (:

Men nu ska jag slå pappa :P
// A

mycket bättre idag. (:

Hej hallå. (:

Mår mycket bättre idag. Kände det redan igår när jag hade sprungit.. Och sen har Carro och alla på jobbet gjort mig glad igen :P
Ligger och väntar på att Robin ska komma hit så jag passar på att skriva lite här. Och Tjejkväll låter som en bra idé Emelie. Så man håller kontakten lite i alla fall. (: Du / ni får höra av dig när det blir. Skulle vara kul att träffa alla er.

Och jag längtar något så grymt mycket till denna Fredag. :D
Och Grattis på Namnsdagen Mattis (: Även att jag gratta dig imorse. :P

Nu ska jag o mamma äta. (:

// A

Jag drar mig undan.

Jag börjar som min förra rubrik.. Jag har en känsla.... Jag har en känsla av dågot d¨ligt i min mage. Är på väg neråt i en svacka. Ingenting går som jag vill. Trodde jag skulle må bättre av att ha träffat robin. Jag är jätteglad över att jag har träffat honom men det är fortfarande något som saknas. Och jag önskar att jag kunde sätta fingret på vad! Jag vet att sånt här går över men jag vill bara gräva ner mitt huvud i sanden till detta humör och allt har gått över. Tänkte att jag ska försöka vara glad och se ifall det går att "må bra" i alla fall. Men kände nu när jag gick hem från jobbet att det kommer inte att funka. Det finns vissa personer jag bara vill skrika på. Så nu ska jag göra något jag inte har gjort på länge. Ut och springa. Springa av mig all ilska och ångest. Och det är bara att hoppas på att det blir bättre! Jag tycker att det är bättre att springa av sig än att börja bråka med en massa folk som inte är värd all skit jag får ur mig. Jag drar mig undan.


// A

Har en känsla

God Morgon.

Kaffe kaffe kaffe ! Mina ögon är redo att slå ihop vilken sekund som helst. Även att jag har sovit 7 timmar. Jag är faktiskt jättetrött.. Jag måste göra något så jag blir pigg. :P

Har en känsla av att denna dag kommer att bli riktigt seg. Till läkaren och hem igen,. Vara hemma i fleera timmar innan jag ska börja jobba. Och jag har ingen bil så jag kan inte ta mig någonstans. hum hum

Have a nice day.

// A

En massa folk som har tvingat dit mig

Hmrf.. Sitter här och dricker vatten.. Mina ben var svullna såg jag. Dricker nog alldeles för lite vatten om dagen. Jag dricker säkert mellan minst fem koppar kaffe och några till per dag och kanske ett stort glas vatten. Dags att ändra på dom vanorna kanske om man vill ha ett lite sundare liv. :P

Sitter och pratar med min bus på msn. Önskar verkligen att jag kunde göra något för att underlätta för dig. Me misses you soo much. ♥

Sen väntar jag på att klockan ska rinna iväg lite. Men vad ska man göra för att klockan ska gå. Laga lite mat kanske. Eller måla lite. Fan så tråkigt det är att vänta på något!!

Och imorgon bär det av till läkaren. En massa folk som har tvingat dit mig. Fast å andra sidan är det kanske inte så bra att gå med en arm man inte kan använda och som blir blå lite då och då. :P

// A

Söndag idag.

God Morgon.

Sitter här och äter frukost. Kollar lite på skidskytte, se hur det går för våra svenskar. (:

Sen eller snart hoppas jag, så mamma och jag åka upp till stugan och städa den. Mamma sa att hon ville möblera om också. Och ja, det skulle vara lite kul för omväxlings skull.

Och ikväll blir det mys med Robin. Har inte träffat honom på 2 hela dagar. :P Vi har ju redan 2 hela veckor idag. (:

Säger som mamma sa nyss, Hoppas att det här är den sista snön som kommer nu. Det har ju snöat massor !!!

