snart så..

Nu tror jag att allt ska vara packat och klart. Om 40 minuter åker vi mot Fanny för att plocka upp henne. Sen blir det Öland. Ska bli så kul och skönt att komma ifrån Finspång ett tag.

Va ute i stallet förut och pratade lite med Mathilda och gav henne min fars telefonnummer utifall att något skulle hända.

Nu, ska jag bära ner allt till dörren. Hoppas det finns plats i bilen för allt bara.. haha

Ha en trevlig helg.
Ciao

You, Me and The Wine

Ja, den rubriken passar bra! haha ;D

Håller på att göra mig iordning för att strax dra till Bobby. Vi ska ka en sväng till Sara & co. Hinner inte träffa dom innan jag åker annars. Så måste jag hinna ut till min lilla polle också. Fick en fin bild på honom av charlotta. Jag tror det är när Mathilda red honom första gången ute på Ysunda. Men av någon anledning vill inte hon va med på kort. Men här är iaf en liten bit av honom. ♥



Nu säger jag hejdå för idag.
Ciiao

Och äntligen semester

Min första dag på semestern idag. Och den tillbringar jag med min far uppe i Hudiksvall. Tog med mig datorn så pappa och jag kan kolla lite på alla nyheter och diverse. (: Annars är det rätt fint väder här. Det har regnat men det vädret slapp vi.

Vet inte om jag komemr att blogga så mycket mer. Har liksom inte tid för de. Har inte ens tid att läsa mina favvobloggar. Men men, så se det så att jag har annat för mig!  :P

Jag vet i alla fall att jag fortfarande längtar till Öland med Robin,Johan och Fanny!

Det kommer bli tajt för mig där. Åker till Öland på Fredag eftermiddag, komemr hem på Söndag efetrmiddag antagligen. Och åker till Norge på Måndag morgon klockan 08.20. Måste se till att jag har tvättat en hel del. Men kul kommer det att bli. Lite roligt eftersom mina tågbiljetter till Norge gick på 666 kronor. Hoppas det inte för med någon salgs otur bara!!

Nej, nu blir det att lösa sudoku. Så ska pappa kolla runt lite på nätet.

Ciao

äntligen fredag

Idag har vi mycket på schemat. Måste börja pcka nu, med en gång! Ska iväg och sova i stugan ikväll. Ska bli intrseeant, i alla fall imorgon när den stora festardagen är. höhö..

Idag är också sista dagen på jobbet innan semestern börjar. Yippie. Anna är glad.

Läängtar till Noorge. och öland med för den delen. :P

Ciao

Torsdag.

Oj hej hej. Det va ett tag sen! ;D

Igår var jag iväg till stallet för att rida lite. Gick ganska bra måste jag säga för att vara första gången jag rider honom i en paddock. Och igår var första gången på länge jag kände att det va kul att rida. Kanske får tillbaka suget till hästar snart.. hoppas*

Idag blir det jobb till klockan 14, sen blir det att dra med mig bobby upp till stugan för att pressa hö. Ska bli kul att se honom göra ngt sånt.

Men nu måste jag dra. Börjar jobba om 10. Ha en underbar dag allihop.



Ciaoo

wiiie..

Nu har jag nyss pratat klart med Lindy i telefon.. Vi har spikat att den 27, på min födelsedag, drar jag eller vi till Kragerö i Norge. Ser fram emot det så himla mycket.. (: fasen ifall det inte blir av.. Då blir jag ledsen. Har längtat tillräckligt efter min bästaste vän.

/
Idag va jag ute i stallet en sväng och kollade när Mathilda red en sväng på hästen. Det gick väl bra men det lite träning så ska det gå att få ordning på honom. Han har ju haft 2 månaders semester nu.

Och om en vecka har jag semester. Fy fan så skönt det ska bli.

efter många om och men.

Många timmar och sen natt. Så va min dag igår. Men idag ser det bättre ut med min älskade häst. Han har fått sina sår här och var. Men jag och Mathilda ska ut till stallet strax och ta in honom för att plåstra om honom lite. Kunde ha gått mycket värre. Tackar gudarna för det. Men nu är han på sin plats. I sitt nya hem. ( förhoppningsvis ) Fick ringa till Caroline för att få hjälp att lasta och fick åka och byta transport til en större och ljusare. Det blev så bra så. Men fy för fan så svettig han va när jag öppnade framdörren på transporten. Det va som att gå in i en ångbastu..Det droppade svett från hans huvud tillochmed.. Stackarn...  ♥

Inatt fick jag i alla fall sova med min Robin. Kommer bli tomt sen i veckorna när han åker till Halmstad.. :( Och ikväll är han min igen.. Får ta vara på tiden vi har tillsammans.

Nu, kaffe..
Sen, stallet.
Ciiao

RSS 2.0