Söndag här i Bergen

Japp.. Sitter här en stund. Vet inte om vi kommer ha något internet de närmaste dagarna nämligen. Vi måste checka ut från hotellet idag kl 12 då hotellet är fullbokad imorn och Tisdag. Jobbade på våran mexikanska resturang igår. Kom in i jobbet ganska fort. Allt från att ta emot gärsterna till att ta betalt. Börjar fatta norska bättre bättre nu :)
Och eftersom vi inte kan bo kvar här flyttar vi till André i ett par dagar. Hoppas på att vi får lägenhetern så snart som möjligt. Han som äger den skulle vara snäll och fixa lite möbler till oss :) Hinner inte skriva så mycket. Men kan säga att jag saknar alla er där hemma. Nästan alla i alla fall :P haha Nu måste jag sminka mig och sen packa allt som ska med.
Nu vet ni att jag och Lindy lever och att vi har det gött. :) Puss på er. Hej.

so long suckers ;)

Japp, nu jävlar äre nära. Kl 15.oo hämtar kusin Erica upp Lindy och mig här. Mot arlanda :D Jag har nog fortfarande inte förstått att jag inte ska sova i min egna säng inatt. Jag kommer sova på hotell tillsammans med Lindy. Helt sjukt. Finns fortfarande folk jag vill säga hejdå till. Buhu.

Hade i alla fall tur. Mamma o jag drog till tramstrams för att väga min väskor. Dom vägde 17 o 13 kg. Tur. Under 20. det är bra. Nu är det bara datorn som ska packas ner. Ska snart gå o möta Lindy o sen Mathilda. Ska dra ner till P2 o käka en sallad tänkte jag. komemr nog fan sakna maten. Trodde aldrig jag skulle säga det. :P Sådant.

Min kommentar; Jag har inte tid..

Och nej jag har inte tid att skriva mer. Skriver när jag är framme. Håll tummarna för mig och jag ska själv slå mig på käften så jag taggar till lite.

Hade bra Hej!

tungt.

Te amo, Think it mean i love you.

Jag vet inte vart jag ska börja, jag kommer sakna dig mest av alla tror jag. Jag hatar det!  Jag skulle bara vilja krama om dig, hårt. Men jag kan inte. Du är inte här.
Sov hos syster inatt. Fick sova i Ellens säng. Fick känna att min rygg levde iaf. :P Åkte ut till stallet för att ge hästarna lite lunch. Tänkte att han fick stå idag. Ska släppa ut dom imorn så det får bli en morgontur på hästryggen. Hoppas bara på fint väder, finns inget mer underbart än att sitta på hästryggen en morgon när solen lyser. :)
Ska få arselt ur vagnen och byta till sommardäck på min fula bil. Hoppas att någon idiot vill köpa den. :P Men nu måste jag hänga tvätt sen blir det kaffe o våfflor. Sen ska jag försöka få med mig Mathilda ut på en promenix.


Hej!


RSS 2.0