// A

Melodifestivalen

Ja, jag vet inte vart jag ska börja! Melodifestivalen. Om det är någon jag skulle rösta på skulle det vara Molly. Eftersom hon har den låten som jag tycker passar bäst in. Eller Sofias låt. Den skulle passa in i Eurovision. Men annars tycker jag att låtarna var inget att ha. Visst, det finns dom som är bra men inte som är bra för melodifestivalen. Man tävlar väl inte i VEM eller VILKA som ska vinna. Utan själva melodin i låten !! Eller är det inte så? Angelica och jag satt och pratade om, snutten dom visade om historiken i melodifestivalen. Vi sa det att dom låtarna är faktiskt bättre. Och det är sjukt. :P Kommer den rätta gå vidare?

// A

Gör mig fundersam

Sitter och läser lite MSN:s hemsida. Så såg jag att det stod något om Heidi Klum. Supermodellen,

Heidi Klum anses vara för fet för cat walk-visningar. Ursäkta men vart fan är hon FÖR FET ? Sånt där kan man bli så himla trött på att höra eller läsa. Alla modeller i dagens läge är FULT smala. Dom är på tok FÖR SMALA. Det är inte fint när man ser ryggraden eller att skulldrerna sticker ut. Och det är absolut inget att se upp till, att bli så smal. Eller som jag hörde att någon sa, Det är inne att vara smal. Ja okej, att det kan vara inne att ha höga, slimmade jeans. Eller en viss frisyr. Men fan inte att man ska vara smal bara för att modet säger det. Sånna fakta gör mig fundersam över hur folket tycker. Eller är dom bara avundsjuka. Avundsjuka på hur hon ser ut. Att hon är lång och smal. Fint ansikte, fin kropp. Jag förstå bara inte !!! Och man får ju inte heller glömma bort att hon har fött barn. :P



// A

fy fan vilken kväll. suck

Hej hallå!

Idag har det varit en så otroligt seg dag. Spyr på det. Och ikväll lär det inte bli bättre. Dör av att jag är så uttråkad.!!

// A

Du måste prata om det.

Hum, Sov lite för länge. :P Måste göra mig klar för jobbet. Se hur det går idag då. Känner redan att det inte funkar med min arm.Igårmosre kände jag inget av den alls. Efter jobbet igår var den svullen. Ucsh. Som tur är fick jag en tid på Måndag till en läkare. Ska blir kul och se vad dom säger.

Du måste berätta vad du känner, allt du tänker. Du kan inte, du får inte hålla allt inne som du funderar på. Allt måste ut. Speciellt till honom. Det är bättre att du säger för mycket om en sån sak. Allt du får upp i ditt huvud. Och du frågade mig om dina vänner kommer sluta vara dina vänner. Du borde inte ens fundera på ifall jag skulle sluta vara din vän för det. Jag är alltid din vän, vad du än bestämmer dig för att göra. Jag finns vid din sida. Och vad du än beslutar finns jag här för dig. Och glöm inte bort vad du känner och vad du vill. Tänk inte på vad alla andra säger eller tycker! Det är ditt beslut och andra ska inte komma och säga vad du ska göra.

// A

Filmmys.

God Morgon.

Kom nyss hem från stallet. Har varit och släpp ut dom och föberett inför ikväll.

Sen blir det jobb mellan 12-19. (: Har ju redan varit ledig två dagar denna vecka. Så det har varit lyx. :P

I Onsdags sov jag hos Robin. Myspys. (: På kväll såg vi Will Smiths film, Seven Pounds. Den var helt okej. Sen för att vi inte skulle ligga inne hela dagen så var vi duktiga och gick en timme. När vi kom in så kollade vi på Revolutionary road. Den var också helt okej. Fast jag hade andra tankar om den, men annars helt okej.

Sara, jag vet att jag skulle ha lagt in bilderna. Har inte kommit så långt i min planering ;)

Nu blir det frukost med Ellen. (:
Have a nice day.

// A

blackout

Hejsan Hallå!

Sitter hemma hos Robin och flummar. Åkte direkt från Tjällmo. Var ju barnvakt idag till världens sötaste barn! Ellen

Det står stilla i mitt huvud! Kan inte skriva-

 Bye

// A


Det är därför jag inte har..

