Jasså..

Usch !! Börjar bli sjuk känns det som. Har lite ont i halsen. Men bara hoppas på att det går över. För det blev ju lite kallt igår när man stod mitt ute urskogen ; ) haha

Jobbar förmiddag imorgon. Skönt. Börjar vid 9 och det är bra för då hinner jag åka och hämta ut mitt paket på posten. : ) Är så nyfiken på hur täcket ser ut IRL. Och ikväll blir det att sova tidigt. Ska köra iväg mor och far till jobbet så jag kan få ha bilen. : P

Kvällen igår med sofia & co.

Skogsröjet igår var trevligt. speciellt med dig Sofia. Och de andra knäppgökarna ;) haha..!! Takida gjorde det ännu bättre och såklart spelade dom min Älsklingslåt..- Poisoned. Så jälva bra låt. Stod bara och njöt. :P

Men strax ska jag upp till Stallet / Lövdalen och se ifall mamma vill hjälpa mig måla klart i stallet.

// A

30/Augusti/08

Sitter och försöker få tag på Sofia. Tänkte åka till henne nu men vet ju inte om hon är hemma !!! Det bär ju i alla fall av mot skogen. Till skogsröjet. Se om det är något att ha.

Grattis mamma på din födelsedag. =)

// A

oh fy !!!

Idag är Anna bakis. På mammas födelsedag. haha. Känns ju också bra ... =P Igår, haha. Jag säger då det !! Fy fan va folk det va men va kul vi hade. =) Alla vi tjejer ägde dansgolvet. Så himla kul.

Måste äta något nu. Usch. Men sen i alla fall ska jag åka och hämta täcket som jag fick hem på posten igår. Se om han passar i det.  Och Lindy. Jag vet att han dör i Arn. Det var den filmen jag såg ;) hehe

// A

ikväll äre fest.. igen. :)

Oh fy. Sov alldeles för länge. Men men. Kanske behövs om man ska ut ikväll.. =P Fan. Glömde ju köpa hälfen igår på systemet så jag måste dit idag igen. Klantiga Anna.

G r a t t i s Syster för att du kom in på undersköterskeutbildningen. Är så glad för din skull. Vet hur mycket krångel det har varit. Och nu äntligen.. hihi.

Jobba sen också. Eftermiddag, så jag börjar klockan 15. hm.
// A

bio ikväll.

Hm. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kollar bara på tv jus nu. Men ska in till stan strax. Eller om ett tag. Ska in med Linda och John för att se Arn . Ska bli spännande att se hur det slutar.



Annars idag på jobbet.. Oj oj. Fan va folk. Trodde seriöst jag skulle sätta mig ner och skita i allt. Bokstavligen talat. Men vi fick Elin till hjälp så det gick lite bättre. Tur det. Så det var skönt att jag jobbade förmiddag och inte hela dagen. Hade nog varit helt slut i så fall. =P

Sofia. Vi måste in till stan.....

// A

hmrf !!

Nu är jag trött så förbannat.. Ska göra mig en kopp te och glo på tv. =)

Och imorgon ska jag bara jobba 6 timmar. Sen bär det av mot systemet med Sofia. Vi ska handla lite inför fredag och lördag. Sen får jag inte glömma att handla till syster. Ska se vad jag kan hitta på för skoj till henne. . . hehee..

// A

seg.

Kom hem nu. Är lite seg i kroppen känner jag. Skulle behöva läggas in på spa tror jag.. (a) haha. Nej men har ju jobbat idag. Gick bra, det var inte såå mycket folk idag. Så det var skönt. =)

Dirket efter jobbet körde jag hem Linda och körde jag mot Tjällmo i regnet !!! Usch för detta väder. Sara satt redo i bilen när jag kom så det var bara att byta bil. Vi skulle ju in till Motala och shoppa lite. Åkte först till M-Blommor, hittade 2 stycken fina ljushållare. Skulle egentligen dit för att köpa nya foppatofflor till mig och mamma men dom hade inga kvar i våra storlekar. Himla skit. Älskar dom annars. Men men. Drog vidare in till centrum istället där man hittade en ny BH från H&M. Jätteskön och söt. =P Hoppade in på Gina med och köpte en till oversize-tröja. Sen var jag lite smakråd åt Sara för hon ska på vikariefest på fredag. Hon hittade.. Eller jag hittade en snygg tröja som jag i stort sett tvingade på henne. hehe. Gjorde lite slingor i hennes hår med när vi kom hem. Blev fint. Sen såklart får vi inte glömma Ellen. Hon valde själv ut 2 snoddar och 2 hårspännen med Hello Kitty på. Assööta =)

