Maknad idag.

Hej hallå.

Fredag idag och först på listan står jobb. Klockan 18 drar jag till Edkvists blommor för att hämta Sofias blommor. Sen åker jag vidare till Sofia och Simon. Hoppas på att Robin också kommer efter ett tag. Håller på att klura ut vad det är jag måste ha med mig till jobbet. Eftersom jag inte ska hem ikväll efter jobbet. Imorgon är det rally så jag måste packa ner overallen, men bla bla blaa-- Nu blir det kaffe med mor. Ha en bra helg allesammans.

Och Tiina, Skorna är köpta på Scorett och kostar endast 750 kornor och är hur sköna som helst att gå i. ;) och jag var en dag före i mina tankar när jag skrev att marknaden va igår. :P

27/Maj/2009

Jag vet att jag borde blogga oftare. :P

Idag, eller snart ska jag dra mig mot jobbet till klockan halv 3. Efter det blir det hem och invänta Robin. Sen blir det Linköping. Han ska till biltema och jag ska hämta ut mina efterlängtade skor. Sen skulle vi visst gå en sväng på ikea också när vi ändå är där.



Annars har jag inte så mycket att skriva om. Mer än att på Fredag blir FIALOTTA-BUS 20 år, och då blir det att fira henne efter jobbet. Sen vet jag bara att det är rally som gäller på lördag.

Just det !!!! Det är ju marknad imorgon. Fasen också.. Kommer bli för oss på cafét att jobba då !!!
Lön idag med ja, just det- höhö

boring as hell.

Sitter och kollar lite på X-men. Är lite trött faktiskt så jag borde sova. Och det ska jag nog också.

Imorgon blir det Motala med syster yster. Ska hjälpa henne att storhandla lite. Efter det blir det mys hos Robin-.

Helgen måste jag säga, att den har varit bra. Har varit i Vingåker med Bobby o Johan på bilträff.. Blev kär i en saab :P
Sen har vi (R+A) varit och grillat i Tjällmo med folket.. Nice nice.

Nej God Natt.. Ciao


i dont know what he's after

Im sorry. Det var ett tag sen jag skrev. Har inte haft så mycket att skriva om. Men nu har det hänt lite saker jag kan skriva om. Tänkte lägga in lite bilder med från lite allt möjligt.

I Fredags hade vi lite tjejkväll. Synd att inte fler kunde komma men det blev till slut; Emma R, som vi var hos, Tack för att vi kunde va hos dig. (: Sen var det Sandra, Malin, Jessica, Mathilda, Emelie och Becca. Och jag också. :P Vi träffades och snackade lite. Sen drog vi till Angela för att käka lite pizza. För första gången jag åt en Hawaii-pizza med räkor på!! Men det var både gott och trevligt. Som sagt, det måste göras om Snart. Men då drar vi fram grillen och några öl. Och självklart det fina vädret. Här är några bilder från kvällen. (:




    

              

                                            



Avslutar med en bild på Vackra Emelie. (:

Igår gick jag och Tomas en sväng. Satte oss vid Klippet ett tag och fick besök utav Malin, satt och snackade ett tag sen gick vi vidare. Blev så himla kallt. Gick senare hem till en kall, tom säng utan en Robin. Men ikväll får jag träffa min prins. haha!!

Och igår på vid 11-tiden åkte Robin och jag upp till stugan för att hjälpa till att måla den. Robin, som är höjdrädd gick upp högst upp och att sopa vindskivorna ( eller vad det heter, kommer inte på ) Knäpp som han är säger han inte det för ens efteråt. Skyll dig lite själv ;) Jag skrapade lösa färgflagor vid ingången. Kommer nog bli riktigt fint när det blir klart. Medans Emma, Erica och Sara storstädade inomhus så hjälpte jag också till att måla. Gick upp 2 våningar (av 3) och trodde jag skulle trilla ner. Men det gick bra så länge man inte tittade ner. Fy alltså.. Usch. Trodde faktiskt inte att jag var så höjdrädd som jag var. Men det är väl skillnad att gå upp i ett riktigt torn än att stå på en lite halvt vinglig ställning.?!?!? :P


Idag blir det också eftermiddagsjobb med gammelbossen, Barbro.

Grattis till alla som heter Erik idag.

häng hos chefen ikväll.

God kväller på er.

Sitter här och är rätt seg. Har jobbat eftermiddag idag med Linda. Har varit grymt lite folk. Förstår inte vart allt folk är ibland.

Ska dra till Linda och kolla på eurovision sen. Får se hur det blir. Jag ska se på det hur det än blir. Har varit iväg och handlat lite. Skulle behöva städa med, men jag har verkligen inte orken just nu.

Får lite sovmorgon imorgon, vilket jag inte tackar nej till. Slutar tidigt imorgon så jag hoppas att jag får låna någon bil så jag kan åka upp och rida en sväng. Om det nu inte regnar. peppar peppar**


Har lite tråkigt i vntan på att klockan ska rulla på. Så jag lägger in lite gamla bilder sen vi åkte till Ullared förra året.

                

Grattis mor min på mansdagen (:



inte vilken dag som helst.

Idag fyller Black Box nämligen 16 År. Det firades med massor av morötter. Kom fram till att vi har haft honom i 8 år nu i sommar. Och fler år ska det bli.