Hej hej!

Har inte uppdaterat bloggen för min bärbara strejkar. Internet har mer eller mindre lagt av. Inte kul alls. Så nu sitter jag vid min brors dator bara för att kolla msn, hotmail och diverse.

Ska dra mig upp till stallet strax och göra allt klart tills ikväll. Ska kanske åka till Syster & coSara ska ju iväg imorgon så då får jag Ellen för mig själv en hel dag. (: 

Igår va Robin här en sväng. Kollade på Angelinas nya. Changeling. Jag tyckte den va jättebra.
Det har redan gått en vecka!! Sjukt fort också. Men jag klagar inte. :P

Ska jobba sen med Elin. Ikväll blir det att stänga cafét med henne. (:

// A

Fredagen den trettonde.

God Morgon!

Sitter på jobbet och har precis öppnat. Är själv här ett tag innan Linda kommer. Ytterligare ännu en dag som jag inte förstår hur jag har hunnit med allt. Men idag har jag inte stressat i alla fall, vilket är bra. (:

Ikväll blir det att lägga sig tidigt, eftersom det lär vara jag som ska köra. Ska hämta syster runt 04:30 inatt. Sen drar det 40 mil uppåt i Sverige. Detta äventyr ska bli spännande. :P

Efter jobbet ska jag dra upp till stallet en sväng. Slänga av godiset jag köpte åt honom. Då blir han nog glad. (:
Efter stallet blir det mys med Robin. Måste ju få pussa lite på honom innan jag åker. Och eftersom vi inte ses imorgon när det är alla ♥ dag.

Wish me luck today. :P haha
// A

boring

Har såå tråkigt för tillfället.. Inge kul alls att sitta och vänta på att få börja jobba!

Men min sötnöt kom förbi här förut. Det gjorde mig gladare idag i alla fall. (:

MSN FUNKAR INTE !!!!
hmrf

// A


hold me.

Min dag började i lite stress.. Försov mig en timme! Jag som skulle vara duktig och gå upp tidigt och äta frukost och sen åka och släppa ut hästarna. Nej men jag fick slänga på mig alla kläder och åka upp till stallet. Fast jag gjorde klart allt så det bara är att åka upp och släppa in. Rätt skönt att ha det så. Eftersom jag slutar jobbet halv 8 ikväll.

Igår var jag ledig hela dagen. Sov ut gjorde jag i alla fall. Pappa väckte mig med kaffe klockan 12.30. hehe. Sen åkte jag och pappa upp till stallet. Han åkte skidor och jag red en sväng. Efter stallet och en kopp kaffe drog Angelica och jag till IKEA. Hon köpte en hylla till sin mor och jag fyndade en klocka. (:

Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka och jobba eftermiddag. Se hur det kommer gå. Jag har gjort något med min handled. Gör i vilket fall som helst, BÖGont! :(

// A

Ledig idag

God Morgon för min del! Har verkligen sovit ut idag. Sitter och lyssnar på Alesha Dixon. Så bra låt tycker jag. Blir glad när jag hör den. (:

Ska bara dricka upp kaffet sen blir det upp till hästen och köra lite träning. :P Kan han behöva.

// A

Väntar på sötnöten.

BURR !!! Jag fryser som en idiot. Ska hoppa in i duschen innan R kommer förbi och säger hej.

Annars idag har det gått bra att jobba. (: Dagen har bara sprungit förbi. Sånna dagar tycker vi om.

// A

Finally.

Sitter här i Tjällmo nu och flummar med Ellen. :P Ska sova här inatt. Orkar inte åka hem så sent som det oftast brukar bli!

Skulle ju ha börjat jobba klockan 16 imorgon egentligen. Men Sarah ringde förut och sa att hon inte kunde jobba. Så jag går mellan 11-19.3o.