Men nu ska jag slänga mig i sängen. Blev ändrade arbetstider för imorn. Jobba 10.30 - 19.30. Skulle ha jobbat eftermiddag men men, Såå, Nu säger Anna god natt. Ciao

P.s. Min tå mår fortfarande inge bra. haha

// A 

Oh my shit.

mm. Det är precis vad jag säger. Skulle gå ner i källaren nyss och snubblade i trappen och drog upp lilltån. Aj FAN. Bög vad ont det gör. Men är man klantig så är man. =P haha

Annars har jag varit duktig idag och varit uppe i stallet. Red förbi där jag var nära på att förlora min älskling. Det var ganska nervöst. Både från mitt och hans håll. Usch.Måste ju komma över allt som är läskigt.. Men jag sitter här och han är i hagen så det gick bra. Tog med mig datorn upp och lite kaffe, så jag satt där i solen och njöt och passade på att betala lite räkningar.. Riktigt skönt faktiskt =)

Ska göra mig en kopp te sen ska jag duscha. Ciao

// A

igår och idag

Gårdagen blev lyckad. Det var trevligt att bra sitta och snacka och dricka lite öl. Måste göras om fler gånger. haha Bara det att vi glömde våran sprit i en buske inne i stan. Ooops !! :P 

haha. Det var. vad ska jag säga...? Trevligt ? att se på "film" med dig. haha. Har varit så jävla trött hela dagen idag. Ja..- Jag kom ju hem vid halv 8 imorse. Eller nått. Kommer inte ens ihåg när jag kom hem. haha.

Ska hoppa in i duschen för sen ska jag dra till Linda och ha bakiskväll. Ska hyra film och käka pizza. Gott. Har inte käkat pizza på aslänge. Ciao

// A

Utgång ikväll.

Har plockat svamp idag !!!! Det är något jag inte gör allt för ofta. Men det var lite mysigt och fridfullt.

Men nu ska jag göra mig klar, sen ska jag till Linda. =)

C i a o

// A

kan klockan bli 10 ?

sitter och väntar på att klockan ska bli 10. Ankan och jag ska åka n till stan och handla lite gott dricka tills ikväll.

efter det ska jag upp till stugan ett tag innan det drar iväg till Linda och sen stan. =)


Ha en bra dag. Ciao

/ / A


Fredag 22/augusti/08

Denna dag har börjat bra. Fint väder och det gick bra att rida idag med. Han var lugn och fin idag. Det gör mig glad. Men en tragiskt grej. Att stallplatsen jag hittade var upptagen. Men jag står i kö nu. Så får vi se om hon hör av sig. Hoppas *

Hm-. Vad hittar man på ikväll då ? Ska nog se filmen som går på tv. Casanova, det var ett tag sen jag såg den. Dessutom är ju Heath Ledger med. Synd att han är död, tyckte han gjorde bra filmer. I alla fall den senaste. =P

Jobbar snart. Men just nu sitter jag och äter lite så jag får med energi till att jobba sen. Ciao

// A

så trött !!!

Kom nyss hem från jobbet. Idag var jag ovanligt trött faktiskt. Vet inte varför. Men ska kanske dra en film med Linda och John. Skulle ha åkt in till augustifesten men blev övertid på jobbet så det blir nog inget.
Och på lördag ska vi in till stan tror jag. In på lite partaj. =)

Nu ska jag slänga mig på soffan ett tag. eller , först ska jag ta bort sminket. Känner mig så instängd i det, =P

// A

Barnvakt och jobb.

Ska dra mig nu. Ska ju vara barnvakt till Ellen ett tag nu mitt på dagen. Och Sara slutar 12 och det tar ju ett tag att åka dit. Sen ska jag tillbaka till Fnspång och jobba eftermiddag. =) Have a nice day.