      

                                                                    



En bra och trevlig helg.

I Fredags hände inte så mycket. Det regnade och var tråkigt väder, så jag satt mest inne och flummade omkring.
På Lördagen for Pontus,Virre,Löparn,Sundén,Bobby och jag in till Mantorp Park för att kolla drifting. Vad rätt grymt. Så i år ska jag med på Gatebil. Ser jag fram emot. Efter Mantorp blev det IKEA och inlämning av skor med Löparn och Bobby. Scorette skulle troligen ringa till mig på Onsdag så då blir det en tripp in till Linköping.
Igår, var det 27-års kalas i Tjällmo. Syster Sara fyllde nämligen. Hade fått fina saker faktiskt. (:

Och nu är vi här, Måndag 11/Maj/09. Fick mina arbetstider ändrade så jag går nästan 100 % idag. Ikväll hoppas jag på fint väder så jag kan åka upp och rida. Är grymt sugen på att rida. Till kvällen eller natten ska spenderas med min älskling.

Ha en bra dag, dock en grå sådan.

Spotify-häng

Japp. Ikväll ska jag tillägna min kväll och lyssna på bra musik. Funderar på att ta med mig datorn ut i köket och baka lite. Är sugen på att göra något. Men vad.. Humm..

Imorgon ska Robin och jag till Linköping och lämna in mina nya högklackade skor. En klack sitter löst och den ena skon är större än den andra. Så jag ska se ifall jag kan roffa åt mig ett par nya. Sen ska vi köpa en födelsedagspresent till min syster yster. Hon fyller gammal på Söndag ;D

Have a nice evening ladies and jents'

2 x ♥

God förmiddag.

Idag hoppas jag på att det blir en bra dag. Den har börjat bra hittills. Pappa och jag åkte upp till hästarna nyss och släppte över dom på sommarbetet. Dom blev överlyckliga och sprang iväg. :P

Men idag är det inte vilken som helst, för idag fyller Mormor år. Ska fråga Robin ifall vi kan åka ut en sväng till graven sen.  Hon har varit ifrån oss sen 12/01/2002. Usch. Ibland önskar man att hon skulle finns där uppe hos morfar. Men icke. Men hon finns med bland oss för det. Hon är ju min ängel. ♥

Ett annat ♥ jag vill ge bort, är till Robin, Idag firar vi 3 månader.

Ska gå bort från datorn nu för att strax dra mig mot jobbet. Ha en bra dag.

im willing to run.

Hej hopp i lingonskogen.

Ja, jag är på ganska bra humör idag. Jag var duktigt och gick upp skapligt och åt lite frukost. Efter lite i magen var jag ännu duktigare, gick ut och tvättade bilen. Invängigt också. Väldans smutsigt måste jag säga. Så just nu dricker jag kaffe och förökser få igång blodcirkulationen i fingrarna efter allt kallt vatten. Sen blir det nog att hoppa duschen.  Ska jobba idag mellan 13.3o-19.3o. Efter jobbet ska jag dra mig mot min alldeles egna Robin.

I Lördags var vi på bröllop. Måste säga att vigseln var grymt vacker. Och maten vi fick var också helt otroligt god. Allt var jättefint med. Och snart är det ju dags för ett till. Det kommer nog bli minst lika fint. (:



 

En sak jag fick reda på igår, jag blev helt knäckt. Detta jag har jagat i två år (inte längre) Finns nu till hands. Jag har försökt göra allt jag kan för att få detta. Jag har varit så arg, så ledsen, så glad, allt! Jag vet inte ens vad jag ska eller kan skriva för att förklara. Mer än att jag är helt knäckt när det gäller den saken. . .


väldigt mycket Robin. ;P

Tjolahopp.

Min dag har varit helt underbar. Den började med att jag vaknade brevid Robin och fick höra något väldigt fint. Känner att jag verkligen har hittat hem till rätt kille.

Igår var vi hos Johan (löparn) och grillade och hade trevligt. Vi blev en massa folk. Riktigt skojj. Jag var dock nykter, vilket jag tackar gudarna för idag och inatt. Fick ta hand lite om Robin. Han blandade nog LiiiTE för många drycker. Fanny, Eva och jag stod där vid klockan 01.00 inatt och skrattade lite lätt åt dom. Men ändå så tycker man ju ändå lite synd om dom. :P  Så inatt sov jag själv mellan 02:00 och 05:00. Eller sov och sov, kunde inte sova för att jag nervös över hur Robin mådde. Men efter mina dag med Robin idag så är han förlåten.

Imorgon är det bröllop då. Måste ut till Viberga och fixa ett par tunna strumpbyxor till utifall att mina skulle gå sönder. Sen ska vi fixa presentpapper till våran bröllopsgåva. Tvättar en skjorta åt Robin med så ska jag stryka den imorgon. Han provade sin kostym idag, Gud så fin han är i det.

Nu blir det en kopp kaffe. GOTT. Har haft ont i huvudet verkligen hela dagen. Sån där svag huvudvärk så man går och blir tokig. Inget bra att vara koffeinberoende!!

Ha en trevlig kväll. Själv ska jag ta det lilla lugna :) Ciao


RSS 2.0