Tänkte ju åka upp och rida imorgon men icke. Vet ju inte hur schemat ser ut för resten av veckan så jag kan ju inte planera något!! Det enda jag vet är att på Lördag ska jag till Hudiksvall och på Söndag hoppas jag på Alla Hjärtans Dag-mys. (:

Tycker det är kul Lindy att du är så glad för min skull.. Tack gumman. Uppskattar det verkligen (:

// A

Har inte råd att inte ha något jobb!

God Morgon. Eller god middag kanske!

Sitter här och kollar på störtlopp med mor o far. Och självklart dricker vi kaffe. :P Ska starx göra mig iordning för att gå till jobbet. Vi ska ha personalmöte klockan 12. Vi ska göra schema och lite annat. (: Ska se ifall jag ska ringa och fixa A-kassan sen. Har inte råd att inte ha något jobb! För man ju väl aldrig hur det går med jobb när det är lågkonjunktur. Jag är glad att jag har jobb än så länge i alla fall. (: peppar peppar **

Provade nya paden igår. Fan va snyggt det blev mot hans svart päls. haha

Igår blev det film i soffan hos R. Såg på Body of lies. Nästa gång ska jag fasen se Angelina Jolies nya film. :P

// A

söndag.

Ja, igår var det fest. Elin och jag va inne i stan! ujuj. Vi åkte hem tidigare, var ganska dött på slutet. :P

Sitter och äter lite nu, sen blir det kaffe. Och efter det blir det att prova nya paden. Om det inte är alltför halt på vägarna.

Och ikväll blir det myspys!!! (:

// A

Löördag

Ikväll blire fest ! Med Elin och halva Norrköping. :P

// A

Den var snorgrön !!

Sitter mer eller mindre och väntar på att klockan ska bli 7. Ska iväg och grilla lite hos R. Och jag fick med mig Elin. (: haha Hon är så nervös. Men för vad?  ;)

Annars har denna dag bara sprungit förbi. Öppnade med Elin imorse och slutade vid 12. Skulle ju ha varit ledig egentligen. Men icke ! Blev rätt mycket lunch idag, vilker bara är bra men kan bli lite jobbigt om man bara är 2 stycken. Men jag slutade ju mitt i lunchrushen så det va skönt. haha.

Efter jobbet åkte jag och hämtade mor. Åkte till systemet och handlade inför imorgonkväll. Ska bli intressant. Sen hämtade jag ut mitt paket när jag ändå var på ica och handlade lite. Är grymt nöjd över paden till Westernsadeln ! Det står att den skulle vara grön, och ja !! Det var den.. Snorgrön !! haha

Men nu blir det kaffe med mor och far. (:

// A

längtar tills lördag.. (:

Blev inget att ut och gå !!! ):  Dumma Sofia ;)

Så ikväll blir det tv. Enda tills R komer förbi en kort sväng. (: Efter det blir det sängen för min del. Måste ju vara utvilad tills kvällen kommer. haha.

Ska i och för sig jobba mellan 8-12. Med Eliin (:

// A

@ Work.

Sitter på jobbet och flummar lite !! Just nu är det ganska lugnt. Ska passa på att äta lite strax tror jag. Men undra vad ? :P

Fick meddelande om att jag har fått mitt paket från Hööks.. Yippie !! :D
Annars har jag haft en bra dag. Fick ett meddelande förut som gjorde mig glad. hihi-

// A

Nalle Puh med Ellen.

God Morgon. Sitter här och äter knäckemacka med Ellen. Vi sitter och kollar Nalle puh som vanligt. Snart kan man väl alla filmer utantill. haha. Ska strax ställa mig i duschen för att sen gå till jobbet. Och idag blir det att jobba mellan 10.oo- 19.3o.

Ikväll ska jag ut och gå en sväng med Sofia. Vi sagt hur många gånger som helst att vi ska ses men aldrig blivit något av. Ska bli skönt att träffa henne. Det var ju så länge sen! (:

Ha en bra dag alla ni andra.
Jag vet i alla fall att jag kommer få en bra kväll. på fler än ett sätt! (:

// A

Känner mig ganska stolt.