Lägger in en bild på mig och min älskade. . och mig. =P

     

// A

20 / 8

Kom precis innanför dörren. Men ska snart iväg igen med Linda. =)

Jag orkar inte skriva. Vill egentligen bara sova men man måste ju ha lite kul på dagen med. Fast jag har ju varit hos syster och Ellen idag med. Det var trevligt och mysigt. Ska dit imorgon med och va barnvakt ett par timmar. =)

// A

Klar för idag.

Japp. Nu har jag äntligen kommit hem efter jobbet. Kusin Christian kom in på en fika med några kompisar, trevligt. Var ett tag sen man snackade med honom. =) Ska jobba eftermiddag imorgon med. Så på förmiddagen ska jag åka upp till stallet och måla klart lite.

Ska häma mina popcorn nu och mysa lite framför tv:n.

// A

säsong 1 på väg..

Blev grymt sugen på att beställa första säsongen av Desperate Housewives. Älskar den serien. Såg nämligen att Sarah hade några sänsonger. =P Tänkte att jag beställer lagom till lönen. Blir nog lagom. hehe
 

// A

God Morgon.

visst, det var ett tag sen jag gick upp. Har ätit lite och kollat på tv. Skrev inget igår.. Varken orkade inte eller satt inget vid datorn. Kom hem vid halv 9 från stallet. Sen gick jag till Linda och umgicks lite med henne och Sarah.

Börjar jobba halv tre idag. Ska nog gå till jobbet idag. Om det vackra solen håller i sig.

// A

Jobba imorgon,

Nu har jag äntligen fått reda på hur jag jobbar imorgon. Linda och jag ska göra sällskap från mig vid 8.15. Så slutar jag vid 15. Blir en bra dag. Sen när jag kommer hem får vi se om jag ska hjälpa pappa att lägga nytt golv i köket. Hoppas dom hittar det vi såg i annonsen. =)

Men snart blir det sängen för mig del. Så jag orkar jobba imorgon. Ciao

// A

burr. tråkväder.

Är hemma nu igen. Har varit och målat i stallet. Mina händer är helt gula. haha. Men så går det när man inte är försiktig. För det andra gör det inget att jag fick färg på mig.

Undra när och hur jag ska jobba imorgon. Skulle vara intressant att veta. :)

Men nu blir det at vänta på att åka och hämta bror. Sen ska jag klippa honom och sen mamma. Dom börjar bli lite långhåriga. Efter det blir det en långdusch. Funderar på att fråga pappa ifall vi kan göra en brasa i öppna spisen sen. Skulle inte vara fel att sitta och mysa där med en varm kopp choklad. :)



// A

Söndag...

Känns verkligen att det är söndag idag. Kan inte bara sitta hemma känner jag. Måste göra något.

Sitter och kollar på Miami ink. En tjej som tatuerade ett kors. Jag har också funderat på att göra ett. Men vart ? hmm..

// A

igår..

Fy fasen. Var ute med massa folk igår. Det var trevligt =) Men det hade varit mer kul om dom hade spelat lite bättre musik. Har aldrig varit på Hugo förut. hmf. Men som sagt. Annars var det trevligt. Och Tack Sarah för igår.

Blir snart hämtad av pappa. Ska upp till stugan och stallet. Har ju äntligen köpt färg så nu ska jag måla.

// A

Nu äre fest. =P

Japp.. Hinner knappt skriva. Måste gå strax. Sminket är klart så nu ska jag bara byta kläder. Synd att jag inte hinner lägga ut en bild på hur jag ser ut. Blev riktigt snygg. ;) haha. Men hoppas ni andra får en underbar kväll .. :) Ciao

Grattis Sarah på födelsedagen.

// A

Redan torsdag.!!

Good Mornin'.

Sitter här med mitt te och min förkylda näsa. Usch. Ska strax gå och göra mig i ordning..

Varför kan det inte vara fint väder ? Man blir på så himla mycket bättre humör då..

// A

blev sugen på nybakat.