Denna dag, jag säger bara trött ! I alla fall nu när jag har kommit hem från stallet och jobbet ! Fick åka i stress till jobbet idag.. Linda hörde av sig till mig fem över 8 imorse och sa att Carro inte kunde jobba. Och då stod jag med massa saker i händerna uppe i stallet. Jag åkte hem och var inskriven i personalliggaren på jobbet kvart i 9. Känner mig ganska stolt att jag klarade av att hinna med att fixa allt innan 10, då vi öppnar. Speciellt eftersom leveransen kom idag med. :P Sen slutade jag vid halv 8 och då blev det en skön promenad hem med bra musik i öronen. (:

Har just läst en väldigt .. Vad ska jag säga.. ? Skrattretande konversation, mellan 2 personer. Jag gör verkligen inget annat än att skrattar. Tar inte ens åt mig av något av det.

Nu ska jag sätta mig framför tv:n ett tag- Sen sova. Ska jobba långdag imorgon med ! (:

// A

lugna favoriter på jobbet.

God Morgon, Eller vad jag ska säga.

Sitter på cafét och äter lite frukost innan jag ska öppna.. Öppnar själv idag. Carro skulle ta kort klockan 10. Ganska skönt att vara här själv ibland. Behöver bara tänka på vad man gör och inget annat ! Och allt är klart här nu inför öppning. Kaffet håller på att rinna ner och tet är redan ute. :P Ligger före i tidplanen. Det tycker vi om.

Sen i eftermiddag, eller efter jobbet kanske jag ska säga. Ska R och jag åka ut till Vikbolandet en sväng. Riktigt snällt att han vill följa med. Vågar fan inte åka själv. haha.

Och senare ikväll ska A och jag ha Gituar Hero kväll. Har inte spelat på ett bra tag nu. Så vi får se hur det kommer gå denna gång. :P

Nu ska jag lyssna på lugna favoriter och sista sakerna. Have i nice day.- (:

// A

One foot wrong

Gud så skönt det är att vara "själv" hemma. Mor & Far är på väg till skåne. Bror är iofs hemma men han gör ju inte alltför mycket ljud ifrån sig. :P Ska bara slappa framför tv:n ikväll.

Annars idag har jag varit duktig och varit på banken. Sen har jag bara jobbat ! Det var den segaste dagen på hur länge som helst. Men hoppas på att det blir bättre i veckan. (: Åkte upp till stallet en sväng nu när jag kom hem från jobbet. Vet inte vad jag skulle göra utan min ögonsten. ♥



Nu ska sminket av och myskläderna på för snart är det Lipstick Jungle.

// A

Just smile and wave

God Morgon !!?

Sitter här och slöar framför datorn. Väntar på att jag ska orka gå och göra mig i ordning så jag kan gå till banken. Efter det blir det jobb  från 12-19.3o.

Annars finns det inte mycket över idag till att ägna sig åt annat ! Bara att le och se glad ut. (:



// A

Träningsvärk i rumpan ?



Ser ut som att jag inte åker på sjön men det är i alla fall mina fötter. :P Kommer nog ha träningsvärk i rumpan imorgon. Men det är det värt. Det är ju trots allt ganska kul att åka på sjön sådär.

Sen en fin bild på min far som åker långfärdsskridskor. (:



Blir annat ikväll. Blir nog inte Mongo Lotto som jag kallar det. haha ! Blir kanske.. En film.!

Sen satt A och jag och kollade på Royal Caribbean Kryssningar... mm. Dom var inte så dyra som vi trodde.. Men nog bara för skojs skull. :P Men får vad det blir till nästa vinter ;) Eftersom det inte verkar bli något London.. hah

// A

cause im lost

Ja usch, nu är jag mätt. Återigen. Middagen igår var lyckad och mycket trevlig. (:

Ska strax slänga i färg i mammas hår. Sen blir det stallet och kanske åka lite skridskor med pappa på sjön. (:

Ikväll blir det kanske Bingo Lotto med R. Om inte, får blir det något annat att hittas på. :P
Gick aldrig till Linda och John igår. Var så himla trött. Men man måste ju kolla hur det blev i nya lyan. (:

// A

RSS 2.0