GAH jag har ont i ryggen !!!! Sarah och jag satt ner innan vi öppnade idag. Tog det lite lugnt och åt lite frukost. Sen tog det fart vill jag lova. Satt inte ner helt för ens vid halv 4 tror jag klockan blev. Vet inte hur mycket mat jag gjorde idag. =P Och det var mycket fika med för den delen. Men imorgon kan jag sova ut. En stund i alla fall, för Ellen och Sara kommer ner runt vid 10 halv 11. Ska göra en massa saker.  Men just nu.. Sitter jag och väntar på att brödet ska jäsa klart. Blev grymt sugen på nybakat bröd. !! hih.

Klart det är dig jag menar Lindy !! =)

// A

13/Augusti/08

Hallå hallå..

SItter här igen, som vanligt. Sneglar lite på tv med. Men ska ställa mig i duschen strax för jag fick ändrade jobbtider. Så jag jobbar från 11.00 till 20.30. Så idag blir det mycket annat gjort. Hade ju en del planerat som får bli översrtuket på listan.

// A

Så fort ?

God kväll på er !!

Kom nyligen hem från syster & co. Vi har ätit lite och fikat såklart. =)  Och Ellen har kört med mig hit och dit. Alltid lika kul.
Men just nu sitter jag här under en filt och snorar. Har blivit så himla förkyld. Och bara på en dag. Helt sjukt. Allt började när jag skar rödlök på jobbet tidigare idag. Himla skit !! Så jag ska hoppa ner i honungsbruken igen. Ska bara se klart på filmen sen blir det nog sängen. Ciao

// A

God Morgon

Idag måste jag säga att jag var duktig som gick upp halv 8. Även att jag börjar jobba klockan 11. Slutar skapligt idag. Då ska jag nog ta mig en tur till stallet. Se vad färgen heter så jag åka och köpa den.

Saknar min vän. Kom hem ett tag till. !!

// A

men ändå inte..

Idag har det varit ganska lugnt på jobbet. Linda och jag har gjort det vi nästan alltid gör. Spelat kort. hehe. Har äntligen fått schema för denna vecka, kan man i alla fall planera lite bättre. Vill bara få mina skattepengar. Nu.. Idag. Eller imorgon. =P

Och i helgen blir det kanske fest med Sofia. Eller vi skulle i alla fall göra något. Innan hon börjar skolan igen..
** Sofia-. Du är knas. Du anar inte vad ställd jag blev av ditt meddelande.

Sitter och väntar på att Sex and The City ska börja. Vill ha alla boxar. Det är ju så bra. =P


// A

dagen började i panik.

Ja, för hästarna i alla fall.Hmm. Förut när jag kom upp till stallet va hästarna alldeles nervös i hagen. Bara det att det var ju så att min häst hade fastnat med svansen i spiralgrinden till hagen. Och när jag väl kom fram och skulle ta bort den från svansen fick alla panik så han tog med sig hela skiten =P Tur att jag fick tag på honom så att inget gick snett. Annars har jag målat gallret till boxen. Ska nog måla det en gång till så det blir riktigt bra. Sen måste jag köpa lite gul färg. När ja nu ska göra det.

Ska gå och göra mig något att äta innan jag börjar jobba. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag. =)

// A

livlös dag

Anna säger nog God Natt strax. Har äntligen fått reda på hur jag jobbar imorgon. Jobbar eftermiddag och börjar klockan 4. Det blir bra för då hinner jag åka upp och måla lite i stallet. Får kanske mer gjort imorgon än idag.För idag har jag inte gjort ett skit. Förutom att jag har varit lite duktig och tvättat. =)

// A

ingen social dag.

Idag är ingen bra dag för att vara social känner jag. Så jag håller mig nog hemma med min tvätt och disk. Måste höra med Linda med om hur jag ska jobba imorgon. Skulel faktiskt vara bra ifall jag jobbar eftermiddag för då hinner jag åka upp till stallet och förbereda för målning. Ska bli fint inför vintern.

Sitter annars och kollar på älsklingsserien. Gossip Girl. Har redan sett avsnittena som går nu men det gör inget eftersom det är så bra. =P


// A

mysig liten brasa-

Hej hallå !!!

Idag mår inte min rygg så värst bra. Känns som att den är lite svullen. Men bara hoppas på att det går över tills jag ska jobba imorgon. Men ska ta mig en varmdusch och se ifall det blir bågot bättre.

Lägger in en bild sen i Torsdags när vi var och fiskade kräftor och grillade lite.



Ciao

// A

helt död.

Är helt uttmattad efter dag med bara rally. Gick inget bra för någon av dom. Synd. . Och tråkigt. Fast jag vet varför det gick dåligt för Mattis och Andreas.. Det var nog det att dom inte visste att deras lyckomaskot skulle vara där idag. =P haha. Men orkar inte skriva. Måste sova. Är helt slut. Ja, när man går och lääer sig halv 3 och går upp halv 5 och åker på rally. Kan man bli annat än trött ?

// A

Congratz John.

Kom nyss hem från Farmor och Farfar. Farmor både fyller och har namnsdag idag. Hon blev glad att jag följde med. Och just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan dra mig till Linda och John. Vi ska fira att John klarade uppskrivningen till lastbil idag. Men det ska inte bli länge att vara där. Ska ju gå upp vid halv 6 imorgonbitti. Bara sätta sig i bilen och se glad ut. haha. Nej men det ska bli trevligt att åka på rally. Har inte varit på något på ett tag. Ska gå och göra mig en kopp te först. Men ha en fortsatt trevlig kväll. Ciao

// A

vet inte vad det kan vara ?

God Morgon.

Har varit uppe hos hästen och det såg bättre ut idag. Tack för det. Men ska se hur trött jag är ikväll. Måste åka upp då igen. Fast han äter ju som vanligt och idag verkade han lite piggare. Fast jag undrar vad fan det kan vara för något. För det kommer och går. Det är som en gigantisk varblåsa, fast lite hårdare och det är nästan så det går att forma det lite. Bara det att om jag tar ut en veterinär så har jag väl den oturen att det inte är kvar då. Tog i och för sig kort på det igår. Fast det är nästan så jag har lust att ta ut en veterinär i vilket fall som helst så dom kan kolla igenom honom. Från topp till tå. Kolla så allt är som det ska. Men det kostar ju en halv förmögenhet. Suck . .

Jobba strax då. Jag kommer nog få stänga idag med. Idag slipper jag i alla fall gå till jobbet i detta tråkiga väder. Just det. Får inte glömma att springa in på sminkshopen åt syster. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det blir för kallt. Ciao

// A

massage. ja tack.

Jag vet inte vart jag ska börja. . .

Vet bara att dagen imorgon kommer bli stressig. För att först ska jag gå upp kvart över fyra för att köra ner pappa till lastbilen. Och det måste jag verkligen göra för att jag måste ha bilen upp till stallet. Ska se hur min kära häst mår. Förut när jag var där mådde han inte så bra. Kanske får ta och ringa veterinären imorgon. Och bara det att jag jobbar imorgon så det blir svårt ifall hon skulle kunna komma någon gång under dagen. Sen börjar jag jobba vid 11.00. Men måste hinna med en hel del innan det. hmrf. !!

Och idag på jobbet var det en hel del att göra. Somnar när som helst. Är ganska trött.
Såg att det var en som fick massage förut på tv. mm. Skulle inte sitta fel. haha.

// A

ingen rubrik

hm, Att det inte funkar. Himla skit. Pappa ringde och bad mig göra en mall till rallybilen. Hittade en jättesnygg stil och inte allför svår att skära ut. Men så funkar inte den på den andra datron och det går inte att skriva ut så pass stort heller. Blev lite småsur. Men får pyssla med det mer snart. Ska bara komma på jag ska göra. Sen får vi se om jag åker upp till hästen en sväng. Ska i alla fall ställa mig i duschen om ett tag. Sen är det väl bara för mig att göra mig i ordning för jobbet. Segt. Usch. Ska fråga om jag kan få jobba förmiddag imorgon. Efetrsom jag ska väl köra pappa till tjällmo. Men det är sånt som märks.

Men ni andra får ha en bra dag. Ciao

// A

slö ?

Usch. Har suttit här i soffan och bara inte gjort någon nytta alls. Har i och för sig kollat upp en massa nya saker som jag skulle vilja köpa till hästen. =P Men det är ju bara en sak som fattas. Pengarna !!

Ska lägga mig nu. Vet inte när jag ska börja imorgon. Vet bara att jag ska jobba eftermiddag. hm. Klurigt det där. Men God Natt . Ciao

// A

ut på sjön.

Har varit hemma ett tag nu från jobbet. Och ikväll ska jag med pappa och lägga i kräftburar. Vi ska grilla lite och så också. Så det blir nog mysigt. Farbror med familj kommer nog vara där också. =) Och pappa ville att jag skulle hänga med till Arvika imorgon men skulle nog inte hinna hem tills jag ska börja jobba. Så det får bli en annan dag. Ska jobba eftermiddag imorgon. Sarah skulle iväg och Elin vill inte jobba så det blir bara jag kvar. Och Linda såklart. Och Carro kom in en sväng förut med. Trevligt att träffa henne. Saknar henne. Och jag kommer sakna Elin och Sarah med. Dom åker ju iväg som Au Pair. Men nu ska jag äta, mamma ropar som en galning. ;)
 
Jag måste ta mig i kragen och lägga över alla bilder också. Och sen ta bort allt jag inte vill ha från den andra datorn. När nu det kommer bli av. haha . . Ciao

Just love Rihannas new song. Take a Bow and Disturbia

// A


onsdagkväll.

Jaha. Hemma igen efter en seeg dag på jobbet. Men det var i alla fall mer idag än igår. Så, lite roligare kanske det var. =P Skönt.. Imorgon jobbar jag förmiddag. Linda plockar upp mig halv 9. Slutar runt 2. Får jobba med Elin också. =P 

Och mamma var snäll och lämnade all disk åt mig och följde med pappa med lastbilen tidigare idag. Så nu när jag kom hem drog jag en stor suck och röjde lite efter allt och alla. Så jag ska göra mig en kopp te och lugnt ner mig lite.

Byter ni av varandra eller ? haha.. ''

// A

usch.. inte idag

Fy F**n vad mätt jag är. Syster, jag och lilla Ellen åkte till Kusin Emma och tog en fika. Har inte varit i hennes lägenhet för ens nu. Den var ju jätteiin. =) Och vi åt kladdkaka med grädde till och drack en kopp te. Sen när vi åkte därifrån så åkte vi hem hit och åt med Christian på hans lunch.

Ska åka och jobba strax. Fy. Har ingen lust med det idag. Är inte i form känner jag..  Men jag måste jobba. Ska bara slänga mig på soffan i 10 minuter först..

// A

den filmen igen. =P



Kanadensisk västern från 2000. Dillon trotsar den hårda vintern och ger sig av till Sierra Nevada för att leta guld i bergen. Med framgångarna utökar han verksamheten och bygger upp en mindre stad kring guldgruvan, Kingdom Come. När han minst anar det når det förflutna ikapp Dillon i form av tre främlingar som på olika får marken att rämna under hans fötter.

Jaha. Då har man återigen sett filmen The Claim. Fällde en tår i slutet. Så stak film det där är alltså. Helt sjukt.

Nu ska jag sova eftersom Sara och Ellen kommer hit imorgon. God Natt. Ciao

// A

Lugnt på jobbet.

Och så är man hemma igen efter första dagen på jobbet. Hade inte alls många kunder idag. Vart är allt folk ? Och detta oväder. Vem har beställt det ? Det har blåst så himla mycket så ett parasoll och stolar jag blåst omkull. Usch. Men Linda var snäll så jag fick åka med henne hem. Räckte gott och väl att jag fick gå till jobbet. haha. Ska jobba eftermiddag imorgon med. Samma tider fast med Linda. Och fick en födelsedagspresent av Linda & co. hehe. Gulligt.

Nu ska jag gå och förbereda för film. Ska slappa i soffan. Det är jag värd. =P
Och imorgon kommer Syster och Ellen hit. Se vad man hittar på om det är dåligt väder. hmm..

// A


Måndag igen.

God Morgon.. För ett tag sen. =P

Usch. Sov alldeles för länge. Är helt stel i kroppen. Men får ta och åka upp till min plutt ett tag så blir det bättre.
Jobba sen då. Se hur det kommer gå efter semestern. Fast ganska skönt att slippa lunchtid första dagen.
Ikväll vet jag i alla fall att jag ska se på filmen som går på TV4 film. Såg den inte för så länge sen men den var ju så grymt bra. Kommer nog precis hinna hem. Slutar ju halv nio.

Hoppas ni andra får en bra dag. =)


// A

struts för tillfället

Hmm. Vad gör man nu då ? Kom nyss in från en promenad med Malin. Trevligt som vanligt. =) Men såklart har man söndagsångest. 2 veckors semester och jag har inte gjort ett skit. Känns ju bra.. Eller inte. Men det ska ändå bli skönt att återgå till det "vanliga" livet med jobb och allt.

Jag måste sluta tänka. Måste måste måste !!!! Känns som att jag har gjort bort mig.. IGEN !!! Men egentligen har jag inte det. Är man intresserad så är man och självklart visar man det. Men va fan. Vill bara va en struts för tillfället och sticka ner huvudet i sanden. Och för det andra är jag så jävla trött på att vissa snackar. Ibland har jag bara lust att gå fram och spotta på dom. Fan så irriterande vissa kan vara ibland !! Och det känns som att jag inte trivs i mitt stall heller. Min häst gör nog det men inte jag. Men det spelar väl ingen roll vart man har sitt stall. Blir alltid en massa skit i alla fall. Så jag stannar väl kvar där ett tag till. Antar jag. Har inte råd att flytta nu i vilket fall som helst.

**Du har nog rätt. Behöver börja bry mig mer om mig själv. Man kan inte och ska inte vara alla till lags.

Ska se vad det är för himla film som går på tv. Sen blir det sova. Och jag skulle ha behövt den där extra veckan till att åka till norge med dig Lindy. Känner det nu. Fan att jag inte hängde med. Men jag lovar. Jag kommer och hälsar på.

// A

nu är semestern över.

Hallå hallå..

Har fått reda på nu hur jag jobbar imorgon. Går eftermiddag så jag jobbar mellan 15 och 20.30.

Men nu är reklamen slut och nu blir det tv.

Ciao // A

go on and take a bow

God Morgon.

Sitter och väntar på att min käre far ska komma hem. Sen väntar jag på att Gums ska höra av sig. Hon åker hem till Norge idag. Men tyckte hon sa att hon kommer hem i september igen. Om hon har tur.

Idag annars då.. Ska upp och rida idag. Se hur det går då. Har inte ridit på ett tag. Just de. Måste köpa färg och cement så jag kan göra klart i stallet. Men det lär väl dröja om jag känner mig själv. =P

// A

good night

Nu är Anna trött och nu ska hon sova. =) Ciao

// A

Lugnt ställe

Sitter uppe i Lövdalen med mamma och madde. Ska strax dricka lite kaffe. Har inte druckit något kaffe än idag. Sen ikväll ska vi grilla. Ska bli gott. Nu ska jag försöka vara lite social. Ciao.

// A

lördag 2/Augusti/08

Har varit nere på grillen med lindy och ätit frukost. Vi var så grymt sugna på grillenmat. Är bara seg idag. Kanske lite bakis då men inte så farligt. Sitter och försöker fundera ut vad jag ska göra resten av dagen, skulle va skönt och dra upp till lövdalen och bara slappa. Men frågan är hur jag ska komma dit. Aja. skit samma nu. Ska i alla fall med lindy hem en sväng.

Igår. oj oj. hahaha. Hela kvällen va ganska weird.

// A

hela dagen var trevlig. än så länge

Gud, det var skönt !! Kom nyss hem från Erik. Var där en sväng med pyk och erik och badade lite. Och självklart sola. Det var trevligt. Annars idag har jag varit en sväng upp till hästen och sprayade på honom lite flugmedel. Blev han lite lugnare. Skönt för honom att slippa alla insekter för ett tag i alla fall. Sen var jag borta i stugan en sväng och tog en kaffe och kollade på en kaffebryggare som vi ska köpa hem hit.

Men just nu sitter jag och väntar på att Lindy ska komma hit sdå vi kan åka till viberga och köpa hårfärg. Sen bär det av hit igen och färga hår och börja dricka lite. Gött. Ha en bra kväll ni andra. =) Ciao

// A

The dark Knight

Kom precis hem från stan. Va där en sväng med Lindy, Lennie och Christian. Vi kollade nämligen in den nya batman filmen. Den var helt okej. Från att inte alls varit intresserad utav dom så fastnade jag =P Ska sova nu. God Natt, Ciao

// A

RSS 2.0